Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Tudors (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Ralna

Заглавие: THE TUDORS
Година: 2007
Режисьори: Ciaran Donnelly , Brian Kirk
В ролите: Jonathan Rhys Meyers,Sam Neill,Callum Blue,Henry Cavill,Henry Czerny,Natalie Dormer,Nick Dunning,Jeremy Northam,Maria Doyle Kennedy...
Език: Английски
Жанр: Драма
Сайтове: IMDB.com

Ревю: Сериалът разказва за политиката и личният живот на Kрал Хенри VIII. Проследява успехите и грешките, радостите и скърбите, мечтите, предизвикателствата пред които се изправя, трудните решения в управлението на страната и дворцовите интриги с придворните дами. Цялата истина за крал Хенри, и доброто и злото.

Лично Мнение: Който обича историята сериалчето много ще му допадне, на мен лично ми е супер интересно, интригите са завладяваши има и любовни истории, комични ситуаций, общо взето не е за пренебрегване. Ако питате мен обаче трябва да му сложи чевена точка, и да не се гледа от деца под 16 години, защото има и доста сцени с еротичен характер.

Jonathan Rhys Meyers ... King Henry VIII

Natalie Dormer ... Anne Boleyn

Sam Neill ... Cardinal Thomas Wolsey

Henry Cavill ... Charles Brandon

Callum Blue ... Knivert

Henry Czerny ... Norfolk

Maria Doyle Kennedy ... Queen Catherine of Aragon

Gabrielle Anwar ... Princess Margaret

Kristen Holden-Ried ... Compton

Download на епизодите:
Епизод 1: @Zamunda.net
Епизод 2: @Zamunda.net
Епизод 3: @Zamunda.net
Епизод 4: @Zamunda.net
Епизод 5: @Zamunda.net
Епизод 6: @Zamunda.net
Епизод 7: @Zamunda.net
Епизод 8: @Zamunda.net
Епизод 9: @Zamunda.net
Епизод 10: @Zamunda.net
Ralna
Ето и малко снимчици biggrin.gif

ludoto_mimi
Гледах първи епизод, но нещо не ме впечатли, не знам защо.
Това за червената точка е вярно. Ако някой почне да брои с колко мадами спи краля за една серия, няма да може да следи историята.
Ако имам повече време може да му дам втори шанс.
Ralna

ThePinkDuck
Това Мини сериалче(само 10 епизодчета е) го чаках от мнооого време и когато най-накрая излезе бях очарована. Определено си заслужава гледането. Jonathan Rhys Meyers е актьор който безумно уважавам, а тук се справя просто блестящо. Аз лично давам 10 от 10. mrgreen[1].gif
Ralna
Цитат(ludoto_mimi @ May 6 2007, 22:49) *
Гледах първи епизод, но нещо не ме впечатли, не знам защо.
Това за червената точка е вярно. Ако някой почне да брои с колко мадами спи краля за една серия, няма да може да следи историята.
Ако имам повече време може да му дам втори шанс.

Oу вече е много по-интересен, нашия се влюби в Ан, ама тя прави мушингий и не му пуска, сега заради нея ще се развежда. Със сестра му също стана интересно, щото се ожени за най-добрия му приятел, сключва съюзи, ала бала, интересен става 4.gif
Ralna
Цитат(ThePinkDuck @ May 6 2007, 22:50) *
Това Мини сериалче(само 10 епизодчета е) го чаках от мнооого време и когато най-накрая излезе бях очарована. Определено си заслужава гледането. Jonathan Rhys Meyers е актьор който безумно уважавам, а тук се справя просто блестящо. Аз лично давам 10 от 10. mrgreen[1].gif

А бъркаш мила, 1-ви сеон е 10 серий, ама те ще са 2 сезона, та ще има 20 серий. Колкото до Jonathan Rhys Meyers наистина е супер пич, аз много се радвам и на Henry Cavill, той играеше Албер в последната екранизация на "Граф Монте Кристо" и там беше един такъв сладък, та от много годинки си го обичам, а вече къв пич е станал, мани мани blush.gif
Menna
Цитат(Ralna @ May 6 2007, 22:53) *
нашия се влюби в Ан, ама тя прави мушингии и не му пуска, сега заради нея ще се развежда. Със сестра му също стана интересно, щото се ожени за най-добрия му приятел, сключва съюзи, ала бала, интересен става 4.gif
Страшен разказвач си, с радост те чета. 18.gif
Стана ми интересно и ще му дам шанс при първа възможност. biggrin.gif
Ralna
Цитат(Menna @ May 6 2007, 22:56) *
Цитат(Ralna @ May 6 2007, 22:53) *
нашия се влюби в Ан, ама тя прави мушингии и не му пуска, сега заради нея ще се развежда. Със сестра му също стана интересно, щото се ожени за най-добрия му приятел, сключва съюзи, ала бала, интересен става 4.gif
Страшен разказвач си, с радост те чета. 18.gif
Стана ми интересно и ще му дам шанс при първа възможност. biggrin.gif

Кво да направя мило, нъл си ме знаеш ква съм си 10.gif
Иначе дам, гледай го няма да съжаляваш интересен е. 4.gif А навпрочем попринцип се излъчва в неделя, затова в понеделник заранта всеки може да си го тегли, утре ще чакаме 6-та серия biggrin.gif
Nasi
Инчеее, душицо пускам го да се сваля. Супер си, на теб ти вярвам и знам, че ще си заслужава, а като гледам и на Еми й харесва, ще се гледа biggrin2.gif Мерси много й за снимчиците, аз съм си фен на историческите филми, така че ще го гледкам. 4.gif
загуби ми се ти напоследък sad.gif
ThePinkDuck
Хей, аз за 2ри сезон не знаех. Супер. Е вече определено съм щастлива. Относно Албер...мдаммм помня гооо, даже онзи ден пак гледах Граф Монте Кристо. Тука обаче ми харесва повече. Аз на Анн много и се кефя. Определено обира точките. Горкия Хенри не му завиждам. Обаче не мога да приема "Мерлин" като Кардинала и това си е. Аз изобщо Сам Нийл вече не го приемам в друга роля. Абе има какво да се види. mrgreen[1].gif
Ralna
Цитат(Nasi @ May 6 2007, 23:17) *
Инчеее, душицо пускам го да се сваля. Супер си, на теб ти вярвам и знам, че ще си заслужава, а като гледам и на Еми й харесва, ще се гледа biggrin2.gif Мерси много й за снимчиците, аз съм си фен на историческите филми, така че ще го гледкам. 4.gif
загуби ми се ти напоследък sad.gif

Здрасти мило, наистина ще ти хареса, ние имаме много еднакъв вкус, ще видиш. 4.gif
Аз се загубих щото пак ще кандидатсвам blush.gif и се готвя

Цитат(ThePinkDuck @ May 6 2007, 23:40) *
Хей, аз за 2ри сезон не знаех. Супер. Е вече определено съм щастлива. Относно Албер...мдаммм помня гооо, даже онзи ден пак гледах Граф Монте Кристо. Тука обаче ми харесва повече. Аз на Анн много и се кефя. Определено обира точките. Горкия Хенри не му завиждам. Обаче не мога да приема "Мерлин" като Кардинала и това си е. Аз изобщо Сам Нийл вече не го приемам в друга роля. Абе има какво да се види. mrgreen[1].gif

Да и аз го гледах в съботата по Фокс Лайф беше, ама нали ти викам там си беше дета, а тука е МЪЖ, има разлика, и прическата е друга, и мускулатурата трепач е, аз много се радвам, че се взеха с Маргарет, сладка двойка са, макарче в началото да не можех да я приема.
Иначе за Кардинала, ми да беше Мерлин ама и тука не е зле, аз като видя някой в нова роля и подминавам старите, та сега като го видя ще виквам: "Тва е кардинала от "Тюдорите"" wink.gif

Edit: А някой може ли да ми намери интрото, много е яко, а аз нещо немога да си го изрежа, нито да го открия, та много ще съм ви благодарна
girl_from_hell
а освен в замунда някаде другаде има ли го, че ми стана интересно да си го дръпна ама от замундата нещо имам проблеми
Nasi
Най-вероятно ще го има и другаде, но не вярвам в арената.

Гледах днес сутринта първи епизод и чак сега прочетох за червената точка дето я слага Инка в първият пост, найстина трябва да я има, то затова го излъчват в 10 вечерта и продължителноста е с 10 минути повече. Поне първата серия така беше.

Обаче тоя Кардинал опасни неща прави. Големи интриги се завързват. Не е лошо сериалчето, не знам колко ще спазват историческите сведения, но ще видим. Щом ще има и втори сезон. wink.gif

Въпреки това крал Хенри не мога да си го представя в този му вид засега. 18.gif

Цитат
Edit: А някой може ли да ми намери интрото, много е яко, а аз нещо немога да си го изрежа, нито да го открия, та много ще съм ви благодарна

Пуф, изтрих си програмата за клипове. dry.gif
ludoto_mimi
Цитат(Nasi @ May 7 2007, 16:32) *
Въпреки това крал Хенри не мога да си го представя в този му вид засега. 18.gif

И аз. 18.gif Навсякъде съм го виждала по-възрастен и по-едър. Мисля, че имаше и филм за него, където беше много различен и пак на години.
По принцип харесвам исторически филми и сериали, та ако ми се освбоди време (което няма да е скоро), обещавам да го погледна.

Относно музиката, видях в един сайт, че бяха питали за нея и от там ги препратиха в един друг, в който пише, че е специално направена за сериала и я няма из нета.
Nasi
Оригиналът е бая кръгъл 18.gif

Цитат
Относно музиката, видях в един сайт, че бяха питали за нея и от там ги препратиха в един друг, в който пише, че е специално направена за сериала и я няма из нета.

Браво, браво на тях smile.gif
Ralna
Цитат(Nasi @ May 7 2007, 17:09) *
Оригиналът е бая кръгъл 18.gif

Цитат

Браво, браво на тях smile.gif

Аха ужасен е бил, някой забеляза ли на тая снимка, че зад нашия хенри от лявата му страна е портрета на истинския

Иначе за музиката е трепач наистина, а Наси ти щом си гледала само 1 епизод не си видяла интрото, то е от 2-ри нататък, много яко интро са избарали, очите ми овиснаха, музиката също е убиец. Който го намери да не ме забравя.
За еротичните сцени, почти във всяка сериа, нащо момче се търкаля с някоя, много е разюзден милия.
А на тея плакатите дето пише лозунга "It's good to be king" много ме радва.
Колкото до Хенри вярно е, че не си прилича на истинския, ама неможеха да сложат такава разплута мишка нали, аз съм виждала снимки и на кралицата и на Ан, и те са били много грозни, ама тва дето Ан си го носи на врата нуквичката "В" с разни перлички и маниста, и истинската Ан е има таова бижу
Ей я истинската

Eто я и наща имат еднаки бижута
Nasi
дам, права си. Много ясно, че този вариант е по-добър за очите.

Цитат
"It's good to be king"

Ми добре ще му е. ще взема да си инсталирам програмата, за да го отрежа това интро. Сигурно ще е хубаво. smile.gif

ще пускам епизода след мъничко. wink.gif

Постарали са се, определено. 4.gif
girl_from_hell
еми те взеха че ми тръгнаха работите явно им трябва време само мерси все пак сега ще го глеткам
Ralna
Цитат(girl_from_hell @ May 7 2007, 22:00) *
еми те взеха че ми тръгнаха работите явно им трябва време само мерси все пак сега ще го глеткам

Браво 4.gif
Насинко мила, много ще съм ти благодарна ако ми го резнеш. Нещо на мен не ми се получава, а умирам да си го кача на телефона 3.gif 4.gif
Nasi
Инче изрязах началните надписи. Извинявай за закъснението.

the tudors
Ralna
Цитат(Nasi @ May 13 2007, 14:19) *
Инче изрязах началните надписи. Извинявай за закъснението.

the tudors

Мнооооооооооооогооооооооо много благодаря мило, златна си.
Ей утре има нова серия, някой стигна ли до 6-та?
girl_from_hell
аз стигнах 6-то епизодче или по точно чакам нов епизод, че се зарибих вече по сериалчето
Ralna
Цитат(girl_from_hell @ May 13 2007, 22:53) *
аз стигнах 6-то епизодче или по точно чакам нов епизод, че се зарибих вече по сериалчето

Браво 4.gif
girl_from_hell
7-мо епизодче аренабг
Ralna
Цитат(girl_from_hell @ May 15 2007, 21:22) *
7-мо епизодче аренабг

Мерси, нещо в замундата няма сийдъри, а серийката е трепач, на мен много ми хареса, особено като нашия се шашкаше и почваше да прави лицеви и да тича, наистина интересна серия 4.gif
girl_from_hell
хах дам ама аз не разбрах така ще си помогне ли, неможах да разбера ама иначе какви приведеия има и мене ме накефи макарче бяха страшнички
Ralna
Цитат(girl_from_hell @ May 16 2007, 22:28) *
хах дам ама аз не разбрах така ще си помогне ли, неможах да разбера ама иначе какви приведеия има и мене ме накефи макарче бяха страшнички

Ми нали доктора каза, че като сам се изпоти, не да чака болеста да го изпотява, можело да го предпази, и той затва се мъчеше да се изпоти, нали неговия приятел Чарлз, оня сладурин, спа с една и й каза, че няма по-добър начин да се изпотят blush.gif Иначе да тва нещо дето му се привиждаше беше доста страшничко, като някъв демон от Supernatural дявол 15.gif
girl_from_hell
aa тази част не съм я чула хах без субтитри съм така ама поне да не задавам тъпи въпроси ама нищо няма да се повтори smile.gif
Ralna
Цитат(girl_from_hell @ May 17 2007, 17:08) *
aa тази част не съм я чула хах без субтитри съм така ама поне да не задавам тъпи въпроси ама нищо няма да се повтори smile.gif

А да не ти пука, то и аз съм почти винаги неразбрала, питай си, няма проблем wink.gif винаги когато можем ще ти отговаряме, мохабед да става
girl_from_hell
9-то епизодче аренабг

а ето го и 8-мо епизодче аз май съм изпуснала нещо аренабг замунда. нет
Ralna
Цитат(girl_from_hell @ Jun 5 2007, 18:51) *
9-то епизодче аренабг

а ето го и 8-мо епизодче аз май съм изпуснала нещо аренабг замунда. нет

мирсти
DesiTo
Sneak peek shots of co-stars Jonathan Rhys Meyers and Henry Cavill from the season 2.

Jordan
сериалчето е готино, въпре че има много недоизкусурени неща. всички са адски красиви, по дяволите 18.gif не че се оплаквам, това си е за вдигане на рейтинга, ама по това време много от представените персонажи са били грозновати. Самият крал Хенти VIII е бил доста зле->

Няма много общо с Джонатан Майърс, а 16.gif
Иначе можеха да се постараят поне да има британски акцент във филма, все пак действието се развива във Великобритания, и периода е точно този, в който се сформира английския език, не може всички да говорят на американски...
TIGERM13
Цитат
не може всички да говорят на американски...

Kъде пък чу американски акцент. mrgreen[1].gif 90 %от актьорите са англичани,ирландци или шотландци-повечето съм ги гледала в английски филми и ги знам.

Сериала е страхотен -обичам всякакви екранизации за кралски особи от Ренесанса.
Имаше мини сериал от два епизода по Халмарк пак за Хенри 8 ,който също беше много добър.
Въобще знам на изуст историите в кралския двор на Англия-особено на Тюорите,включително на Елизабет,Блъди Мери,Кралица Мери на Шотландия, разделянето на зпадното християнствои появата на протестанстово- много интересно.
Само че знам съдбата на всичките герои в Тюдорите -няма тръпка от неизвестното ,ей това е лошото на максимално достоверните исторически филми ако предварително си запознат с историята.
Джонатан Рийз играе както винаги блетящо и е страхотен избор за ролятана надутия и егоцентричен крал .Само дето актрисата на Болейн не ми харесва-Хелаена Бонъм беше сто пъти по-добра.

demonnndays
Най-накрая излезе 1 епизод от 2-ри сезон smile.gif
The Tudors S02E01@Zamunda.net
A_l_e_x
Започнах да следя сериала и наистина е много добър. Смел е в еротично отношение,но много достоверно направен. Героите са страхотни,актьорите се справят невероятно с ролите си wub.gif
Шепот и прах'
Изгледах първи сезон на един дъх. Но малко ми е трудно да реша каква беше причината за това - дали самия сериал или факта, че телевизора ми се развали : |
И въпреки това ми хареса. Изключително добре подбрани актьори, малко мудно ми се развива основната история, ама.. ще гледам и натам : )
TIGERM13
Айдее резнаха и главата на кралицата greenchainsaw.gif dead.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.