Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tyra Banks
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Bloody_Tears

NAME: Tyra Banks
NATIONALITY: American
HEIGHT: 5'10"
MEASUREMENTS: 36C-24-36
HAIR: Brown
EYES: Brown
BORN: December 4, 1973 in Los Angeles, California.
DISCOVERED: In 1991, Tyra was just weeks away from starting her freshman year at college when she was turned down by four agencies before Elite snatched up the 17-year-old. Instead of school, she headed to Paris for fashion shows.

AGENCY: IMG-New York

INCOME: Made approx. $7 million (U.S.) in 1994. Her estimated worth in 2000 is $8.8 million. Charges $30,000 per fashion show.

RÉSUMÉ: At 23, Tyra not only became the first black model to be on the cover of Sports Illustrated Swimsuit Issue, but she also survived the vicious eight month catwalk fight with Naomi Campbell that followed. Tyra published a book called 'Tyra's Beauty Inside & Out' with all sorts of beauty tips and info about what it's like being a supermodel. Tyra is also a regular models for Sports Illustrated magazine, Victoria's Secret and Cover Girl. Modeled for Ralph Lauren. Has her own calender and biography. Tyra starred in Coyote Ugly and she had major role in movie Higher Learning, in which she is killed. She appears in two music videos: George Michael's Too Funky and Michael Jackson's Black and White. She has also appeared in numerous episodes of 'The Fresh Prince of Bel-Air', as Will Smith's love interest. She runs her own company Tygirl Inc. and supports numerous charities.

HOME: She has an apartment in New York City.

KNOWN FOR: She was the first African-American woman to appear solo on the covers of GQ, Sports Illustrated's swimsuit issue and the Victoria's Secret catalog, but it was her Victoria's Secret ads and catalog work that made her famous.

източник

Според мен е невероятен модел и водещ. Страхотна е, красива е, умна е...перфектна е! Вие как мислите? Гледате ли предаването й Топ Модели по GTV?
ALeX4e7y^
Оли много е яка супер е!!!!!!!Много ма кефи и прави мн яко предавани- Топ модели biggrin2.gif worthy.gif
Bebssii
Тайра е нереалната мацка...много ме кефи Топ Модели гледам го когато мога smile.gif
Gossip Girl
Много е готина..Страшно я уважавам.. Голяма мацка. Доказала се е и като модел, и като актриса, и като водещ и това не е малко..
Ice^Ice^Baby
много е хубава! и голям професионалист
vasinka_{P}
Срахотна жена, доказала се в всяко нещо с което се заеме
Jolly_GirL
Невероятна визия и излъчване happy.gif
**Sophia**
Според мен е мн красива жена,с хубаво тяло и визия. 10.gif Страхотна е! 4.gif
qwe123
Въпреки че малко напълня,след като се отказа от манекснството,пак е много красива.Никога не е била клечка или ходещ скелет,и може би точно за това хората толкова я харесват.От както хванах за първи път "Топ модели" не съм изпуснала епизод tongue.gif smile.gif
Това е снимка на корицата на Sports "Illustrated".Първата е от първата й фотосесия за списанието,а втората е 10 години по-късно,снимана на същия плаж,със същия бански и същия фотограф happy.gif
SeMiNi
ами,харесва ми -хубава е по външен вид.. rolleyes.gif гледах шоуто и-беше много интересно~! Струва ми се добър човек blush.gif

nat_tallia
супер е !!! предаването е много готино ... абе въобще нямам думи за Тайра smile.gif
`BruKas`
супер е мацкаата
PoLiTy'
Много е симпатична,има излъчване и не е надута.Харесва ми и предаването и Топ модели smile.gif
~Chεεry~
Да, тя е наистина красива. Предаването й наистина ме кефи, а и оставам с впечатлението, че е много земна и добра - винаги окуражава момичетата и се държи с тях сякаш ги познава от дълго време.
HiLaRy`DuFf{}
Просто невероятна .... върховно тяло ... супер излъ4вне ... нямам думи ... стрхотна е ... smile.gif worthy.gif
ALeX4e7y^
Намерх едно аватарче
sladuranka
Цитат(qwe123 @ May 8 2007, 03:58) *
Въпреки че малко напълня,след като се отказа от манекснството,пак е много красива.Никога не е била клечка или ходещ скелет,и може би точно за това хората толкова я харесват.От както хванах за първи път "Топ модели" не съм изпуснала епизод tongue.gif smile.gif
Това е снимка на корицата на Sports "Illustrated".Първата е от първата й фотосесия за списанието,а втората е 10 години по-късно,снимана на същия плаж,със същия бански и същия фотограф happy.gif

На 1-ата направо не я познах. Но повече ми харесва на втората. Не е толкова клечеста там пък и е по-изваяна wink.gif
ALeX4e7y^
Висока е 1.79 и тежи 70кг или нещо такова.Четох някъде,че са й се подигравали,че е дебела и тръста и мазна и тя отговорила на репортера,който й го е казала "Целуни ми тлъстия,мазен г*з" blink.gif Кефи ме,че не я бърка,че не е клечка! biggrin2.gif
Tedds
Има много хубаво предаване като цяло Тайра ми е една от любимите моделки,много е готинка и и се кефя че не я бърка дето е по-закръглена
HiLaRy`DuFf{}

какво ще кажете за тази снимка ..драснете коментар
dEniChka
Дам дам..снимката е хубава имам я и аз 10.gif
Loshka
Тайра е страшна мацка. smile.gif Много обичам да гледам "America's Next Top Model". A тя е живото доказателство, че анорексичната "красота" е вече отживелица. cool.gif
divata_airis
Тая женка много ме кефи, защото не е като традиционните модели - слаба и самодоволна. Много е готина и се държи адски мило с момичетата, които участват в реалити шоуто и.
ladysunshine
Тайра е един от най-добрите модели според мен. Абсолютно се е докаала като такава за всичките си години в този бизнес. Предаването и Топ модели също е много готино и го следя с интерес винаги когато мога
brooke_d
^^ На същото мнение съм!! Много я харесвам и....направо я обижавам! Единствения модел които ми харесва!! Mного е постигнала и наистина й се възхищавам smile.gif
Peyton___
Тя е невероятна сладурана rolleyes.gif
Мн е красива и едвали не перфектнна(въпреки,че няма такива хора-за нея това не важи smile.gif )
Мн е ЯКА
Катeто
Много е сладка,а Топ модели е едно от любимите ми предавания,следя го,когато мога rolleyes.gif освен това Тайра е много състрадателна и един от най-добрите модели според мен worthy.gif
sulu
Супер човек и професионалист,който става най-добър във всяко свое начинание. biggrin.gif
angel_girl
Много е готина. Кефи си мацката. smile.gif
an4ito
невероятна е......... worthy.gif
jivitu
Мноооого яка мацка...супер е.Направо и се възхищавам за това,че не и пука,че не е клечка..Скоро бях чела в едно списание,че се появили нейни снимки по бански в пресата,на които тялото и изглеждало ужасно...На пук на медиите тя облякла същия бански и казала,че все още се чувства гореща. biggrin2.gif
allen_iverson
Тя е пРоСтОоООо СууУуУуУуУпЕр!!кАтО ЗапоЧнА С твА,че е много красива(то това си е ясно).Гледах един филм с нея и просто игра чудесно,раздава се докрай.Слушала сам две нейни песни,който са много хубави.Едната е дует с един баскетболист и определено се е получила добре.За ''Топ Модели'' мога да кажа.че е много хубаво предаване интересну и като садия тя се справя добре.А като модел нол комент worthy.gif страхотнааа е,движи се чудесно и е просто невероятна! biggrin2.gif
dragon_girl
Един модел,който ще остане в историята,като актриса също е добра!

James Lafferty fan
Невероятно красива жена happy.gif emoticon1 (118).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.