Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: NFSU2 проблем с графиката
GGbit.info > Развлечение > Игри
danio
Ами инсталирах си пак играта да поцъкам и както и преди графиката беше на квадрати една гадна.Видеото ми е FX5200 с нови драйвери.Сложих и пача който имаше там и пак нищо.
vIkToRsHeFa
Може би изисква настройка на видеото от самата игра или настройка на видеокартата но ако беше от видеокартата щеше навсякъде да е така...
Clark Kent
QUOTE(danio @ Oct 12 2005, 10:23 AM)
Ами инсталирах си пак играта да поцъкам и както и преди графиката беше на квадрати една гадна.Видеото ми е FX5200 с нови драйвери.Сложих и пача който имаше там и пак нищо.
*

Пич това е бъг на играта влез в Датата в търсачката и напиши NFSU2 и щи излезнат едни кракове един от тях го оправяше това wink.gif
danio
Ами като увеличих малко ефектите и се оправи.ЕЕ баси тая игра като и намалиш графиката и се получават квадрати.На първия NFSU нямаше такова нещо.
Clark Kent
QUOTE(danio @ Oct 12 2005, 03:29 PM)
Ами като увеличих малко ефектите и се оправи.ЕЕ баси тая игра като и намалиш графиката и се получават квадрати.На първия NFSU нямаше такова нещо.
*

Е ми ти ко искаш ле майна то нормално като намалиш да се усере графиката все едно за първи път виждаш такова нещо
Corp
Абе това е от Texture Filtering-а. Правиш го на едно, рестартваш играта и е готово.
danio
QUOTE(Clark Kent @ Oct 12 2005, 03:52 PM)
QUOTE(danio @ Oct 12 2005, 03:29 PM)
*

Е ми ти ко искаш ле майна то нормално като намалиш да се усере графиката все едно за първи път виждаш такова нещо
*

АМи на NFSU първия като ми бяха намалени ефектите графиката не беше на квадрати.
vIkToRsHeFa
Зависи от настройката точно какво си направил wink.gif
А иначе специялно за квадратите и разлийката между предишната версия... Разликата е че новата е и по-мощна просто не е настроено ; )

ПП. Ако има нещо допълнително не е крак а пач mrgreen[1].gif
The Shaman
CODE
намалени ефектите графиката не беше на квадрати

off:А квадратите са пиксели. bigarmhug.gif
vega
Да не правя нова тема ще пиша в тази.
Превъртях NFSU2 и бях много щастлив, но се наложи да преинстална вина и щастието ми угасна, като свещ на течение shocking.gif Проблема е че всички сейфове се бяха изпарили мистериозно и трябваше да започвам от 0. Така и направих но малко не ми достигна да я завърша и пак преинстал на бозата и така... така - в двубоя - Microsoft vs Electronic Arts резултата е 5-1 bash.gif това обезкуражи дори и мен 2.gif Въпроса ми е тизи сейфове стоят ли си някъде в играта или са заминали с вина (форматирам С дял но играта е на D) ако е второто даите някакъв с придружаващи го инструкций като за малоумни (аз съм такъв 16.gif) 1 (4).gif
**ASTERIX**
vega сеифовете на играта се намират в :C:\Documents and Settings\nasko\Local Settings\Application Data
мисля че там бяха в папка на която пише Electronic Arts или нешто от рода пишеше на папката.
За да влезнеш в паката Local Settings трябва да си направиш да виждаш невидимите папки от Folder Options щото тя е скрита.И да не вземеш да търсиш папка с името наско както ти показах.За теб ще е с твоето име или там както се казва юзара ти smile.gif успех !
vega
**ASTERIX**_89 Благодаря за ценната и много полезна информация. За съжаление тя идва късно (не по твоя вина разбирасе) аз съм форматирал С-драйв на харда значи е заминала и папката със сейфовете(кой да предположи че е невидима 16.gif). Не ми остава друго освен да се надявам някой да ми даде сейф (трябва да го сложа в тази папка така ли) че нещо не ми се започва отначало.

ПП можем ли да си спретнем една игра в мрежа на NFSU-2
vIkToRsHeFa
Ako не е пълен формат можеш да го възстановиш все още wink.gif
А иначе и аз направих тази глупост... А бях на предпоследните писти и трябваше после от начало...
Но и електроник артс толкова им акъла да ги дават така... както и да е де... Дано това послужи на някой преди да е направил фала wink.gif
WarezRu
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ Nov 7 2005, 03:56 PM) *

vega сеифовете на играта се намират в :C:\Documents and Settings\nasko\Local Settings\Application Data
мисля че там бяха в папка на която пише Electronic Arts или нешто от рода пишеше на папката.
За да влезнеш в паката Local Settings трябва да си направиш да виждаш невидимите папки от Folder Options щото тя е скрита.И да не вземеш да търсиш папка с името наско както ти показах.За теб ще е с твоето име или там както се казва юзара ти smile.gif успех !

Ами тука тряа да влиза в сто папки в My Documnets не е ли по-добре?wink.gif

viktorshefa: Копи и пейст на линка горе а и през my documents не става защото като дадеш bakspace те връща в директория десктоп wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.