delta717
May 4 2007, 13:57
Търся друг магазин на Pulsar освен този зад халите защото съм си харесал 1 игра и незнам дали там я има мерси предварително
boomearst
May 15 2007, 17:28
Преди имаше и друг магазин, ама го затвориха доколкото знам. Единственият магазин на Пулсар е малко зад халите на ул. Загреб 2. Леко на ъгъла е. Повърти се и ще го намериш. Да ти кажа виж в Сайта на Пулсар, ако там има играта почти сигурно е, че и в този магазин ще е има, ако не пиши на ония от пулсара и те би трябвало да ти е донесат на краката. Купувал съм си неща от тоя магазин и просто знам, няма начин да няма играта, която търсиш. Ако не е онлайн игра, по добре си е свали от някой пиратски сайт да не даваш пари. Онлайн игрите, които има известен смисъл да се купуват ( ако си зарибен ) . WarCraft, WoW, StarCraft, Lineage, Guild Wars и другите там онлайни, всичките ги има давам ти гаранция.
delta717
May 15 2007, 19:28
Еми преди около 4-5 месеца влязох и потърсих Call of Duty 2, защото със отбора ми мислехме да отидем във Clan Base, но нямаше играта а и нещата се разтуриха!Та сега исках да си взимам BF 2, но баща ми ми наля малко акъл в главата и се отказах.Реших се че ще дам 70-те лева за друго нещо