Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bend It Like Beckham
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Jolly_GirL
Bend It Like Beckham

Жанр: Комедия

Година: 2002

Времетраене: 112 минути

Актьори: Джонатан Рис-Маерс,Кийра Найтли,Парминдер Награ,Франк Харпър и др.

Сюжет:

18-годишната индийка Джулс, която рита (почти) като Бекъм живее в Англия. Проблемът е, че здраво традиционното й семейство държи вместо след топката, тя да тича след момчетата и да се омъжи скоропостижно за някой приличен индиец. Подобни неприятности има и приятелката й англичанка Джес, чиято майка все не успява да замени спортните й дрехи със сутиен с подплънки. Но двете нямат намерение да се отказват от момичешкия футболен отбор, в който тренират.

За повече информация:IMDb

Снимки от филма:

Е гледали ли сте филмчето?С какви впечатления останахте? smile.gif
ALeX4e7y^
Ооо мн готин филм
Gossip Girl
Много беше смешен..Направо съм приямряла от смях 18.gif
ani4ka_89
Този филм като излезе, аз вече се бях зарибила страшно да играя футбол и затова филмът страшно много ми хареса biggrin2.gif
Bloody_Tears
Ооо ще го гледам. Днеска играхме на мач, момичета срещу момчета. Когато топката идваше към мен, аз започвах да викам и се пазех 18.gif А Сашка пък ни вкара автогол 18.gif
Jolly_GirL
Цитат(dqvol4e7o_mims @ May 2 2007, 21:26) *
Ооо ще го гледам. Днеска играхме на мач, момичета срещу момчета. Когато топката идваше към мен, аз започвах да викам и се пазех 18.gif А Сашка пък ни вкара автогол 18.gif

Мимс,гледай го! Няма да съжаляваш biggrin2.gif Страхотен е филма rolleyes.gif
tru
Добро е филмчето , за веднъж става.
PoLiTy'
Този филм преди многооо време го гледах.Добър беше,доколкото си спомням happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.