Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "It Gets The Worst At Night"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2
Menna
"It Gets The Worst At Night"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
09 май 2007 година

ХОНЕЙ ГРОУ, ТЕКСAС - Приятелите на Маут от Три Хил тръгват на мисия, за да го спасят от неблагоразумното му пътешествие с Рейчъл. По време на пътуването Хейли и Нейтън получават втори шанс и се забавляват на още един бал. Лукас и Пейтън отново решават да преминат на по-следващо ниво. А Брук признава на Хейли истината за откраднатия тест. Нейтън страда от минали грешки.

ПРОМО
линк - youtube

Промо снимки

Официални снимки

4.17 Episode -Music:
Gym Class Heroes - "Good Vibrations"
Tyler Hilton - "You'll Ask For Me"
A Fine Frenzy - "Lifesize"
James Morrison - "This Boy"
Dashboard Confessional - "Stolen"
Selectracks - "Penetrate Your Soul"
The Plimsouls - "The Olderst Story in the World"
The Allman Brothers - "Midnight Rider"
Lucero - "She Wakes When She Dreams"
The Honorary Title - "Stay Away" (CODA)

Data.bg(borko)
"Stay Away" - The Honorary Title(CODA)
"Good Vibrations" - Gym Class Heroes
"You'll Ask For Me" - Tyler Hilton
A Fine Frenzy - "Lifesize"
James Morrison - "This Boy"
Dashboard Confessional - "Stolen"
Selectracks - "Penetrate Your Soul"
The Plimsouls - "The Olderst Story in the World"
The Allman Brothers - "Midnight Rider"
Lucero - "She Wakes When She Dreams"

4.17 Download:
One.Tree.Hill.S04E17.HDTV.XviD-XOR ArenaBg
One.Tree.Hill.S04E17.HDTV.XviD-XOR.torrent @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill.S04E17.HDTV.XviD-XOR @ Data.BG

4.17 Субтитри:
One.Tree.Hill.S04E17.HDTV.XviD-XOR

Постове, които не са отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
Nasi
Промо

Снимки:

Mouth: "I like girls" 18.gif 18.gif 18.gif No kidding 18.gif Рейчъл го зарязала, хахаха, супер. Не я харесвам ама умна постъпка.
Jordan

18.gif "Hi, I'm Mouth, I Like Girls..." ееееее не, тва беше зашеметяващо просто 3.gif
Bloody_Tears
Хахах, мноу яко беше, верно 18.gif 18.gif Горкия, какво ли ще му направят laugh.gif biggrin.gif
Baba_Qga^
Хахахаха баси промото 18.gif 18.gif Маут кърти просто
Sophia_fenka
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Маути направо ме размаза!!! biggrin.gif 18.gif
ludoto_mimi
Тоя епизод вече го чакам с нетърпение. Ако не друго поне ще има Крис Келър. emoticon1 (107).gif wub.gif
Adorkable
Честно казано промото не ме заинтригува dry.gif .И все пак Крис Келър wub.gif...Определено ще гледам серията заради него.
FaLLOuTbOy
АХАХХАхахХАхАхАХхАхАХХАхАХХха ОМГ! Този епизод ще е върха! Много яко промо. biggrin.gif
hristin4e
Чакам в нетърпение.... само да дойде 9 smile.gifsmile.gif супер ще е! biggrin2.gif
Bloody_Tears
Цитат(ludoto_mimi @ May 3 2007, 18:28) *
Тоя епизод вече го чакам с нетърпение. Ако не друго поне ще има Крис Келър. emoticon1 (107).gif wub.gif

Ооо бях забравила. Определено ще му зе зарадвам много blush.gif happy.gif
qwe123
Качих промото за сваляне.Ако някой иска happy.gif
Promo s04e17

А иначе,ще чакам епизода,не че и мен много ме впечатли де...
acm_pippo
Серията определено ще бъде интересна. Главната идея се подразбира ведна - да ни оттърси и освежи от случилото се в 16ти епизод. Разбира се, няма как се мине и без малко по-сериозни проблеми и караници.
Чакам с нетърпение 17та серия и дано е по-добра от предишната rolleyes.gif
azsamivan
отново ще има крис келър и това е супер
vasinka_{P}
Имам много големи очаквания за този епизод, очертава се готина серийка. Нямам търпение да дойде 9-ти biggrin2.gif
[dEs]
Само се надявм да не я отложат, че тогава ще отида да Америка и ще завра главата на Марк в черният му дроб 15.gif 14.gif .
А за промото не е нещо кой знае какво. Ама серията може и да е хубава. Или поне се
 надявам.
Ice^Ice^Baby
чакам с нетърпение...само да се поспрат с тия екшъни и побоища че вече дразни
Nasi
Ще наруша правилата, н оне мога да се сдържа. Появиха се няколко сцени от този епизод, има линк в темата за спойлери.

Обаче не мисля, че тази снимка издава нещо, просто изражението на Лукас еневероятно забавно:

качеството на клиповете беше доста лошо и се опитах да изсветля снимката.

Определено епизода изглежда доста добре. 4.gif
ludoto_tedi
ххахаххахах Наси права си... 18.gif
simonagadeva
Аве хора,Хейли кога ще ражда.Тя вече стана слон.100% няма да е тази серия.Дали не е следващата?Промото не беше много ясно.Аз само разбрах,че Маут влиза в затвора.
qwe123
@simonagadeva,ако много искаш да знаеш,има си тема със спойлери tongue.gif
Nasi
Цитат(simonagadeva @ May 7 2007, 22:01) *
Аве хора,Хейли кога ще ражда.Тя вече стана слон.100% няма да е тази серия.Дали не е следващата?Промото не беше много ясно.Аз само разбрах,че Маут влиза в затвора.

Ми Хейли по принцип сега трябва да е в 4-тия месец най-много, но това е друг въпрос. Ще роди, няма къде да иде. 18.gif 18.gif 18.gif Все пак до края има 5 серии. 18.gif Трябвма да има допълнителни драматични моменти 18.gif

Според датите, който се появяваха на гробовете им Джими и Кийт са умрели в различни дни.
Рожденният ден на Брук от 4ти сезон е преди смъртта на Кийт в 3ти сезон.

Целият период от 4 сезона/4 години на излъчване, от 2003 до сега/ за тях са 2 години. Така, че на тея детайли не трябва да обръщаме внимание.
kotki
В раздела с линкове към сезоните и субтитрите за тази серия е дадено че излиза на (09.06.2007)
Лека грешчица с един месец biggrin.gif ohmy.gif
GReddy_bs
А защо 9ти,демек Сряда?Кфо стана с Четвъртъците? rolleyes.gif biggrin.gif
Bloody_Tears
В сряда изиза в Америка, в четвъртък е при нас и тогава вече можем да си го теглим. Хора, моля ви се, престанете да задавате въпроси, на които отговора им е малко преди вашия пост!!!
julia1990
Струва ми се,че се очертава интересен епизод 4.gif И най-вече се кефя,че пак ще ходят някъде колективно и ще правят нещо ..всичките приятели заедно biggrin2.gif а също е мноого яко,че пак ще видим Крисчо Келър в действие 18.gif
cveteto_pm
Охххххх, вече нямам търпение , първо го гледам без субтитри после и с тях . . . обичам си го и това еsmile.gif
girl_from_hell
Цитат(cveteto_pm @ May 8 2007, 22:29) *
Охххххх, вече нямам търпение , първо го гледам без субтитри после и с тях . . . обичам си го и това еsmile.gif

добре няма смисъл от такива комантари само да спамите всички нямаме търпения, всички така правим ще излезе ако не сте свикнали свикенете вече е 4 сезон и винаги се е чакало най малко по седмица няма нужда от такива коментари!
Menna
Три от песните в този епизод:

"Stay Away" - The Honorary Title
"Good Vibrations" - Gym Class Heroes
"You'll Ask For Me" - Tyler Hilton

PiToMeN
Цитат(Menna @ May 10 2007, 07:40) *

Разменени са линковете за Арена и Замунда smile.gif
blush.gif

Edit:От ранното ставане е и спя без да гледам. 18.gif Сега ще ги оправя. wink.gif
Nasi
Мерси за линковете към сериите и песните.

Well Well

Това се казва ОТН епизод. worthy.gif worthy.gif worthy.gif. Много добре беше. 4.gif 4.gif 4.gif

Крис Келър is AWESOME 18.gif 18.gif 18.gif

Eто един клип:

Behind the Scenes

Повече коментари по-късно.

За чакащите субтитри, най-вероятно ще ги направят довечера или утре. Благодарете на хората, които ги правят толкова бързо worthy.gif , за други сериали се чака доста повече.
emma_r
Страхотен епизод...Много беше хубаввв worthy.gif
FaLLOuTbOy
Много ми хареса! Оценка 9/10 rolleyes.gif
"Need As" 18.gif 18.gif 18.gif

Само дето не успяхд а видя последните 3 мин от епизода, файла дето го изтеглих е развален. sad.gif
Adorkable
Хах това с Need Ass беше върха 18.gif .Епизода беше страхотен,Нейли бяха направоо wub.gif ....Плюс тва Крис blush.gif
"Dude,totally not mine" 18.gif .Силна серия,адски много ще ми липсва Крис sad.gif .
lyubenski
Добър епизод определено smile.gif.
WorZy
Епизода беше страхотен, само ми стана малко кофти за Брук накрая, като видя Люк и Пейтън...
qwe123
Тъкмо почнах да гледам епиозда и влязах във форума на subs.unacs.bg и какво да видя ohmy.gif Вече имаше субтитри...Ама май още не са ги проверили,защото ги няма на началната страница smile.gif После като го гледам,ще коментирам епизода tongue.gif
Baba_Qga^
Мн сладък епизод smile.gif Крис rulzz!!! Браво за subs! Сп бързо ги правите smile.gif Евала 8.gif
Bloody_Tears
Олеее, епизода беше просто ПЕРФЕКТЕН! Мисля, че точно от това се нуждаеше ОТХ. А Крис...малииии... wub.gif blush.gif Прекрасен беше, обожавам гооооо wub.gif Отдели се повечко внимание на Маут, което определено не ми хареса много. Макар, че го харесвам, все пак филма не се разправя за него dry.gif Нейли и Лейтън бяха супер сладички. Наааай-сетне дадоха малко Нейли, от кога не ги бяха давали как се целуват, как си говорят. Стана ми малко гадничко за Брук обаче... sad.gif Рейчъл я изкараха нея виновна dry.gif Дан не ми беше интересен този епизод. Накрая не свърши много интересно. Обаче като цяло епизода беше СУПЕР! Давам му оценка 8/10 smile.gif
ludoto_mimi
E тая серия беше супер готина и определено нямаше да е същото без Крис Келър. Все още говори за себе си в трето лице. 18.gif 18.gif Определено ще ми липсва. wub.gif
~●R@Li●~
Страхотен епизод! Като се почна с тройката на разсънване в началото и като продължи с sms-a "need ass." Разбрах ,че епизода ще е забавен и готин!И не сгреших!
Нейтън и Хейли бяха супер сладки blush.gif (особено сцените с emoticon1 (106).gif ).Лукас и Пейт също бяха много сладки rolleyes.gif
Голям смях става с Крис biggrin2.gif всяка негова дума те кара да се разсмееш!
Като цяло беше страхотно(нали я няма Рейчъл 15.gif
(това си е мое мнение да не се разсърдят феновете й) )
Nasi
Цитат(~●R@Li●~ @ May 10 2007, 17:08) *

Като цяло беше страхотно(нали я няма Рейчъл 15.gif

Да, да, да. Това беше едно от най-хубавите неща в епизода липсата на Ракел 18.gif 18.gif 18.gif да си остане Gone Forever. Доколкото знам няма да я има в 5ти сезон, което е страхотно.
girl_from_hell
еми на мене ми хареса че най накрая имаха бал, че аз от кога чакам другите глупости да минат за един хубав бал и горе долу беше май хубав епизода
acm_pippo
Еми да както си и мислех, епизода беше малко за разпускане smile.gif и без много сериозни сцени. Чакам следващия smile.gif smile.gif smile.gif
Ludata Julieta
Много много готин беше тоя епизод. Направо ме изпълни. Не помня от кога не се бях смяла докато гледам ОТХ laugh.gif
[dEs]
Ето това му се казва готина серия. Без драма беше идиално 4.gif  Ама само колко бяха нахални. Как им се натресоха. Мялко кофти се получи Брук/Лукас/Пейътн, но го преживяха. Аби готино беше. Дано и следващата да е такава.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.