Епизода беше много по-добър от предишния.

Имаше моменти типични за 'стария' ОТХ. Хубаво беше, че всички се събраха. Нямаше драми, шамари, духове, а сценарисите обърнаха повече внимание на отношенията между главните 5 персонажа.
Като за начало, завръщането на
Крис Келър .gif)
беше страхотно. През целия епизод беше много забавен - 'dude, it`s not mine', когато говореше с момичетата и че би спал с Хейли, макар че е напълняла,

на бала, накрая когато си тръгваше също. Обаче че, малко и като супер идиот го показаха в този епизод, но пък се радвам ,че се върна, макар и за един епизод. И разбира се, все още говори за себе си в трето лице. Определено епизода нямаше да е същия без него. Само облеклото му не ми хареса.
Радвам се, че
Брук най-после си призна за теста пред Хейли. Време беше. И че този път не спа с Крис. Когато отиде при него, си помислих, че ще го направи, но се радвам, че видяхме променената Брук, много добре му го каза.
Две от сцени й с Хейли бяха много трогателни - когато Хейли й каза, че може да вземе отново апартамента и когато Хейли й прости. Особено втората, наистина бързо й прости, но пък аз се радвам, макар и малко нереално се получи. Но всички знаем колко добра е Хейли и как прощава на всички. Но самата сцена беше много искренна, те двете от доста време нямаха толкова хубав момент заедно. За мен те са страхотни приятелки и винаги съм харесвала общите им сцени. Мисля, че Хейли осъзна, че порсто Брук много се разкайва и постави приятелстово им над всичко.
За другите две best friends forever (
Пейтън/Брук )също се радвам, но пък не чак толкова. В този епизод имаха хубави моменти, но мисля, че прекалено бързо забравиха всичко онова което си казаха, всички обиди, а те не бяха малко. Хубаво е, че благодарение на психо-Дерек се сближиха, но всичко стана много набързо, според мен.
Историята на
Маут за любовните му терзания ми беше скучна. Особено когато разкаваше на Крис за Рейчъл, а и след това. Добре, че поне вече осъзна, че е добър приятел и това е важно и ,че не е 'лошо момче' и не може да стане такъв за един-два дена.

Поне беше забавен в затвора.
Лейтън бяха безумно скучно.

Определено нямат нищо общо с първи сезон. Ужасно лигави сцени, поне за мен. Мисля, че всеки би се съгласи (без значение коя двойка харесва), че Брукас има доста по-добри моменти, че магията се изгуби след като Лукас 'избра' Брук във втори сезон, че химията м/у Лейтън вече я няма. Просто от началото на 4-ти сезон не мога да ги приема като довйка.
Супер тъпо беше това изкаване от страна на Лукас: 'I love you too, Peyton.
I promise.'

А иначе се видя, че на Брук й стана неприятно след като ги видя, но е нормално. Все още има чувства към него. Още една надежда, макар и много минимална, след миналия епизод и "Lucas will not give up on Brooke".

Като Брукас фен се радвам, макар че мисля, че между тях вече нищо няма да се получи.
Обаче много се издразних, когато
Лукас постоянно гледаше снимката на Аби, даже после отиде да я търси. Как така изведнъж се сети за нея?!
Нейтън/Хейли - аз по принцип ги харесвам като двойка, обаче в този епизод малко лигави ми се видяха.
![dunno[2].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dunno[2].gif)
Съгласна съм ,че малко нереално се получава с това, че включват и ФБР.
Дан/Карън изобщо не мога да ги приема заедно. Тя определено почти му е простила вече и си мисля, че точно когато се реши, ще се разбере, че Дан всъщност е убил Кийт, все пак трябва да има малко драма. Но поне видяхме все същия 'стар' Дан, че последните епизоди само добри дела прави, а това е странно, предвид нещата които направи преди.
Като цяло епизода не беше лош, разбира се имало е и много по-добри.