Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "It Gets The Worst At Night"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2
LoveOneBoy
Това беше истинския ОТХ - без драми! Оценката ми е 100/10 smile.gif
bo7evka
серийката беше мн здрава smile.gif

пп english subs за тая серия къде мога да намеря
ani4ka_89
Много ми хареса тази серия, най-после ОТН без драми, сълзи, бой и т.н. На някои моменти се смях с глас... 18.gif 18.gif 18.gif И Крис, абе супер епизод, вече се бях отчаяла 3.gif Ама да не казвам голяма дума, че не се знае Марки как е сътворил следващата 16.gif
vasinka_{P}
Епизода беше страхотен. Напълно оправда очакванията ми. Най накрая ОТХ без драми worthy.gif
slaitime
На мен не ми хареса кой знае колко много. Дан отново показа манипулаторски способности (вече бях почнал да се плаша да не стане добър). Нейтън и Хейли ми бяха малко лигави. Епизода беше забавен, но най забавно ми беше това, че ще разследват гимназисти за уредени мачове и то не кой да е ами ФБР.
milen4eto
Много готино епизодче...!!
FaLLOuTbOy
Като гледах епизода още един път си промених мнението! Много ме разочерова. Ще карам наред:
1) Рейчъл: Къде изчезна тя?! Трябваше да има поне 1-2 flashback-a, за да разберем какво се е случило. Не ми хареса!
2)Хейли и Брук: Как така Хейли прости толкова бързо на Брук? Много ме издразни. 2-3 епизода се ядосваше, че си е изгубила работата, и сега след като разбра, че Брук го е направила, след 10-15 мин и прости..
3)Дан и Карън: Само аз ли немога да ги понасям заедно? Къде отиде Деб?
4)Лейтън: Това беше най-голямата излагация! Аз съм голям фен на Пейтън и Лукас, но супер се разочеровах! Вече няма никаква химия между тях, поне не такава както в 1ви сезон. Секс сцената беше скучна, а репликите бяха ужасни!

Peyton:I really love you, Lucas. And its a big deal.
Lucas: I love you too, Peyton. I promise.

Това беше много зле. Репликите на Лукас ми се сториха много изкуствени.
5) Брук: Едва ли тя беше един от най-подходящите хора, който да завари Лейтън в леглото.
5) Маут: Отначало, когато знака на пътя му говореше, беше много яко, но после взе да се появява постоянно и ми се стори досадно!

Нещата които ми харесаха:
-Историята с Аби.
-Нейли
-Склис и Келър

Променям си оценката на 4/10
Menna
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 11 2007, 12:23) *
след 10-15 мин и прости..
На следващият ден ако трябва да сме точни. wink.gif
Пък и не е тайна, че Хейли е човека, който прощава най-лесно...на всички.
FaLLOuTbOy
Цитат(Menna @ May 11 2007, 07:30) *

Така както прости на Рейтъл, нали? huh.gif
Даде, на следващия ден. И все пак ми се стори малко нереално.
Menna
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 11 2007, 12:34) *
И все пак ми се стори малко нереално.

И на мен 18.gif но нямаше момент в тази сцена, който да не ми хареса. 5angel[1].gif
DeSeRt^RoSe
Еи на това му се казва готина серия.Всичко си е нормално и всички са доволни определено трябва да има малко повече такива епизоди.Иначе ако всяка серия е като миналата те направо да сменят жанра на ОТН само на драма без тийн,семеен и др.
Nasi
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 11 2007, 12:34) *
Цитат(Menna @ May 11 2007, 07:30) *

Така както прости на Рейтъл, нали? huh.gif
Даде, на следващия ден. И все пак ми се стори малко нереално.

Рейчъл не заслужава прошка от никой, защото прави глупост след глупост. Имаше шанс да се промени миналата година след епизода със стрелбата, но разкаянието й продължи един епизод, най-много два. От тогава продължава да създава проблеми. Именно тя създаде всичките неприятности на Брук този сезон и започна да я бута надоло. 1) Уреди срещата с Ник, и последиците за Брук за пореден път бяха тъжни, онзи я предаде. 2) Рейчъл си нямаше какво да прави и реши да да открадне ключовете за теста, ако беше си дила писмото направо на Брук, тя щеше да си вземе уроци и да успее да се подготви за този тест. И нямаше да гледаме глупости. Но не първо скри лошите оценки и след това принуди Брук да препише като я остави без никакъв избор. Няма да говорим за катастрофата от миналият сезон, заради която за малко Купър не умря. Да си хваща самолета и да не се връща. От миналата година си ме дрази и продължава да го прави. Името й като споменаваха ме дразнеше.

Хейли прости на Брук, бързо, то е ясно, но пък ако погледнем като цяло на сериала, ще види че реалността от много време липсва. Предпочитам ги така, отколкото да се карат и следавщата серия. Тея кавги стават вече безкрайно скучни.

А тази сцена открадна епизода: Имаше много искренност и .... просто страхотно.

Епизода ми хареса и то много, защото даде много надежди.
За първи път от мноо време всички се бяха събрали заедно и се забавляваха без спорове и караници, което е интересно. Имаше много забавни ситуции с Крис, Скилс. Музиката беше супер. Най-после се отдели по равно екренно време за главните 5. Историята са Аби и Дан, забопчва да става все по-интересна. Въпреки комедииният характер на епизода се поставиха много въпроси. В разговора на Нейтън с крис се видя, че ще става лошол притеснението на Нейтън, когато съобщи новината на Лукас в края беше интересно. Тъпичко включиха ФБР, още едно нереално нещо.

Лафовете на Крис рулираха отвсякъде. 18.gif 18.gif 18.gif

Епизода също даде много надежди на Брук/Лукас феновете. Видя се, че Брук все още има чувства към него, а Лукас беше много несигурен, I love you too, Peyton. I promise. . Подигравка с Лейтън. Сцената беше трагична. Не са като в първи сезон и сигурно няма да бъдат. Според мен няма да изкарат още дълго време.

Момента с Брук и Крис беше страшно силна и показа колко много се е променила. Това е Брук от втори и трети сезон (без влиянието на Рейчъл).

Още не мога да приема сдобряването им, но Брук и Пейтън започнаха да правят усилие, да забравят, което не мисля че е възможно, но все пак са близки отново. Пейтън си имаше супер къща, странно защо реши да се премести, но това сигурно ще остане без обяснение.

Жеста на Хейли спрямо Брук да и даде апартамента, отново, беше страхотен, точно както постъпи миналата година Брук.

Не ми харесаха безкрайните оплаквания на Маут, дори в сцената с Крис беше досаден. Още едно нереалистично нещо. Като са го вкарали в затвора не трябва ли родителите му да идат да го изкарат, все пак е още в училище.

Дан/Карън - не мога да ги приема, убийството неможе да се изтрии така ледсно. Горката Карън, не ми се мисли какво я очаква след като всичко се разкрие. Пол и Мойра от друга страна са велики.

Като Нейтън/Хейли фен и тяхните сцени най-после ми харесаха, от много време ги бяха оставили като заден план. Последно им се радвах 10 епизод.

Как да не ги хареса човек 3.gif Дано сценаристите не направят някой простотия с раждането.

На външен вид, Лукас и Нейтън - no comment. Добре чебеше Крис да замаже положението.
Хейли изглеждаше невероятно. Въпреки старнните облекла Брук и Пейтън също.
Другото нещо което ми направи впечатление, н афона на децата от Хъни Гроув, нашите изглеждаха много по-възрастни. Найстина идеята на Марк за скок с 4 години е по-добра, така ще е по-нормално за актьорите.

Тайлър Хилтън, ех ако можеше да се задържи малко повече. Дано се завърне и догодина дори и за един епизод.
siska
ми на мен епизода ми хареса и то доста.Наистина беше хубаво, че всички приятели бяха заедно отново.Много се радвам и че Брук и Пейтън се сдобриха.Но и малко ми стана жал за Крис ,хаха накрая така го зарязаха горкия 18.gif и все пак серията беше супер happy.gif
Алекс
Нещо много лигав стана сериала ... sad.gif дано другите серии не ме разочароват също.
DesiTo
Епизода беше много по-добър от предишния. biggrin2.gif Имаше моменти типични за 'стария' ОТХ. Хубаво беше, че всички се събраха. Нямаше драми, шамари, духове, а сценарисите обърнаха повече внимание на отношенията между главните 5 персонажа.

Като за начало, завръщането на Крис Келър emoticon1 (107).gif беше страхотно. През целия епизод беше много забавен - 'dude, it`s not mine', когато говореше с момичетата и че би спал с Хейли, макар че е напълняла, 18.gif на бала, накрая когато си тръгваше също. Обаче че, малко и като супер идиот го показаха в този епизод, но пък се радвам ,че се върна, макар и за един епизод. И разбира се, все още говори за себе си в трето лице. Определено епизода нямаше да е същия без него. Само облеклото му не ми хареса.

Радвам се, че Брук най-после си призна за теста пред Хейли. Време беше. И че този път не спа с Крис. Когато отиде при него, си помислих, че ще го направи, но се радвам, че видяхме променената Брук, много добре му го каза. happy.gif
Две от сцени й с Хейли бяха много трогателни - когато Хейли й каза, че може да вземе отново апартамента и когато Хейли й прости. Особено втората, наистина бързо й прости, но пък аз се радвам, макар и малко нереално се получи. Но всички знаем колко добра е Хейли и как прощава на всички. Но самата сцена беше много искренна, те двете от доста време нямаха толкова хубав момент заедно. За мен те са страхотни приятелки и винаги съм харесвала общите им сцени. Мисля, че Хейли осъзна, че порсто Брук много се разкайва и постави приятелстово им над всичко.

За другите две best friends forever ( Пейтън/Брук )също се радвам, но пък не чак толкова. В този епизод имаха хубави моменти, но мисля, че прекалено бързо забравиха всичко онова което си казаха, всички обиди, а те не бяха малко. Хубаво е, че благодарение на психо-Дерек се сближиха, но всичко стана много набързо, според мен.

Историята на Маут за любовните му терзания ми беше скучна. Особено когато разкаваше на Крис за Рейчъл, а и след това. Добре, че поне вече осъзна, че е добър приятел и това е важно и ,че не е 'лошо момче' и не може да стане такъв за един-два дена. wink.gif Поне беше забавен в затвора.

Лейтън бяха безумно скучно. sick1.gif Определено нямат нищо общо с първи сезон. Ужасно лигави сцени, поне за мен. Мисля, че всеки би се съгласи (без значение коя двойка харесва), че Брукас има доста по-добри моменти, че магията се изгуби след като Лукас 'избра' Брук във втори сезон, че химията м/у Лейтън вече я няма. Просто от началото на 4-ти сезон не мога да ги приема като довйка.
Супер тъпо беше това изкаване от страна на Лукас: 'I love you too, Peyton. I promise.' 16.gif А иначе се видя, че на Брук й стана неприятно след като ги видя, но е нормално. Все още има чувства към него. Още една надежда, макар и много минимална, след миналия епизод и "Lucas will not give up on Brooke". biggrin.gif Като Брукас фен се радвам, макар че мисля, че между тях вече нищо няма да се получи. sad.gif

Обаче много се издразних, когато Лукас постоянно гледаше снимката на Аби, даже после отиде да я търси. Как така изведнъж се сети за нея?! wacko.gif Нейтън/Хейли - аз по принцип ги харесвам като двойка, обаче в този епизод малко лигави ми се видяха. dunno[2].gif Съгласна съм ,че малко нереално се получава с това, че включват и ФБР. Дан/Карън изобщо не мога да ги приема заедно. Тя определено почти му е простила вече и си мисля, че точно когато се реши, ще се разбере, че Дан всъщност е убил Кийт, все пак трябва да има малко драма. Но поне видяхме все същия 'стар' Дан, че последните епизоди само добри дела прави, а това е странно, предвид нещата които направи преди.

Като цяло епизода не беше лош, разбира се имало е и много по-добри. biggrin2.gif
Klamer4o93
"Well.. Chris Kelley work here is done... Ok, I'm leaving... ok...." T'ва рулираше laugh.gif
ludoto_mimi
Цитат(Klamer4o93 @ May 12 2007, 21:07) *
"Well.. Chris Kelley work here is done... Ok, I'm leaving... ok...." T'ва рулираше laugh.gif

Chris Keller. wink.gif
Klamer4o93
Цитат(ludoto_mimi @ May 12 2007, 20:15) *
Цитат(Klamer4o93 @ May 12 2007, 21:07) *

Chris Keller. wink.gif

Еиййй, за една правописна грешка ше ме изядеш rolleyes.gif Ако искаш ми изтрий поста като го видиш за да няма спам wink.gif
TraumTanzerin
Серията и на мен ми хареса наистина усетихме духа на стария отх.
Разбира се има неща, които са нереални като това Лукас да се сети за Аби и сега започна да я търси и т.н. но разбира се трябва да възтържествува справедливостта накрая и Дан да си получи заслуженото, въпреки че Карън нещо май не увлече по него да видим как ще реагира, ако се разбера кой е истинският убиец rolleyes.gif
Аз съм си фенка на Лукас и Пейтън и не ми хареса много, че набързо минаха сцената между двамата вечерта и Брук трябваше да ги види. Естествено е, че ще има чувства към него все още, но пък не вярвам да се съберат пак с Лукас..вече са минала история, а пък и ще стане като по сапунките.
Много ми е приятно да гледам сериите с повече сцени с Лейтън просто аз си знаех, че ще се съберат отново, но сега след като Пейтън ще живее с Брук мисля, че ще има повече такива сцени и ситуации, в които да й става неудобно.
Дано да има повече сцени между Лейтън и да си ги гледаме колко са щастливи 4.gif . За Хейли и Нейтън няма какво да коментирам те са си все така зедно и щастливи много са сладки biggrin.gif .Да видим какво ще ни предложат в следващите серии.
lovely
да, серията определено беше по-добра от предната,но 4е ме е впечатлила много не бих казала....Продължавам да има усещането , 4е е някак претупано всичко напоследък в тоя сериал, всяко нещо става много бъро, много наивно...като запознанството на Маут и затворниците....е каква беше тая глупост...тва и в детските книжки няма такава наивност...той им разказва за някви неща и те с интерес го слушат huh.gif
Аз и се изкефих на серията наистина , щото беше весела и не беше пак някой психо трилър, ама....имаше такива едни недостатъци....няква лоша игра на актьорите, а те не са лоши по прицип според мен..все пак колко години ги гледам ве4е, еми преди бяха по-добре....незнам на кво се дължи, чудя се....
Другото тъпо беше, според мен, отиването им на бала...и как па си намериха магазин баш отсреща....страшни са нямам думи!
Тоя Крис Келър за кво им беше в тая серия незнам....4е даже накрая не му казаха чао...абе...
Имаше и нещо , което не схванах, защо след като Карън си намери вратат отворена и после дойде Дан , след тва не стана дума за случая, нито имаше няква яснота какво изобщо може да е станало за да е била отворена...почна самия момент драматично, после дойде Дан и край....по тая тема толкоз....
Ако някой знае да каже !
Та така....нещо са се разбързали да си ходят тия от ОТХ и си претупват работата, тва не ме кефи !!
П.С. И какво по дяволите става с косата на Лукас, той ве4е тотално прилича на кукла Кен....мъжкото на Барби ако се сещате...косата му е като от пластмаса???!!!!
brooke_d
И на мен много ми хареса.Особено Крис хахах обичам го тоя човек много ми е смешен.И как обаче никои никва реакция като си отиваше.Стана ми малко тъжно че всичко се нарежда защото това означава че това ще е последния сезон,но какво да се прави всичко си има краи.Иначе се надявам Брук и Чейс да се здобрят за да може и тя да е щастлива.Но най-хубавото от всичко е че Брук и Пейтън са отново приятелки.Много се радвам
bo7evka
English субс от къде мога да си изтегля? за тоя епизод
*PeyT*
Ами не мислех да коментирам, но не мога да се сдържа... rolleyes.gif Това, което най-много ме издразни в тая серия бяха супер претупаните Лейтън сцени... наистина си бяха чиста подигравка с нас - феновете им.. dry.gif И този прословут секс, дето го очакваме нз си колко сезона.. какво видяхме от него - 2-3 целувки и т`ва е.. Да не говорим, че колкото и да ми е криво да го кажа, трябва да призная, че бяха спер лигави и банални през цялото време.. даже се колебая дали да не употребя думата скучни.. shocking.gif "I love you` I promise" "It`s a big deal ... нз си кво... I love you" "Мm glad that we waited.. I love you" "I love you too" .... wacko.gif Мамка му.. дори "Always and forever" ми звучи по-малко банално.. shocking.gif Страшно съм разочарована.. а толкова я обичам тази двойка sad.gif .. Ясно е, че 1-ви сезон си е 1-ви сезон и няма да се върнат тези флуиди и истинската магия... но и в 4-ти сезон имаха хубави моменти.. Пфф имам чувството, че с всеки епизод ги развалят все повече и повече.. Пак казвам - чиста подигравка...направо не е за вярване... mad.gif
Крис Келър беше на ниво, не съм му голяма фенка, но наистина неговото присъствие доста разведри обстановката... имаше мн забавни моменти.. 4.gif
Това, което най- мн ми хареса в серията бяха Брук/Пейтън моментите.. мн се радвам, че отново са близки... страшно сладки са.. обожавам ги, като са заедно.. и се радвам, че макар чрез някви измислени фантасмагории хрумнали на Марк, отново са близки.. Тяхното приятелство заслужава да оцелее! worthy.gif
Хейли и Брук също ми харесаха, но наистина сдобряването им се получи прекалено бързо.. нз.. мн претупано.. Но не може да се отрече, че те също бяха мн сладки.. happy.gif
Дан и Карън са невероятни... охх толкова им се радвам, че не е истина.. blush.gif Не ми се мисли какво ще става по-нататък.. щеше да бъде страшно хубаво, ако можеха да са заедно.... Няма по-готина двойка.. worthy.gif
Другоо, което да ми е направило впечатление не се сещам... Нз.. може би серията щеше да ми хареса, ако не се бяха изгаврили така с Лукас и Пейтън.. но.. к`вото е т`ва ся... dry.gif
P.S. Не искааам 5-ти сеезоооон!!
sanuvam
А на мен ми трябват бг субс wink.gif .. тези в линка на @qwe123 ми ги отваря на някакъв странен език..
Моля ви дайте ми друго линк4е wink.gif
Mr. Winchester
Безинтересна серия от всякаде
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.