Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Five Years Gone"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Five Years Gone"
aka "String Theory"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Thrown five years in the future, Hiro (Golden Globe nominee Masi Oka) and Ando (James Kyson Lee) discover that people with extraordinary abilities are not only widely known about — after the destruction of New York City and the deaths of millions — but are being registered, imprisoned, hunted and even killed as ”terrorists.” As the President takes his first step towards a ”final solution,” the pair get swept up in what could be the ”Heroes” final battle and encounter a range of new and darkly familiar faces. If they survive the experience, can they still get back to the present and save the world?

НАКРАТКО: След като скачат пет години напред в бъдещето, Хиро и Анди откриват, че за хора с необикновени способности не само се знае, но след разрушаването на Ню Йорк и смъртта на милиони, те са регистрирани, затваряни, преследвани и дори убивани като терористи. След като президента прави първата стъпка към решаване на проблема, двамата се включват в това, което може да се нарече последната битка на героите и откриват много нови и мрачни познати лица. Ако оцелеят след това преживяване, дали ще могат да се върнат обратно и да спасят света?

ПРОМО@Youtube.com(online)

Download:
Heroes.S01E20.HDTV.XviD-LOL@Zamunda.NET
Apfh
shocking.gif worthy.gif
Без Думи...
f0rgy
Един от най-яките епизоди..да не кажа и най-добрият...просто...невероятен Питър...незнам не мога да намера думите да опиша епизода... worthy.gif worthy.gif worthy.gif
FrAgMaKeR
Цитат(f0rgy @ May 1 2007, 17:18) *
Един от най-яките епизоди..да не кажа и най-добрият...просто...невероятен Питър...незнам не мога да намера думите да опиша епизода... worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Аз също.. страхотен епизод.. worthy.gif

П.П - Обаче знаех, че Сайлър е президента.. rolleyes.gif
sulu
Ебаси яката серия.Направо нямам думи.Нали те си мислят,че Сайлър е избухнал и си мислят,че ако Хиро го убие няма да има експлозия.Но всъщност се оказа,че Питър е избухнал, така че каквото и да правят ми се струва,че експлозията е неизбежна.Честно казано много ме издразни как тоя дето чете мисли се е променил.Иначе много ме кефят Ники и Питър заедно.А и ми е много интересно от къде му е белега на Питър от бъдещето-предполагам от когато е избухнал или от някоя много злополучна среща със Сайлър. hmm.gif dunno[2].gif
FrAgMaKeR
Цитат(sulu @ May 1 2007, 18:44) *
Нали те си мислят,че Сайлър е избухнал и си мислят,че ако Хиро го убие няма да има експлозия.Но всъщност се оказа,че Питър е избухнал, така че каквото и да правят ми се струва,че експлозията е неизбежна.

Да Питър неможе да бъде убит, той може да регенерира.. единственият начин да бъде спрян е Хиро да се върне още веднъж назад и да го убие преди да е срещнал Клер.. unsure.gif
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ May 1 2007, 17:33) *

Чел си спойлерите или сам го измисли? Интересно ми е просто. Аз не заподозрях нищо, докато не почна да реже главата на Клер.

Аз сега ще задам няколко въпросчета, които ме вълнуват, ако някой от вас има интересни идеи: (БЕЗ идеи от спойлерите ако може)
1. Щом Питър може да регенерира, тогава защо има белег? Не трябва ли да се затвори раната и готово? blink.gif
2. Когато Питър и Сайлър започнаха да се бият Питър беше "огнен". Сайлър водата ли е? Интересно ми е от кого са придобили тези способности.
3. Нещо, което ми направи голямо впечатление - докато Хиро кълцаше народ наоколо нямаше и капчица кръв. Нито по земята, нито по меча му. Как става този номер? rolleyes.gif
FrAgMaKeR
Цитат(ludoto_mimi @ May 1 2007, 20:12) *

Чел си спойлерите или сам го измисли? Интересно ми е просто. Аз не заподозрях нищо, докато не почна да реже главата на Клер.

Аз сега ще задам няколко въпросчета, които ме вълнуват, ако някой от вас има интересни идеи: (БЕЗ идеи от спойлерите ако може)
1. Щом Питър може да регенерира, тогава защо има белег? Не трябва ли да се затвори раната и готово? blink.gif
2. Когато Питър и Сайлър започнаха да се бият Питър беше "огнен". Сайлър водата ли е? Интересно ми е от кого са придобили тези способности.
3. Нещо, което ми направи голямо впечатление - докато Хиро кълцаше народ наоколо нямаше и капчица кръв. Нито по земята, нито по меча му. Как става този номер? rolleyes.gif

Не чета спойлери, просто мисля като Сайлър.. или по-точно като сценаристите biggrin2.gif

1. Наистина странно, някак не се връзва..
2. Питър стана радиоктивен, Сайлър също.. изглежда и двамата са придобили тази способност по съответният за тях начин.
3. Вътрешни кръвоизливи.. smile.gif Пък и дрехите може да са им силно абсорбиращи.. сериозно, сцената беше кратка и не особено детаилна, може и заради възрастовата граница да не са направили сцената много кървава, все пак там се гледа много сериозно дали филм е анонсиран като подходящ за над 14, 16 или повече години.
f0rgy
К де и аз не мога да си обясня няколко неща...Така...
1.Къде е Нейтън в цялата тая картинка ?!? confused.gif
2.Той(Питър) хубаво да регенерира ама как се регенерира след такава бомба бре хорааааа mrgreen[1].gif
3.Хиро като се върне назад и убие Сайлър,това няма да спре бомбата(Питър),демек...
4.И най-важното..Кой е тоя дето е с Клеър..напрао го намирам и го убиваммм 18.gif няма бара Клеърррррр starwars.gif
Apfh
Честно казано и аз не се сетих, че Сайлър е президента, макар че имах някакви подозрения. Само Мимето се сети в предният епизод, че има нещо гнило в таз картина. То се оказа, че е спойлерче... Сайлър я нарисува така, защото видя себе си wink.gif Сега вече е ясно, но все пак беше хубав Hint. Трябва по-честичко да се замислям занапред...
Та на въпроса на Мими:
1. Странно найстина,.. според мен Питър ще има преживяване, където пак ще умре докато не му извадят нещото от врата (видяхме, че е възможно вече два пъти) и ще има рана в съответният момент, която след като регенерира след известно време ще зарасне частично (тъй като е бил дефакто мъртав известно време) и от там ще остане белега. Поне моята теория..
2. Или Сайлър беше с нещо различно от способността на Питър (много възможно, защото е взел доста "специални" за тези 5 години) или просто са ги направили различни цветове за по-голям ефект.
3. Честно казано не съм рязъл човек с меч, но по филмите има два вида такива сцени - едната е с много бликаща кръв от където може, а другата е без почти никаква кръв разпръскваща се наоколо. За меча - в повечето филми ако се загледате по лъскавите самурайски мечове попринцип почти няма кръв... нещо с материята е wink.gif

п.п. Btw никой не обърна внимание обаче на способностите на Сайлър. За да вземе нечия сила той трябва да убие притежателя. Да видим... летеше, минаваше през стени и сякаш беше радиоактивен wink.gif ... следователно трябва да ги е избил всички тези хора... smile.gif

ЕДИТ: на въпросите на f0rgy да си дам мнението :
1. Както по-горе написах, след като Сайлър притежава силата му следователно трябва да му е хапнал мозъчето на Нейтън... wink.gif
2. Ако забелязахте Експлозивният, когато беше в къщата на Клеар и щеше да гръмне след това нямаше никакви видими поражения по себе си. Предполагам, че тялото му е адаптирано за радиацията която създава. wink.gif
3. Ммм имам си теория защо Питър е гръмнал. Както видяхме, вече контролира доста добре силите си. Или Нейтън го е помолил, или нещо е станало, Питър се е ядосъл изгубил е равновесие и.. Бум smile.gif Може пък със смърта на Сайлър Хиро да промени нещо и Питър да не гръмне.. знае ли човек wink.gif
4. Незнам, но на мен хич не ми хареса....
ludoto_mimi
Ами убил е Нейтън (летенето), радиоактивния (забравих му името) и Ди Ел, който минаваше през стените.
Честно казано аз съвсем се оплетох. 18.gif

Goldfrapp - "Ooh La La" е песента от клуба ако на някой му е харесала.
Apfh
Цитат(ludoto_mimi @ May 1 2007, 19:52) *
Ами убил е Нейтън (летенето), радиоактивния (забравих му името) и Ди Ел, който минаваше през стените.
Честно казано аз съвсем се оплетох. 18.gif

Дам.. и не само. Ако това синьото не беше радиация а вода... кой знае още колко хора е избил представяйки се за Нейтън. wink.gif

Мерси за песничката. Ей сега ще я чуя, че не съм обърнал внимание от вълнение biggrin.gif А пък и от доста време не са пускали цяла песен в епизод...
f0rgy
Сайлър ще е вода или лед,да са в пълна противоположност...Незнам но мен мн голямо впечатление ми направи детето дето изсмукало кислорода в училище ако не се лъжа..ей тва се казва сила,баце...Иначе ще видим Хиро ко ше измисли...А странно ми е защо когато Питър е до Сайлър не абсорбира способностите му..Всъщност като се замисля Сайлър има една способност,а другите са придобити..Хммм unsure.gif незнам вече..Ще дочакаме до 21-ви епизод tongue.gif tongue.gif tongue.gif
veloo
Сайлър ще е лед. Още в началото на сериала, когато полицаят дето чете мисли беше в къщата с жертвите на Сайлър, там имаше един замръзен - значи Сайлър си има тази сила още от преди. В единия от "графичните романи", които са към сериала, също я използва.

На мен ми направи впечатление, че при разговора на Питър и Ники те казват, че ДЛ е умрял при взрива, а Сайлър използваше неговата сила значи трябва той да го е убил. Нещо не се връзва.
Apfh
Не е особенно ясно, какво точно е станало по време на взрива, но със сигурност доста герои са умряли. Както видяхме Сайлър със сигурност е убил няколко от тях.
Сега прочетох последните два броя на новелата и забелязах, че една година и малко след взрива Питър е с белег... следователно и белега му е от нещо в рамките на тази една година, може би дори самият взрив. wink.gif

Прочетете новелите,... последната е нечовешка!... smile.gif Ще разберете и какво е имал предвид Питър под "От години не съм имал хубав бой" ...
f0rgy
QUOTE(Apfh @ May 1 2007, 22:23) *
Не е особенно ясно, какво точно е станало по време на взрива, но със сигурност доста герои са умряли. Както видяхме Сайлър със сигурност е убил няколко от тях.
Сега прочетох последните два броя на новелата и забелязах, че една година и малко след взрива Питър е с белег... следователно и белега му е от нещо в рамките на тази една година, може би дори самият взрив. wink.gif

Прочетете новелите,... последната е нечовешка!... smile.gif Ще разберете и какво е имал предвид Питър под "От години не съм имал хубав бой" ...

Дай линкче blush.gif
Apfh
Цитат(f0rgy @ May 1 2007, 21:36) *
Дай линкче blush.gif

Директни линкове за сваляне - Новела №30, Новела №31
f0rgy
QUOTE(Apfh @ May 1 2007, 23:18) *
QUOTE(f0rgy @ May 1 2007, 21:36) *
Дай линкче blush.gif

Директни линкове за сваляне - Новела №30, Новела №31

Мерси smile.gif
Ludata Julieta
Тцтц, тая серия беше страшна laugh.gif Такова чудо, че зех да са обърквам.Като видях Нейтан кво прави на дъщеря му.. викам чакай бе тука кво става, баси сбърканата работа хаха.Трябваше отначало да се сетя че няма как Сайлър да е избухнал при положение, че няколко пъти показваха как тва се случва с Питър в бъдещето mellow.gif
lady_iz
Цитат(ludoto_mimi @ May 1 2007, 20:12) *

аз имам отговор /идея по вторият въпрос

Освен радиоактивноста ,която не знаем дали Сайлър е взел от Тед, той пък има способност ъъъъ за замразяване wacko.gif Една от първите способности, които придоби беше тази, от оня дето го дадоха да дояжда закуската си замръзнал и с отворен мозък blink.gif

Серията ми хареса много!И най- вече факта, че ме изненадаха страхотно с това, че Сайлър е президента, като се има напредвид, че ни подксазаха предният епизод с картината която Сайлър нарисува , ама не се сетих, че ще е всъщност това...а отдавна не се беше случвало сериал да ме изненада и то приятно mrgreen[1].gif Сайлър- пРЕЗИДЕНТ!!! biggrin2.gif
filmarkata
Цитат(f0rgy @ May 1 2007, 16:18) *

по добре не моа го кажа!!! 4.gif олеее нямам търпение за 21 серия........ worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.