Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Български фен сайт на "One Tree Hill"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3
FrAgMaKeR
Тук можете да давате съвети и предложения, да давате конструктивна критика за дизайна и съдържанието, да се оплаквате от бъгове или неточни линкове, да задавате въпроси и тн.

Официалният адрес е: http://onetreehill.tvserials.info

Резервен (mirror) адрес: http://oth.ggbit.info
Clark Kent
Ми можеш да вкараш секция с биографиите и всичко свързано с актьорите като за начало гледам че липсва това пак ще е хубаво
FrAgMaKeR
QUOTE(Clark Kent @ Oct 9 2005, 08:42 PM)
Ми можеш да вкараш секция с биографиите и всичко свързано с актьорите като за начало гледам че липсва това пак ще е хубаво
*

Това е наистина много хубава идея. В първия пост съм дал малко инфо и за актьорите, но за сайта ще напиша повечко за всеки един от тях.. наистина доста добро предложение smile.gif

QUOTE(warezru @ Oct 9 2005, 08:10 PM)
С коя програма го напрайхте?
*

Аз лично работя с Macromedia Dreamweaver 8, но като цяло дизайна го е правил шефа, така че той трябва да ти отговори какво точно е ползвал smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 9 2005, 09:25 PM)
Аз лично работя с Macromedia Dreamweaver 8, но като цяло дизайна го е правил шефа, така че той трябва да ти отговори какво точно е ползвал  smile.gif

Notepad wink.gif
А иначе щях да направа и още но просто не съм изгледал още целия сериал и не съм много в нещата, но скоро ще бъда ! biggrin2.gif
Clark Kent
Това е наистина много хубава идея. В първия пост съм дал малко инфо и за актьорите, но за сайта ще напиша повечко за всеки един от тях.. наистина доста добро предложение  smile.gif

Нали за тва сме тук да даваме идеи 4.gif
boy_07
Може в самия сайт да се сложат линкове на други известни бг и чужди сайтове на готини сериали ,да сме в комбина и да се рекламираме...

Както и в чуждите фен сайтове мое да се сложи фен лист или нещо такова дето всеки фен на сайта да остави няколкодуми за сайта и самия сериал без да е нужно да влиза във форума...

Да се правят нови графики на сериала от фенове и да се сложат в спрециална секция най добрите...за сега толкова..wink.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(boy_07 @ Oct 10 2005, 08:20 PM)
Може в самия сайт да се сложат линкове на други известни бг и чужди сайтове на готини сериали, да сме в комбина и да се рекламираме...

Както и в чуждите фен сайтове мое да се сложи фен лист или нещо такова дето всеки фен на сайта да остави няколкодуми за сайта и самия сериал без да е нужно да влиза във форума...

Да се правят нови графики на сериала от фенове и да се сложат в спрециална секция най добрите...за сега толкова..wink.gif
*

1. Секция Links ще се създаде, вече имам предложения от уебмастера на фен сайта на veronica mars за размяна на линкове, същото така и бъдещият сайт на smallville.. постепенно ще се съберат линковете и ще се добавят.

2. Това както го описа е guestbook - книга за гости, няма проблем да се направи, или друг вариянт е да е отделна темичка във форума, в която да може да се пише и от нерегистрирани потребители.. то напрактика ще има същият ефект.. или може направо някое guestbook скриптче да сложим.. това е подробност, но и за нея ще се погрижим.

3. Фенфикшън - ако някой има такива работи да даде линк или да ги праща на мейла ми или по друг удобен за него начин, ще ги добавим в бъдещата галерия.. въпреки че се съмнявам да има много хора, които да се занимават с това..
SetKoen
Нема да е зле да се съберат хора които да се занимават например с правенето на такива некви Фен фланелки...на които да пише името на сайта в началото може да бъдат само в стеснен кръг wink.gif По този начин например се разхождаш гледат те и виждат фланелка на некъв сайт и си казва я дай да го погледна като се прибера и вижда некво зарибяващо сериялче и опа още фенове и т.н 4.gif
boy_07
QUOTE(SetKoen @ Oct 10 2005, 09:18 PM)
Нема да е зле да се съберат хора които да се занимават например с правенето на такива некви Фен фланелки...на които да пише името на сайта в началото може да бъдат само в стеснен кръг wink.gif По този начин например се разхождаш гледат те и виждат фланелка на некъв сайт и си казва я дай да го погледна като се прибера и вижда некво зарибяващо сериялче и опа още фенове и т.н 4.gif
*

аз съм навитак....да нося такава т-шръткаwink.gif
FrAgMaKeR
По дигиталните фотота и копирните центрове ги правят smile.gif Само някой да избара дизайна и всеки желаещ ще може да си направи smile.gif
SetKoen
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 10 2005, 06:46 PM)
По дигиталните фотота и копирните центрове ги правят  smile.gif Само някой да избара дизайна и всеки желаещ ще може да си направи  smile.gif
*

Еми аз не говоря за който си иска казвам например такива Rulzz фенове като @boy_07 например няколко човека да се захванат да се поинтересуват и да кажат къде може да се направи такова нещо... wink.gif тъй като аз си нямам и ни най-малко понятие от това!!! : no.gif
Ob1
Анкета много ясно.Примерно за това кой е подпалил Дан и за други пикантни чудати въпроси tongue.gif
FrAgMaKeR
Сайта е обновен, добавени са нови категории и линкове, има още какво да се прави, но скоро ще е довършен напълно.
Nasi
Сайта е много хубав и с добавената информация е много полезен. Благодаря ви !!!
FrAgMaKeR
QUOTE(Nasi @ Oct 13 2005, 07:18 PM)
Сайта е много хубав и с добавената информация е много полезен. Благодаря ви !!!
*

Има още малко за доизпипване, но в общи линии това ще бъде. Иначе посещаемоста тия дни е размазваща, вижте статистиката и една от причините тя да изглежда така: (това трябва да се види):
Вижте прикачените файловеВижте прикачените файлове
vIkToRsHeFa
Ами има хора които уважават труда ни wink.gif
А и на безбройните фенове мога да кажа само Честито !!!
Сериала го заслужава !
FrAgMaKeR
От: BGtop. net <info@bgtop.net>
Отговори на: "BGtop. net" <info@bgtop.net>
До: rumen@rumen.org
Дата: 17 Oct 2005 08:25:49 -0000
Тема: Участието Ви в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове

Честито! Сайтът Ви е избран за сайт на деня в BGtop.net
Надяваме се това да Ви донесе много нови посетители.

За да бъдете на по-висока позиция и първите места в класацията сложете бутона/текстовата
връзка към BGtop.net на по-видно място на Вашия сайт - колкото повече хора кликнат, толкова по-нагоре
ще сте в BGtop.net и от там ще дойдат повече посетители при Вас, което е основната идея на BGtop.net

С уважение,
Bgtop.net - топ класацията на български сайтове

Нямам какво повече да коментирам 3.gif
solenka
Страхотно! 4.gif
Nasi
Супер 4.gif
Сайта е страхотен!!! 4.gif
~Bruk~
Сайта е много готин wink.gif Наистина добра работа 8.gif
girl_from_hell
На скоро го открих този саит, но искам да кажа 4е наистиан мног ми харесва според мен не 4е мнго разбиарм ама е дорбе направен smile.gif и наистиан както е казано по горе сериала го заслужава. Благодаря за саита!!! чао чао banana.gif
boy_07
интересно и аз получих този майл за отх 3.gif

viktorshefa: Аз пък всекидневно получавам на support@ggbit.info да гледам сериала ОТХ и т.н и взех че започнах да го гледам...(автоматичния ти отговор на пощата в абж е включен wink.gif
Jordan
сайта наистина е страхотен, намерих го случайно в Гуугъл, исках да видя случайно няма ли някой, направил сайт за ОТН и ето, че намерих. Значи сайта като цяло си е супер, е, има още малко какво да се иска но то ще си го направите, не може всичко да има. Само едно единствено нещо искам да "критикувам", и това е head картинката на сайта
IPB Image
Не ми харесва, че нещо не е направена както трябва под Нейтън. Та, под него картинката свършва изведнъж и малко се е получило недобре. Ако на някой му се знаимава да я оправи би било суперwink.gif
Това от мен, още веднъж браво, че сте се сетили да го направитеwink.gif biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Аз съм я правил тая картинка и понеже трябваше да се махне един дразнещ надпис, малко я позамазах (кроп ту тук кроп ту там) и понеже не съм много добър с шопа остана така.. и мен ме дразни, затова ще гледам да я оправя при следващият ъпдейт.
The Black Dragon
Сайта наистина е много хубав. Дано занапред да става още по-хубав. Само с галериите не мога да се оправя. Малко трудни ми се виждат за разглеждане, ама тва сигурно е от мен smile.gif

btw ако искате някаква помоще за нещо - насреща съм smile.gif С каквото мога ще помагам smile.gif
paynera
Линкът за саундтрака от 2003 година не работи! wink.gif Поне при мен!
FrAgMaKeR
Tрябва ми малко помощ, търся подходяща картинка за лого някъде към 800x200 с добро качество и да не е прекалено голяма. Също така и нещо като подписа на The Black Dragon за индекса unsure.gif
Menna
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 8 2006, 03:36 PM) *

Tрябва ми малко помощ, търся подходяща картинка за лого някъде към 800x200 с добро качество и да не е прекалено голяма. Също така и нещо като подписа на The Black Dragon за индекса unsure.gif

Идеята за промяната е страхотна smile.gif
Аз ще се поровя да потърся-междувпрочем ето едно нещо,на което попаднах сега 10.gif
IPB Image
The Black Dragon
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 8 2006, 03:36 PM) *

Ще измайсторя сега нещо smile.gif
Nasi
Сега направих три, но не ми харесват, все пак ги слагам:
IPB Image

IPB Image

IPB Image
The Black Dragon
Ето и моите творения 16.gif 18.gif 10.gif
лого:
1.
IPB Image
2.
IPB Image

банер:
1.
IPB Image
2.
IPB Image
FrAgMaKeR
The Black Dragon, идеални са 4.gif
Nasi
worthy.gif The Black Dragon фантастични са!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
The Black Dragon
Радвам се, че ви харесват blush.gif
Menna
Поздравления,невероятни са 4.gif 4.gif ,особено второто 3.gif 3.gif
ludoto_mimi
Нещо много сме изпаднали в оная класация...
The Shaman
Наистина са добри The Black Dragon.
Life_is_a_Bitch
Сайтът наистина е страхотен!!!
SetKoen
Мисля че сайта е СУПЕР само че според мен трябва да има място за новини...а не да влизам чак във форума за да чета хиляди мнения и теми за да разбера кво е станало. wink.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(SetKoen @ Mar 5 2006, 12:01 PM) *

Мисля че сайта е СУПЕР само че според мен трябва да има място за новини...а не да влизам чак във форума за да чета хиляди мнения и теми за да разбера кво е станало. wink.gif

Toва е добра идея, ще я имам впредвид при новият вариант на сайта. smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз искам да попитам какво стана със сайта?!Само на мен ли не ми се отваря!?! sad.gif
Menna
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 24 2006, 01:57 PM) *

Аз искам да попитам какво стана със сайта?!Само на мен ли не ми се отваря!?! sad.gif

Тук всичко е обяснено. biggrin2.gif
http://ggbit.portal.be/forum/index.php?sho...t=0&#entry47956
Межудругото и на мен все още не ми се отваря,но се надявам в най-скоро време всичко да е наред.

Относно предложението за раздел Новини в сайта и на мен ми се струва много добро! smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Даре,дано скоро да го оправят!
solenka
http://oth.ggbit.info/ вече работи! 4.gif
ludoto_mimi
Ей хора, гласувайте за сайта в класацията на БГтоп. Това става като натиснете ето този бутон ->IPB Image, който се намира най-долу на главната страница. Благодаря. biggrin2.gif
mirka
И как по-точно?Или то автоматично става?
ThePinkDuck
QUOTE(mirka @ May 7 2006, 14:33) *

И как по-точно?Или то автоматично става?

Автоматично е. Натискаш и като се зареди ти изписва, че гласът ти е отчечтен.
ludoto_mimi
Ама какви фенове сте всички... Ако не ви накара на сила човек, няма да се сетите... dry.gif
spiteful_f
Имам едни въпрос (ако не е за тук въпроса ми мн се извинявам) blush.gif . Тъ да ви питам защо не мога да си тегля сериите от 3-ти сезон от тоя сайт дет е даден за 3-те сезона(http://oth.ggbit.info/seasones.php)? М/у другото тегля от data.bg, защото нямам достъп до арена. Това ми е въпроса blush.gif biggrin.gif . Съжалявам за безпокойствието wink.gif
FrAgMaKeR
Това е тема за http://OTH.GGbit.info - моля това да се има впредвид!

QUOTE(spiteful_f @ May 27 2006, 11:32) *

Та да ви питам защо не мога да си тегля сериите от 3-ти сезон от тоя сайт дет е даден за 3-ти сезона (http://oth.ggbit.info/seasones.php)? М/у другото тегля от data.bg, защото нямам достъп до арена.

Като ползваш data.bg толкова ли ти е голям проблема да позваш търсачката на сайта, или някоя от безпатните? Там непрекъснато ги местят, ту ги трият, ту нещо друго, затова повечето линкове не работят дълго време. Днес сайта ще бъде ъпдейтнат и всички линковете ще бъдат актуализирани.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.