Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Български фен сайт на "One Tree Hill"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3
ThePinkDuck
Един тъп въпрос, ама само на мене ли не ми се отваря сайта? blink.gif
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ Jun 26 2006, 23:30) *

Един тъп въпрос, ама само на мене ли не ми се отваря сайта? blink.gif

В момента и при мен не се отваря,но това е от няколко часа(сигурно е временно).

Едно предложение-сигурна съм,че ще го добававите,но дажа: smile.gif
Може в темата за връзки да се добави и линк към новата телевизия( http://www.cwtv.com/ )
FrAgMaKeR
Сложете едно www отпред и няма да имате проблеми - http://www.oth.ggbit.info , или ползвайте този mirror http://oth.fragmaker.net
ThePinkDuck
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 27 2006, 00:00) *

Сложете едно www отпред и няма да имате проблеми - http://www.oth.ggbit.info , или ползвайте този mirror http://oth.fragmaker.net

Ооооо тенк ю май френд! А аз си мислех, че повредата е в нашия телевизор! mrgreen[1].gif

И пак приканвам всички да гласувате за сайта!
ludoto_mimi
QUOTE(ThePinkDuck @ Jun 27 2006, 01:07) *

И пак приканвам всички да гласувате за сайта!

И аз, и аз. bounce.gif
Гласувайте да се издигнем нагорее! 59.gif
Menna
Аз имам въпроси,относно галерията на сайта.Виждам,че е обновена,но аз нямам достъп до нея.Значи ли това,че потребителите няма да имаме достъп вече до нея?Ако искаме да качим снимков материал,свързан със сериала,как ще става това? smile.gif

ПС:Забравих да допълня,че в галерията на потребителите имаше голям брой снимки от ОТН,а сега са изтрити-лично мнение,но нямаше нужда да се махат. wink.gif
FrAgMaKeR
Имаше много лични снимки, които "не бяха по темата" такада се каже. Галерията е преместена, личните галерии са забранени, но всеки регистриран ще може да качва снимки във всички категории. Разликата е само в това, че преди да се покажат, те трябва да бъдат одобрени, в смисъл дали са в правилната категория, дали не се повтарят и тн. Още има неща за дооправяне, затова повече и по-подробна информация, ще получите по-късно. smile.gif

Ако искате да качвате лични снимки, ползвайте галерията на форума..
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 6 2006, 21:14) *

Ако искате да качвате лични снимки, ползвайте галерията на форума..

A ако снимките са на хубавите ви физиономии, може да ми ги пращате, за да ги качвам в галерията ни. happy.gif
Menna
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 6 2006, 21:14) *
всеки регистриран ще може да качва снимки във всички категории. Разликата е само в това, че преди да се покажат, те трябва да бъдат одобрени, в смисъл дали са в правилната категория, дали не се повтарят и тн. Още има неща за дооправяне, затова повече и по-подробна информация, ще получите по-късно. smile.gif

Това звучи добре.Благодаря за отговора smile.gif
The Black Dragon
Ето за новия дизайн на сайта нещо от мен 16.gif

Header:
01
IPB Image
02
IPB Image
03
IPB Image
04
IPB Image

Index:
01
IPB Image
02
IPB Image
seduction_55
Super e 4.gif 4.gif
winona
ето моето предложение, очаквам мнения:

IPB Image

П.С BledPoet тук можеш да ми го върнеш за стихчето wink.gif
elexis
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Nasi
Браво на всички...страхотни неща сте направили.
И аз пробвах:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
elexis
Ето още едно и от мен :
IPB Image
ludoto_mimi
Благодаря на всички. Тъй като няма краен срок, може да давате предложенията си, когато ви дойде музата, докато не започне работа по сайта. 4.gif
elexis
IPB Image
ludoto_mimi
Ето нещо ново около сайта. Всеки път като влезете на началната страница ви очаква нов банер. Всичките бяха хубави, не можахме да изберем само един, затова при рефрешване на индекса се сменя банера. happy.gif

Тъй като, обаче, не знаехме, че ще се развият така нещата, имаме повече index-и отколкото header-и. Ако все още някой иска да си покаже уменията или пък така за кеф, няма да откажем. Размерите трябва да са 800х200. (като header-ите на The Black Dragon)
elexis
Еми ето един header:
IPB Image
ludoto_tedi
ми имам една малка идейка да се сменят снимките във "Актьори" да се сложат други защото тези вече доста време стояха.а й тази
http://oth.ggbit.info/images/oth-extras-header.jpg

да се замени с някоя например на която са и 5-мата. smile.gif надявам се да не съм много капризна и нахална smile.gif
Nasi
IPB Image

IPB Image

IPB Image
FrAgMaKeR
Много благодаря на всички предоставели снимковите материали. Продължавайте в същият дух, всичко достатъчно качествено и подходящо ще бъде добавяно.

Имам нови задачки за хора, които имат свободно време и желание да се занимават.

1. Задача:
Да се направи нов по сериозен (пълен) списък с линкове към различни български и чужди сайтове, форуми, галерии и тн. свързани с ОТН, който да замени сегашните на Връзки и Музика на сайта.

2. Задача:
Да се събере достатъчно информация за всички (колкото може повече) от главните (и не само) актьори участващи в ОТН и да се преведе на български език. Както и подходящи снимки (като размер и качество), които да заменат и допълнят сегашната информация на сайта. Освен информация за тях (биографични данни, биографии, любопитни факти, клюки и тн.) нека се опишат с няколко изречения и играните от тях персонажи (може и по подробно).

3. Задача: (най-обемна и най-трудна): Да се наравят кратки превюта за всеки един епизод излъчван през първите 3 сезона. Не много дълги и не прекалено подробни, нещо като тези в tv.com но на български език.

Може да работите в екип и да си поделите работа, важен е резулта. Готовите неща, пращайте на РМ. Всичко ще бъде прегледано и добавено където му е мястото.
The Black Dragon
Това съм го писал за БГ форума на Туин Пийкс. Ще се радвам да го споделя и за БГ сайта на OTH biggrin2.gif 10.gif

Шерил Лий (Ели Харт - OTH)

Шерил Лий е родена на 22 април 1967 година в Аугсбург, Бавария - Германия. Израства в Боулдер, Колорадо - САЩ. Като тийнейджърка се занимава с танци, след това и с театър. На 18 години се премества във Вашингтон и там се среща с Дейвид Линч, който я харесва от пръв поглед и и предлага ролята на Добрата фея във филма Wild At Heart, а след това и култовата роля на Лора Палмър в сериала Туин Пийкс. "Мъртва, увита в найлон" - ето така тя става популярна по цял свят и любимка на американските зрители. След излъчването на пилотния епизод, зрителите искат да гледат Шерил Лий и по-нататък във филма, затова Дейвид Линч и Марк Фрост измислят образа на Маделин Фъргюсън - братовчедката на Лора. След феноменалният успех на сериала през 1992 година Линч заснема и филм за Туин Пийкс - "Огън следвай ме" (Fire Walk With Me), в който главната роля е разбира се на Шерил. В "Огън следвай ме" се разказва за последните седем дни от живота на Лора Палмър. Били са заснети над 5 часа материал, който се скъсява до оскъдните 135 мин. През 2005 се организира световна фен кампания за издаването на нов тираж на "Огън следвай ме" с поне един час отрязани сцени. Линч е съгласен, но ако влязат единствено, като BONUS материали в DVD-то, но не и да са смесени с оригиналния филм. В тези 60 минути участват и добре познатите на TV зрителите Шериф Трумън, Луси, Анди и т.н... Засега не се знае дали ще излезе дългоочакваното ново издание на "Огън следвай ме", но през лятото на 2006 ще излезд също друго така дългоочаквано от феновете на Туин Пийкс DVD - това с втория сезон на сериала. Всички фенове по света се надяват освен всички серии от сезон 2 да влязат и бонус материали, като първоначалното убийство на Мади където убиеца е Бен Хорн.
След "Огън следвай ме" Шерил участва във филма Jersey Girl пак от 1992 год. а през 1993 се снима в няколко серии заедно с Дейвид Духовни и Мат Ле Бланк в еротичната поредица "Дневниците на червените обувки".
През 1994 година снима филмите Backbeat, Guinevere, The Can и Don't Do It. В последният си партнира с Джеймс Маршъл (Джеймс от Туин Пийкс).
През 1995 участва във Homage, Follow the River (TV продукция на Hallmark), Fall Time и Notes From Underground.
През 1996 участва във Mother Night, където отново играе два образа.
През 1997 година участва във Bliss, където си партнира с Крейг Шефър, David, This World, Then the Fireworks и The Blood Oranges.
През 1998 участва във Dante's View и Vampires, режисьор на който е майсторът на хорър филмите Джон Карпентър (Хелоуин, Мъглата,...). През същата година участва и във сериала "L.A. Doctors".
През 1999 участва във филма Kiss the Sky и Angel's Dance където си партнира с Джеймс Белуши и Кайл Чандлър.
През 2001 снима трилъра Hitched, през 2002 Children On Their Birthdays, а през 2003 участва в хитовият сериал "Kingpin".
През 2005 участва във филма Paradise, Texas, както и като гост звезда в хитовия тийн сериал One Tree Hill, където отново пресича пътищата си с приятелите си Мойра Кели (Дона, Туин Пийкс: "Огън, следвай ме") и Крейг Шефър (Джоузеф, Bliss).
През 2006 продължва да се снима в One Tree Hill, в който участват Чад Майкъл Мъри, София Буш, Джеймс Лафърти, Бетъни Джой Ленц, Хилари Бъртън и др...

Шерил Лий е омъжена за синът на музиканта Нийл Даймънд - Джес Даймънд от който има син, който се казва Илайджа. За кратко време е имала връзка с Дейвид Духовни.
Членува в световната организация за защита на животните PETA.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
wallpaper01
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 19 2006, 00:17) *

3. Задача: (най-обемна и най-трудна): Да се наравят кратки превюта за всеки един епизод излъчван през първите 3 сезона. Не много дълги и не прекалено подробни, нещо като тези в tv.com но на български език.

Аз мисля да се заема с тази задача и без това няма какво да правя!Само не разбрах на теб ли после да прашач превютата?!
ludoto_tedi
аз мисля да се заема с 1-вата задача smile.gif надявам се да се справя добре smile.gif
etIto
[/quote]1. Задача: Да се направи нов по сериозен (пълен) списък с линкове към различни български и чужди сайтове, форуми, галерии и тн. свързани с ОТН, който да замени сегашните на Връзки и Музика на сайта.

Аз намерих няколко сайчета и ги слагам тук,таи като и аз не раязбрах дали трябва да на теб да ги пращаме,а ги намерих савсем случаино и после ще забравя каде са (нали сам си тапичко) blush.gif blush.gif blush.gif

Barbara AlwynWoods Fan Деб Скот

Bethany Joy Fan Хейли

Bavin Prince Fan Бевин

Stunning Sophia Bush Брук

ChadMichaelMurray.net Лукас

Bryan-Greenberg.com Джейк

Moira Kelly Fan Каран
fenka_lucas_i_brooke
FrAgMaKeR 1 Сезон е готов-да ти го пращам ли да проверяваш или като направя сичките сезони?!
The Black Dragon
Ето ви още малко хедъри. Този път реших да са само с по един от героите, за по-интересно biggrin2.gif

Брук 01
IPB Image
Брук 02
IPB Image
Хейли 01
IPB Image
Хейли 02
IPB Image
Лукас 01
IPB Image
Лукас 02
IPB Image
Нейтън 01
IPB Image
Нейтън 02
IPB Image
Пейтън 01
IPB Image
Пейтън 02
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Страшни са
ludoto_mimi
Жороооо. Супер са!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Жестоко. Аз мислех да се заема с третата задача, ама Жакито щом е почнала... Пък и сега не съм в нас, така че няма смисъл. blush.gif
ludoto_tedi
аз няма да мога да се заема с 1-вата нямам време а и ще заминавам за Пловдив така че не ме бройте!! sad.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(The Black Dragon @ Jul 19 2006, 17:48) *

Ето ви още малко хедъри. Този път реших да са само с по един от героите, за по-интересно biggrin2.gif

Страхотни са 4.gif благодаря много за тях. worthy.gif Добавени са в листа с хедъри и трябва да ги рандомизира и тях.

Отностно задачките, които поставих, който каквото направи да не се притеснява да праща на ЛС, най-добре на ЛС, защото ми идват и като мейли и ме подсещат, че имам работа да върша.. smile.gif
The Black Dragon
Ето и индекси с отделните герои от OTH. Не са на всички, понеже не на всеки мога да намеря голяма снимка, така че ако имате - пратете да направя и на останалите smile.gif

*Брук
IPB Image
*Дан
IPB Image
*Ели
IPB Image
*Хейли
IPB Image
*Джуълс
IPB Image
*Карън
IPB Image
*Лукас
IPB Image
*Нейтън
IPB Image
*Ники
IPB Image
*Пейтън
IPB Image
*Уайти
IPB Image
Nasi
Страхотни са!!!!!!!!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
storm
Карън е невероятна на тая снимка, конкурира се с младите актриси wink.gif .

p.s.
А защо няма пълен cast на филма, а са само най-главните герои. Например Феликс никъде го няма и още други, Ана също (ама за нея разбирам happy.gif вие сигурно много я нехаресвате задето посегна на Пейти и дори и в някой забутан линк на сайта няма да се вреди 18.gif ) и все пак намерих няколко нейни снимки, макар че са от Максим, няма да стоят зле само предлагам.
born_4_you
УАаУууууу!!!! Бравооо!! Невероятни са!!!
The Black Dragon
QUOTE(Joro @ Jul 27 2006, 01:52) *

Карън е невероятна на тая снимка, конкурира се с младите актриси wink.gif .

p.s.
А защо няма пълен cast на филма, а са само най-главните герои. Например Феликс никъде го няма и още други, Ана също (ама за нея разбирам happy.gif вие сигурно много я нехаресвате задето посегна на Пейти и дори и в някой забутан линк на сайта няма да се вреди 18.gif ) и все пак намерих няколко нейни снимки, макар че са от Максим, няма да стоят зле само предлагам.

Няма проблем, просто не можах да намеря на другите големи снимки. Пращайте ми и ще направя
Menna
Драконче,за пореден път ни зашемети с творбите си! Наистина са страхотни! 3.gif 4.gif

Колкото до задачите,видях че засега никой не е взел втората,така че се заемам с нея. smile.gif

ПС:Подобно на Мими и Еми,приканвам всички да гласуват за сайта! 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
Жоро, както винаги страхотни!!! shocking.gif 4.gif 4.gif 3.gif

На Карън наистина е страхотно, а Данчо какво парче е... Може да е злодея, ама като млад е муцка. 15.gif
storm
Eто няколко на Феликс
И тези на Ана

Ако намеря по-добри, ще постна. А вие търсете на Деб happy.gif .
The Black Dragon
Ето на още няколко от OTH героите:

*Анди
IPB Image
*Анна
IPB Image
*Бевин
IPB Image
*Крис Келър
IPB Image

Като събера и последната партида още един пост 10.gif
ludoto_mimi
Крис Келър е супер! 4.gif
storm
QUOTE(ludoto_mimi @ Jul 30 2006, 00:11) *
Крис Келър е супер! 4.gif

Ама не важи пред Ана happy.gif .
Nasi
Ауу страхотни са!!! Крис е супер найстина.
Остава само и моя любимец Феликсчо. smile.gif
The Black Dragon
QUOTE(Nasi @ Jul 30 2006, 23:04) *

Остава само и моя любимец Феликсчо. smile.gif

*Феликс
IPB Image
*Тим
IPB Image
Nasi
Страхотни са, благодаря много!!! 4.gif worthy.gif 4.gif 4.gif
*PeyT*
Ооооо, тук Феликс е невероятно сладък! blush.gif blush.gif blush.gif
Alma
Сега ако направиш и на моя любимец Джейк wub.gif wub.gif wub.gif ша те обичам доживот 10.gif
пп но иначе тези са страхотни, поздравления драконче wink.gif
seduction_55
Оле страхотни са. 1clap[1].gif 2thum[1].gif
Искам и аз едно - на Купър. wub.gif Може лиconfused.gif please.gif please.gif
The Black Dragon
ОК - нп, само ми дайте подходящи снимки, защото аз не мога да намеря все още. Останаха те, Кийт, Маут и още един-двама.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.