Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Малко статистики ;)
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2
vIkToRsHeFa
Това е за броя на посещенията за този месец и от къде са дошли (за 6 дни wacko.gif )
Отварян_____Страна
264662 - Bulgaria
10040 - Unresolved/Unknown
4620 - Israel
1256 - United States
324 - Spain
213 - Great Britain (UK)
107 - Italy
82 - Poland
72 - Belgium
69 - Satellite Provider
52 - Iran
35 - France
32 - Moldova
27 - Belarus
27 - Netherlands
27 - Ukraine
23 - Canada
17 - Germany
10 - Latvia
10 - Portugal
6 - Yugoslavia
4 - Lithuania
3 - Australia
2 - Finland
2 - Turkey
1 - Brazil
1 - Croatia (Hrvatska)
1 - New Zealand (Aotearoa)

И малко статистики за хоста :

Total Hits 281725
Total Files 126326
Total Pages 35232
Total Visits 3196
Total KBytes 790.57 Mb

Total Unique Sites 1761
Total Unique URLs 1395
Total Unique Referrers 204
Total Unique User Agents 273

Avg и Max

Hits per Hour 1304 5918
Hits per Day 31302 42880
Files per Day 14036 20829
Pages per Day 3914 5155
Visits per Day 355 462
KBytes per Day 87.84 Mb 137.81 Mb
g0blin
Хахаха...взе ми се акъла.БРАВО,БРАВО! Дано да е така и за напред...пффф , к'во така , 100 пъти повече smile.gif
vIkToRsHeFa
Ами 250000-300000 отваряния от цялото земно кълбо не е зле...
За израел осещам че особенна заслуга има GOGO75 а за USA ALKAIOS но цифрите наистина са главозамайващи дори и като включим отварянията на търсещите машини от ранга на гугъла...
Все пак това е за 7-8 дни ; )
Мога да качжа само честито и до коледа да са 100 пъти по толкова.
**ASTERIX**
Олеее от толкова много страни!!!Ми ние сме идеални.
vIkToRsHeFa
Идеални и интернационални ; )
Доста съм доволен от резултатите biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Както се казваше в една реклама.. Муха маму, въх оле майку smile.gif
**ASTERIX**
Яяяяя.Вижте още кой потребите е в форума smile.gif
Какво ли разглежда rolleyes.gif

П.П.Постнах го тук защото нямаше смисъл от нова тема.А и това е добро , не е статистика но ....
The Shaman
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ Oct 10 2005, 01:54 PM)
Какво ли разглежда  rolleyes.gif

П.П.Постнах го тук защото нямаше смисъл от нова тема.А и това е добро , не е статистика но ....
*

Добро...!?!? Т`ва ако е истина е направо уникално... worthy.gif 8.gif
**ASTERIX**
QUOTE(THE SHAMAN @ Oct 10 2005, 01:05 PM)

*

*

Еми истина е.Да не мислиш че съм си играл да го правя по някъв начин smile.gif
WarezRu
Оле кой ли е този...супер статс браво worthy.gif ,много ми е чудно ми от другите държави как знаят за форума? huh.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(THE SHAMAN @ Oct 10 2005, 02:05 PM)

*

*

Тоя потребител се вясва да индексира по нещо от форумчето ни ; ) веднъж го хванах в крачка да разпечатва темата: "Прашки VS бикини" 18.gif

QUOTE(warezru @ Oct 10 2005, 02:22 PM)
Оле кой ли е този...супер статс браво worthy.gif ,много ми е чудно ми от другите държави как знаят за форума? huh.gif
*

Никъде не съм го рекламирал но нали знаеш... Онова което си струва се намира wink.gif
cTo9H
Много ми е интересно кои е влезнал от New Zealand?? blink.gif
vIkToRsHeFa
Ами в интерес на истината не съм му ходил на скоро на гости (базикам се )
Вероятно е някоя индексираща търсачка като гугъла wink.gif

(или някой е ползвал чуждестранно прокси.... 14.gif )
FrAgMaKeR
Някой с хост darknet.co.nz wink.gif Само че на мен ми е чудно мен за ква държава ме брои, за Информационистан сигурно 18.gif
vIkToRsHeFa
Мне надали е шадоу с домейна си защото и иси-то е с субдомеийн а тя е влизала минимум 4 пъти в последните дни(засичам... wink.gif )
Jonny
Да сте чували за прокси?!?
Чат пат ползвам ама толкова много неможе посещения неможе да са само от мен ph34r.gif
vIkToRsHeFa
Хехе да бе то всеки като награбил по едно прокси и рови из форума докато не съм го баннал ; )
МУахахахахаахаха толкоз ли съм страшен ; )
А и ми е много интересно кой ще е тоя гении майчин който шще използва новозеландско прокси(нета му трябва да е повече от перфектен за да върви всичко както трябва... И пак надали ще е толкова добра връзката...)
The Shaman
Ама кво сега? Това,че е влизал някой от Нова Зенландия,примерно е готино.А ние с вродената си българска мнителност пак разследваме нещата. wink.gif biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Маде in bulgaria = Беги че падааааа
Прав си важното е че страниците на форума са отворени над 200000 пъти за 6-7 дни е мноого по-важен ; )

ПП. На рожденият ден на форума за един ден ви пожелавам 100 пъти по толкова да направите и да намирате пак форума за полезен и интересен.
radotooo
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Nov 4 2005, 01:15 PM) *

ем тои гогълчо е редовен посетител по често от мен влиза да еа smile.gif......бтв немои ли се напраи некоя по весела статисти като наи много посещения на ден наи дълъг пост и тн нещо от тоя сорт wink.gif ...ше е доста весело smile.gif
vIkToRsHeFa
Ами да речем преди 2 дни беше най посещавания ден в историята на форума...
А за най много посещения и изразходван трафик ха познай кой е rolleyes.gif
За постове има определена дължина и надали е добра идея но за другото само се увеличават параметрите което много ме радва mrgreen[1].gif
Иначе относно гугълчо...
Ами той просто през определен период от време си индексира... А и го прави и когато в чужда страница намери линк към нас...(тоест макар и без реклама ни линкват доста други сайтове... smile.gif ) а това колко линка има към нас само може даповиши оценката ни и той това и проверява...

ПП. Смених му името на бота обацхе на товазащото по-готино изглежда долу от колкото : "google.com"
WarezRu
И аз тоя гуугле.ком сам го виждал и снимал,преди беше google.com и не мога да му влезна в профила(колко съм прост) после разбрахче тфа било бота 16.gif biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Ами смених му ника защото предишния не беше нещо готин а по скоро грозен...
Сега има брояч за уникалните потребители и ще сложа и бг уеб коунтер...

ПП. Горните неща са по идея на @FrAgMaKeR
The Shaman
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 4 2005, 11:29 PM) *

Сега има брояч за уникалните потребители

[off]Ами аз като влизам всеки ден,ще се побърка тоя брояч... wacko.gif biggrin2.gif [/off]

viktorshefa: Споко предвидих го и му казах да не те брои теб wink.gif
WarezRu
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Nov 5 2005, 12:32 AM) *

[off]Ами аз като влизам всеки ден,ще се побърка тоя брояч... wacko.gif biggrin2.gif [/off]

АХхааааа biggrin2.gif 18.gif Абе и аз гледам че има някав черен брояч долу....
vIkToRsHeFa
Ще го разположа по добре като го вградя в скина след малко до бгтоп и ще добавя и коунтера на фрагмейкър ; )
The Shaman
Ето пак: ftp://ftp.ggbit.info/THE%20SHAMAN/pictures1/untitled.bmp
vIkToRsHeFa
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Nov 4 2005, 11:32 PM) *

Е не знаех че си злизал 10000 пъти за последната седмица... 16.gif Ще го побъркаш горкия брояч... mrgreen[1].gif
**ASTERIX**
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 20 2005, 02:25 PM) *

Е не знаех че си злизал 10000 пъти за последната седмица... 16.gif Ще го побъркаш горкия брояч... mrgreen[1].gif

LOL THE SHAMAN ™ машина си.И аз си мислех че аз влизам най-често ( тва щото другите седя и рефрешват страницата а аз вместо това влизам през 15 мин. smile.gif )
vIkToRsHeFa
УНИКАЛНИ тоест и да рефрешваш и да не рефрешвашкоунтера няма да се увеличи с повече от единица wink.gif
The Shaman
Така е.С рефреш няма да стане.Постоянство му е майката:-)
FrAgMaKeR
"Имаме 1,000+ регистрирани потребителя" - време беше и това да се случи wink.gif
vIkToRsHeFa
Хайде честито до година 10000 10.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 25 2005, 03:07 PM) *

Хайде честито до година 10000 10.gif

Абсолютно реалистично е smile.gif
The Shaman
Скан от WwW.MsN.CoM !!!

А WwW.Google.Com ( ===== ) Пише мейл... :-)
Госпожица Вещицата
Xaхаха,от кога г-н Гугъл пише мейлчета biggrin.gif ?
vIkToRsHeFa
Абе намиса ми един емайл да му сменя ника аджеба от къде на мсн-а ще му е М-то накрая главно а неговото малко... Бе накараха ми се едно хубаво... 18.gif 18.gif 18.gif
WarezRu
абе гоогле о мсн да не почнат да се бият че...не можем ги разтървем smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(WarezRu @ Jan 28 2006, 12:24 PM) *

абе гоогле о мсн да не почнат да се бият че...не можем ги разтървем smile.gif

Шефа знае кик и бан... Ти какво знаеш... 18.gif 18.gif 18.gif
Иначе може да се каже че статистиката никак не е лоша... mrgreen[1].gif

http://bgcounter.com/?sts,week,,,,gcount
Angel-oF-DeatH
м да наизтина статистиката е вно6ителна браво 6ефе worthy.gif
**ASTERIX**
Това е доста стара статистика. Време е за нова шефе ! Покажи да видин какво е положението
vIkToRsHeFa
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Nov 6 2005, 10:38 AM) *

IPB Image
biggrin2.gif Ще се научи той някой ден но майкрософт и сигурност някак си не вървят ръка за ръка... Да се образова малко от нас... 10.gif

Иначе за статистиките има долу коунтери и можете да видите... специялно това чернотодето брои това е броят уникални потребители минали през сайта за деня. От лявата страна пък стои bgcounter-a там има детайлна статистика за посещенията вярно не толкова детайлна и понякога вярна колкото тази горе но все пак. smile.gif
Ледено_момиче
Като стана въпрос за статистика....вижте това->>

П.П.Нз дали този пост е за тази тема,ама не открих по-подходящ huh.gif .
FrAgMaKeR
Повече от половината от нашите потребители са от Пловдив, от тях над 3000 ползват услугите на Гигабит Нет и Еуроком Пловдив, а останалите на другите интернет доставцици от града. След Пловдивчани, най-много са потребителите от София. Месечно потребителите ни се увеличават с 1000-1500, като бройката нараства с всеки изминал месец. В момента мъжете са 5318, а жените 2378. wink.gif
^SaDeR^
От това което виждам можем да бъдем много доволни . Браво на отбора smile.gif на затвора
XtCrAvE
Браво! smile.gif
Th3_SpY

shocking.gif shocking.gif shocking.gif
f0rgy
Мн0г0 реалн0
FrAgMaKeR
Бъг в новата версия на форума. На няколко пъти занулява статистиките, Виктор ще го оправи не се притеснявайте smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.