Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Последният СМС който си получил
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MoRJiNi_F
biggrin.gif А послушахте ли го Ники ?
Моя последен е от тая сутрин ,така де ... когато станах ,а беше късничко : vij,znam che ti e trudno,no vse pak napravi usilie,otvori ochi,stani,izmii gi i togava mi se obadi:)
gotinoto_baby
Този смс е от една приятелка, но тя нещо беше го пратила на мен вместо на едно друго момиче 18.gif

Kaji mu na toq muhlio da si zatvarq tupiq pluvalnik 6tot ne mi se zanimava s takiva zagubenqci kat nego.Pulna zaguba na vreme!
Bloody_Tears
От Цецка smile.gif
Awe dy6ko i az sam jle na men mi ymrq kotenceto. Ama ina4e sam dobre s mihaela sme mn maloymni 1h sme si igrali na bolen i psihiatar ( 18.gif ) Edin me svalq6e mai ama be6e grozen i star abe idiot. Mihaela mi kaza 4e q jelae6 a dobre 6te vidi6 ti. Vapreki tova az te jelaq pove4e;) ai 4aoo00000 we dy6a jelaqteeeeeeeee

5.gif Наркотиците не ни действат добре 18.gif
Tedds
Tediii,vurnahme se ot sliven....ba ai sled 20 minuti sam u vas..aii 4a0...i da ni iz4ezne6 nqkude biggrin.gif

Това е от братовчед ми който се е върнал от Сливен tongue.gif
smallville_f
От бест-френдката:
14:22 21-АВГ-07
ei u vas li si we stana li?!aide az ve4e sum si vku6ti 6te izlizame li?pi6i ili vlez v skypaaaa
*BringMeToLife*
От най-добрата фР smile.gif => E utre 6e vlezna v skype da ti kaja kfo 6e prava ae leka smile.gif
[dEs]
"desi nachi uchebnicite det imam sa istoriq geografiq biologiq fizika i himiq smile.gif ai bye bye tongue.gif"
Това е от една приятелка бях я питала кви учебици има.
SoARoN
еми освен да си търсиш и останалите учебници smile.gif

"Koce, ako ima6 krai tebe komp vlez za malko v skype-to da te pitam za edin Samsung edna rabota. ako HE moje6 prezvani mi. aide 4a0"
just_a_kid
Ами нормално ,необходим си му на човека , без скайп на къде !?!!! smile.gif
"Am az naistina 6e spq. Ai leka (hug)SsssSSs :*zZZzz i priqtno opravqne na strani4kata wink.gif "
Malkata^^^
емм някой мил човек ти е писал,смс-ите за лека нощ са най-сладки

Та последния ми смс:
"Обичам Те !"
nelito0o0
Моя последния от една приятелка, която закъсняваше за кафе smile.gif

"Sorry 4e ne pisah po-rano!!Otivaite na kafe!az nqma da moga da doida!Drug p1t!Pozdravi na drugite!"

RedMaster
От Крадеца на рози в 1 часа след полунощ:

"Choveche, voda ne vzimaite, do cheshma sme. Kupuvai vsichko, koeto ti se stori udachno biggrin.gif i narqzan hlqb!!!"

18.gif
manchester_united
Моя е от една приятелка, която беше на балкан:

Hi,emi tuka e dobre,no ne e kato na selo!:)Mn pozdravi i cunki!BBB
*BringMeToLife*
Моя последен.. ее от 3:30 ноща от най-добрата ми приятелка .. Нещу ми се ресна пц-то и тя си помислила че от дъжда не6ту станало smile.gif И ми пише смси щото са безплатни biggrin2.gif

0t deni4ka .. "Sega si mislish:"Malii..basi typite sms-i"..ama kfo da praish biggrin.gifD Da e veselo :>" mrgreen[1].gif
K_f_R
Ot:Deni
6e ti pratq ynikalni pesni`ki celuvki,huugggggggggg,kisssssssssssssssssssssssssss

мда това е
nelito0o0
От една приятелка, която току-що се върна от Гърция...

"V spalniq vagon sam i pih bira 6umensko tongue.gif da ti zvanna li kato sam v bg,kam 7 4asa za DA dai 1sig za NE 2 Aide 4e kam 2 i 30 6a minim granicite ako moje6 mi pi6i"

ladysunshine
Къде сте беconfused.gif? Вече 10 мин чакам
Крадец на рози
omfa

puhi, spish li?

легнах да поспя и получих три смс-а в рамките на 2 часа, а иначе през целия ден никой не ебаа :>
CheerFuL-F
от една фр.:

"Цуро не ме чакай щото ми е лошо после може да излезна"
MoRJiNi_F
Chestit rojden den!!! Veche si podsudima ... wink.gif

Няма да обяснявам happy.gif
*BringMeToLife*
0t : denichka tongue.gif
Abe she minem nema da me spre nikoi biggrin.gifD ama sig sh e za malko.. smile.gif) ai ti nali sh imash pc dovechera taka che smile.gif tongue.gifp {}

smile.gif smile.gif smile.gif
fresh_girl
oт:kalin
sled 2 min izlez pred vas (;
Tedds
От леля:

Теди честит ти празник,да са учиш ей biggrin.gif
black rose
От една фр,която щеше да ходи на изпит:

Mn ti blagodaria za podkrepata, mili4ko! V sf 6e se pribera v nedelia ve4er. Celuvam te
Fernandito
от Александра:
Xaxa, Unikat si ti!!!Az sym vyv friziorskiq salon do Flamingoto .. ot drugata strana na kinoto, ela naprawo tuk..
CheerFuL-F
От сестра ми:
ela f skype!!!
Malkata^^^
от братовчедка ми

"Eii shto izleze ot mucunki. kade zamina pak :)Vlez 4e sym ti pisala (())"
ВаФлА... o.O
хаха ми Ъъъъъъ моя е малко ...хха от едно момче където ме пресдледва от може биии ъм повече от година хаха и още не съм му пуснала горкия нали...и винаги като си говорим по телеофна постоянно сьпд го нареждам happy.gif ама той си ми е свикнал :} Тъ есемеса де
От : Мо
Цец нали знаеш колко много си те обичам{}ти си първото момиче което толкова обичам ;Pзнаеш ,че винаги за теб първо се сещам{}{}{}обичам те от тук до небето и обратно на зиг заг smile.gif
[dEs]
Моя последен е от една приятелка.

"Nie sme vytre. TI? Ako i ti mi klikni 1 pyt."
Ставаше въпрос за един концерт ама аз не бях там и го пропуснах sad.gif
ALeX4e7y^
От:Lili
"ei 6u6ulke pi6i v skype we momeeeeeeeee:)))))))))))"

Хях smile.gif
didssy
biggrin2.gif моя е от cust. serv. : globul vi napomnq , che nablijava krainiqt srok za zaplashtane a fakturata

16.gif
aria
(преди този ми пратиха два други СМСа,затова изречението е малко объркано)
Vidim nashata si grupichka nqkude,shte mojesh li i ti da doidesh,zashtoto ako eventualno se vijdame shte iskame i ti da budesh s nas?!
KoRny
От 1000
Вие имате текуща сметка 1.35лв. и задължения за периода 01/09 - 30/09/2007 0.00лв.
ViruZzZ
<М-Тел известие >
Този номер ви е търсил на 16.10 в 18:58.
<Активирайте вашата гласова поща.За безплатно прослушване наберете 131> 18.gif
*BringMeToLife*
Ottt .. denichka ;]]]

"aaaaaaaa ii nemam da uchaaaaaa mnogo ... wink.gif)) {}{}{}{}{}{}{} i love you baby {}{}{} smile.gif radi me razbi za poreden pyt .. biggrin.gif"

blush.gif blush.gif blush.gif
nelito0o0
Мм от едно момченци.. blush.gif

"Ako ti cykna 6te moje6 li da slezi6 pred bloka za malko... Cykni mi 1 pyt za da smile.gif "

хихи.. слязах.. smile.gif rolleyes.gif
[dEs]
От една врендка:
"da se srehnete izaedno da doidete,aide sha i chakam:P"
Malkata^^^
хаха амии моя последния е от днес на обед,странен но хубав,важното е че аз си го разбрах smile.gif

от: .......
.....................................
`BruKas`
"забрави си гланца у нас "

от една фр..
*BringMeToLife*
0t .. denichkaa =]]

ideeeeemm shte hodq kolkoto moga po byrzooo..aide kato ti klikna slizai smile.gif {}{}{{}}{}}
smallville_f
По случай поредната ми изцепка, от бф:
"nnene ne si doe ... axaxaxa mersi za pz biggrin.gif:) "
The End rolleyes.gif
gotinoto_baby
From:Galka biggrin2.gif

Muh nemam net ujs ina4e sam super...Neska sam izpila 4 4aq sq 6e si praq 5ti
susito
От:Dida(dead girl's poem)

"Suso,ne sum si vku6ti.Ako moje6 zvunni...iii...dove4era sme na teatur smile.gif "
`BruKas`
айде бе не се ли наконти вече ..по бързо чакам те..

от една пр.
nelito0o0
От desitoo_91

utre sha razkazvam s podrobnosti.inache sega si ucha ama mislq skror da lqgam ai leka i meka biggrin2.gif
[dEs]
От nelito0o0:

Da ti vzema li Hai-q?Ai nosi utre 1lev da mi dadesh.I ko stana s rod. sreshtata?Ai pishi nqkoi sms:)
fresh_girl
OT:gabi
az 6te qm sled malko i ako zakasneq 6te ti se obadq da ti kaja! :] {}
Niksana
kak e wa maina koga 6a idva6 v pleven biggrin2.gif biggrin2.gif
CheerFuL-F
От:стефи

"V skypeeeeee BARZO"
Niksana
Ceко:
Skype biggrin2.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.