Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Последният СМС който си получил
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
DcShOeCoUsA
"Mitaka we "
Велик СМС няма що 16.gif
^^HeLa^^
Мухита чакам 9:10 на стара smile.gif)))
tsvetan93
Цитат(Cust.Serv.)
Към 2007/07/6 12:34:18 имате 32,48 лева остатък от вашия кредит.

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Miss_Duff
"Vie uspeshno dobavihte nova melodia vuv vashata Lichna FUN CALL kolekcia.GLOBUL"
Мн интересно . . . biggrin.gif
HiLaRy`DuFf{}
Да се видим в 8:30 пред Лагуна smile.gif
brooke_scott
и моя е нещо подобно : 8 на ъгъла. не закъснявай...отново!
ALeX4e7y^
"Ei ki4orestata.Ytre 6te idvame v Troqn.Maika ti znae za tova,kaji i ytre v 14 4asa da ni 4aka na avtogarata.....i ti ela pls"
Ev4ety
lemmy
ot: biro
des slun4ice kotence macko...biggrin.gif premestiha mi utre6niq urok po kormuvane za dnes i malko 6e propusna pieneto tongue.gif 4e triaa da sum trezven wink.gif
vIkToRsHeFa
От: Един колега размотаващ се във ваканция наприморско...
Съдържание: Hilowww tongue.gif
gotinoto_baby
От:Гошо
Padna mi obhvata.Ami znachi v 11.30 na Kuban. 4.gif
PoLiTy'
От:Гера
Dovolna li si?Uspokoi li se ve4e?:)Eii ima6 mnogo da 4erpi6!!Vsi4ki kazvat,4e ne biha go napravili,no az nali sum pe4ena...
SweetDreams
От: Анитка
"Tozi e nenormalen! Sigurno si go mrazi! Ni6to pone 6te ima za kakvo da go ebavame. Are brat leka meka i po poleka s diu6eka" => Научи за връзката на един приятел с едно момиче wink.gif (много обича да ми вика 'брат') biggrin.gif
f0rgy
От Иван
"Ela si zeme6 kalevrite i getite" smile.gif
Mitkuuu
От Даниела:
Вече не съм сама в офиса,няма да можем да танцуваме,утре ще се видим по-рано в залата и ще се разберем.
dEniChka
От Мартинка:

Влез в SKYPE да се разберем дали ще излизаме ..

18.gif 18.gif
Bloody_Tears
От Цецка:
Male mimooo... ve4e sam na moreto nai6 kvo qko ama nqma spasiteli:(biggrin.gif pak nqma ni edin gotin tai na plaja, of kva jega e. Kvo stana s onq maloymnik i s onaq maloymnica da znae6 6a sa smeq i 6a ska4am na grobovete im hahaha. Ai 4ao i cynki po mycynki dy6ko.
И двете много трудно преживяхме случилото се 18.gif Говорихме сигурно цял час по телефона и то пълни глупости, ама поне ме успокои biggrin.gif
lemmy
Ot:biro
Kotenceto mi q si spodeli koordinatite tongue.gif
*BringMeToLife*
В 02:22:42 часа
ОТ:deni4ka
DIIggaiii see da pikashhhhhhhhhhhhhhhhhh martttttttttttyyyyyyyyyyyyyy :PppPPPP~~~ {}

worthy.gif
[dEs]
От:Neli
q vlez v skypeee 4e mi trqa6 speshnyy ili si slyji mtelskata da ti cal!ae jivo 4ebyrzam
Gossip Girl
Цитат(ludacris @ Jun 24 2007, 11:02) *
Не разбирам какво иска да каже предишния юзер .. явно наистина е бил голяма простотия..

Имала е предвид Водни пари, атмосфера..Заради изпита..Искала да подсказвам, ама се сетила..

Последния ми..
От Ани:
Lubov ai kat ti 4ykna vlezi v skype
VanIcHka
От : Ени
Tiq moje da si trugnat togava ..ako iskash v 11 i 30
Fernandito
Mitak da idim na bilqrd taq ve4er. Da se vidim na putq ot Dimitrovgrad do taksitata v 20:30!
CheerFuL-F
последния ми смс е:
Curo are elate kum nas 6e si zemem bira i 6e piem. ako si suglasna klipni 1-da 2-ne
Tedds
Последният ми смс е:

Tedi ai vlez v skypa,vidqh sms-a det go prati 4e si se vurnala,ai sqdai na kompa i mi pi6i pls smile.gif
vivata123
Veri ( rolleyes.gif ) obadi mi se kato stane6
Крадец на рози
az sam pamela
zvanni mi na tozi nomer
PoLiTy'
От Гергана:
"Polq,ako re6i6 dove4era 6te idem kam 11 4asa vuv Flamingo.Aide de ne mi se hodi sama,a ti se zamisli s kogo 6te ide6??"
Peyton___
ehooo Ivence,az sum si ve4e v nas,slunce vlez v Skype tongue.gif
Bloody_Tears
От Цецка:
Mimo toq sladkiq e y nas!!!
(:ive7{}:)
ae 16 .. molq te nemoga da se opraq klik ako ste saglasni.. ako ne ma iz4akaite... ma 6te zakasneq..sry mn
mart0
PIPO
Вие сте потребител на глобул повече от 2 години,затова печелите 1 лев към вашата сметка biggrin.gif
Snejito
от Глобул:
Pojarnata i GLOBUL savetvat:Ne palete ogan na opasni mesta!Ne ostaviaite ogan bez nabliudenie!Ne hvarliaite neugaseni cigari!Pri pojar-tel.160.
qwe123
От BF (превеждам: best friend mrgreen[1].gif)
kakvo pravka6 didence?utre 6te se vidim li?drugite dve slanca stes i mariqn4eto 6te doidat li?az ne zn kyde e tvoeto kafe i nqma da moga da se

opravq sama:)ne zn kakvo 6te kaje6 pi6i edin sms:)I love you baby:))))))))))))))))))))))
f0rgy
OT:Angata
"Are idvai v skype da ne te ritna we biggrin.gif "
fNatic.
от Мтел:

Ако заредите своята карта до 31.07.07г. с ваучер от 10 или 15 лева ще получите 5 лева бонус. smile.gif smile.gif smile.gif
gotinoto_baby
Oт:Roni
Nqma sqdam,lqgam si,tupo mi! Dam predadoh i {} & hugs,tq mn se zaradva i kaza i az da ti pratq:*:)Ai milo leka:*(sq sig nqma da zaspq,mn e rano.

Bloody_Tears
От Михаела:
Ami az nz s koi e,ama ei ti na vivatel 087817***** btw az sym duh i mn pozdravi ot cecka, zn 4e si zagrijena za men
Това е понеже са щели да ги блъснат с кола, а аз дори не я попитах как е biggrin.gif
SweetDreams
Ем последните ми 8 смс-а имат едно и също съдържание: "Вдигни най-сетне ******* телефон !!!"
(:ive7{}:)
последния смс - неска рано сuтринта (към 3 и нещо)
Ot sa6o: spinka li momi4enceto?
Peyton___
Цитат(Snejito @ Jul 29 2007, 19:52) *
от Глобул:
Pojarnata i GLOBUL savetvat:Ne palete ogan na opasni mesta!Ne ostaviaite ogan bez nabliudenie!Ne hvarliaite neugaseni cigari!Pri pojar-tel.160.

хехехе същото mrgreen[1].gif
crazy_vely
"Xaxa strah li ta e???:DDD"
*BringMeToLife*
То в условието пише,че трябва да коментираме предния смс и да пишем нашия..

Цитат(crazy_vely @ Aug 1 2007, 15:54) *
"Xaxa strah li ta e???:DDD"

Много як смс .. mrgreen[1].gif

Моя последен смс

0т : Д*****а biggrin2.gif

Monita skuba Mumiqta.Deby kolko pati da ti kazvam 4e prez slamkata ne se duha biggrin.gif Kesada natisni gazta!:D

[коментира един сериал] worthy.gif
Fixer
Последният ми смс e "Братчед пред вас съм и та чакам да ходим на кафе, ако до 3 мин. не си слезнал, ще дойда до горе и ща изкарам с шутове" - Това е от 20 годишният ми братовчед.
CheerFuL-F
последния ми смс е от една фр. smile.gif
"Ei 6matko kvo prai6 ma biggrin.gif awe az sa 6e probvam da si smena ezika na ispanski za da sme zaedno:P kat si doida 6ti zvana da se viim i s dr.6matka mara"

тфа за езика е за да сме в един клас smile.gif
lemmy
от: Ники

Аз нали изпратих Неда до метрото, та нямах сили да се връщам, сега съм почти в нас! Поздрави, извинявайте и внимавайте да не ви завали (hug)

30.07.07 23:57

(ние бяхме в Борисовата градина хах)
Aqua-Spirit
Хехе, , дано не ми е заваляло wink.gif

Ето и моят последен:
"Омъжи ли се вече? biggrin.gif Утре почиваме!Приятно изкарване! Пз на Петя"
(Петя е сестра ми, с нея бяхме на сватба, а това ми го писа една колежка, за да ми каже, че няма да ходим на работа следващия ден.) smile.gif
bLex
are le giore shte izlizame li da igraem basket v daskalo

Peyton___
Ма...като дойдеш утре глей да си за по-дълго,да мога да те видя а не да изчезнеш пак за 60 секунди

mrgreen[1].gif
deni4kka
Предната нощ една приятелка спа у нас и на другия ден след като си тръгна се сети че си е забраила пантофите biggrin.gif

От Мария (02.08 18;37) :"Денииии...да знаеш забраих си пантофките у вас biggrin.gif а и звънни утре на Деса да излизаме че не сме я виждали... целуфки и отговори тоз път !! не ми са прай на бедна ! biggrin.gif {} "
lemmy
от: Ники (бях му писала, че сме засякли една "луда" от неговия клас)

Стойте спокойно, дишайте дълбоко, ако се приближът застрашително близо се направете на умрели. Стискам палци.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.