Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Последният СМС който си получил
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
f0rgy
Играта е такава...1ят пише последния СМС който е получил.Следващия го коментира и казва какъв е неговият последен СМС.Повярвайте ми много е яко(ако сички са честни)
Ето последния СМС който аз получих tongue.gif (става въпрос за една една съученичка,беше болна и пописахме с един фр и в същия момент ни изгониха от клас smile.gif "
"ku*ka!!Na ekskurziqta ako iskate 6e vi grimiram,np smile.gif .Ina4e sam dobre,malko po4ivka.Mnogo ste mili,mersi tongue.gif "
Вие сте tongue.gif
Snejito
Просто нямам думи.
ето го и моя(бях писала на един фр 4е са вкарали Парис Хилтън в затвора{btw браво на тези които са го направили това нещо worthy.gif } и той ми отговори със следния СМС:"A dobar den!Az o6te v4era razbrah ot Mima.Ama tq me izlaga 4e sa q zatvorili za 45 godini(eh me4ti). 18.gif
SoARoN
тъпо тъпо, клюкарствате и се радвате на хорското нещастие...1 черна точка за вас с нищо не сте по-добри от нея!
последния си смс го изтрих, беше от м-тел и призоваваше да бъдем по-внимателни по пътищата като до 2010 година по този начин може да спасим 25000 човешки живота.
emma_r
Много правилно,че пращат такива и аз имам smile.gif
Моят е от 1 приятелка,докато бях в Рим:
Mi ni6to gledam Doktor Haus i sum si legnala...
gotinoto_baby
ХаХа моя е пресен пресен biggrin.gif
Didi,nama da sum na y-6te.priatno daskalo
16.gif
lemmy
Еми завиждам на тоя дето е пратил тоя смс хахахаххаха

моя е от вчера: Nie sme pred scenata s Wikeda, idvai ima mnogo bira!!! tongue.gif:*
10.gif
qwe123
Ми смешен ми е mrgreen[1].gif Незнам защо mrgreen[1].gif
Моя последен е от един именник вчера:
dian4e nedka mi pisa sms 4e nqma da imame materiali... (което значеше,че не сме на даскало 4part[1].gif)
hristin4e
ох това е голямо щастие, да можеше и аз така... wink.gif

моят последен е от четвъртък dry.gif :
Blagodarim Vi, she glasuvate za Teodor Koichinov!Produljavajte da podkrepiate svoia favorit!

хахах biggrin.gif
galdoka
biggrin.gif и аз харесвам Теодор (ама той е точно след Стефан Лалчев в мойта класация)

И ТЕ МОЙТЕ СА 2 КОМПЛЕКТ biggrin.gif

от: semityYy

amy galainaaa...hahah...vlez v skype da ti kaja neshtu...mnoo she sa smeish.....

ot: semityYy

ai she ti kaja sq...pak ako vlezesh she ti kaja s podrobnosti...hahah...papagala mi sa samozadovolqva biggrin.gif

5.gif
Bloody_Tears
Ахахахахахаххаха, супер смешен СМС 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif
А по темата. Моят е от Сис (susito) Дкато гледахме концерта на ФОБ smile.gif
Ole mims mn mersi!!!fob sa veliki, a koncerta e super!!lof u
Преди няколко секудни ми изпратиха от Глобул, че получавам 2 лв punk.gif 4part[1].gif biggrin.gif
K_f_R
6te go Dyxate yse6a6 li ! 18.gif18.gif18.gif ставаше въпрос за Милан манчестър мача biggrin.gif

п.п току що! утре 17:00 пред статидона и земи билети от рано!
susito
ех този футбол...иначе,ако не знаех за ко стаа въпрос в смс-а бих му се изкефила!

моя последния е от Mimsi:heh,i az te lof.koncerta naistina e strahoten.pz.This aint a scene
f0rgy
"Bau6 4 da si v daskalo da ritame,zemi pari posle sme na ma4 wink.gif Are ma6tai sa"
5.gif Е не стана ама все пак смс-а кърти..ся се чуда да тръгвам ли за мача unsure.gif
CiNdEreLLa``
Много интересно СмС-че Форги ... и какво отиде ли да риташ confused.gif?

Моя е от преди няколко минутки и гласи: "Awe toq kreten po fizika smeni li bukwite?moje da mi drashdsh nqkwo info ako ne spish!"

П.П. Цетирам точно wink.gif
galdoka
ххх якооооо

моя последния е:

от: Grunj

galkeeee neska aku ne doide6 ne ta uvajavam ve4e 6e ti bada angry i 6e vidi6 posle kak 6e ti go varna

хехе и аз са предадах и отидах rolleyes.gif
vasinka_{P}
хахаха много як смс

Последния смс който получих беше от една приятелка с която имах среща:

Ade chakame te na chasovnika, poburzai i spri da se grimirash po hubava nqma da stanesh!!!

Тва последното беше по повод че винаги закъснявам за срещи защото стоя един час пред огледалото rolleyes.gif
qwe123
18.gif 18.gif 18.gif Това и на мен ми го казват 18.gif
Моя последен sms беше днеска от най-добрата ми приятелка:
did slance kato si doide6 mi pi6i ma4no mi e za teb smile.gif))
Тогава бях в някакво скапано настроение,и тя ми го оправи (както винаги tongue.gif) (btw - цитирам точно...)
K_f_R
I will owNZ you MAdafaka 18.gif
SweetDreams
18.gif Много интересен смс
Моя е пресничък и е от един приятел от училище - Радо: Айде утре мини през даскало да ме водиш на кафе - цитирам biggrin2.gif
Крадец на рози
G-n Shamanov:
v 17.00 ostava li 4e pak niamam net? :\

Не е последния, но е последния подходящ biggrin.gif
girl_from_hell
много е лошо без нет
хаха моя не е много интересен ама последния е
"и в колко мислиш да тръгваш от вас?аз ще съм на спирката в и 15"
f0rgy
"utre 6:50 pred Plazza,v 7:30 6e igraem finala"(тва сутринта blink.gif )
Th3_SpY
Последният ми е "ANDRIO vlez si v skypa we bau6"
ogata
Aaa 666 oga bati paladina det vidqh...celiq tier 5 neamam dumi brat.

Celiq sveti i kurti mivki tongue.gif~~
crazy_vely
"UtRe Da Ne ZaKySnEeSh i Da Ne Si ZaBrAiSh EkIpA KaK MiNaLiQ PyT tongue.gif"
galdoka
ot: semityYy

Utre na vollayballa ke gi trepeme si4kiteeee :*
D__
хаха страшна тема biggrin.gif бтв и моя последния е свързан с волейбол tongue.gif
"Таа... мача ще е същия като вчера и никой няма да ходи, даже... и той tongue.gif та п о-добре да не ходим иии другата причина да не ходим е, че ако отида на мача, няма да отида довечера на костница и няма да видя мишо шамара (rofl) biggrin.gif "
biggrin.gif
fresh_girl
хах...ми аз нз кфоо да комеентираам,траа се види Мишо Шамара-тфа е ясну biggrin2.gif
мояя последен смс е:
от:vankata
'6to ne iska6 da doide6 na kafe we ???zaradi koi ne 6te6???e pone vednaj ela de!!!Pi6i...:['
(за инфо:аз попринцип не излизам с тяхната компанийка.. dry.gif )
3pacalypse Now
От : Petinka

Milo malko bqh razseqna dnes i zabravih v kolko 4asa 6te se 4akame za tova utre vav 4 i 30 me 4akai na sa6toty mqsto obojavam te :*:*:* {p} {p} smile.gif
susito
е не това не мога да не го коментирам....много е миличък и готин!

моя последния е доста тъп,ама да не е офф/

от:kras
sise q mi pi6i sms s skype na uzunov na nomer *еди какъв си*
f0rgy
Не се бой,много по-тъпи съм получавал 18.gif Моя последен е:
"Vtornik,14:00,daskalo s jalto 4ernata bluza na botev i getite da si da majem wink.gif "
filmarkata
Оле жълту,черна,блуза на Ботев wub.gif ??Ако та вида 3.gif нз кой кв'о ша мажите,ама аз ша викaм за тебе във вторник и аз ша са размажа и тебе ща размажа 16.gif 18.gif ахахха(тва беше бъзик не земеш се вържеш biggrin2.gif )БoТeВ РЛЗззз 3.gif 4.gif ..........
По темата:моя последен смс е този:"Are ma неска на Ръб та чакам после забираме компанията и хоим на Cъединениее и да дойдеш да не се праиш пак,че трябва да ти пея една далавера....
(Сдухала се е нещо,луда раота.....болна глава кв'о да говоря blush.gif )

lemmy
Хахах звучи като забавен план за деня...

От Любо:
Mn sorry no nqma da moga da doida.sry=[ pls forgive me (love)(hug):*:*:*
galdoka
уууу кофти е такъв смс да получиш

от:B2 (превеждам - Петя или една фр)
uuuu na men li da mi e gadnyyy...xaxax sabydex li ta v 6 4asa v nedelq muu....koi sega e 6efa a a a a???

ot:B2
Ne ne ne mi kazvai znam (devil) ni6ty az pak si te obi4am :*
crazy_vely
"KoGa 6e TrAgA6 Za TrEn?!?AkO IsKa6 Da Se 4aKaMe PrEd NaS.Pi6I EdIn SmS.:PpPp By FaR AwAy"
fresh_girl
от:vivatel

Vie imate 1 propusnati povikvaniya:
087848****,13:04
21.05<posetete na6ata Inetrnet stranitza www.vivatel.bg>
мии по товаа време съм спинкала happy.gif
lemmy
Хахах интересно защо ли осведомяват за това с смс-и хахах

От Любо:
Leka no6t i utre za bileti pz Ill Nino-How can I live za sladki sani6ta (hug)
qwe123
Ехххх тези концерти tongue.gif Моят е леко глупавичък,ама какво да се прави:
Didi iz4akai me malko,4e kom6iikata mi zvana sled 5min.idvam.Koceto
tongue.gif
Mrs.Ackles
Хаха, последният ми SMS е от една фр. Цитирам : "7.55 na kontinenta" (един супермаркет до нас biggrin.gif )
Крадец на рози
Tedi;
Kvo praish...zabravixme se nie s tebe

Alex; /f/
Kakvo pravish priqtel
Titan
Последен:
"vurna li se e. Vlez f skype sa razberem za podaruka..." Това ме събуди вчера в... 7:30, тия хора не спят ли бе братче...
Предпоследен:
"sashe ako mojesh vlez v skype ako ne mojesh pr ve4er i mn cunki smile.gif {} "
DcShOeCoUsA
Ми моя беше "Didi aide kam centara 4e 6te si hodq kam obqd.Ei sega idvam do vas.Nali nqma problem?Strela za da " biggrin2.gif
Estell
Последният ми SMS беше невероятен и го получих в разгара на купона.

Liubi/Rusiq

4estit bal, Borence zhelaq ti da izkara6 edna nezabravima ve4er, da zhune6 samo uspehi ot tuk natatyk, za6toto navliza6 v 1 nova po-seriozna faza ot zhivota! Vurvi smelo napred i vqrvai v sebe si! Mnogo pregrudki i celuvki! 6te 4akam snimki :-) A sega kuponqsvai!
vasinka_{P}
Последния смс който получих беше:

Davat na Trakiq Karibski pirati, shte te chakam v 20:30 na chasovnika da hodim da go gledame!! Kupih bileti veche!!!
CheerFuL-F
и на мен ми се ходи на кино...

моя смс е от Уинонис
"are navun v 6"
D__
^
е 6... много рано tongue.gif

моя последния от една приятелка:
":ime: ти бил много сърдит. И каза да ти пратя смс." biggrin.gif

това по повод, че въпросния дойде до вкъщи след като 5 пъти му казах "не идвай", а аз се направих, че не виждам колата пред блока tongue.gif
Jane
"Bracheda, 'pridrujitelq' i az. mm utre she ti pisha, chal puhi xaxa"

blink.gif
[dEs]
Моя последен sms беше: "Desi ti si 4oveka.6tete 4erpq.Aide do 7:30"
SoARoN
"Глобул ви напомня, че наближава крайния срок за заплащане на фактурата"
не знам обаче кой го е писал.
Крадец на рози
sad.gif iskax prosto da ti kaja leka no6t..na byrzo i se pak leka no6t {}

Снощи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.