Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, епизод #19 "Възмездие"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Сигурно се чудите защо с този постер, съм сложил снимка на Кристин Крюк? Защото уважаеми фенове, в този епизод Кристин беше невероятна! (както сами ще видите) Дори най-големите хейтъри от Криптонсайт (които искрено ненавиждат Кристин) този път й свалиха шапка заради играта. Вижте новата "мрачна" Лана Ланг!

(Връзка в АренаБГ)

Smallville.S06E19.HDTV.XviD-XOR

(Връзка в Замунда)

Smallville.S06E19.HDTV.XviD-XOR

(Субтитри за епизод #19, "Възмездие")

Моля, гласувайте според петобалната система!
Lois Lane
Какво да Ви кажа за епизода...Прглъщайки целият си яд от неуспеха да го кача първа, изгледах серията на почти един дъх както се казва...Е може и да е имало тук таме някое и друго вдишване и издиване, но да не се отклонявам от темата. Нали знаете колко много не-харесвам персонажа на Лана Ланг, такъв какъвто ни е представен той в Smallville. Е, днес настъпи неочакван обрат относно мнението ми, а предполагам и мнението на всички Лана - хейтъри.
Лана Ланг се оказа не тази, за която я мислехме през последният сезон. Няма я вече онази лигава, наивна физиономия с големите, влажни кафеви очи/или май бяха черни - все тая/. Мхм, точно така...Лана Ланг е вече ЗЛА...А аз многоуважавам истински злите хора, които са готови да оставят другите да страдат../ но това е, защото като дете съм гледала прекалено много филми неподходящи за възрастта ми/...А мисис Лутор направи за един епизод три стъпки към заветният връх на скромното пиадесталче, на което си окачвам звездите от Smallville ... Но тъй като още хората гледали епизода са малко, няма да споменавам повече подробности... Само ще добавя Go Lana Go!!! Пък макар и само за още 3 епизода biggrin.gif

P.S. Моментът, в който Кларк беше излязъл тъкмо от шахтата и дишаше "тежко" на тревата ... ммм това ми хареса... blush.gif И да не си помислите нещо за мръсното ми подсъзнание... Гледайте преди да коментирате. biggrin2.gif

Next: Лекс и Кларк... но нека първо си изпия поне една чашка от кафето.
sonofsparda
УАУ! Какъв фантастичен епизод! Феноменален, невероятен! Аййй, все още се треса! Да, бях казал преди, че Смолвил не е сериал, а ЕМОЦИЯ и сега го ПОТВЪРЖДАВАМ! Това беше най-чаканият от мен епизод откакто започнаха новите и още не мога да си обясня КОЛКО ДЯВОЛСКИ ДОБЪР БЕШЕ! Каква класа просто. За мен никой друг сериал няма класа като Смолвил. НИКОЙ! Този епизод доказва това за кой ли път. Лана Ланг беше невероятна. Знаете, че аз не харесвам тази героиня и неведнъж съм го показвал, но в моменти като този, човек просто не може да скрие истината и най-вече това, което му е на душата. Защото аз с напълно чиста съвест казвам, че за мен това беше най-добрият образ на Лана от много време насам. Поведението й просто къртеше. Ето това е, да му се не види! Отново беше прав вездесъщият Стийв Динайт с поредното си култово изявление - "When you're cornered against the wall, you're gonna show your claws." Колко е прав пичът в случая - колко е прав! Кристин Крюк - ах, колко го обичам това момиче само! Естествено, че и аз й свалям шапка. 8.gif Винаги съм го правил, но този път е и за героинята й. Това, което за мен обаче беше дори по-интригуващо от мега-якия образ на Лана, бяха естествено двамата големи - Кларк и Лекс. От колко време чаках да ги видя в този момент и сега съм просто безмълвен. Том и Майкъл МАЧКАХА! Не, наистина не знам какво да кажа. Просто не знам. Моментите им в тунела трябва да се видят и почувстват, защото не може да се изразят по никакъв начин според мен. Не, не, един човек не би бил никога достоен да се нарече фен на този сериал, ако не хареса и оцени подобен епизод. Защото Смолвил е и винаги ще си остане сериал за ценители. Хиляди благодарности на екипа на Смолвил, за това което правят ЗА НАС. Благодаря ви. smile.gif
Victoria
Не ли Nemesis, а Прототип да е 21?
MaHeKeHa
Ей така се получава, когато цяла вечер говориш за епизоди на Смолвил. Много съм смотан....

Ти се нави да пишеш в този форум... благодаря за корекцията.
vikihill96
worthy.gif worthy.gif worthy.gif - Велик епизод.Направо останах без думи след него......Това,което в момента четете,че "съм писал" , не съм аз.Диктувах със знаци да ми го напишат,защото просто съм в състояние на пълна еуфория..... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Откога ги чаках моментите между Лекс и Кларк,осъзнаването(алилуя) на Лана,абе всичко,всичко.....Потресаващо епизодче.Абсолютна десетка му давам(в случая петичка). ....Моментите на ЛЛ и КК в тунелите бяха толкова въздействащи. Както каза накрая Кларк на Марта-"Дали не спрях да се боря за Лекс прекалено рано?"(нещо от сорта,като за първо гледане така я схванах репликата)-И какво му каза майка му-"Твоята най-голяма сила е и най-голямата ти слабост!!"-Това, както и целия епизод бяха brilliant.

П.П-Време е да загърбим малко "доброто" в себе си и да се обърнем малко към Тъмната Страна в нас 15.gif 15.gif 15.gif -Именно,затова си сменяме веднагически подписа.По-ми приляга за моментоното ми настроение. 15.gif 15.gif 15.gif .Култова серийка 4.gif 4.gif .
tzvetka
Епизода беше страхотен!От начало верно си помислих, че Лекс ще остави Кларк, но той ме изненада!Явно искаха да ни внушат, че все пак има нещо добро у него, но накрая като го дадоха пред този войника отново му върнаха злодейския облик!Кристин както винаги игра перфектно, а героинята и вече почва да не ми е толкова дразнеща!Само като разбра, че става дума за Кларк и бързо, бързо отврои плановете!Епизода беше върха!
smallville_f
ГОЛЯМ ЕПИЗОД worthy.gif ... Няма да има такъв втори ... ченето ми все още не може да се държи плътно затворено shocking.gif ... Моментите м/у Лекс и Кларк бяха невероятни ... You're my only real friend, Clark ... Много силно ... Лана време й беше да се освести ... Хареса ми като заплаши Лайнъл ... Обаче да остави Лекс да си изгние долу ... е те това беше ЗЛОБНО !!!! Няма начин да не му дам 5/5 ! Актьорската игра както винаги на едно невероятно високо ниво ... Като си представя, че този епизод е само част от предстоящите Уууникални серии и ми се доревава, за дето ще трябва да чакам по цяла седмица ...

П.П.Байдъуей така ли ми се е сторило или този пича в лабораторията е същият от "Прототип"?! unsure.gif

П.П.2 Искам Лекс и Кларк пак да са си приятелииииии ... Искам искам искааааам!!!!!!! cry.gif
vikihill96
За пича в лабораторията-не ти се е сторило,същият е(То и кой ли друг да бъде, след като го видяхме на снимките на "Protoype" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ).

П.П-Вече съм по-спокоен, но настроението ми не се е променило.Епизода беше "The best of the best", най-сетне да заобичам истински героинята на Лана(не че преди не я харесвах,но "лошата Лана" ме кефи повече)-Неслучайно "Кодът на Ситите" , подхожда идеално на нейното поведение...Никаква милост за семейство Лутър biggrin2.gif biggrin2.gif .
rossytriff
Епизода беше покъртилен.
worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Загубих ума и дума. blink.gif blink.gif blink.gif
Цитат(smallville_f @ Apr 27 2007, 14:39) *
П.П.Байдъуей така ли ми се е сторило или този пича в лабораторията е същият от "Прототип"?! unsure.gif

Да това е той.
Apfh
ЛоЛллллллл ...... чак сега изгледах епизода и...................... покъртителен!... Такъв обрат в лицето на Лана не съм очаквал и в най-смелите си фантазии.... и определено ми ХАРЕСА! "Мрачната" Лана беше невероятна! Евалата на Кристин за страхотната й игра. Вече действително е Лутър (отива й) !...
Какво ми допадна още в епизода - видя се отчасти, каква игра играе Лайнъл. Според мен беше честен...
Момента, когато Кларк "презареждаше" на слънчицето супер много ми хареса! Асоцийрам го със "Superman Returns" (кадъра в облаците).... незабравимо!... искам ми се повече такива моменти да има.
И Арес се разкри... ще бъде "one hell of a battle"!...
.... 5/5 .... какво повече да кажа!... smile.gif
lyubenski
Епизода беше уникален (и рейтинга до сега тука му е 11 пъти 5 smile.gif ). Току що го изгледах и не мога още да го асимелирам още, но веднага мога да се поколоня на Кристин, защото играта и беше превъзходна, а иначе самия герой Лана пое по един нов за нас път, който ние всички като че ли очаквахме да стане след като разбра за фалшивата бременност. За Лекс ами определено се изненадах, когато се върна за Кларк и ми хареса, защото би било прекалено за него да остави Кларк. Това сами първите впечатления за епизода, ще трябва да го гледам пак за да обърна повече внимание на някои детайли. Иначе и аз се изкефих на Кларк взирайки се в слънцето smile.gif. 5/5
sonofsparda
Епизодът определено беше от връхните точки на Смолвил. Четири пъти го гледах вече. А Лана толкова ме инспирира в този епизод, че вече от един час се размазвам на "Dirty" на Корн. Мръсница беше Лана в този епизод и още как! Колко й обичам този образ, просто не е истина! 8.gif А великият момент, когато Кларк се "презареждаше" на слънцето, подобно на целия епизод - не може да се опише, а да се почувства, както бях казал и преди.

Между другото подобен момент е щяло да има в първия епизод на сезона - "Zod", oще един супер-як епизод. Но за нещастие сцената е била отрязана при монтажа.

Apfh
Еееее Иване ти ме уби!...
Този изрязан момент не го знаех... ще може ли да го махнат беее лелеелелелеллеле....... sad.gif
Изглежда нечовешки...
sonofsparda
Ами да, Бобо. Наистина е страхотен момента, но по принцип при монтаж някои сцени трябва да се пропуснат. Какво да се прави.
MaHeKeHa
Американците имат една фраза, която лично на мен много ми харесва "I loved. It was awesome!" - точно така бих се изразил относно този... епизод,

Но нека не се заблуждаваме, това е Смолвил, нали? В този форум малко или много, сме пристрастени към този сериал. Много хора биха казали, че прекаляваме и преиграваме в отделни моменти, когато стане дума за Смолвил. Но не и този път. Няма как човек да каже на черното - бяло, след като фактите говорят. А когато фактите говорят, дори и Боговете мълчат.

Днес ние видяхме епизод, който може само да те научи. Отделни моменти, отделни случки, от които човек може да си вземе само поука. Имам предвид, кой би предположил, че момиче като Лана Ланг може да бъде толкова подла относно семейство Лутър? Нали се предполага, че един характер е предопределен. Но както в реалния живот, така и в Смолвил, когато човек няма особен избор, се налага да прави неща (нехарактерни за него неща) за да оцелее в една такава среда. Както когато си гладен, а няма откъде да намериш насъщния, човек понякога краде, за да се нахрани.

Днес ние видяхме Лана Ланг в този образ. Човек, който нямаше откъде да намери насъщния, за да задоволи апетита си. И за да оцелее, трябваше да "открадне" Но предполагам, така е най-добре за нея; осъзнавайки, че е изгубила Кларк, че е била излъгана относно бременността й, и въобще принудена по най-долния начин да се ожени за "чудовище" Да, понякога животът може да бъде много груб и несправедлив, но никой не ни пита когато тези неща се случат. Ако искаш да играеш с мръсници, ти трябва да си такъв - мръсник. Ако искаше да играеш с крадци, ти трябва да станеш крадец. Ако искаш да играеш с убийци, ти трябва да станеш убиец. Ако искаш да играеш с Лутърови, ти трябва да станеш Лутър. Само така може да разбереш тази семпла политика. И днес ние видяхме как Лана Ланг успя да я приложи срещу Лутър. Ей Богу, не видях нито едно лошо мнение за ролята на Лана Ланг. Видимо всички са доволни. И как няма, след като живота те принуждава да бъдеш такъв, какъвто НЕ искаш. Много ми хареса отношението й, когато Клои й каза, че Кларк е в реална опасност, но тя отвърна: "I mean, he's Clark Kent? He will be allright." В един момент не повярвах на това, което чух. Много твърдо поведение. Твърдо, но на мен много ми допадна.

Допадна ми Лекс и Кларк. (И как няма) Gee, тези двамата не бяхме ги виждали в "комуникация" сигурно от 1 сезон насам. В повечето случаи диалозите им не траеха повече от 1 минута. Но сега нещата стояха по съвсем различен начин. В различни обстоятелства, разбира се. И тук е момента да споделя, че нищо човешко не му е чуждо на Кларк. Дори и Лекс. Дори при тези обстоятелства, той не се поколеба нито за миг, за да спаси Лекс Лутър (човекът, който му взе всичко) какво благородство, а? Но какво ли се чудим. Това е Кларк, хора. В един момент виждаме "неистова" омраза от страна на двамата, а следващия момент Лекс споделя: "ти си единствения приятел, който някога съм имал, Кларк" Не знам колко от вас гледаха лицето на Лекс когато каза това, но привидно беше искрено и съвсем убедително. Лекс не е от типа хора, които да се грижат за други хора, освен Кларк, разбира се. Въпреки тези обстоятелства, Лекс беше солидарен с Кларк. Почти бях убеден, че Лекс вече е в истинското си амплоа, но не би. В онази сцена, когато отмести желязната греда от Кларк, ме опроверга. "Не мислех, че ще се върне" и тогава искрено останах изненадан от поведение на Лекс (той все още се интересува и еня за Кларк) Но това ме води до нова мисъл: "Лутър никога не правят услуги, освен, ако нямат изгода" Дали това спасяване не е в резултат на нещо, от което Лекс ще има полза по-късно. О, да. В това съм убеден. Сигурен съм, че Кларк ще му потрябва. Потрябва за нещо долно и мръсно. И повярвайте ми, това ще бъде в последния за сезон 6 епизод "Фантом"

А що се отнася до оценката - нямам такава. Защото ако трябва да съм честен, емоцията на човек не може да се квалифицира като "оценка"...
privilege
Ами то вие го казахте епизода наистина беше много добър, откога чаках да видя Лана в истинската и светлина. smile.gif
P.S. Някой има ли идея какво става със субтитрите този път?
lyubenski
Брей определено е уникален епизод, защото не си спомням до сега да сме имали такива вотове от наша страна smile.gif
sonofsparda
Цитат(privilege @ Apr 28 2007, 19:41) *
Ами то вие го казахте епизода наистина беше много добър, откога чаках да видя Лана в истинската и светлина. smile.gif

E, това определено не е истинската светлина на Лана, защото през сезоните неведнъж се видя, че тя има добро сърце. Просто обстоятелствата са такива, че беше крайно време Лана да направи "ответен удар". Сега вследствие на всичко, което й се случи, е огорчена, отмъстителна и което най-ми харесва непредсказуема. Точно обратното на установилият й се персонаж през годините, защото не можем да отречем, че Лана винаги е била един от най-предсказуемите герои в сериала. Сега това нещо коренно се промени, за което съм адски доволен. Така че пак повтарям - това не е истинската й светлина. Въпреки че адски много й предпочитам този образ пред другия. smile.gif
privilege
@sonofsparda Имах в предвид, че не е толкова наивна, невинна и безащитна колкото изглежда. Станала е такава поради загубата на родителите си и заради това, че всички които е имала за близки са я наранили. Като казах в истинската и светлина ставаше въпрос, че в действителност е доста силна и определено може да се грижи сама за себе си, просто досега не го е осъзнавала. А може би и не е искала да го осъзнае, защото не е искала да се забърква в такъв тип отношения и да живее по този начин. Както каза тя "- Това не е живота който исках." За това, че е била предсказуема не съм напълно съгласна, защото въпросният 19 епизод доказва точно обратното. Лана е многопластов тип персонаж и определено може да покаже много повече отколкото очакваме. Тя може би е героя с най-добро сърце, но това не означава, че не е способна на всичко за да защити себе си и хората които обича. Това исках да кажа с думите "в истинската и светлина" не си го изтълкувал правилно. smile.gif
vikihill96
Еми и аз се радвам,че Лана най-сетне показа,че може да бъде силно момиче,което да отстоява с абсолютна твръдост принципите си. Каквото и да ми говорите,Лана досега беше изкарвана в сериала в съвсем друга светлина, като се казва на "добрия вълк Лупи"-дето винаги искаше доброто на другите,ама накрая от "доброта и наивност",все той го отнасяше.Разгеле най-сетне да видим как новата мис Лутър-"отвръща на предизвикателството". Ей тази Лана Ланг ми харесва от горе-до долу.Няма слаб момент mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . Искам и да вмъкна едно малко отклонение за тези,които някога са смятали,че не съм "харесвал" Лана.Истината е,че по-рано ме дразнеше една част от поведението й, но като цяло Лана(Кристин) ме "спечели" още в момента,когато в първите сезони се съблече пред Кларк при басейна и тогава на нашето момче му падна ченето....е то и моето още тогава падна и още не съм си го вдигнал mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .А колкото до момента ,когато Лекс излезе през решетките и си помислихме,че е изоставил Кларк....ми аз не си го помислих честно казано.Колкото и гаден да е станал Лекс,той няма да стане истински гадняр,докато Лана не го напусне.Това е моето мнение.Абе култов епизод отвсякъде worthy.gif worthy.gif .
Victoria
Доста добър епизод.
Моментите между Лекс и Кларк...
Моментите с Лана...
И това колко уверено Лекс лъжеше г-жа Бомбаджийката.
sydney
уникален епизод worthy.gif worthy.gif worthy.gif много ми хареса че показаха Лана в доста силна светлина,направо е достойна за името Лутър;също така моментите м/у Кларк и Лекс,когато Лекс изостави Кларк,а после се върна...честно казано аз не вярвах че ще се върне dry.gif само като си спомня реакцията на Лекс,когато видя Кларк ранен rolleyes.gif rolleyes.gif просто невероятен епизод biggrin2.gif biggrin2.gif

btw.: сори че чак сега влизам,но имах малък проблем с компа unsure.gif unsure.gif
Secretly
Мн як епизод ! Лекс ме накефи ,че спаси Кларк .Лана е станала мн смела се пак е Лутър .Много бих искала Кларк и Лекс да се здобрят ,но просто Лекс прави нередни неща с манията му да открие мистерията .
MaHeKeHa
Цитат(sydney @ Apr 30 2007, 18:09) *
уникален епизод worthy.gif worthy.gif worthy.gif много ми хареса че показаха Лана в доста силна светлина,направо е достойна за името Лутър;също така моментите м/у Кларк и Лекс,когато Лекс изостави Кларк,а после се върна...честно казано аз не вярвах че ще се върне dry.gif само като си спомня реакцията на Лекс,когато видя Кларк ранен rolleyes.gif rolleyes.gif просто невероятен епизод biggrin2.gif biggrin2.gif

btw.: сори че чак сега влизам,но имах малък проблем с компа unsure.gif unsure.gif

Няма проблем, Натали. Тъкмо се чудех къде се изгуби тез дни :>
MaLkIq_MuKi
Ами аз чак сега гласувах тъй като чаках буквичките на victoria (някакси ми е по-хубаво с буквички) за което искам да й благодаря smile.gifКакто се вижда всички са гласували с 5 , така че знаете вече и аз как съм гласувала...милинката ми Лана знаех си че може и да бъде лоша когато ситуацията го налага biggrin2.gif Много я обичкам...серията беше зашеметяваща направо. Представям си ако всички серии до края на 8 сезон са такива (в което не се и съмнявам), аз ще бъда умряла вече от кеф аз ви казвам. Няма друг сериал който да обичам такааааа worthy.gif worthy.gif worthy.gif

П.П. Определено Лана ми харесва повече със спусната коса...мммммм biggrin2.gif
privilege
btw "Nemesis" в случая означава "Враг", малко закъсняла корекция, но чак сега го забелязах smile.gif
MaLkIq_MuKi
nemesis [´nemisis] възмездие, наказание;Немезида богиня на справедливостта и отмъщението; wink.gif
sonofsparda
Да, Теди - имаш право. Обаче специално в този случай се използва за "враг" или по-точно "най-голям враг". "Nemesis" = "arch-enemy". wink.gif Не че има голямо значение, де.
MaLkIq_MuKi
Все не е на хубаво biggrin.gif
sonofsparda
Аха. "Fate forgives no man" wink.gif
rossytriff
Малеее кой е гласувал с 3 wqd.gif
Знам че всеки си има право на собствено мнение ама 4ак пък тройка 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif
sonofsparda
Е, айде сега, на някой очвевидно не се е харесал епизода(kолкото и непонятно да ми е това). Все пак всички бяхте очаровани от "Promise", докато за мен не беше от най-добрите епизоди и затова не гласувах с най-висока оценка. "Nemesis" обаче е друга работа. Но след като не се е харесал на някой, значи не се е харесал. Все пак затова е форума - да се изразяват различни мнения. wink.gif
privilege
Цитат(MaLkIq_MuKi @ May 2 2007, 12:13) *
nemesis [ґnemisis] възмездие, наказание;Немезида богиня на справедливостта и отмъщението; wink.gif

Неможеш да разчиташ на речник wink.gif и в подкрепа на думите ми сега като преглеждах пак серията - думите на Лекс:
You're the only real friend I’ve ever had, Clark. And somewhere along the way, you saw me as your nemesis, turned your back on me.
Автора на темата да го поправи ако обича. smile.gif

Цитат(sonofsparda @ May 2 2007, 18:20) *
Е, айде сега, на някой очвевидно не се е харесал епизода(kолкото и непонятно да ми е това).

На мен също не ми въздейства особено, въпреки това гласувах с 5, но чак велик (колкото го изкарахте) епизод за мен не беше. И то оценката ми се дължи на преустановения статус на Лана (крайно време беше). А доколкото сцените с Лекс и Кларк не видях нищо ново (според мен това вече стана отекчаващо и безмислено да се натрапва повече). Като цяло серията нямаше почти никакво развитие (като изключим Лана).
Victoria
Цитат(MaLkIq_MuKi @ May 2 2007, 12:13) *
nemesis [´nemisis] възмездие, наказание;Немезида богиня на справедливостта и отмъщението; wink.gif

Муки, провери в английско-английски речник. Там пише. smile.gif

Но това няма голямо значение... за заглавието специално. smile.gif

А иначе всеки има право на мнение. Мисля, че тройка също има своето основание. Особено, ако се прави сравнение на базата на останалите епизоди на Смолвил. Защото мисля, че е повече от ясно, че Смолвил е номер едно за повечето от нас. smile.gif Но просто не е възможно всичко да е с петици тук... Ако оценявахме всеки епизод като качество, по отделно, то е ясно, че е пет. tongue.gif

MaLkIq_MuKi
Цитат(privilege @ May 2 2007, 21:19) *
...думите на Лекс:
You're the only real friend I’ve ever had, Clark. And somewhere along the way, you saw me as your nemesis, turned your back on me.

Ахххх, аз мисля че не сте ме разбра ли (но аз не съм се изказала правилно де blush.gif ). Аз просто показах, че буквално това означава то е ясно, че не казва "....ти ме видя като твое възмездие..." нали biggrin2.gif ...Sorry, че и аз не съм се изказала правилно smile.gif
vikihill96
Всичко дето си обяснявате как би трябвало да се преведе nemesis -хубаво правите mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Да си кажа и аз мнението-най-вероятния и логичен превод си е наистина "Враг"(поне в този случай и контекст би трябвало да е точоно това.В крайна сметка всички знаем как Кларк вече възприема Лекс(сто на сто не като приятел), въпреки,че много ме разчуства момента накрая на епизода,когато Си-Кей говореше с майка си.Когато и каза, какво е видял,когато Лекс му помогна да махнат отломките,дето бяха затрупали нашето момче.Както каза -"Видях нещо което не бях виждал от години,видях моя приятел....".Просто много добра сцена.

П.П- Абе не,че не уважавам чуждото мнение,ама кой е субекта,който е гласувал с "две" за епизода?!?! 16.gif 16.gif .То разбирам,че не на всеки би му харесал уникално,ама ако човек е истински фен на сериала,то този епизод ми е съмнително да му е изглеждал толкова слаб sad.gif sad.gif .
Lois Lane
Това ще да е някой работещ под прикритие..Що се отнася до превода и аз поддържам казаното от Viki..., но няма смисъл да се повтарям предполагам...
MaHeKeHa
О, gee...

Това са хора, които принципно не харесват сериала, "Хейтъри" - нарочно гласуват с ниски оценка, за да дразнят вас/нас/мен и най-лошото е, че им се връзвате на некомпетентната оценка. Това са пълни глупости. Всеки уважаващ се фен на Смолвил не би дал такава оценка. А да не говорим за този епизод.

А що се отнася до името, ще си остане такова, каквото е. Good bye end of story.
Victoria
Е, стига сега - хейтъри. Не пречи на някой да не му е харесал епизода. И замен има не толкова интересни епизоди. Просто може би човекът е направил съпоставка с останлите от сезона.
И с какво ни дразни? Нима човек няма право да каже - за мен този епизод не бе толкова добър?
MaHeKeHa
Да. На тези, които не им харесва Смолвил. От началото на тези анкети, винаги има по 2/3 лоши оценки. Дори и в "Justice" - това са глупости. За мен тези хора са абсолютни хейтъри и нищо повече.

А щом Американците харесаха този епизод, значи наистина е бил с класи на другите (уж, де) "Прототип", който накара башерите да си признаят, че е един от най-добрите за сезона и видиш ли, тук некъв ми идва и гласува с 2 или 3. НЕ, това са хора, които НЕ ХАРЕСВАТ СМОЛВИЛ като цяло.
didssy
мене мноо ми хареса епизодчето ама чак днес следобяда го гледах . естествено 5чка smile.gif
много ме изкефиха кларк и лекс ... мммммм ... супер ... разговора им бе доста смислен и съдържателен . но лана трябва да признаем в филма са я напраили самата и героиня да е голяма актриса ... няма спор .
MaHeKeHa
И без да я правят, тя СИ Е ГОЛЯМА актриса.
MaLkIq_MuKi
В е.ати филмите се вкарахте biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sonofsparda
Цитат(MaHeKeHa @ May 3 2007, 21:24) *
И без да я правят, тя СИ Е ГОЛЯМА актриса.

Напълно съгласен. Ама Алисън и Ерика също не й отстъпват. wink.gif
solenka
Едва снощи имах възможността да изгледам серията. Няма какво да кажа, освен, че много ми хареса. Оценка:5. Когато Кларк остана затиснат си помислих, че Лекс ще го остави, но той реши да се върне, което ми хареса. smile.gif Също така Лана супер много ме кефи като е нахакана и не и пука от нищо, а не е онова скромно и плахо момиченце. И накрая си знаех, че мъжът на жената, която отвлече Лекс е жив и е опитно зайче. Като го видях завързан на стола и след това дадоха самодоволната усмивка на Лекс, ми идеше да му фрасна един. 14.gif С нетърпение очаквам следващите епизоди!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.