Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ще се съберат ли някога отново Лоуган и Вероника?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
haley16
Споделете мнението си по този въпрос тук.За мен лично ще се съберат , защото са един за друг. 2thum[1].gif
Buffy_Naley

Дано да си права, защото наистина са страхотна двойка. 4.gif
naleyforevar
Цитат(Buffy_Naley @ Apr 26 2007, 22:02) *

аз съм на същото мнение!!! 4.gif 4.gif 4.gif
girl_from_hell
макарче мисля, че няма нужда от тази тема, ако има интерес ще бъде оставена , а според мен няма да се съберат нз така ми се струва
kingsize-4eto
Определено мисля и се надявам да се съберат отново...Мисля така понеже в едно интервю с Логан той казва,че най-вероятно скоро отново ще са заедно...А и от един сайт в който пише какво ще стане по-нататък пише,че Вероника ще признае на Логан какво чувства към нещо (а пък не мисля,че е нещо лошо,понеже останах с впечатление,че го обича... wub.gif )...
Adorkable
Ще се съберат 100 процента,въпреки ,че не искам dry.gif .Прекалено лигаво ще стане sick1.gif .
elena
и аз се надявам да се съберат...няма да е лигаво даже и най-голямата и силна любов понякога не се осъзнава докато не се загуби или подложи на някакво изпитание...ще са заедно след няколко сериики worthy.gif worthy.gif а знае ли се нещо за 4 сезон... blink.gif wacko.gif
Secretly
Аз мисля ,че ще се съберат и то скоро мн се надявам да е така blush.gif
Gossip Girl
Ясно е, че ще се съберат...Иначе няма да е същото, а пък и на мен ше ми хареса!!!!!!!!
ВерЧИНцитУу_91
И аз така мисля. Няма къде да ходят ще се съберат biggrin.gif
dorito8809
След вчерашния епизод и сценката пред асансиора......и погледа на Лоуган......ООО да ще се съберат, но най-вероятно накрая на сезона
girl_from_hell
на мен сцената ми се стори като лолган е в миналото и се затваря варата към него нз някакъв дълбок смиъсл имаше в последната сцена ама и аз нз дали ше се съберат ама много се радвам за пизчо и вероника smile.gif
DesiTo
Цитат
на мен сцената ми се стори като лолган е в миналото и се затваря варата към него нз някакъв дълбок смиъсл имаше в последната сцена

Аз пък не мисля така. Все пак и преди е имало сцена с асансьор и затваряща се врата. И след това видяхме какво се случи.

Episode 20 - Look Who's Stalking

Разбира се, сега може да се случи нещо напълно различно. smile.gif
DjuDju
много съм щастлива,току що изгледах последния епизод biggrin2.gif blush.gif ,а серията беше велика..чак да не повярва човек какво е станало наистина wacko.gifbigwink[1].gif наистина ли после пак се разделят ?? dry.gif
pretty_girl
След 17 епизод стана кристално ясно че бъдещето на Вероника за сега е с Пиз..Аз мисля че така е по добре малка почивка от LoVe,Пиз е голям сладур и с Рони много си отиват.Разбира се това не занчи край за Вероника и Лоугън вярвам че нататък в сериала отново ще са заедно...

ladysunshine
Не съм изгледала още целия трети сезон, но разбрах, че накрая вероника остава с Пиз, което е много жалко според мен, защото с Логан наистина са много сладки. Ако има друг сезон съм убедена, че пак ще се съберат
VanIcHka
Цитат(ladysunshine @ Jul 18 2007, 13:37) *
Не съм изгледала още целия трети сезон, но разбрах, че накрая вероника остава с Пиз, което е много жалко според мен, защото с Логан наистина са много сладки. Ако има друг сезон съм убедена, че пак ще се съберат

Ауу дано не стане така..Вероника си е за Логан ..много тъпо ще е ако не остане накрая с него
kingsize-4eto
Цитат(VanIcHka @ Jul 27 2007, 01:45) *
Цитат(ladysunshine @ Jul 18 2007, 13:37) *

Ауу дано не стане така..Вероника си е за Логан ..много тъпо ще е ако не остане накрая с него

Аз съм ги изгледала и да,остава с Пиз dry.gif Обожавам ВМ,но просто това че са решили да завършват такъв страхотен сериял,като не съберат най-сладката двойка.... wacko.gif
PaYtOn
Не знам за вас, но аз вече гледах част от продължението и знам, че Вероника се разделя с Дънкан Кейн и се събира с Логън, но малко по-късно!!! 4.gif
ladysunshine
ако има 4 сезон Логън и Вероника ще се съберат 100 %. И така , и така Дънкан вече го няма да пречи, само тоя Пиз може да прецака нещата. Въпреки че накрая на 3 сезон е с Пиз, ако има 4 сезонм ще е с Логън
girl_from_hell
хаха ако има ама няма smile.gif така че няма вече за кога да се събират
ladysunshine
Да току що прочетох, че няма да има 4 сезон. Много жалко. Трябваше поне те да се съберат
brooke_scott
хеххеххе горката сианна sleep.gif хах май няма да се съберат нали tongue.gif просто не бяха един за друг хората, е кво да праи6 не всеки път става както искаме(или искаш); ще го преживееш

П.С. сисе, нали знаи6 4е мн те оби4ам wub.gif
ladysunshine
всъщност си бяха точно един за друг
Adorkable
Потвърдено е ,че няма да има 4 сезон,така,че за моя голяма радост Вероника си остава с Пиз smile.gif.
koti987
Пфффффффф наистина се надявам да стане и вярвам в това!! 4.gif
Peyton___
Цитат(naleyforevar @ Apr 26 2007, 23:43) *
Цитат(Buffy_Naley @ Apr 26 2007, 22:02) *

аз съм на същото мнение!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Напълно съм съгласна
дано rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(Adorkable @ Aug 21 2007, 19:26) *
Потвърдено е ,че няма да има 4 сезон,така,че за моя голяма радост Вероника си остава с Пиз smile.gif.

biggrin2.gif йеййййй rolleyes.gif
ludoto_tedi
Много лошо го натъкмиха края....Жалко ,че няма нов сезон.Сериала беше хубав,но с най-голямо нетърпение чаках развръзката около Логан и Вероника.Липсва ми тази двойка и съжалявам ,че не ги оставиха заедно накрая.Носталгия.....
Катeто
Цитат(ludoto_tedi @ Dec 20 2007, 02:28) *
Много лошо го натъкмиха края....Жалко ,че няма нов сезон.Сериала беше хубав,но с най-голямо нетърпение чаках развръзката около Логан и Вероника.Липсва ми тази двойка и съжалявам ,че не ги оставиха заедно накрая.Носталгия.....

На същото мнение съм,мисля че са много слдки заедно и имахме доста хубави моменти,май само с тях ще си останем,може да са малко,но ги все пак ги има happy.gif
Naily
понеже няма да има 4-ти сезон,се надявам да има филм,даже бях чула такъв слух и ако има със сигурност ще се събере с Логан
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.