Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рисунките на Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
eL
Рисунките на Пейтън

Season 1:

Season 2:

Season 3:

Season 4:

Season 5:

Бонус Рисунчици biggrin2.gif :

На Ели:
Dark Angel : Friends with Benefit:

На Фенчета и Фенки ;]
Slizer : Ludoto_tedi:
Fire Misha: Vasinka_{P}: Brookie:
Complicated
: M.Davis: _Jenny_:

* Постарах се да събера всичко на едно място.

Ако някой има намерение да твори, да сигнализира да го сложим "в ложата" biggrin2.gif
boy_07
Действително ли са нейни.Аз доколото знам има сайт специален за тях...
ionona
blink.gif Кажи сайта...все се чудя дали тя ги е рисувала...малко не ми се вярва...
solenka
Може и да не са нейни, но са доста добре направени. Харесват ми!
vIkToRsHeFa
QUOTE(solenka @ Oct 8 2005, 11:32 PM)
Може и да не са нейни, но са доста добре направени. Харесват ми!
*

Добри са а дали са нейни е мааалко трудно да се разбере освен ако не взема да я питам... biggrin2.gif
eL
незнам дали са нейни...най-вероятно не ...но все пак са на героинята и...ето още...благодарение на Chaotic biggrin.gif 4.gif
QUOTE(chaotic @ Oct 8 2005, 03:51 PM)
ето и малко от мен. качеството е по-кофти, понеже не са оригинални, а са от капове, които съм правила от епизодите.

IPB Image

IPB Image

IPB Image
от последния епизод:

IPB Image

IPB Image
*

boy_07
Mногооо са яки. Ами не го знам сайта ако го намеря ще го постна веднага... 14.gif
ludoto_tedi
http://onetreehillcorner-gallery.com/pictu...s.php?album=286

ето някои от снимките на Пейтън!
SetKoen
QUOTE(ludoto_tedi @ Oct 11 2005, 04:37 PM)

*

Уоу тия тука са много яки!!!Адски ме кефат трябва да се видят просто и да се сложат в сайта!!! 7.gif
boy_07
QUOTE(SetKoen @ Oct 11 2005, 07:44 PM)
QUOTE(ludoto_tedi @ Oct 11 2005, 04:37 PM)

*

Уоу тия тука са много яки!!!Адски ме кефат трябва да се видят просто и да се сложат в сайта!!! 7.gif
*

и аз съм за!!! passifier.gif
vIkToRsHeFa
Ще уредим нещо по въпроса wink.gif

Едит: Тъкмо тази вечер или утре ще пускам и фен сайта на smallvile(почти е готов) ще пипна и галериика за сериала но си мисля да ползваме тази : http://ggbit.info/gallery/thumbnails.php?album=13

За да се качват снимки там е нужно само да сте регистрирани в форума и то автоматично ще ви познае wink.gif (ползва същата база данни) АКо ви харесва тази може да я ползваме нея с директтен линк от към сайта wink.gif, ако не ще измислим и алтернативи... biggrin2.gif

едит: Какво мислите confused.gif

Edit2: Ако искате да бъде качена дадена снимка но нямате време или не ви се занимава можете да дадете просто линкче тук : http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2269
~Bruk~
wink.gif rolleyes.gif Наистина рисунките на Пейтън са невероятни happy.gif
mimi_54
а някой ще може ли да качи онази снимка,която тя нарисува за Нейтън и Хейли ( двете ръце с халките ) ! а картините наистина са невероятни а и музиката която слуша ме зарибява smile.gif
eL
да има прилежност все пак(да си ги сложим всичките на едно място biggrin.gif 7.gif ) check out :
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
vIkToRsHeFa
Качвам всичко до тук а за качване на снимките съм създал специялна тема просто давате линкчета там и веднага ще ги кача !

Edit: Вие също можете да ги качвате а ако сте ги качили в своята директория само кажете и ще ги преместя в раздела за onetree hill в галериятя wink.gif

Поздрави !
eL
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 15 2005, 09:56 PM)
Edit: Вие също можете да ги качвате а ако сте ги качили в своята директория само кажете и ще ги преместя в раздела за onetree hill в галериятя wink.gif

Поздрави !
*

biggrin.gif естесвенно ... 10x предварително ... 4.gif http://ggbit.info/gallery/thumbnails.php?album=18

QUOTE(mimi_54)
някой ще може ли да качи онази снимка,която тя нарисува за Нейтън и Хейли ( двете ръце с халките ) ! а картините наистина са невероятни а и музиката която слуша ме зарибява

ето я и рисунката която търсиш smile.gif :
IPB Image
girl_from_hell
Рисунките и е това е едно от нещата, които ми харесват в нея, тя е супер а тези рисунки ми харесват може би защото аз самата се мъча да рисувам или нз но просто са супер да изразяваш така какво чустваш супер е ( май нещо много се вживях ама просто найстина ми харесват супер много smile.gif 4.gif
Amidala
az v na4aloto kato gledah neinite risunki mnogo ot tqh ne si gi spomnqm , nqkoi moje li da mi kaje ot kade e tazi " No, really, Don't I know you form somewhere?" confused.gifconfused.gifconfused.gif??
_HriS_TinA_
QUOTE(Amidala @ Nov 28 2005, 07:40 PM) *

az v na4aloto kato gledah neinite risunki mnogo ot tqh ne si gi spomnqm , nqkoi moje li da mi kaje ot kade e tazi " No, really, Don't I know you form somewhere?" confused.gifconfused.gifconfused.gif??

ами ето тази ли

IPB Image

всъ6тност да ти не иска6е русунката а да ти кажа от каде ....ми първи сезон ама епизод ,абе май е някой от първите ....
common_sense
определено THEY ARE NOT YOU ми е любимата рисунка на Пейтън. и другите са хубави, но тази е нечовешката!
pool^babygirl
На мен пък много ми харесва рисунката където са Пейтън, Лукас и Брук и стрелят по едно сърце - невероятна е!
Jordan
на мен любимата м е People always leave, много ми хареса рисунката и самия замисъл е страхотен.
Рисунката с кораба също е много искрена...
^Mim0zKa^
Абе Пейтън ме разбива с нейните рисунки...направо са страхотни worthy.gif Едни от любимите ми са People always leave,онази сас сарцето което гори и номер 3 в него(обожавам я тази) 3.gif съ6то така моми4ето с раплаканите о4и в едното Джейк и бебето а в другото Бруки..естествено о6те много други wink.gif
Electrum
Олее хора HELP !!! Не мога да намеря онва с пръстените дет напраи Пейтън за Нейт и Хейли а много го искам sad.gif някой беше питал за него и преди ама го няма...ае ако го имате качете го pls 4.gif
Devil^Rose^^
А някой да има рисунките от 3 сезон
eL
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 17 2006, 10:34 PM) *

Олее хора HELP !!! Не мога да намеря онва с пръстените дет напраи Пейтън за Нейт и Хейли а много го искам sad.gif някой беше питал за него и преди ама го няма...ае ако го имате качете го pls 4.gif

напълно съгласна съм 'YaHeL``тази рисунка задължително трябва да присъства тук 3.gif 4.gif :

IPB Image
ludoto_tedi
мисля че по принцип замистла е бил рисунките да не са на Пейтън ана някакво друго моми4е,но не съм сигу рна.вижте тоа:цък
ludoto_mimi
По-добре, че са на Пейтън biggrin2.gif 4.gif
^Mim0zKa^
Ммм да !Просто като се сети6 за името Пейтън веднага си прай6 асоциации РИСУНКИ и МУЗИКА!Тва е светът на П.С! 10.gif
ludoto_mimi
Тези или ги нямаше преди или не съм ги видяла wink.gif
Вижте прикачените файловеВижте прикачените файлове
James towel keeper
Благодаря много за рисунките!!!!! Определено Пейтън има огромен талант!!!!!!!! Но и има нещо като муза за да рисува всичко това happy.gif happy.gif happy.gif Мерси много са рисунките!!! 10.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 26 2006, 07:05 PM) *

Тези или ги нямаше преди или не съм ги видяла wink.gif
Вижте прикачените файловеВижте прикачените файлове

имаш предвид тези на стената ли? ohmy.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Jan 28 2006, 02:47 PM) *

имаш предвид тези на стената ли? ohmy.gif

Еми не говоря за Пейтън, нея винаги я е имало. rolleyes.gif 18.gif
april^^
THEY ARE NOT YOU! За мен това е брилянтна рисунка и страшно яко послание. Най много ми харесва 4.gif
Mar4eto
Рисунките на Пейт са жестоки 4.gif голям талант има това момиче
ето още няколко
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Slizer
Ето нещо и от Пешо Сойър smile.gif Драснах го снощи smile.gif
IPB Image
Jordan
Ohhh yeah! Много е хубаво, малко ръцете само а доста дълги но ина4е е супер 4.gif
april^^
Хахаха smile.gif Страшно е 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Slizer @ Feb 8 2006, 09:39 AM) *

Ето нещо и от Пешо Сойър smile.gif Драснах го снощи smile.gif
IPB Image

Уаааауу...хаха браво бе 4овек много е хубави4ко smile.gif
ludoto_mimi
Хахахах 18.gif 18.gif
Пешо(ако наистина така се казваш), супер е това. Наистина. Ако можеш нарисувай нрщо друго. Ще се радваме wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Да верно готино е станало! 4.gif
Slizer
Еми кажете коя да драсна , светофарчето вече 2 пъти го рисувах ама ги подарих - дайте нещо друго smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Slizer @ Feb 8 2006, 09:22 PM) *

Еми кажете коя да драсна , светофарчето вече 2 пъти го рисувах ама ги подарих - дайте нещо друго smile.gif

Нарисувай горящото сърце с номер 3, но без хората как го стрелят, само сърцето wink.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 8 2006, 09:28 PM) *

Нарисувай горящото сърце с номер 3, но без хората как го стрелят, само сърцето wink.gif 4.gif

да това ще е готино!
rusi4kata^
Пешо Сойър хахахаха тва ме разби направо 18.gif 18.gif 18.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 8 2006, 10:28 PM) *

Хо, хо, добра идея.
Go, go, Pesho Sawyer 18.gif
ludoto_tedi
аз съм нарисувала сърцето и съм се опитала да го направя възможно най-близко до реалното ,но нямам как да ви го покажа! sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 8 2006, 10:31 PM) *

аз съм нарисувала сърцето и съм се опитала да го направя възможно най-близко до реалното ,но нямам как да ви го покажа! sad.gif

Фотоапарат? Скенер? Приятел фотоапарат? Приятел скенер? Приятел на приятеля и т.н.?
Все някой ще се прежали за теб 4.gif
ludoto_tedi
нямам скенер,но имам камера към компа ама не знам дали работи още щото не съм я ползвала отдавна.ще я пробвам утре надявам се да стане
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.