Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рисунките на Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Slizer
Мисля и хората да сложа долу ама ше ми тряа нещо по тънко от това с което рисувам сега .
Сори за качеството ама иначе стават големи smile.gif

IPB Image
Jordan
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif WOW, WOW, WOW, страшноо якоооооооо blush.gif
Определено е много хубаво направено biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
^Mim0zKa^
Хм...хора и аз го имам това сърце нарисувано,за6тото ми е лубимата картинка....и няма зан4ение и го имам нарисувано и е супер яко ватре пи6е One Tree Hill...само 4е в момента нямам как да ви го покажа но скоро...6те се оправя и 6те го постна!6Те ви хареса много smile.gif
ludoto_mimi
Мисля, че тези трите не са показвани... Като видях аватара на Amidala и се сетих. blush.gif
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Ледено_момиче
WOW Всички снимки от тази тема са страхотни!!!Любимата ми е "People always LEAVE" и "They are not YOU" !!! Чак взимам да се замислям дали и аз да не постна някоя и др. моя рисука,наподобяваща тези на Пейтън wink.gif .
Между другото,това ми е първия пост и искам да кажа "hi" на всички smile.gif !
girl_from_hell
а тука и свой произведения ли слагаме еми аз имам няколко от тези на пейтън, който аз съм си ги нарсиавала ама и малко по азрлично,щото както съм казвала много обичам да рисувам ама ако ми обенсите как да кача снимка щото тука като наистина жърху картинка ми иска урл и нз как да сложа
slipped^
QUOTE(girl_from_hell @ Feb 22 2006, 05:29 PM) *

а тука и свой произведения ли слагаме еми аз имам няколко от тези на пейтън, който аз съм си ги нарсиавала ама и малко по азрлично,щото както съм казвала много обичам да рисувам ама ако ми обенсите как да кача снимка щото тука като наистина жърху картинка ми иска урл и нз как да сложа

качи картинката ---> тук
и постни линка към нея (:
girl_from_hell
ето ги моите драсканици

http://wowbg.org/angel/AngelOfDeath.jpg

http://wowbg.org/angel/AngelOfDeath001.jpg

http://wowbg.org/angel/AngelOfDeath002.jpg

не се смейте много unsure.gif
ludoto_mimi
Супер са рисунките, защо да се смеем? 4.gif 4.gif
Ще се радваме(поне лично аз) на още твои рисунки smile.gif
^Mim0zKa^
И на мен мн ми харесват!Браво сладка smile.gif
sweetie
Много са добри!! smile.gif и аз така от време на време си драскам нещо мн разпускащо действа smile.gif
girl_from_hell
е радвам се дано наистина ви харесват а кактоме посъветва Мими може и още нещо да наросувам свъзано с оне трее хилл и ще го постна само да ме хване музата smile.gif
~Bruk~
worthy.gif Супер рисунки 4.gif 4.gif 3.gif

Иначе, ето една на Пейтън, която не видях да я има (сори ако я повтарям)

IPB Image
~Bruk~
Опитах се, от снимките с нейни рисунки да извадя рисунките- не се получиха кой знае колко добри, но е то ги все пак

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image - ей тази тук добавях ъгълчета и работи и то си личи малко нескопосаната работа wacko.gif
Nasi
Мерси Нели за труда!!! Според мен са станали много добре 4.gif 4.gif 4.gif
Eli_Baby
QUOTE(Nasi @ Mar 2 2006, 11:08 PM) *

Мерси Нели за труда!!! Според мен са станали много добре 4.gif 4.gif 4.gif

Дам наистина много добре се е справило момичето 4.gif 10х многооо мила wink.gif
ludoto_tedi
ето малко мое творениице.не съм го довършила още:

IPB Image

IPB Image

П.С.извинявам се за качеството на снимките!
pool^babygirl
Така и аз днес нарисувах нещичко (майка ми и баба ми казаха, че няма особена прилика с оригинала така че не се смейте).Сега ще пробвам и да я сложа рисунката - дано успея smile.gif
http://img369.imageshack.us/img369/6697/hesaid2kt.jpg
fire_misha
Браво браво страхотни са.То нали и аз рисувам доста и Пейтън ми се явява нещо като идол.Трябва и аз да постна някоя моя рисунка.Аз преди пусках една на Брук ама сега нещо ме мързи да рисувам и другите.Макар че сериозно се замислям да нарисувам Пейтън rolleyes.gif
ludoto_mimi
QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 10:21 PM) *

Браво браво страхотни са.То нали и аз рисувам доста и Пейтън ми се явява нещо като идол.Трябва и аз да постна някоя моя рисунка.Аз преди пусках една на Брук ама сега нещо ме мързи да рисувам и другите.Макар че сериозно се замислям да нарисувам Пейтън rolleyes.gif

Давай, давай! 3.gif 4.gif 8.gif
fire_misha
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 10:39 PM) *

QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 10:21 PM) *

Давай, давай! 3.gif 4.gif 8.gif

Хахаха ми добре Миме.Ти ме вдъхнови.Ще започна тия дни ама нищо не обещавам...защото понякога не се получават и вместо Пейтън ще стане Деб сигурно 16.gif
v88
ако има нещо което ме кефи в пейтън това определено са рисунките и!уникални са мн ми допадат!любимата ми е:"they are not you"
ludoto_mimi
fire_misha, какво стана? biggrin.gif
valenceto
Ooo,рисунките й са мн мн мн готини.На мен любимите ми са They are no you,It's not OK и когато написа броя на хората беше супер яко.... 2thum[1].gif
^^HeLa^^
рисунките на Пейтън са върха просто страшен талант има много им се кефя 1clap[1].gif най много харесвам People always leave, It's not OK, They are not you и People always lie worthy.gif
fire_misha
Аууу деца намерих страшни рисунки на Пейтън.До сега не ги бях виждала.Страхотни са!Дано ви харесатsmile.gif

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
RoXXy_
ама како biggrin2.gif , нищо не се вижда....поне при мен wacko.gif

ааа вече се виждат, 10х biggrin.gif

ОК. shocking.gif , мерси mrgreen[1].gif
fire_misha
Хм...странно.Ето ти линк все пак http://www.othgallery.com/misc_artwork.html
april^^
QUOTE(fire_misha @ Apr 3 2006, 12:27 AM) *

Хм...странно.Ето ти линк все пак http://www.othgallery.com/misc_artwork.html

Ааа ,Мише,страхотни са3.gif Страхотни е слабо казано!Глътнах си граматиката 4.gif Благодарско! bigarmhug.gif
Jordan
Ааааа невероятнооооо ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Нямам думи, просто са невероятни тея рисунки. Доста голяма част не съм ги виждал и във филма, или са се появявали за много малко и не съм ги забелязал. Наистина много яко 3.gif 3.gif 3.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мише мерси и от мен!Страшни са!
ludoto_tedi
ето малко нейни рисунки който и аз не бях виждала мисля че и вие.надявам се да ви харесат

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
ludoto_mimi
Нейни ли са? blink.gif
ludoto_tedi
да до колкото знам!
fire_misha
Ето и едни мои рисунки, който направих като тези на Пейтън

IPB Image

IPB Image

ludoto_tedi мерси за рисунките smile.gif
ludoto_tedi
радвам се че са ти харесали и твойте са страхотни......ако някой може да ми намери рисунката с Лукас Пейтън и Брук където стрелят към сърцето номер 3 ама да не е снимана от епизода.щото много ми трябва.ще съм ви много благодарна.
fire_misha
И на мене страшно ми трябва.От много отдавна я търся...
^Mim0zKa^
Мерси и аз за сним4иците smile.gif
eL
Teди тези дето си ги постнала съм ги виждала ... но не са на Пейтън. happy.gif Някой се е потрудил доста над тях но определено не са нейни rolleyes.gif то даже ако се загледаш малко по-обстойно можеш да различиш черния надпис в долния десен край. Който и да ги е правил не е искал да изглежда че са нейни bigwink[1].gif ... сигурно се гордее с постиженията си хах 10.gif е то има за какво наистина ... тбв fire_misha рисунките ти са супер 4.gif

Направиха ми впечатление няколко флаерчета на Пейтън, които ги няма тук ... но са от официалния подкаст-сайт следователно няма как да ни подведат че са 'ментета' tongue.gif

IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
girl_from_hell
хихихи мерси чудесни са

а за другите картини по горе еми то се вижда че не са нейни малко по-различен е стила на рисуване ама са пак добри
~*Haley*~
Супер са рисункитеsmile.gifНаправо ви завиждам че можете да рисувате такаwink.gifА сега за "Творчеството Пейтън"...направо е невероятно!Всичките и рисунки много ми харесватsmile.gifА стаята и е уникална с всички тези рисунки по стените...най-любимите са ми People always leave,they are not you,sometimes they come back и там където стрелят по сърцето с номер 3!!!
eL
Ауу 16.gif чак сега забелязах че имаме сериозни пропуски в 'побликуването' happy.gif на творчеството на Пейт от 3ти сезон :

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

Ангелчето на Ели 3.gif : IPB Image
girl_from_hell
мерси много smile.gif
междодругото много хубав подпис
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Apr 24 2006, 03:36 AM) *

IPB Image

worthy.gif Aз бях питала за тази преди време, но без резултат.... страшно благодаря wink.gif
~Bruk~
QUOTE(Peyton Sawyer @ Apr 24 2006, 04:36 AM) *

IPB Image

Мерси за снимчиците smile.gif Принципно не е ли от 2 сезон тази снимка? И аз видях,че я бяха сложили при 3, но не беше ли във 2 blink.gif Ако не се лъжа в онази обърканата серия, когато Нейтън сънуваше всичко наобратно blink.gif
seduction_55
всичките й рисунки са страхотни.
BlaCk~RoSe~
Ooo страхотни са най много ми харесва онази с момичето което е застанало на пристанището...
lemmy
О велики са от доста време търсех тази с Джейк и Джени много са якииии!!!
*PeyT*
Всичките й рисунки са невероятни! worthy.gif worthy.gif smile.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(*PeyT* @ Jul 26 2006, 15:22) *

Всичките й рисунки са невероятни! worthy.gif worthy.gif smile.gif

Да, и аз така мисля! Всички са супер! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.