Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рисунките на Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
complicated
И аз се вдъхнових и реших да нарисувам (т.е. прерисувам, понеже не съм, особено добра в рисуването) любимата ми рисунка от тези на Пейтън - светофара.

Таа като за първа рисунка... това се получи:

Много искам да се пробвам и с кучето, втората ми любима рисунка, ноо за него вече съм почти сигурна, че няма да успея. smile.gif
ludoto_tedi
Ел благодаря че и аз си имам графичка ,но надали мога да се конкурирам с талантите smile.gif
M.Davis
http://i77.photobucket.com/albums/j62/eLiT...pg?t=1192660279
Някой може ли да ми каже тази по какъв повод я е рисувала ? Моля ви

Това е нещо мое
brooke_scott
Цитат(M.Davis @ Feb 1 2008, 18:36) *

хмм.. не мога да си спомня точно, но ме заинтригува я някой да помага. аз мисля че е нешо свързано с Джейк, но нз unsure.gif
heili
просто рисунките са уникални и адски ме радват rolleyes.gif smile.gif Супер са smile.gif
ludoto_mimi

rolleyes.gif
vasinka_{P}
Тази рисунчица със сърцата от новия епизод е уникална worthy.gif много се радвам че Пейтън почна пак да рисува biggrin2.gif
fai7h
10х за рисунката-време беше Пейт да нарисува нещо,макар и по такъв тъжен повод sad.gif
complicated
От кога чаках пак да нарисува нещо. Рисунката е страхотна! smile.gif
Sway
Цитат(brooke_scott @ Feb 2 2008, 21:38) *
Цитат(M.Davis @ Feb 1 2008, 18:36) *

хмм.. не мога да си спомня точно, но ме заинтригува я някой да помага. аз мисля че е нешо свързано с Джейк, но нз unsure.gif

Да, свързано е с Джейк. Когато той беше в затвора по повод попечителството над Джени, той й беше забранил да го посещава, след като си бяха казали че се обичат през решетките. Тя страдаше много от този факт, но той не искаше тя да го вижда в затвора и му беше тежко, затова не й даваше да го вижда... Оттогава е и рисунката.
girl_from_hell
вече имаме и от новто сезонче две рисунки радвам се че пак почна да рисува дано да има и други хубави произведения
ludoto_mimi
Две ли?
_Jenny_
определено smile.gif свързано е с джеик .... когато тои влезе в затвора заради джени...
girl_from_hell
еми беше нарисувала и някакви модели на брук които също бяха хубави
kim
Ух, а friends with benefit няма ли я някъде самата картинка, не като обложка на диска? ermm.gif
Jordan
Kim, мисля, че съм я гледал някъде...без надписите...трябва да ръчна да видя дали я нямам.
Ето картината от новия 8ми епизод в по-голям вариант.
brooke_scott
новата рисунка мн ме кефи, дано да продължи и тоя сезон да рисува, че малко я позабрайха тая част wink.gif
**Sophia**
Тази рисунка е невероятна,наистина!Незнам кой я е рисувал,но да знае че е много добър worthy.gif !Супер е
http://i77.photobucket.com/albums/j62/eLiT...pg?t=1192667746
complicated
Не го докарах особено, ама по-добро няма и да го направя. smile.gif

Marissa Cooper
Цитат(Jordan @ Feb 21 2008, 19:08) *
Kim, мисля, че съм я гледал някъде...без надписите...трябва да ръчна да видя дали я нямам.
Ето картината от новия 8ми епизод в по-голям вариант.

Рисунката и от 08еп05сез е мн добра..Някой може ли да направи по голяма на People always leave
ludoto_tedi
аз намерих подобна :
Jordan
Цитат(Marissa Cooper @ Feb 25 2008, 22:37) *
Рисунката и от 08еп05сез е мн добра..Някой може ли да направи по голяма на People always leave

ами ако ме подсетиш в кой епизод са я давали русунката, мога и да се пробвам да намеря серията с хубаво качество и да схлобя нещо.
Теди, Мими вече я е пускала на предната страница. Всъщност още някой я беше препостнал след нея
Marissa Cooper
Цитат(Jordan @ Feb 27 2008, 12:45) *
Цитат(Marissa Cooper @ Feb 25 2008, 22:37) *

ами ако ме подсетиш в кой епизод са я давали русунката, мога и да се пробвам да намеря серията с хубаво качество и да схлобя нещо.
Теди, Мими вече я е пускала на предната страница. Всъщност още някой я беше препостнал след нея

Рисунката със сърцата,които водата отмива.Направи я когато разбра,че Лукас е предложил на Линдзи
ludoto_mimi
Той питаше за People always leave.
Jordan
Днес се ръчках пак в девиантарт и намерих нещо като за Ким. Картинката на Friends With Benefit, само че не като обложка на диска. сигурно е модифицирана, но за сега няма друга алтернатива. дано ти свърши работа.
цък ми, плийз
kim
Цитат(Jordan @ Mar 1 2008, 12:44) *
Днес се ръчках пак в девиантарт и намерих нещо като за Ким. Картинката на Friends With Benefit, само че не като обложка на диска. сигурно е модифицирана, но за сега няма друга алтернатива. дано ти свърши работа.
цък ми, плийз

Иха, благодаря много. (:
gan4e70oo
Не видях никъде рисунката на Джени,която Пейтън (Helen Ward всъщност) нарисува,за това...
veseto_2402
Всичките рисунки на Пейтън са страхотни много ме кефат smile.gif 4.gif
eL
Биг Ъпдейт днес biggrin2.gif :

Цитат(Peyton Sawyer @ Oct 8 2005, 14:25) *
Season 4:

А аз си мислех че с творчеството на Пейтън е свършено happy.gif

Чудех се дали да лепна и тази- не е шедьовър, но като гледам няма да получим много артове тая година. dry.gif

п.п. gan4e70oo благодаря ти за рисунката с Джени. Ако знаеш от колко време я търся wacko.gif
gan4e70oo
Моля,моля...няма защо.Имам още няколко,които не видях,но може просто да не ми се отварят и все пак ще ги пусна в следващият пост. blush.gif
gan4e70oo
Това са тези,които не видях,надявам се действително да ги няма:

Ето и две на фенове,които адски много харесах:

eL
Мерси много. smile.gif Лошото е че надхвърлихме лимита на картинки в първия пост и фенските остават на заден план. Особенно тия, които не са правени от наши съфорумци. Ще трябва да резна даже някои от мейкърите, за да сложа тия. Колкото и да ми е жал, все пак темата е за Рисунките на ПЕЙТЪН.
Тези с двойните творби горят biggrin2.gif

p.s. Поне за светофари не мe е яд ;D
gan4e70oo
Няма никакъв проблем за мен,сложих ги,за да се видят,който е фен ще разгледа цялата тема.Радвам се,че допринесох за форумчето 10.gif happy.gif Картините й са невероятни и толкова смислени,направо мечтая да имам такава дарба.Пейтън си е идол за мен от всяка гледна точка blush.gif
you_sux
Лелии.. тфа ми е първия коментар във това форумче blush.gif Наистина разгледах няколко темички и реших да се регна.. тук наистина има мн яки работички worthy.gif
Относно темата... Аз съм голямо фенче на ОТХ! happy.gif И най-много си ме кефи Пейтън. smile.gif Едно от нещата, които много харесвам в нея е това как рисува. Наистина рисунките са много яки! happy.gif Тя изразява чувствата си чрез тях, което е много хубаво. Аз също съм така... когато съм тъжна, щастлива и т.н. рисувам... Дори и да не стават много сполучливи (мойте biggrin.gif ) ... Ама да не се отклонявам от темата. smile.gif Друго... а да, рисунките на фенчетата и на вас са много готини smile.gif
_Jenny_
http://s270.photobucket.com/albums/jj117/_...y__07/leave.jpg
http://s270.photobucket.com/albums/jj117/_Jenny__07/oth.jpg

ето малко.. рисунки и от мен smile.gif дано ви харесат smile.gif
ioanka_vt
офф аз колко мн рисунки мои имам .. трябва някой път да ги снимам и да ги пусна smile.gif
PeytonSawyer
Хех рисунките на Пейт хах дали не са ми любими wub.gif worthy.gif bounce.gif bounce.gif И така толкова мн се влюбих в тях и както попринцип обичам да рисувам (а до колко мога е друг въпрос хах biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif ) и за тфа реших да опитам да ги понарисувам ето ги моите:
тук
тук
тук
тук
и тук
амм аз трябва да имам още 6-7 ама не съм ги снимала пък и стига съм се излагала laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Plamie
Изчетох цялата тема и няма да коментирам рисунките на Пейтън, то се знае че са страхотни! wub.gif
А браво на всички аматьори, така да се каже... smile.gif Не трябва да сравнявате вашите рисунки с тези на Пейтън, защото наистина някои от вашите са по - добри! biggrin.gif

А да попитам попринцип кой рисува тези рисунки? confused.gif Все пак Пейтън не съществува, нали? А не вярвам и актрисата да е била.... unsure.gif
Никол
Тези рисунки са невероятни!!!Кой ли ги рисува всъщност? 2thin[1].gif ?Който и да е-поздравявам го!Харесва ми,че Пейтън рисува неща от живота си,неща,които са й се случили,а накакви простотии... biggrin.gif
gan4e70oo
Цитат(gan4e70oo @ Mar 2 2008, 18:37) *
Не видях никъде рисунката на Джени,която Пейтън (Helen Ward всъщност) нарисува,за това...

Helen Ward е човекът,който рисува страхотните картини на Пейтън happy.gif
Mim_s
Рисунките и са страшни!!Едни такива депресарски... biggrin2.gif Пък и имат смисъл,отразяват емоциите и и т.н.Не са просто драсканици smile.gif
heili
снимките са супер мн ми харесват rolleyes.gif
Sway
Някой знае ли кой реално рисува нещата за образа Пейтън? Интересно ще ми е да видя този човек smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(Sway @ May 22 2008, 17:59) *
Някой знае ли кой реално рисува нещата за образа Пейтън? Интересно ще ми е да видя този човек smile.gif

Художничката се казва Helen Ward, но не знам повече информация за нея.
tedi27
страхотни са й рисунките 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif
ladysunshine
Цитат(ludoto_mimi @ May 22 2008, 18:55) *
Цитат(Sway @ May 22 2008, 17:59) *

Художничката се казва Helen Ward, но не знам повече информация за нея.

http://www.helenward.com/Site/About_Me.html
FintiFlushka
ейй мерсии многооо {} супер рисункии
bombino
Найстина са много добри рисунки няма знацхения на кого са но и пейтън е супер
FintiFlushka
Страшнии стеее !!
crazy_vili
ами аз има няколко рисунки но не са то4но на Пеитън...може да ги видите в албума ми(от мърэел и заради тва 4е съм голяма хакерка не мога да ги сложа тук)....дано го харесате biggrin2.gif ...а и да кажа 4е албума се казва моите картини и нз дали са то4но за тук но не съм виждала такава тема сори ако не е за тук smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.