Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рисунките на Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
PeytonSawyer
зна4и аз съм рисувала доста от рисунките на пейтън и нз вие се надявам да ми кажете дали се доближават до нейните. в момента рисувам една друга ако имате желание имам доста неини рисунки на компа си само 4е аз мн мн не се регвам по форуми и затва някои ако може да ми каже как да ги постна тия снимки 6те съм му мн задължена!благодаря предварително! unsure.gif
aquamarine
Обичам рисунките на Пейтън,този който не я познава достатъчно добре въобще няма да ги разбере,точно това е якото!

http://pdl.warnerbros.com/thewb/downloads/...n_1280x1024.jpg

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Sladura
Това е рисунка на Хилари ( Пейтън ) направена от фенка
ALeX4e7y^
Олее белика е!!!Много ме радва worthy.gif
PoLiTy'
Страхотна е!!
girl_from_hell
тази фенка е направила портрет на една от любимите ми снимки на хилари браво, много е хубав
ladysunshine
Страшно много ми харесват рисунките на Пейтън. Уникални са просто. Не съм чела всички отговори в темата и за това искам да питам чии са рисунките всъщност?
dEniChka
Много ми харесват тея рисунки .. искам и аз да мога да рисувам така tongue.gif
Катeто
рисунките и са страхотни....нямам думи,но май никой не знае дали тя ги рисува...е нали трябва да има някаква загадка happy.gif
Sladura
Ето една рисунка , която отново е направена от фен
Peyton___
Аууу нечовешки ЯКА е
нямам думи направо....

страхорно рисува Пейт
sophia__
уауу blink.gif супер яко се е получила рисунката 2thum[1].gif 13.gif 4.gif
mimetyyy
Всичките и рисунки са просто невероятни,уникални... worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Mandy
Цитат(Sladura @ Aug 5 2007, 23:52) *
http://farm2.static.flickr.com/1366/581160...2bd4de223_b.jpg

Това е обработена снимка според мен... Но е станала добре, наистина smile.gif
ladysunshine

Лелееее страхотна е!!!! Възхищавам се на хората, които рисуват така. Много е хубава
black1wolf
Цитат(ladysunshine @ Aug 31 2007, 09:43) *

Лелееее страхотна е!!!! Възхищавам се на хората, които рисуват така. Много е хубава

Супер добра е бе.Леле ако можех и аз така да рисувам smile.gif
Tedds
Лол наистина снимката е уникално яка!!!!
f0rgy
Възхищавайте се на фотошопа... shocking.gif
K_f_R
Цитат(f0rgy @ Sep 2 2007, 22:03) *
Възхищавайте се на фотошопа... shocking.gif

Фотошопа прави с нея чудеса кара е бла бла бла biggrin2.gif
Катeто
Напоследък се чудя дали в 5ти сезон Пейт отново ще рисува или вече ще е пораснала и няма да има време,аз се надявам да рисува пак,понеже рисунките и ще ми липсват,Вие как мислите?
Sladura
Намерих още една фен рисунка , която със сигурност не е правена с Фотошоп biggrin2.gif

ladysunshine
Цитат(Sladura @ Sep 6 2007, 00:39) *
Намерих още една фен рисунка , която със сигурност не е правена с Фотошоп biggrin2.gif

Ооо много е хубава и определено не е правена с фотошоп
girl_from_hell
харесва ми как едната половина я е направила замъглена и тъмна. тайнствена като самата пейтан
Sladura
Ето още една фенска рисунка на Пейт 4.gif

N@det0
Дано в новия сезон оново да се радваме на творчеството на Пейтън,защото съм го забравихме.А това е едно от нещата,които много харесвам в Пейтън.
brooke_scott
и аз искам да рисува пак, щот с това и косата й по4ти из4ерпвам нещата които харесвам в нея smile.gif
an4ito
страхотнии сааааа 8.gif 8.gif 8.gif мен лично мн ме кефят
your_girl556
Oлеле, всички са много хубави smile.gif
vasinka_{P}
Най сетне се рещих и аз да сложа мои рисунки в стил Пейтън. Кажете си мнението, според мен станаха много сполучливи.
Сърцето
P.Sawyer
People always leave
ladysunshine
Цитат(vasinka_{P} @ Oct 15 2007, 16:16) *
Най сетне се рещих и аз да сложа мои рисунки в стил Пейтън. Кажете си мнението, според мен станаха много сполучливи.
Сърцето
P.Sawyer
People always leave

Уооу доста са добри, особено последната smile.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 15 2007, 18:17) *
Цитат(vasinka_{P} @ Oct 15 2007, 16:16) *
Сърцето
P.Sawyer
People always leave

Уооу доста са добри, особено последната smile.gif

дам и мен ме кефят 4.gif
vasinka_{P}
Радвам се че ви харесват, скоро ще кача още rolleyes.gif smile.gif
Brookie
Ето и едно мое произведение
LockedHeart
Леле, рисунките ви са страхотни. Буквално 1 към 1. Страхотни таланти сте. Продължавайте да пускате. Много ви се радвам.
brooke_scott
Цитат(Brookie @ Oct 19 2007, 00:48) *

ОМГ , какво виждам, мале идеално е, перфектно, както искате го кажете, но просто невероятно shocking.gif как успяconfused.gif а аз си мислех,че рисувам горе-долу хубаво 18.gif
Brookie
ЕЕЕ, мерси много smile.gif не беше никак трудно, просто трябва да се съсредоточиш и да искаш да го нарисуваш същото и то става wink.gif ето още едно
LockedHeart
Напълно изпипано. Не мога да намеря нито една нередност, която да критикувам. Браво.

Едит: Нарисувала си зелената светлина. Това значи ли, че подсъзнателно си оптимистка и не си съгласна с People always leave?
Brookie
не, просто тази със зелената светлина стана най-сполучлива smile.gif
Sladura
Ето и още фенски рисунки biggrin2.gif

Лейтън

Пейтън

♥Didito♥
vasinka_{P},нещата ти са страхотни.Brookie това е велико,смаяна съм 8.gif

Brookie
Ето още нещо, свързано с рисунките на Пейтън, но по дизайн на Брук smile.gif
brooke_scott
мн е яка Where's the bracelet Peyton worthy.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 19 2007, 13:17) *

ОМГ , какво виждам, мале идеално е, перфектно, както искате го кажете, но просто невероятно shocking.gif как успяconfused.gif а аз си мислех,че рисувам горе-долу хубаво 18.gif

Хах нали и аз бях останала с илюзията, че рисувам що годе добре, ама твая направо ме разби. Brookie, супер си добра. Рисунките са просто невероятни, докарала си ги точно като на Пейт. Браво worthy.gif
Sladura
Фенска рисунка на Хилъри Бъртън biggrin2.gif

Катeто
леле страхотна е ,този който я е правил има страшен талант,браво worthy.gif
ladysunshine
Уааааууу малеее страхотна е shocking.gif Просто е невероятна. На ръка ли е рисувана??
Sladura
Цитат(ladysunshine @ Nov 4 2007, 09:54) *
Уааааууу малеее страхотна е shocking.gif Просто е невероятна. На ръка ли е рисувана??

Не съм я правил аз , но предполагам , че е нарисувана на ръка.Така като я гледам smile.gif

П.С. Намерих още две рисунки , малко по-късно ще ги пусна biggrin.gif
Mr. Winchester
Нейните рисухки са много готини
N@det0
Винаги супер много съм се радвала на рисунките на Пейтън.В 4 сезон имаше много малко,дано в 5 отново да се насладим на творчеството й.
Pearly_girl
Много са хубави рисуктите ви браво biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.