Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бъгове & Проблеми
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4
melkor
Тъй като доста често взеха да се пускат бъг репорти в една друга тема - правя ето тази.
Ако откриете бъг или имате проблем с някоя от функциите на форума тук е мястото където да ни съобщите.

Искам да помоля всеки който иска да съобщи за грешки и проблеми с форума да даде възможно най-изчерпателна информация относо проблема за който пише: Какво се е опитвал да направи? Какво се е получило? Получава ли се същия проблем ако използва друг браузър? и др.

Често Срещани Проблеми:
1. Постовете в темите са разположени по нестандартен начин.
ACCEPT
въпроса ми беше неможе ли да се поства по стария начин а не по тоя

ogata Има ли начин да забраня да ми показва в "Нови... Apr 18 2007, 16:38
The Shaman Няма такъв начин за сега. Apr 18 2007, 16:44
justify Какво означава да общуваш? Това е процес на сподел... Apr 18 2007, 20:14
Paagrio Да, ако може да се открие някакъв плъгин или ад-он... Apr 19 2007, 20:45
The Shaman А освен това ми е интересно това игнориране на пот... Apr 19 2007, 21:03
vIkToRsHeFa Да, ако може да се открие някакъв плъгин или ад-он... Apr 19 2007, 22:34
FrAgMaKeR Стига сте писали офтопици, стига се писали глупост... Apr 22 2007, 22:07
f0rgy Аз ся ще задам глупав въпрос,ама... Та може ли в м... Apr 22 2007, 23:00
vIkToRsHeFa Аз ся ще задам глупав въпрос,ама... Та може ли в м... Apr 23 2007, 00:01
f0rgy Някой с права да мине тук http://ggbit.info/forum/... Apr 23 2007, 21:32
SoARoN аз искам да попитам понеже не прочетох никъде за т... Apr 23 2007, 22:50
vIkToRsHeFa аз искам да попитам понеже не прочетох никъде за [... Apr 23 2007, 23:02
krisku В началото на темата (в дясно по принцип) има един... Apr 23 2007, 22:55
SoARoN В началото на темата (в дясно по принцип) има един... Apr 23 2007, 23:02
ACCEPT напоследък постоянно ми изписва грешка неможе ли д... Днес, 11:25
melkor напоследък постоянно ми изписва грешка неможе ли д... Днес, 11:29
ACCEPT Съжалявамe, това, което търсите, не може да бъде н... Днес, 11:35

melkor А какво се опитваш да направиш? Абе хора научете ... Днес, 11:39
vIkToRsHeFa А какво се опитваш
Съжалявамe, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация

и постояно ми изписва това

незнам как да го обесна повече
melkor
@ACCEPT, човеко, направи един скрииншот и покажи за какво точно става въпрос защото от това което си написал до момента нищо не мога да разбера.
krisku
Ако съм разбрал правилно проблемът ти би трябвало да се реши по следния начин:

В началото на темата (в дясно) имаш едно бутонче "Опции", кликаш на него да ти се покаже падащо меню и от показалото се меню избираш Изглед: Standart
След като направиш това темите би трябвало да се виждат по нормалния начин.

P.S.: Има цяла тема (до колкото си спомням) за този проблем. smile.gif
ACCEPT
Цитат(krisku @ Apr 25 2007, 14:21) *
Ако съм разбрал правилно проблемът ти би трябвало да се реши по следния начин:

В началото на темата (в дясно) имаш едно бутонче "Опции", кликаш на него да ти се покаже падащо меню и от показалото се меню избираш Изглед: Standart
След като направиш това темите би трябвало да се виждат по нормалния начин.

БЛАГОДАРЯ оправих си проблема
незнам защо е станало така,но опцийте свършиха работа
vIkToRsHeFa
Цитат(krisku @ Apr 25 2007, 14:21) *

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16595

Цитат(ACCEPT @ Apr 25 2007, 15:02) *
незнам защо е станало така,но опцийте свършиха работа

Става когато някой кликне по погрешка върху опцията за дървовиден изглед на темите и на мен ми се е случвало... wacko.gif Иначе може да е и от браузера или от джава скрипта да е направил проблем. Във всеки случай във въпросната тема съм дал линковете с решението на проблема! 4.gif
bLex
Код
Лично резюме
ìè êàêâî äà âè êàæà çà ìåí.13 ãîäèíøåí ðàçãëåçåí äðåáîñúê.:) Îáè÷àì äà èãðàÿ áàñêåòáîë è â ìîìåíòà òðåíèðúì.×åñòî èçëèçúì íà âúí ñ ïðèÿòåëè.Îáè÷àì ìíîãî äà èãðàÿ CS. ìîìåíòà ñå çàíèìàâàì ñ ïõï èçó÷àâàíå.Â<br />Ó÷èëèùå ñúì äîáúð ó÷åíèê ñ ïîñëåäíî ïðåäóïðåæäåíèå çà èçêëþ÷âàíå.Íå ñà ìå èçêëþ÷èëè îùå,ç

Защо така се получава като пиша на кирилица sad.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Cs_GoD @ Jun 2 2007, 01:57) *
Код
Лично резюме
ìè êàêâî äà âè êàæà çà ìåí.13 ãîäèíøåí ðàçãëåçåí äðåáîñúê.:) Îáè÷àì äà èãðàÿ áàñêåòáîë è â ìîìåíòà òðåíèðúì.×åñòî èçëèçúì íà âúí ñ ïðèÿòåëè.Îáè÷àì ìíîãî äà èãðàÿ CS. ìîìåíòà ñå çàíèìàâàì ñ ïõï èçó÷àâàíå.Â<br />Ó÷èëèùå ñúì äîáúð ó÷åíèê ñ ïîñëåäíî ïðåäóïðåæäåíèå çà èçêëþ÷âàíå.Íå ñà ìå èçêëþ÷èëè îùå,ç

Защо така се получава като пиша на кирилица sad.gif

Тъй като въпроснота заявка явно не ползва стандартния клас за връзка със базата данни в които съм задал кирилски енкодинг, превръща кирилицата в маймуница. Надявам се във следващата версия на инвижън към която скоро ще минем да са коригирали проблема, а ако не са ще преровя кода на форума от къде идва проблема и ръчно ще го фикс.
beatfan
Здравейте. Тъй като имам същия проблем в момента с кирилицата в резюмето, може ли да ми кажете как го оправихте?
Версията на форума ми е 2.2.1
Крадец на рози
Ето на какво попаднах днес. Темата е тази. Първо помислих, че съм цъкнал на олекотена версия, но не съм.. няма никакви очертания, проблема при мен ли е?
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Jun 24 2007, 21:36) *
Ето на какво попаднах днес. Темата е тази. Първо помислих, че съм цъкнал на олекотена версия, но не съм..

Провери дали кеша на браузера ти не се е препълнил, имал съм същите проблеми с мозилата когато кешираните страници минаха лимита си на харда... Провери да не е от това и тествай и със друг браузер. (аз съм със мозила и ИЕ, но няма подобни проблеми)

Цитат(Крадец на рози @ Jun 24 2007, 21:36) *
няма никакви очертания, проблема при мен ли е?

Йеп, вероятно е от браузера ти проблема със имиджите, пробвай с друг.
Крадец на рози
Сложих го на 500mg кеш, стига ли smile.gif
И изтрих всичко от C:\DOCUME~1\metal\LOCALS~1\Temp\
bLex
и при мен става така само при фирефокс и само тая тема :X
Крадец на рози
Изчистих кеша, но стои, с IE няма проблем smile.gif
ludoto_mimi
При мен темата също е така. rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Проверих от какво произлиза проблема и се оказа, че под някои версии на Mozilla Firefox страницата прочита погрешно съдържанието на конкретната тема и го извежда погрешно заради неправилно прочитане на html коментарите. Коригирах проблема малко след поста на ludoto_mimi и сега би трябвало всичко да е ОК! 4.gif

ПП. Сходни проблеми се получават и от кеша когато се изразходи и няма място къде браузера да кешира... ( Олимпияда по ит 2007... на компа им нямаше достатъчно празно пространство та така изкарваше страниците преди да го почистя... 16.gif )
Sharo

тва когато искам да сваля някои прикачен файл unsure.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(SharoDog @ Jun 25 2007, 16:38) *

тва когато искам да сваля някои прикачен файл unsure.gif

За да не се претоварва от към трафик сървъра само Потребител + и нагоре мисля могат да свалят и прикачват файлове, ще видя да го фикс всички да могат да свалят тесово тези дни... blush.gif
ogata
Допълнете малко секцията за нецензурирани думи .
vIkToRsHeFa
Цитат(ogata @ Jun 25 2007, 16:59) *
Допълнете малко секцията за нецензурирани думи .

Ам тя си е и бая едра и в момента, но все остава по някоя обида която да не сме добавили в BadWord филтъра... blush.gif
ogata
Аз съм цял жаргонен речник ... та бос , ако искаш прати ми , вече добавените и аз ще направя един як "ъпдейт" smile.gif
Крадец на рози
За всеки влак си има пътници, винаги може да се избегне и този вид цензура.. пример; ' пeдал ' Не цензурира нищо :>
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Jun 26 2007, 03:14) *
За всеки влак си има пътници, винаги може да се избегне и този вид цензура.. пример; ' пeдал ' Не цензурира нищо :>

Филтъра е условен... wink.gif Не може да цензурира всичко без да допусне грешка и да цензурира и нещо което не трябва... Тоест може но тази функция е недоизпипана в Инвижъна. В модула за цензуриране на думи са аднати само основните, колкото по-голяма става базата данни с такива толкова повече се натоварва сървъра а и забавя отварянето на страниците, затова и по принцип не е хубаво да се държат обширни бан листи и подобни дълги списъци за проверка. smile.gif
FrAgMaKeR
Конкретният пример не е добър.. какво ще стане ако се дискутира тема за велосипеди например.. по-добре да няма никаква цензура, а тези които си позволят умишлена употреба на цинизми, да бъдат наказвани директно smile.gif
ventzo
Цитат(FrAgMaKeR @ Jun 26 2007, 17:52) *
тези които си позволят умишлена употреба на цинизми, да бъдат наказвани директно smile.gif

Да,наистина това е по разумното решение.Тога всеки един би се съобразил.Или поне на тези които им пука,т.е. които заслужавт да бъдат членове!

П.С. Понякога и аз използвам,но не с цел да убида някой.Това също ли би трябвало да е наказуемо?
Tedds
Да питам защо коментарите ми не се броят?Стоят си на 88 и толкоз...а сега почнаха да се броят съжалявам за въпроса като написах това мнение и започнаха да се броят отново се извинявам.
Sharo
Цитат(tedito93 @ Jun 26 2007, 20:28) *
Да питам зао коментарите ми не се броят?Стоят си на 88 и толкоз...

защото във "форумни игри" коментарите не се зачитат(броят) smile.gif
Sondata
А бе що във FF тук: има линк към индекса на форума, а в IE6 нема blink.gif
The Shaman
Да върху самото лого няма и може би се дължи на формата на картинката.След логото има препратка.

Във форумни игри броя на постовете не се отчита умишлено както каза Шаро...
Tedds
благодаря ви много,помогнахте ми:)

ами да питам защо една тема неще да ми се отваря?
The Shaman
Само по едно постче моля smile.gif Коя точно тема ?!?
vIkToRsHeFa
Цитат(Sondata @ Jun 26 2007, 20:50) *
А бе що във FF тук: има линк към индекса на форума, а в IE6 нема blink.gif

Коригирано! happy.gif
Бяха застъпени неправилно тагове. smile.gif
Tedds
Цитат(The Shaman @ Jun 26 2007, 23:09) *
Само по едно постче моля smile.gif Коя точно тема ?!?

няма значение,нета ми е бъгав ще ме умори вече.
K_f_R
абе шефе номера с глупостите е просто че као напишеш 1 буква на шлиоко и го цензурира,просто ако има някъв начин да цензваш по някъв начин нензам као се сетиш де :>
vIkToRsHeFa
Цитат(K_f_R @ Jun 28 2007, 22:52) *
абе шефе номера с глупостите е просто че као напишеш 1 буква на шлиоко и го цензурира,просто ако има някъв начин да цензваш по някъв начин нензам као се сетиш де :>

Крадеца ми го писа това на лично, но съм на ясно с него. Филтъра за псувни и обиди е само основен, не може да сепрепълва със варианти а дории да се препълни пак би изпускал, но и би забавил рендването на страниците. Не само посредством шлъокавица може да се избене този филтър има и други начини... Основната цел на филтъра е основно да ни предпази от подобни думи, а който вече псува и обижда си се наказва както си му е реда! 15.gif
Крадец на рози
Исках да видя дали има ревю за филма, и излезна това. От сега да си кажа, не си 'играя' с форума, както веднъж намекнахте :>
Имаше де :>
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Jul 2 2007, 22:37) *
Исках да видя дали има ревю за филма, и излезна това. От сега да си кажа, не си 'играя' с форума, както веднъж намекнахте :>
Имаше де :>

Минималното ограничение е 3 символа... Ако е да речем буквата "А" тя се съдържа в почти всички постове което означава цялата база данни 400 и колк там мегабайта да бъде върната като резултати... Което не е добре за който и да било сървър... Умишлено това е стандартно ограничение на всички инвижъни и по принцип подобни системи. blush.gif
Крадец на рози
В кавички да сложа заглавието и ще го върне като изречение, цяла фраза?
FrAgMaKeR
Какво точно си търсил, при изписване на "requiem" (без кавички) си излезнаха всички резултати..
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Jul 2 2007, 22:44) *
В кавички да сложа заглавието и ще го върне като изречение, цяла фраза?

Когато е търсене за фрази ползвай кавички, когато е за отделни думи няма смисъл. smile.gif
Sondata
К'во става бе майна, що така грозно ми изглеждат темите:

Крадец на рози
http://i.data.bg/07/07/24/476076_orig.jpg
Click на Linear+ и ме черпи бира :>
Sondata
Пффф, то имало опции некакви smile.gif

А за бирата - немаш грижи
vIkToRsHeFa
Цитат(Sondata @ Jul 24 2007, 23:34) *
Пффф, то имало опции некакви smile.gif
А за бирата - немаш грижи

Тук проблемът е решен но по принци пда си дам инфото, ако нещо не ви работят падащите менюта можете и да кликнете на някои от тези линкове както се случи тогава при решаването на същият проблем: http://ggbit.info/forum/index.php?s=&s...st&p=162861 4.gif
PIPO
вижте само какво става с портала,много яко се е бъгнал

и надолу продължава чак до края на страницата
melkor
Като се появи Виктор ще го види. В момента нямам нет в къщи и нямам достъп до сървъра. dry.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(melkor @ Aug 9 2007, 10:30) *
Като се появи Виктор ще го види. В момента нямам нет в къщи и нямам достъп до сървъра. dry.gif

Коригирано! smile.gif
Menna
Не знам дали само при мен е проблемът, но от няколко минути насам, не виждам началния пост на всяка страница, както е обикновено.
The Shaman
Горе в десния ъгъл на страницата отбележи така,но бих казал,че това е по скоро улеснение особенно в ОТХ форумите където първите постове са по-тежки от камион smile.gif

Menna
Да, оправи се, благодаря за помощта. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.