Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бъгове & Проблеми
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4
BooM
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fggbit.info%2F

??

След като не е валиден защо сте сложили линк
vIkToRsHeFa
Цитат(BooM @ Sep 29 2007, 11:31) *
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fggbit.info%2F
??
След като не е валиден защо сте сложили линк

Беше валиден, но колегата по графичният дизайн добави в последният момент дизайна и нямаше време да се докоригира, ще бъде оправено в 3-та версия на портала, цсс валидацията обаче е ок, само спецификацията за html-a като реално това са грешки породени от динамичните линкове, които валидатора счита за "грешни". Ще бъде коригирано по-нататък, загуба на функционалност няма. 4.gif
the_mouse
В момента планираме новата версия, която ще е с из основи пренаписан код и тогава ще го валидираме wink.gif
unvisioble
Хм... от известно време, когато искам да напиша коментар под някоя снимка от галерията, ми излиза някаква грешка и изобщо не ме допуска: http://img251.imageshack.us/my.php?image=63592114qu9.jpg

Някой знае ли евентуалната причина?

Едит: В моите галерии не ме допуска да пиша, но сега пробвах в тази на kunlao и нямаше проблем. blink.gif
the_mouse
Имаше пропуск в правата на отделните групи в галерията, оправих го wink.gif
unvisioble
Цитат(the_mouse @ Oct 10 2007, 12:56) *
Имаше пропуск в правата на отделните групи в галерията, оправих го wink.gif

Ааа, добре, Мите, благодаря ти! rolleyes.gif
SoARoN
абе като е започнато с проГлемите в галерията ето какво ми излиза на мен когато гледам снимки на някои потребители цък както гледам едни снимки и изведнъж ми вмъква снимки от галерии на други потребители, прегледах на 3-4 потребителя и то постоянно прескачам от един на друг само като си цъкам на снимките долу...

П.П. fNatic обратното е, от *PeyT* прескача на univisioble, нищо, че нейните снимки са първи...не знам защо така се получава...
fNatic.
Цитат(SoARoN @ Nov 5 2007, 00:27) *
абе като е започнато с проГлемите в галерията ето какво ми излиза на мен когато гледам снимки на някои потребители цък както гледам едни снимки и изведнъж ми вмъква снимки от галерии на други потребители, прегледах на 3-4 потребителя и то постоянно прескачам от един на друг само като си цъкам на снимките долу...

коцето е прав на мен това ми е от много време така и си мислих ,че е от форума ама майче не е sad.gif
(както е в случая.. от univisioble прескача на *PeyT* )
LiQuIfY
И аз имам същия проблем аз си мислех че Виктор някак си е събрал няколко такива снимки в една папка и когато ги разглеждаме попадаме и на други снимки.Но се оказа че не съм прав .
vIkToRsHeFa
Това е само при старите галерии и основно тези за Мис и Мистър конкурса които бяха прехвърлени в категорията на общите потребителски албуми след края на конкурса. Това засяга само тях, всички останали албуми са ок. smile.gif

ПП. По възможност давайте по-подробни скрийншоти дори и с нариатора като си увеличих имиджа за да видя url-a с 1000 зора видях накъде сочи линка... blush.gif
SoARoN
търсачката нещо я не бива, търся есега да видя дали има една тема и ми изкара 10 страници. започнах да ги гледам една по една и на 10-а страница ми показа:
Request-URI Too Large

The requested URL's length exceeds the capacity limit for this server.
Apache/2.2.4 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8d PHP/5.2.1 mod_apreq2-20051231/2.5.7 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.7 Server at ggbit.info Port 80

Адреса е:
http://ggbit.info/forum/index.php?act=Sear...2%B0&st=175
върнах назад и кликнах на 8-ма страница - същата работа.
vIkToRsHeFa
Я дай едит или "отговор" на поста си и виж колко е дълъг url-a, няма такъв сървър който да го приеме просто, поне не и при стандартни настройки. Въвел си твърде дълъг пасаж, или по-сложен такъв във търсачката и съответно е изкарало този дълъг кодиран низ. Възможно е ако си работил на копи и пейст да си копнал и някое и друго празно пространство + някой и друг нов ред който обаче не се е появил във формата. smile.gif
SoARoN
Цитат(vIkToRsHeFa @ Nov 9 2007, 01:18) *
Я дай едит или "отговор" на поста си и виж колко е дълъг url-a, няма такъв сървър който да го приеме просто, поне не и при стандартни настройки. Въвел си твърде дълъг пасаж, или по-сложен такъв във търсачката и съответно е изкарало този дълъг кодиран низ. Възможно е ако си работил на копи и пейст да си копнал и някое и друго празно пространство + някой и друг нов ред който обаче не се е появил във формата. smile.gif

шеф исках да проверя дали има тази тема и написах само "целува" /без кавичките/ е на това ако му казваш дълъг пасаж smile.gif напиши го сам и отиди на 10-та страница да видим как ще се получи wink.gif
П.П. както казах по-горе се получи така когато ги преглеждах една по една /от 1 до 10/
vIkToRsHeFa
Цитат(SoARoN @ Nov 9 2007, 09:06) *
шеф исках да проверя дали има тази тема и написах само "целува" /без кавичките/ е на това ако му казваш дълъг пасаж smile.gif напиши го сам и отиди на 10-та страница да видим как ще се получи wink.gif
П.П. както казах по-горе се получи така когато ги преглеждах една по една /от 1 до 10/

Имах в предвид линка колко е дълъг, него отхвърля да обработи уеб сървъра защото е прекалено дълъг за GET заявка. Иначе тествах с интерент експлорер и мозила и няма подобен проблем, минах всичките страници една по една от 1 до 10 и се върнах. blink.gif
K_f_R
yy не ми отваря блоговете и галерийте confused.gif
melkor
Цитат(K_f_R @ Nov 13 2007, 10:47) *

Вече не би трябвало да имаш проблем.
K_f_R
Цитат(melkor @ Nov 13 2007, 12:07) *

с блоговете да ама с галерийте е все така blink.gif
unvisioble
Само при мен ли го няма този проблем?!
melkor
Цитат(K_f_R @ Nov 13 2007, 11:47) *
Цитат(melkor @ Nov 13 2007, 12:07) *

Поправено е и това.
Проблемът беше че след като беше създадена новата група "CS support" не бяха обновени правата на блоговете и галериите.
vIkToRsHeFa
Цитат(K_f_R @ Nov 13 2007, 11:47) *

Коригирано!
Групата в която беше добавен ползва същите пермишъни като група "Уважавани" във форума, но явно за галериите и блоговете трябваше да се адне отделно.

ПП. 10х Весо! smile.gif

Едит: 2 Фаст 2 Фюриъс. :>
Brooke
Не съм сигурна,че проблемът ми е за тук и дали е проблем ,или аз съм объркала нещо,но нормално ли е мненията да ми излизат по този начин и как да го оправя unsure.gif ?
цък
unvisioble
Цитат(Brooke @ Nov 15 2007, 10:33) *
Не съм сигурна,че проблемът ми е за тук и дали е проблем ,или аз съм объркала нещо,но нормално ли е мненията да ми излизат по този начин и как да го оправя unsure.gif ?
цък

Като отвориш темата, горе вдясно има бутон "Опции", от него избираш "Linear+" и си готова. rolleyes.gif

П.П. И на "Стандарт" май ставаше...
Brooke
Цитат(unvisioble @ Nov 15 2007, 10:58) *
Като отвориш темата, горе вдясно има бутон "Опции", от него избираш "Linear+" и си готова. rolleyes.gif

П.П. И на "Стандарт" май ставаше...

Мерси много !И идея нямам как съм го направила това blush.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Brooke @ Nov 15 2007, 11:09) *
Мерси много !И идея нямам как съм го направила това blush.gif

Не е нужно ти даси го направила, сбозеното IE прави подобни мизерии понякога, иначе ще го адна това във първият пост със линк към темите където е дискутирано за да се знае как се решава проблема. 4.gif
$windle
Само екипа ли може да трие албуми и снимки, защото исках да си изтрия албумите и да ги организирам наново и да кача още бая снимки, но пък изписва че не може да трие :/
the_mouse
Да, само администратоите могат да трият снимки, това е направено така от съображения за сигурност, заради бъг в галерията.
unvisioble
Някой да има идея защо не ми излизат картинките в блога от лявата част?! blink.gif
krisku
Цитат(unvisioble @ Dec 24 2007, 14:34) *
Някой да има идея защо не ми излизат картинките в блога от лявата част?! blink.gif

Проблеми с хостинга където са качени най-вероятно. Това imageshack.us често почна да се гъбарка.
unvisioble
Цитат(krisku @ Dec 24 2007, 15:04) *

Проблеми с хостинга където са качени най-вероятно. Това imageshack.us често почна да се гъбарка.

Хм... ми къде да ги кача, по дяволите! mad.gif
$windle
Цитат(unvisioble @ Dec 24 2007, 06:26) *

Да, такива сайтове често правят проблеми. Аз използвам подобен сайт, с който обаче към година не съм имал проблеми - prikachi.com.
vIkToRsHeFa
Цитат(unvisioble @ Dec 24 2007, 15:26) *

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...eshack\.us emoticon1 (111).gif
unvisioble
Яаааааа гледай ти, благодаря и на двама ви. 4.gif
$windle
От 15 минути се мъча да кача снимки в галерията, what the hell is going on biggrin.gif

Грешка, снимките не могат да бъдат качени, ала-бала, свържете се с администратора :/
the_mouse
Да не би да са по-големи от 2мб? Защото има ограничение за размера smile.gif
$windle
Първият път бяха, после ги оразмерих и пак не стана... Сега ще има втори дубъл и ще докладвам smile.gif
Niksana
Toзи гаден бъг ми излиза на блога ,
бъг ли е това или аз бъркам нещо в настройките.
akolevutd
Къде точно че нещо не мога да вида къде ти се получава?
Niksana
В блога ми в темата "Я сега кажете".
the_mouse
Хмм, нещо ме съмнява да не е в браузъра проблемът? При мен е ок unsure.gif
Niksana
A при интернет ехplorer ми го режи. blink.gif Но щом на другите не се бъгва тогава при мен и да са бъгва и да не,няма да има проблем. smile.gif
$windle
Как се въртят снимките във галерията?
melkor
Цитат($windle @ Feb 1 2008, 06:25) *

Не се въртят?
Сериозно, не успях да намеря такава опция. Даже и аз преди време бях търсил.
$windle
Ами завъртане да, ако е легнала да я направя права, нямаше ли такава опция?
melkor
Цитат($windle @ Feb 1 2008, 17:46) *
Ами завъртане да, ако е легнала да я направя права, нямаше ли такава опция?

Не.
vIkToRsHeFa
Цитат($windle @ Feb 1 2008, 06:25) *

Сваляш снимката -> Paint -> Image -> Flip/Rotate (или нещо от сорта беше) -> на колко градуса искаш да завъртиш... tongue.gif

ПП. Като опция го няма почти никъде иначе не, че е невъзможно да се направи де, но е много зор... smile.gif
$windle
Ок, мерси, бях останал с някакво грешно впечатление че имаше такава функция в ipb-то, но няма нищо, всичко е наред smile.gif
tsvetan93
В страницата на профила ми, където е пише за постовете ми написано това:

Цитат
204 коментара (0 за деня)

Колкото и поста да напиша винаги ми пише 0 за деня. Днеска например съм направил 10 поста, но пак ми пише 0за деня.
Niksana
Цитат(tsvetan93 @ Feb 6 2008, 21:22) *
В страницата на профила ми, където е пише за постовете ми написано това:

Цитат
204 коментара (0 за деня)

Колкото и поста да напиша винаги ми пише 0 за деня. Днеска например съм направил 10 поста, но пак ми пише 0за деня.

Да и на мен става така.Сигурно това е средно за ден и ти ако не си поствал 2-3 дена и средното ти е 0.
Но може да греша.Админите да кажат. smile.gif
vIkToRsHeFa
1. Зависи къде е поствано, в разделите "форумни игри" и т.н. не се отчитат постове.
2. Близо си, постовете се разпределят по дни и изкарва средно по колко поста дневно...
Niksana
Eми тогава не може ли да се промени (5 за деня) на (5 поста средно) или нещо подобно,за да не се бъркат потребителите. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.