Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бъгове & Проблеми
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4
vIkToRsHeFa
Цитат(Niksana @ Feb 9 2008, 12:16) *
Eми тогава не може ли да се промени (5 за деня) на (5 поста средно) или нещо подобно,за да не се бъркат потребителите. smile.gif
Цъ, няма го като опция на инвижъна. Сорка. smile.gif
van Nistelrooy
Нещо има проблем с галерията. Немоа да качвам снимки.

П.П Мое и заради големината шот са 2.5 мб колко е макс големината ?

П.П 2 тва е било проблема, напрайх ги на по-малки
the_mouse
Да, има ограничение с големината на файла - около 2мб е някъде smile.gif
unvisioble
Някой случайно да има представа защо ми изписва, че имам 1, по-точно "-1" ново съобщение (горе вдясно), а всъщност няма такова?!
http://prikachi.com/files/101220v.jpg
vIkToRsHeFa
Цитат(unvisioble @ Feb 18 2008, 12:26) *
Някой случайно да има представа защо ми изписва, че имам 1, по-точно "-1" ново съобщение (горе вдясно), а всъщност няма такова?! http://prikachi.com/files/101220v.jpg
Мммм получава се когато ти пратят примерно едно писмо но го затрият преди да си го прочела и пощенската кутия отчита -1 писмо... Това е бъгче в инвижъна но не пречи даже е удобство донякъде... tongue.gif
unvisioble
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 18 2008, 13:21) *
Мммм получава се когато ти пратят примерно едно писмо но го затрият преди да си го прочела и пощенската кутия отчита -1 писмо... Това е бъгче в инвижъна но не пречи даже е удобство донякъде... tongue.gif

Как така хем е изпратено, пък хем е "затрито" преди да съм го прочела... wacko.gif
the_mouse
Значи преди да изпратиш едно ЛС можеш да сложиш отметка пред "Известие при прочитане".
Когато това е избрано след изпращането на лс-то, то отива в тракера на ЛС-та, който "проследява" тези изпратени лс и можеш да видиш кога са прочетени. Освен това можеш и да изтриеш съобщението преди да бъде прочетено ако искаш да го пратиш на ново и да промениш нещо wink.gif
unvisioble
Ааааааааааааааааа, ахаааааа, ясно, зацепи ми сивото вещество. biggrin2.gif
Благодаря ти, Мите! rolleyes.gif
the_mouse
За нищо 4.gif
Иначе и на мен ми се случи подобно нещо скоро с "-1 нови съобщения", но аз взех че си пратих едно на себе си и пак станаха нула 18.gif
-eclipse-
Не намерих друга темата, където мога да попитам, затова пиша тук.
Интересува ме дали има някакво ограничение за броя на изображенията, които могат да се пуснат в един пост,
тъй като в повечето форуми се допускат максимум десет изображения на коментар, а виждам че тук не е така.
secretk
Искaм дa попитaм, защо след кaто си смених aвaтaрa снощи към 9-10 вечертa(не си спомням точно), се промени чaк днес?
Питaм понеже в другите форуми, които пишa товa стaвa веднaгa, мерси предвaрително aко някой ми отговори.
vIkToRsHeFa
Цитат(-eclipse- @ Apr 2 2008, 23:05) *
Не намерих друга темата, където мога да попитам, затова пиша тук.
Интересува ме дали има някакво ограничение за броя на изображенията, които могат да се пуснат в един пост,
тъй като в повечето форуми се допускат максимум десет изображения на коментар, а виждам че тук не е така.
Хуха, чак сега видях че си писала, амиии мисля че няма ограничение освен ако не визираш емотиконките там лимита беше 20 ли 30. smile.gif

Цитат(secretk @ Apr 8 2008, 21:38) *
Искaм дa попитaм, защо след кaто си смених aвaтaрa снощи към 9-10 вечертa(не си спомням точно), се промени чaк днес?
Питaм понеже в другите форуми, които пишa товa стaвa веднaгa, мерси предвaрително aко някой ми отговори.
Браузера ти го е запазил в кеша спокс, ако пак кешира просто натискаш F5 и ще се обнови. Това не е само тук а навсякъде, самите браузери имат навика да пазят изображения на самият компютър за да ги зареждат по-бързо.

secretk
Цитат(vIkToRsHeFa @ Apr 8 2008, 22:36) *
Цитат(secretk @ Apr 8 2008, 21:38) *
Браузера ти го е запазил в кеша спокс, ако пак кешира просто натискаш F5 и ще се обнови. Това не е само тук а навсякъде, самите браузери имат навика да пазят изображения на самият компютър за да ги зареждат по-бързо.

Мерси за отговорa, но с този брaузър съм и в другите форуми(още 5) и нaвсякъде стaвa веднaгa, кaкто и дa е, другия път ще нaтиснa F5.
vIkToRsHeFa
Цитат(secretk @ Apr 8 2008, 22:44) *
Мерси за отговорa
За нищо!

но с този брaузър съм и в другите форуми(още 5) и нaвсякъде стaвa веднaгa
Просто е запазил стария незнайно защо това е често срещан проблем навсякъде, иначе кода на инвижъна а и phpbb-то е стандартен навсякъде и е важна и датата на експирясване на локалното копие.

другия път ще нaтиснa F5.
Това върши работа абсолютно навсякъде, ако имаш сроден тип проблеми. За някои браузери е различно, но и "Refresh" бутона прави същото, а него навсякъде го има. :>
secretk
F5 ще трябвa дa е, Refresh-a го нaтискaх 5 пъти, затвaрях брaузерa и нa ново го пускaх и пaк не стaвaше, тъй че другия път товa ще пробвaм smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(secretk @ Apr 9 2008, 00:02) *
F5 ще трябвa дa е, Refresh-a го нaтискaх 5 пъти, затвaрях брaузерa и нa ново го пускaх и пaк не стaвaше, тъй че другия път товa ще пробвaм smile.gif
Рефреша за браузери където няма F5 има и една друга опция Ctrl + F5 но тя е смао за някои доставчици на нет чиито трафик се кешира. :>
ventzo
Първият ми въпрос е защо се налага почти постоянно да си пиша юзернейма и паролата?Ползвам Мозила и Опера и при двете доста често се "губят" и се налга да ги въвеждам ръчно.Проблема ми идва от там,че пасса ми е 15 символа.
Вторият е защо ми се губят постовете?Имам впредвид това,че преди месец бях с 1000+,а сега са значително по-малко.
Fixer
ventzo, относно Mozilla Firefox:

1. Влез в Tools -> Options... -> Privacy Tab -> Show Cookies..
2. Изпиши срещу Search: ggbit.info
3. Ще ти се появят няколко бисквитки, едно по едно ги премахвай, като използваш бутона Remove Cookie
4. Отиди на Security Tab -> Show Passwords
5. Навсякъде, където пише сайта на ggbit чрез бутона Remove ги премахвай.
6. Избери Close, след което и OK.
7. Рестартирай браузъра.

След това влез в форума и отиди на Вход. Там изпиши си внимателно потребителското име и парола и сложи отметка на автоматично запомняне или нещо такова. Това би трябвало да свърши работа.
vIkToRsHeFa
Относно втората част със броя постове, снощи бяха преизчислени глобално на всички потребители бройката постове, и сега показва реалната им такава бройка. smile.gif
ventzo
Цитат(Fixer @ Apr 9 2008, 19:28) *
ventzo, относно Mozilla Firefox:

Мерси Fixer.Сега ще го пробвам,надявам се да се получи smile.gif

Цитат(vIkToRsHeFa @ Apr 9 2008, 23:28) *
Относно втората част със броя постове, снощи бяха преизчислени глобално на всички потребители бройката постове, и сега показва реалната им такава бройка. smile.gif

Ясно Шефе.
Fixer
Добре, ако има още проблем пиши отново. Смятам, че ще се получи.
TheUnknown
Не че е много голям проблем но като гледаш последното действие на активните потребители и ако някой гледа блог го изписва на английски : "View blog entry:". smile.gif
линк: Последно Действие
-FG-
Това се оправя от езиковия файл на форума.
ACP > Look & Feel > Manage Language Sets > Български > Edit > от падащия списък се избира lang_blog_location > Edit this language file
Че от там се прави превода smile.gif
Примерно <ibf.lang.blog_loc_list> Където пише Viewing Blogs се подменя със български текст, примерно Разглежда дневниците
и т.н. със останалите.
smile.gif
Fixer
Цитат(-FG- @ Apr 23 2008, 20:50) *
Това се оправя от езиковия файл на форума.
ACP > Look & Feel > Manage Language Sets > Български > Edit > от падащия списък се избира lang_blog_location > Edit this language file
Че от там се прави превода smile.gif
Примерно <ibf.lang.blog_loc_list> Където пише Viewing Blogs се подменя със български текст, примерно Разглежда дневниците
и т.н. със останалите.
smile.gif

Благодарим за разяснението, обаче нашия Шеф ги усеща нещата и за него няма скрито покрито по IPB, просто за пример. smile.gif
vIkToRsHeFa
Мерси, коригирано. smile.gif
fenkanabrooke
Понякога не ми отбраява коментарите. това, което имам предвид, че въпреки, че съм направила 60 коментара ми показва 50.
unvisioble
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 24 2008, 13:49) *
Понякога не ми отбраява коментарите. това, което имам предвид, че въпреки, че съм направила 60 коментара ми показва 50.

В някои теми коментарите (умишлено) не се отчитат.
fenkanabrooke
Благодаря! worthy.gif
never_mind
Защо новата придобивка, а именно таговете за youtube и vbox ми излизат така... не, че не ми е забавно, ама да питам само... tongue.gif ...
ogata
Щот си с ш*бан браузър biggrin.gif

Аз искам да попитам , защо като си напиша "Личното резюме" в профила на кирилица .. ми излиза на монголо-таджикистански с уникалните символи ... ползвайте скрийншота на Филипеско smile.gif
never_mind
STFU ве... n00b...  biggrin2.gif
p.s. ша на делнат...  biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Не виждам проблем - цвък пробвах и с IE пак всичко си е наред.. от операта ще е.. тя е най-бъгавият браузър, който може да съществува..

Относто резюметата това си е бъг в ipb за тази версия неможе да се оправи.. пишете на английски резюмета. biggrin.gif
Niksana
Цитат(FrAgMaKeR @ May 6 2008, 22:37) *
Не виждам проблем - цвък пробвах и с IE пак всичко си е наред.. от операта ще е.. тя е най-бъгавият браузър, който може да съществува..

Прав си доста и на мен бъгваше така и ми писна от тия бъгове и ся съм с Mozilla smile.gif
FrAgMaKeR
Я пробвайте сега пак за клипове от YouTube или Vbox7 дали под опера има промяна?
aria
Цитат(FrAgMaKeR @ May 7 2008, 00:03) *
Я пробвайте сега пак за клипове от YouTube или Vbox7 дали под опера има промяна?

При мен пак излиза бъгаво wacko.gif
FrAgMaKeR
Пробвах го, плейва се безпроблем, но в профилите изглежда странно.. нямам обяснение защо се получава така.. операта е виновна. smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 7 2008, 00:16) *
Пробвах го, плейва се безпроблем, но в профилите изглежда странно.. нямам обяснение защо се получава така.. операта е виновна. smile.gif
Отделните браузери по свой си собствен начин разполагат съдържанието, в случая просто не всички готови кодове съдържат параметъра:
<param name="wmode" value="transparent" />

И параметъра:
CODE
wmode="transparent"
на embed тага.
Коригирах кода за вбокса и на няколкото още сайта, ако се добавят други само се слага този параметър, за да не си присвоява флаша един вид z-index над всички леъри. :>

ПП. И пак напомням, по прегледно а и приятно е за окото, ако видеотата биват центрирани в темите. Така блъснати в ляво ни в клин ни в ръкав стои грозно. smile.gif
ПП2. И по поуека, със бройката флашове в пост и страници... Едно от нещата които не понасям в него е, че колкото е мощен толкова и тежи... smile.gif
ПП3. Наистина готина идея и реализация, просто си е голямо удобство. happy.gif
FrAgMaKeR
Цитат(vIkToRsHeFa @ May 7 2008, 09:44) *
Отделните браузери по свой си собствен начин разполагат съдържанието, в случая просто не всички готови кодове съдържат параметъра:
Код
<param name="wmode" value="transparent" />

И параметъра:
Код
wmode="transparent"
на embed тага.
Коригирах кода за вбокса и на няколкото още сайта, ако се добавят други само се слага този параметър, за да не си присвоява флаша един вид z-index над всички леъри. :>

Браво, че си открил и коригирал толкова бързо проблема.. worthy.gif
the_mouse
И при мен с Операта е още бъгнато - клик
ogata
Насрахте са да ми гледате профила biggrin.gif
Niksana
Важното че е оправено tongue.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 7 2008, 11:59) *
Браво, че си открил и коригирал толкова бързо проблема.. worthy.gif
Мани мани тея несъвместимости в стъндартите за рендериране на кода от различните браузери в псоледно време ми бъркат в душата... wacko.gif
QUOTE(the_mouse @ May 7 2008, 15:51) *
И при мен с Операта е още бъгнато - клик
В твоят вариант става въпрос за опера под линукс,там положението е различно... smile.gif

QUOTE(ogata @ May 7 2008, 16:03) *
Насрахте са да ми гледате профила biggrin.gif
Е че ко... Денислав така го краси с клипчето... biggrin.gif

QUOTE(Niksana @ May 7 2008, 16:09) *
Важното че е оправено tongue.gif
Хапсълюкли, не че беше болка за умиране де, но все пак. smile.gif
never_mind
И при мен е под Линукс... и пак е осрано.... това е дискриминация.. biggrin2.gif
ogata
Качвам снимка с мозилата ... в момента в който "зареди" ... целято поле в браузър ставя бяло , цикли , не мърда .. снимка в галерията няма biggrin.gif
Sharo
Цитат(ogata @ May 22 2008, 21:44) *
Качвам снимка с мозилата ... в момента в който "зареди" ... целято поле в браузър ставя бяло , цикли , не мърда .. снимка в галерията няма biggrin.gif

не попринцип ся нета е много хубав biggrin.gif

ем давай там ф5 или рефреш или кунтрол + R докат зареди хД
ogata
то ако ставаше така ... нямаше да пиша изобщо

vIkToRsHeFa
Снимката превишава позволеният размер, или фоматът и е неприемлив от гд либ-а който трябва да я преосъразмери, пробвай да смениш разширението и и виж размера, това са единствените 2 причини които водят до подобен проблем. :>
ogata
1.4 mb .. jpg O.o

какво не и е наред ?
vIkToRsHeFa
Цитат(ogata @ May 22 2008, 22:27) *
1.4 mb .. jpg O.o

какво не и е наред ?

Цитат(vIkToRsHeFa @ May 22 2008, 21:57) *
Снимката превишава позволеният размер, или фоматът и е неприемлив от гд либ-а който трябва да я преосъразмери, пробвай да смениш разширението и и виж размера, това са единствените 2 причини които водят до подобен проблем. :>

ogata
Цитат(vIkToRsHeFa @ May 22 2008, 23:18) *
Цитат(ogata @ May 22 2008, 22:27) *
1.4 mb .. jpg O.o

какво не и е наред ?

Цитат(vIkToRsHeFa @ May 22 2008, 21:57) *

http://ggbit.info/forum/uploads/1211236276...886_1588623.jpg

1.62mb
jpg
confused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif

Направих я 300x200 ... никъв резултат
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.