Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 2 Години GGbit.info
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
Страници: 1, 2
vIkToRsHeFa

На тази дата преди 2 години се роди нещото което днес наричаме GGbit.info. За тези 2 години изминахме дълъг път обсипан с хиляди премеждия и проблеми които преодоляхме заедно за да станем това което сме днес. Няма лесен път, но за нас няма и алтернатива да вървим надругаде освен напред. Искам да благодаря първо на колегите ми - този всеотдаен екип който спомогна всичко това да стане реалност, както и на хилядите потребители намерили тук своето лично пространство в глобалната мрежа. Желая да поздравя всеки един потребител на GGbit.info с годишнината от създаването му и каня всички потребители на празничната среща по случая!

4part[1].gif Честит Рожден Ден! 4part[1].gif
adoration_
fun.gif Честит рожден ден!!!!! fun.gif
ZzoOoMeR
Хайде честито ... Дано за напред да има по-малко премеждия и все така стремително да се издигаме напред и нагоре wink.gif

4part[1].gifI wish you a Very Mary Happy B Day biggrin.gif tongue.gif 4part[1].gif

P.S. иииИии Ще се видим на Празничната среща най-вероятно 4potrivam[1].gif
Крадец на рози
Леле първият форум в който ме търпят година и половина biggrin.gif
Честит рожден ден мило форумче : ))))
Благодаря на всички, които са се отзовавали и на тези, които не са : )
Дано на 10годишнината на форума да пиша подобен пост : )))))))))))))))))))))))))))))
sanuvam
2 годишно , а вече толкова развито ! smile.gif Честит рожеден ден !!! 5daga[1].gif
TheUnknown
Шефе май все пак се оказа Април biggrin2.gif
Честит Рожден Ден на форума. Да не ти се регват хакери и да не ти локват темите biggrin.gif
Connect
Вик, минаха 2 годинки, направо как тече времето...
Th3_SpY
ЧЕСТИТООООО !!! 4bira[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Stenly
Честит Рожден ден и от мен. Наистина за две години сте постигнали много . Живи и здрави още дълги години !!
unvisioble
Честит ни рожден ден на всички!
Нека всички заедно да продължаваме да допринасяме за развитието на това чудесно място в интернет пространството,
което е отмора, забавление и източник на полезна информация за толкова много хора!
Затова, както каза Шефчето, пътят е само един - напред и нагоре!

Fixer
Честит рожден ден smile.gif vIkToRsHeFa ние или по точно аз трябва да ти благодаря, че ме направи част от екипа, длъжник съм ти. Също така искам да благодаря и на Крис (krisku), че ми каза за този форум и последно, но не на място на екипа и потребителите, че ме приеха. Незнам кой до каква степен ме приема, но все пак благодаря на всички, че ме изтърпяхте smile.gif
K_f_R
Честит Рожден Ден ! И да продължаваме да сме най добрия форум В България!
Refuse
ЧРД на форумчето да ни е все така хубаво, ДА ЖИВЕЕ ГГБИТ.ИНФО worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Titan
Ухуу живи и здрави!!! Честит Рожден Ден на всички нас! biggrin2.gif Шефе какво стана бе нали викаше, че е май а пък кфо се оказа tongue.gif
Modjo
Айде честитооо НИ biggrin2.gif да пийнете и за мен 11.gif че както винаги няма да мога да дойда sad.gif ама да си прекарате чудесно
susito
Да ни е честит празника на всички 4.gif Айде занапред по-малко премеждия и повече потребители biggrin2.gif И да си изкарате супер на срещата!
FreeWilly
о0 Честит Рожден Ден и от мен
CiNdEreLLa``
Ммммм виж ти...да му е честито РД-то на GGBit ииииии да го има още не 2, ами 102 години smile.gif
Craft
Честит празник на всички 4part[1].gif
Alma
ЧРД и от мен!
Пожелавам на всички нас дълго още да се радваме на нашето си форумче.На скъпите ни модове и админи да бъдат залети с много нови идеи и възможности, та форумчето освен да съществува и да се развива все повече, на новите ни потребители, пожелавам да открият много нови приятели тук, както повечето от нас ! А на себе си пожелавам Честит 1ви рожден ден на патеричка,като потребител! Това бе една година през която ми се случиха адски много хубави и не чак толокова хубави неща, но GGBIT е бил винаги част от тях и то винаги ми е олеквало или ставало още по хубаво щом споделя тук! И не на последно място пожелавам на всички да сме здрави и щастливи и да се обичаме~ mrgreen[1].gif
f0rgy
worthy.gif Честит Празникк!!!!!! worthy.gif
Дано да просъществуваме и да празнуваме този рожден ден

4.gif
FrAgMaKeR
Честит рожден ден, GgBiT.InFo!!! Поздравявам всички членове на форума и искам специално да поздравя Виктор, без който нищо нямаше да е това, което е в момента emoticon1 (11).gif emoticon1 (111).gif fun.gif

Как неусетно минава времето, все едно беше вчера..
ALeX4e7y^
4.gif Честит Рожден Ден! 4.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден! Още 1000 годинки му пожелавам на форума! Най-хубавият форум, който съм посещавала, с най-готините потребители!
krisku
Честито и от мен, съфорумци. Не съм съжалявал никога, че съм част от това голямо семейство - ggbit.info.

Нека да има подобни теми за много години напред. smile.gif
galdoka
ха честито още много по толкоз!!!
g0blin
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 25 2007, 13:28) *
Честит рожден ден! Още 1000 годинки му пожелавам на форума! Най-хубавият форум, който съм посещавала, с най-готините потребители!

Еее само потребители ли ? Да беше казала нещо и за персонала biggrin.gif

ХА ЧЕСТИТО! Дано да продължи да се развива така още дълго дъъъъгло0о0 време. Форума до толкова се подреди, че вече не останаха хора за модериране, а вместо това е пълен с готини хора, на които се кефя до МАХ worthy.gif

П.П. Шефе, дано да си заякнал, защото ако дойда на рождения ден, непременно ще те песлушам на канадска tongue.gif
Bloody_Tears
Еее, ама има ли нужда да ви споменавам?! Вие си знаете,ч е сте ДЪ БЕСТ! smile.gif
ogata
Чeстито ни . За година и половина , научих много неща от тук . Опит , който винаги ще помня . Благодаря Ви.
ludacris
Честит празник smile.gif
Поздравявам поддръжката на форума , защото това е един наистина добър форум , където каквото и да съм питал са ми отговаряли smile.gif
lemmy
Честито ни!!! За годинката дето пиша тука ми беше наистина мноу забавно и а дано изкарам и още една така забавно да ми е! biggrin2.gif
ani4ka_89
ЧРД!
Да има още много такива дни и весело изкарване на срещата!(и леко с пиенето)
wine.gif
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
За малкото време, от което съм в този форум, установих, че тук има за всекиго по нещо, и така се зарибих, че се поболявам, ако не влизам поне веднъж на ден biggrin2.gif
Sharo
ай и аз да чистита малко biggrin2.gif
се така онлайн да е biggrin2.gif

пс Чистито ни Лого biggrin.gif
ventzo
biggrin2.gif ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФОРУМЧЕ biggrin2.gif
Честото и на всички съфорумници които го направихме това което е!!Дължа голяма част от знанията на ГГБИТ.ИНФО.
Честито и на човека които направи всичко това реалност-Виктореее,да си жив и здрав дълги дълги години и все с такъв устрем да вървиш напред!!!!

П.С. Каде е пиршествотоconfused.gif
Bloody_Tears
Цитат(ventzo @ Apr 25 2007, 15:34) *

Че ти ти ще черпиш mrgreen[1].gif
bLex
да е честито на всички
3pacalypse Now
Да ни е честито на всички ! И форума старее и ние стареем biggrin.gif
Gossip Girl
Честитит рожден ден!!!!!!!!!!!!
Hermes
emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif Честит рожден ден, GgBiT.InFo!!! emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif
Поздравявам всички членове от форума, поздрави и на Виктор за неговите усилия, и за неговите по-нататъшни планове.

Мисля че този повод трябва да се полее подобаващо в тази събота при събирането ни на среща на форума.

388.gif 388.gif 5daga[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Първо държа да благодаря за казаното, рядко и малко хора забелязват полаганите усилията и наистина специялно мен ме накарахте да се изчервя. Заслугата за развитието на форума е на всеки един потребител на форума. Ние го направихме това което е днес ние ще го направим и това което ще бъде утре! 4.gif

Цитат(ventzo @ Apr 25 2007, 15:34) *

Цитат(Hermes @ Apr 25 2007, 18:32) *
Мисля че този повод трябва да се полее подобаващо в тази събота при събирането ни на среща на форума.
388.gif 388.gif 5daga[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif

Тази среща в събота е редовна ще го отпразнуваме на 12 Май за дам оже всичко да бъде изпипано и подготвено. 4.gif
Цитат(vIkToRsHeFa @ Apr 25 2007, 04:40) *
Желая да поздравя всеки един потребител на GGbit.info с годишнината от създаването му и каня всички потребители на празничната среща по случая!

Jolly_GirL
Честит празник 4part[1].gif
koceto
Честит да ни е на всички 4.gif
Поздрави към всички от екипа go_team.gif
the_mouse

Честито на всички потребители на форума, горд съм от това, че съм част от това страхотно общество! Радвам се, че имам възможност да спомогна за превръщането на GGbit.info в това, което е и ще бъде, а именно най-приятното място в българското интернет пространство, където всеки може да намери по нещо за себе си! emoticon1 (119).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (12).gif 59.gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден на форума и поздрави на всички! 4part[1].gif
Още много пъти по толкова да празнуваме! 10.gif 4bira[1].gif
Menna
Честит рожден ден, GgBiT.InFo!!! 4part[1].gif
eL
Честит рожден ден GgBiT.InFo! Честит празник и на всеки негов член, от админи и модератори, до новодошли потребители ... Едно голямо НАЗДРАВЕ от мен!

За тези 2 години форумът ни се разви изключително бързо, поради простата причина че в него всеки ден пишат и се трудят много кадърни и интелигентни хора. 8.gif Радостна съм че станах част от голямото семейство на GgBiT, където всеки един от 19,777 незнам си колко члена регистрирани потребители(може би по-скоро редовните тряяше да спомена happy.gif) е допринесъл в някаква степен за развитието и популяризирането на форума.

Искам да честитя и на всичките ми съфорумци, които ми подариха не малко щастливи емоции; На всички които гордо днес мога да нарека свои ПрИяТеЛи, и на всички които заобичах и ще обичам винаги. bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Благодаря ви, че ви има
vasinka_{P}
Честит рожден ден на Форума 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
arlekin
Да ни е честит рожденния ден на форума. Всичко сътворено под знака на телеца е хубаво. 11.gif 4bira[1].gif 4part[1].gif 8_5_7.gif
xzibit1990
Честито!
Преди малко повече от година когато се записах бяхме 4200 човека, а сега сме близо 20000.
С такива темпове догодина може и 100000 да станем.
Много поздрави до екипът и всички потребители. happy.gif
DeSeRt^RoSe
Честит Рожден Ден и от мен на най-добрия форум продължаваите в същия дух fun.gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.