Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 2 Години GGbit.info
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
Страници: 1, 2
ventzo
Цитат(vIkToRsHeFa @ Apr 25 2007, 19:35) *
Тази среща в събота е редовна ще го отпразнуваме на 12 Май за дам оже всичко да бъде изпипано и подготвено. 4.gif

Аууу....в събота съм на сватба на много близка приятелка и незнам дали ще успея дори за малко да мина,но обещавам да направя всичко възможно.
filmarkata
4part[1].gif Честит рожден ден, GgBiT.InFo!!! 4part[1].gif
от сърце ви пожелавам да сте №1,то вие си го знаете ,че сте THE BEST пожелавам всичко най най-хубаво и на събирането глътнете и едно за мен 4bira[1].gif
Rise of Day
4part[1].gif Ха, че станаха ли Две години wink.gif .
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ !!!!!!!!

Да сме живи и здрави още дълги години !!!!!!!!!
Morska~Vu6ka
Абе аз ви казвам, няма такава китайска джапанка като мене - пуснала мнението в темата за срещата. Ей боже такова като мене да го биеш биеш до скъсване и да не казваш що го биеш...

Цитат(Morska~Vu6ka @ Apr 25 2007, 12:26) *
Еее Честитка на рожденника ГГБИТ laugh.gif Ее напрао тва е чудесно изключително много съм щастлива че и аз съм част от този форум ее направо нямам думи!

Честит рожден ден, и още многоо многооо години така да радвате потребителите и да има повече и повече! И по - малко хакерчета и лЮзъри и кифли щот' само провалят хубавото форумче! Ай и да почерпите! Честитка! biggrin2.gif worthy.gif

а за срещата може и да се вяснем, дал Бог добра реколта от контролното по Френски...

SweetDreams
4part[1].gif Нека да ни е честито на всички, които посещаваме това местенце и дано още дългооо продължи съвместното ни общуване 4part[1].gif
The Black Dragon
Честит Рожден Ден ggbit.info 11.gif Весели, щастливи и обичани на всички, които влизат тук и все така Номер 1 да сме 4.gif
Sothebys
ЧРД на пат`рици smile.gif
^SaDeR^
Честито на ггбитчето и на баща му Виктор 18.gif 16.gif да продължаваме все напред и напред .Успех
James_Bond007
ЧЕСТИТО Викторе!
naleyforevar
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
haley16
Честит Рожден Ден!!!

4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

................................

girl_from_hell
хихихи сега разбитам сикам и аз да честитя 2-те години на това прекрасно форумче и още 100 по 2 smile.gif и искам и да поздравя всички, който се грижат за него и го правят толкова хубаво и да продължават в същия дух smile.gif честито
Sexy`kart0f4o
Честит рожден ден и от всички семейство картофи smile.gif
malkatalamia
честито и от мене ся като си спомням че тругнахме от обикновен форум phhbb и стигнахме до тук smile.gif ехх спомени айде честито smile.gif
.Innocence.
hApPy b-Dayy !!~!~ 1clap[1].gif
{{{{{{{{{{{{{{ }}}}}}}}}}}}}}}}
club135
Цитат(.Innocence. @ Jun 26 2007, 13:31) *
hApPy b-Dayy !!~!~ 1clap[1].gif
{{{{{{{{{{{{{{ }}}}}}}}}}}}}}}}

Бах тия патерици...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.