Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smallville 5 Сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди
Страници: 1, 2, 3
Clark Kent
Колкото и да ми е неприятно трябва да го обява dry.gif

NEW EPISODES BEGIN AGAIN 1/12/06
#5-10 "Fanatic" 1/12/06 8PM
#5-11 "Lockdown" 1/19/06 8PM
#5-12 "Reckoning" 100TH EPISODE! 1/26/06 8PM
#5-13 "Vengeance" 2/2/06 8PM
#5-14 "Tomb" 2/9/06 8PM
#5-15 "Cyborg" 2/16/06 8PM
vIkToRsHeFa
Мхм гадно но факт тези 2 седмици сега дето се чакаше бяха само предпоставката...
Като гледам обаче заглавията усещам че ще е интересно... Особенно това cyborg... smile.gif
Clark Kent
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 11 2005, 09:55 PM) *

Мхм гадно но факт тези 2 седмици сега дето се чакаше бяха само предпоставката...
Като гледам обаче заглавията усещам че ще е интересно... Особенно това cyborg... smile.gif

Да бе аз четох затова ама забраих да спомена пак и да бях казал кой го днае та това е няква пичка собтвеност на "DC Comics" и са решили да я вкарат и нея в сериала както и много други нататъка
Bullseye
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 11 2005, 09:55 PM) *

Не разбирам какво цивриш за някакви си 4 седмици пауза, а ние феновете на Prison Break какво да кажем след като трябва да чакаме повече от 3 месеца.
Clark Kent
QUOTE(Bullseye @ Dec 14 2005, 02:02 AM) *

Не разбирам какво цивриш за някакви си 4 седмици пауза, а ние феновете на Prison Break какво да кажем след като трябва да чакаме повече от 3 месеца.

Правилно правилно това си мнооо мизерия в сравнение със Смолвил нищо не е едно е няколко седмици друго е месеци когато си прав си прав mrgreen[1].gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Clark Kent @ Dec 14 2005, 02:22 AM) *

Правилно правилно това си мнооо мизерия в сравнение със Смолвил нищо не е едно е няколко седмици друго е месеци когато си прав си прав mrgreen[1].gif

Как ще си прав.... прав ли пишеш на компа... аз мислих че си седнал докато пишеш... 10.gif mrgreen[1].gif
По темата... Вярно нищо не е в сравнение със Prison Break но все пак си е дълъг период... dry.gif
Поне ще има време да се драснат макло субтитри, ако някой изобщо още го превежда... unsure.gif
Clark Kent
Ето и трейлър в който можете да видите какво става в следващите 3 епизода sad.gif

IPB ImageIPB ImageIPB Image
THE BIG 100 EPISODE
Clark Kent
Ето и още една потресаваща новина на която попаднах докато разглеждах инфо за Смолвил

Да това определено е пръстен вие си правете изводите
Clark Kent
ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ НА WB ЗА "RECKONING"(ЕПИЗОД 100)

SMALLVILLE’S 100TH EPISODE TRANSPORTS VIEWERS BACK INTO THE FORTRESS OF SOLITUDE AS CLARK BEGS JOR-EL TO SAVE THE LIFE OF SOMEONE HE LOVES - In the 100th episode of the series, Clark (Tom Welling) reveals his secret to Lana (Kristin Kreuk), Jonathan (John Schneider) and Lex (Michael Rosenbaum) learn the results of the senatorial election and there is a tragic car accident on the highway that takes the life of someone Clark loves. A desperate Clark appeals to Jor-El for help. Allison Mack, Erica Durance, John Glover and Annette O’Toole also star. Brian Peterson & Kelly Souders wrote the episode directed by Greg Beeman
Clark Kent
Ето и още няколко снимки от най очаквания епизод на сезона

Сами си правете изводите
FrAgMaKeR
Ето го новият епизод: http://www.arenabg.com/details.php?id=30290 - теглете здраво wink.gif
Clark Kent
Аз го свалих ама нема къде да го кача сега щото и двете фтп не бачкат sad.gif .
vIkToRsHeFa
Ам аз го сийдвам сега ама късно се сетих да му се и не види и но все пак гледам че се дърпа от няколко локални и в момента.
ftp://ftp.ggbit.info/smallville/
FrAgMaKeR
Защо никой не умря? Нали някой трябваше да умре в този епизод unsure.gif
Clark Kent
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 12:10 AM) *

Защо никой не умря? Нали някой трябваше да умре в този епизод unsure.gif

Не бе човек в 100 епизод този който беше тая седмица е 98 и като гледам си напреднал щом го следиш това е хууу на 26 януари е 100 епизод има време mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Clark Kent @ Jan 16 2006, 12:30 AM) *

Не бе човек в 100 епизод този който беше тая седмица е 98 и като гледам си напреднал щом го следиш това е хууу на 26 януари е 100 епизод има време mrgreen[1].gif

Ясно, просто съм се заблудил. Наваксах ги епизодите, обаче се чудя що ми отно толкоз време, то те били почти 100 wink.gif Ще го видим на 26-ти и него, все си мисля че Клои ще мре, а братчетка й ще стане журналистка заради нея и по късно и Кларк, просто в бъдещето никъде не се споменава Клои, тя трябва да е.. няма да са майка му, нито баща му, няма как да е Лоис или Лана, още по-малко Лекс.. тогава според мен ще е тя rolleyes.gif Друг е въпроса след като умре този някой, дали няма да възкръсне отново wink.gif
Clark Kent
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 12:55 AM) *

Ясно, просто съм се заблудил. Наваксах ги епизодите, обаче се чудя що ми отно толкоз време, то те били почти 100 wink.gif Ще го видим на 26-ти и него, все си мисля че Клои ще мре, а братчетка й ще стане журналистка заради нея и по късно и Кларк, просто в бъдещето никъде не се споменава Клои, тя трябва да е.. няма да са майка му, нито баща му, няма как да е Лоис или Лана, още по-малко Лекс.. тогава според мен ще е тя rolleyes.gif Друг е въпроса след като умре този някой, дали няма да възкръсне отново wink.gif

Не не ми се вярва да възкръсне може да е СКай Фай сериалчето ама толкова боза нема да му вкарат и се си мисля че баща му ще умре незнам що имам некво гадно чуство но ще видим кой ще познае biggrin2.gif има време до тогава още един епизод а и да не забравяме за снимките които постнах от 100 епизод които са мноооооооо провокиращи shocking.gif
Clark Kent
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 12:55 AM) *

Само да кажа че Клои нема да умре защото четох за нея в следващите епизоди на сериала така че остават няколко субекта, Лана която 100% няма да умре иначе ще требва да ходим да ги бием там, от другата страна остават родителите му и все пак залагам на баща му,неговите шансове са най-реялни според мен
Clark Kent
Ето го и 11 епизод смукайте

Пуснах го и в фтп-то а в локалния още не щото не бачка

ArenaBG Torrents
Clark Kent
worthy.gif worthy.gif Ето го и трейлъра на най-очаквания епизод на на този сезон а може и през всичките му сезони... worthy.gif worthy.gif

\\100 EPISODE-RECKONING//
vIkToRsHeFa
А ето го и самият епизод 12 http://www.arenabg.com/details.php?id=32240 малеее от 2 часа чакам локален сийдър ама я докарах до едно 80% де smile.gif Дърпай народееееее

Едит: Ааааа ако съм очаквал толкова гаден завършек...
Clark Kent
Едит: Ааааа ако съм очаквал толкова гаден завършек...

Айде сега да не се издаваме някой не са гледали още 19.gif biggrin2.gif
FrAgMaKeR
И в крайна сметка Лана пак нищо незнае.. толко пъти е разбирала и все става нещо за да забрави. Все пак си мисля, че Кларк пак се омаза, трябваше данаправи всичко по същият начин, като само да не я изпуска от поглед и да не и дава да ходи при Лекс и нямаше да умре, пък баща му, така и така с тва болно сърце нямаше да изкара дълго..
Clark Kent
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 29 2006, 01:25 PM) *

И в крайна сметка Лана пак нищо незнае.. толко пъти е разбирала и все става нещо за да забрави. Все пак си мисля, че Кларк пак се омаза, трябваше данаправи всичко по същият начин, като само да не я изпуска от поглед и да не и дава да ходи при Лекс и нямаше да умре, пък баща му, така и така с тва болно сърце нямаше да изкара дълго..

Кво да ги правиш сценаристи да им се радваш ли да ги биеш ли dry.gif
Clark Kent
Не че нещо натяквам сега ама немога да не му се радвам...
Clark Kent
Ето го и новият трейлър на 13 Епизод

\\\\\\EPISODE 13 - VENGEANCE//////
Clark Kent
Новия 13 Епизод

ARENABG TORRENT
Freak
Аммм имам лек проблем.....гледах впизодите до края на 4 сезон без проблеми и като пусна епизодите от 5 сезонми дава че неможе да отвори файловете.....някой може ли да помогне:/
vIkToRsHeFa
QUOTE(Freak @ Feb 5 2006, 01:58 PM) *

Аммм имам лек проблем.....гледах впизодите до края на 4 сезон без проблеми и като пусна епизодите от 5 сезонми дава че неможе да отвори файловете.....някой може ли да помогне:/

По принцип те са на отделен рак а наскоро ги местиха може да си нацелил момента в който са офлайн smile.gif Иначе новия епизод наистина е малко гаден подтискащ такъв като преход очаквам малко да се разведри атмосверата в следващата серия иначе много добре го измислиха да си намери съмишленик под формата на "ангела" biggrin2.gif стана интересно шоу smile.gif
Freak
Подяволите не че нещо ама тоя сериал почва да ме нерви!!!!......значи изгледах 4 сезона за 5 дни..... ся съм на 5 сезон 10 епизод и почва всичко да ми се повтаря подяволте!!!! тоя нашия пич ако невземе да каже на Лана ще счупа нещо!!!! вече се надявам в някой от близките епизоди да вземе да научи щото вече се изнервям:/ а ако пак я зареже и ще скоча да му счупа физиономията mad.gif бахти верно че по принцип в тея сериали главния герой никога неможе да е с главната героиня ама тва е прекалено!!!! да вземат да си намерат нови сценаристи!!!! неможе през 20 епизода пича да се чуди дали може да е с нея sad.gif суупер се изнервих!!!!И също така тва всички да припадат когато нашия трабва да спасява света е суууупер изнервящо!! sad.gif

Край тотално съм разочерован..............нестига че не и каза ами и тея си отвориха толкова вратички че могат да искарат поне още 3 сезона..................писна ми всички в тоя сериал да са сираци или някой от родителите им да умира...замислете се колко от главните герои си имат 2 родители о.0колко от второстепенните герои си имат родители.........край ся остава Лайнъл да се вземе с майката на нашия пич лекс да си вземе Лана и ще скоча от 8 етаж..............................а нашия ако въобще ще и казва нещо на Лана ще стане в 20+ серии(най-вероятно последната в сезона защото все пак трябва да се очаква и другия....и то на края на последната сериа от сезона...) и то няма да и каже ами ще я спаси от.........падаща 50 етажна сграда върху нея:/......

дейба по принцип съм сдържан човек...непуша от 1 месец.....ама от началото на 5 сезон(т.е. неска към обед) до сега испуших 3 цигари!!!!!!...тея вкараха толкова драма в тоя сериал че One Tree Hill и ОС ряпа да ядатsad.gif..........
Clark Kent
QUOTE(Freak @ Feb 5 2006, 11:47 PM) *

Подяволите не че нещо ама тоя сериал почва да ме нерви!!!!......значи изгледах 4 сезона за 5 дни..... ся съм на 5 сезон 10 епизод и почва всичко да ми се повтаря подяволте!!!! тоя нашия пич ако невземе да каже на Лана ще счупа нещо!!!! вече се надявам в някой от близките епизоди да вземе да научи щото вече се изнервям:/ а ако пак я зареже и ще скоча да му счупа физиономията mad.gif бахти верно че по принцип в тея сериали главния герой никога неможе да е с главната героиня ама тва е прекалено!!!! да вземат да си намерат нови сценаристи!!!! неможе през 20 епизода пича да се чуди дали може да е с нея sad.gif суупер се изнервих!!!!И също така тва всички да припадат когато нашия трабва да спасява света е суууупер изнервящо!! sad.gif

Край тотално съм разочерован..............нестига че не и каза ами и тея си отвориха толкова вратички че могат да искарат поне още 3 сезона..................писна ми всички в тоя сериал да са сираци или някой от родителите им да умира...замислете се колко от главните герои си имат 2 родители о.0колко от второстепенните герои си имат родители.........край ся остава Лайнъл да се вземе с майката на нашия пич лекс да си вземе Лана и ще скоча от 8 етаж..............................а нашия ако въобще ще и казва нещо на Лана ще стане в 20+ серии(най-вероятно последната в сезона защото все пак трябва да се очаква и другия....и то на края на последната сериа от сезона...) и то няма да и каже ами ще я спаси от.........падаща 50 етажна сграда върху нея:/......
дейба по принцип съм сдържан човек...непуша от 1 месец.....ама от началото на 5 сезон(т.е. неска към обед) до сега испуших 3 цигари!!!!!!...тея вкараха толкова драма в тоя сериал че One Tree Hill и ОС ряпа да ядатsad.gif..........

Само едно щи каа като те дразни толкова мнооо сериала не го гледай никой не те кара насила това че те изнервя сериала мен не ме грее изобщо и за в бъдеще спазвай приличие особено в тази тема wink.gif
Victoria
Според мен човекът си е търсил повод да хване някоя цигара. wink.gif

Аз съм вече (или може би трябва да кажа 'още') на 5x05 и се чудя. Тази смърт в 512 епизод, същата ли е, за която Джор-Ел каза на Кларк, че някой негов близък ще умре в замяна на възвръщанеот на способностите на Кларк? Т.е. Джор-Ел ли е виновен за смъртта в 100тния епизод?
Clark Kent
QUOTE(Victoria @ Feb 6 2006, 06:25 PM) *

Според мен човекът си е търсил повод да хване някоя цигара. wink.gif

Аз съм вече (или може би трябва да кажа 'още') на 5x05 и се чудя. Тази смърт в 512 епизод, същата ли е, за която Джор-Ел каза на Кларк, че някой негов близък ще умре в замяна на възвръщанеот на способностите на Кларк? Т.е. Джор-Ел ли е виновен за смъртта в 100тния епизод?

Ми общо взето така стоят нещата ми гледай и ще разбереш по интересно е сам да си го разнищиш отколкото някой да ти каже и да ти развали кефа от изненадата
Clark Kent
Новия 14 Епизод \\TOMB//

ARENABG TORRENT
vIkToRsHeFa
Почнах го до довечера като се върна таман ще е свален.... 3.gif
Интересно ми е само как ще се развие работата от тук нататък 15.gif след възловия момент във епизод 100 и започналата развръзка във 101-ви ... blush.gif
Clark Kent
Ето го новия 15 Епизод \\CYBORG//

IPB Image
\\\\\\\\CYBORG////////
LEX_Luthor
Абе Кларки ти много говориш ама що не земеш да преведеш някоя серийка
хубаво си превел 1 сезон ама сто не продължиш
Clark Kent
Когато аз реша тогава, ако имаш зор превеждай щото аз нямам
Victoria
То много лесно да кажеш "преведи", ама това не е лесно каот да гледаш филма. Пък нали все пак 3 сезон се превежда в момента, бавно но славно. Не виждам защо недоволстваш.

Някъде мернах, че следващите епизоди ще за чак април. Вярно ли е? sad.gif
Clark Kent
QUOTE(Victoria @ Feb 18 2006, 03:19 PM) *

То много лесно да кажеш "преведи", ама това не е лесно каот да гледаш филма. Пък нали все пак 3 сезон се превежда в момента, бавно но славно. Не виждам защо недоволстваш.

Някъде мернах, че следващите епизоди ще за чак април. Вярно ли е? sad.gif

Да това е правилно епизоди няма да видим цял месец и то не се знае кога точно ще пускат следващия епизод щото пише само месеца , жалко но истина кво да се праи sad.gif
solenka
Идеално, че няма да го дават цял един месец! biggrin.gif Не си мислете нищо лошо, но така ще мога да ви настигна с гледането, защото в момента съм на сезон 3.
Victoria
QUOTE(solenka @ Feb 18 2006, 11:53 PM) *

Идеално, че няма да го дават цял един месец! biggrin.gif Не си мислете нищо лошо, но така ще мога да ви настигна с гледането, защото в момента съм на сезон 3.

18.gif
Абе то и аз така си мислех на предната пауза, ама сега като ги изгледах всичките и...
Clark Kent
Следващия епизод на 30 Март Честито dry.gif

Date Ep# Episode
2/23 NO EPISODE - PRE-EMPTED FOR "JUST MARRIED"
3/2 #5-7 "Splinter"

3/9 #5-10 "Fanatic"
3/16 #5-11 "Lockdown"
3/23 #5-12 "Reckoning" 100TH EPISODE!

New Episodes Begin Again March 30

3/30 #5-16 "Hypnotic"
4/6 #5-17 "Void"
4/13 #5-18 "Fragile"

4/20 #5-19 Title TBA
4/27 #5-20 Title TBA
5/4 #5-21 Title TBA
5/11 #5-22 Title TBA

Victoria
Episode #5-17
Air Date: April 6, 2006
Guest Stars: John Schneider (Jonathan Kent)

Звучи заинтригуващо. tongue.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Victoria @ Mar 16 2006, 09:36 PM) *

Episode #5-17

15.gif Наистина е заинтригуващо... Буквално гостуваща звезда... Но има 2 възможности... джонатан кент да възкръсне някак си от 6 или 7 вид криптонит ( не 5-ти защото той е "неоткрития" и не го броим biggrin2.gif ) и може маалко да се забози сериала макар да е много хубаво ако джонатан се върне. Другата възможност е да се показва за последно което е някак си гадно но... sad.gif
Victoria
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Mar 16 2006, 10:12 PM) *

Episode #5-17

15.gif Наистина е заинтригуващо... Буквално гостуваща звезда... Но има 2 възможности... джонатан кент да възкръсне някак си от 6 или 7 вид криптонит ( не 5-ти защото той е "неоткрития" и не го броим biggrin2.gif ) и може маалко да се забози сериала макар да е много хубаво ако джонатан се върне. Другата възможност е да се показва за последно което е някак си гадно но... sad.gif

Ееее, ти пък си песимист за сериала, недей така. smile.gif Не беше ли гадно, когато почина. Ех, да беше Лана това, ами пусто тая любов... 9.gif След като е като гост, едва ли ще възкръсне или пък може би само за един епизод. smile.gif
Clark Kent
QUOTE(Victoria @ Mar 16 2006, 11:21 PM) *

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Mar 16 2006, 10:12 PM) *

Episode #5-17

Ееее, ти пък си песимист за сериала, недей така. smile.gif Не беше ли гадно, когато почина. Ех, да беше Лана това, ами пусто тая любов... 9.gif След като е като гост, едва ли ще възкръсне или пък може би само за един епизод. smile.gif

За да ви отворя очите и на двамата специално на vIkToRsHeFa biggrin.gif ето ви това клипче което е трейлър на 5 сезон в който са включени моменти от следващите епизоди просто бях забравил за него сега като видях какво сте писали видях сори blush.gif и между другото за да ви превърша спора Джонатан се появява за 1-2 серии като призрак или нещо такова но не и за постоянно или както каза vIkToRsHeFa да възкръсва чак толкова бозаджийски нема да го направят споко biggrin2.gif

SEASON 5 TRAILER
storm
5x16 вече е в upload.ggbit.info , re-enc. е в rmvb формат .
LEX_Luthor
Season 5, Episode 17: Void
6 April 2006
Season 5, Episode 18: Fragile
13 April 2006
Season 5, Episode 19: Mercy
confused.gif?
Season 5, Episode 20: Fade
27 April 2006
Season 5, Episode 21: Oracle
4 May 2006
Season 5, Episode 22: Vessel
11 May 2006
vall2003
QUOTE(LEX_Luthor @ Apr 4 2006, 12:31 AM) *

Season 5, Episode 17: Void
6 April 2006
Season 5, Episode 18: Fragile
13 April 2006
Season 5, Episode 19: Mercy
confused.gif?
Season 5, Episode 20: Fade
27 April 2006
Season 5, Episode 21: Oracle
4 May 2006
Season 5, Episode 22: Vessel
11 May 2006

Ето ви линк за 5x18
http://aedlion.com/torrents-details.php?id=1115
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.