Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill - Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
FrAgMaKeR
Сезон 3 на One Tree Hill:

!тук >> Винаги актуални линкове << тук!

Как оценявате първите епизоди, това ли очаквахте? Какво мислите, че ще се случи в следващите серии?

Това е тема за дискусии за сезона и за обмяна на линкове за сезон 3 smile.gif
AZDEAZ
Първа серия определено ми хареса. Не мога да кажа дали е това, което съм очаквала, защото аз исках да бъда изненадана от сценаристите и не си бях съставила план какво искам от продължението. Само да се появят английските субове и ги почвам, ще се постаря да съм максимално експедитивна.
vIkToRsHeFa
Честито и от мен на всички фенове на сериала !!!
Аз също ще помогна по един поооооо особен начин ; )
Clark Kent
Туко що го гледах епизодчета биа биа имах и по-големи очаквания от тази сериа ама това е защото се бях надхал много от него иначе One Tree Hill си остава One Tree Hill
boy_07
и аз много се кефя за новите серии но за съжаление няма да мога да помагам въпреки силното ми желание за суб-обаче съм адски зле със английскияsad.gif
Clark Kent
Аз нямам нищо против да помогна със превеждането на One Tree Hill ще си го дублирам с Smallville няма да е проблем за мен ще се уговорим с AZDEAZ как да си менкаме епизодите кой какво да превежда 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Clark Kent @ Oct 6 2005, 06:07 PM)
Аз нямам нищо против да помогна със превеждането на One Tree Hill  ще си го дублирам с Smallville няма да е проблем за мен ще се уговорим с AZDEAZ как да си менкаме епизодите кой какво да превежда  4.gif
*

Ааа и аз искам и аз искааам wink.gif wink.gif *тръшка се*
Обаче вече заплюх 1ви епизод за Дарито, защото аз заминавам за събота и неделя и няма да мога biggrin2.gif biggrin2.gif

Иначе относно първи епизод.. не се сдържах и го гледах на английски, но да си призная честно от думите им почти нищо не разбрах... тия май се състезават кой може да фъфли най-много и да си мрънка под носа.. преди като имаше английски субтитри поне не се налагаше толкова да ги слушам какво си бърборят wink.gif Както и да е, после пак ще го гледам.

Иначе вече официално не е Лукас подпалвача, защото в спомените на Дан човекът е бил с тъмна коса... ph34r.gif Но кой е изобщо не ми се мисли сега no.gif
delfina_f
толкова дълго 4аках да доиде тоя 3-ти сезон дайе си гледах старите два сазона отново и отново заштото така се биах вглъбила в сериала че като изгледах 2-та сезона и свърши се 4удех какво да правяsmile.gif.Наистина както казаха по нагоре премиерата на първия епизод от новия сезон не е тожа което всички оцхакжаха-не отговори на въпросите ни-дали хейли ште се събере с нейтан,дали дан ште умре-исках да умре заштото много голяяяма гад е,и исках аз лично пейтън и лукас да се съберат,но... бруке пак се довле4е от небитието и .....Искам да превездам ако АЗДЕАЗ или Лудото_мими имат проблеми с субтитрите заштото има много кофти лафчета които са типиьни за англииския и човек трябва два или три пъти да гледа една серия да вдене за какжо става жупросsmile.gifако искате хора да се съзим и да прежедем за хората които си нямат на идея за какжо стажа на жапрос и остажат разоцхарожани като не разборат-особено сега когато няма субтитри нито на бг нито на англииски,жсе пак нали за тожа е форума да си помагаме които с какжото мойе. D

mejdudrugoto ne e lukas naistina koito zapali dan a toi e vzel lisht4eto na koeto pishe-for everything you have done ili neshto takova-i posle si go gledashe-spored men e deb ili keith
AZDEAZ
QUOTE(delfina_f @ Oct 6 2005, 08:00 PM)
толкова дълго 4аках да доиде тоя 3-ти сезон дайе си гледах старите два сазона отново и отново заштото така се биах вглъбила в сериала че като изгледах 2-та сезона и свърши се 4удех какво да правяsmile.gif.Наистина както казаха по нагоре премиерата на първия епизод от новия сезон не е тожа което всички оцхакжаха-не отговори на въпросите ни-дали хейли ште се събере с нейтан,дали дан ште умре-исках да умре заштото много голяяяма гад е,и исках аз лично пейтън и лукас да се съберат,но... бруке пак се довле4е от небитието и .....Искам да превездам ако АЗДЕАЗ или Лудото_мими имат проблеми с субтитрите заштото има много кофти лафчета които са типиьни за англииския и човек трябва два или три пъти да гледа една серия да вдене за какжо става жупросsmile.gifако искате хора да се съзим и да прежедем за хората които си нямат на идея за какжо стажа на жапрос и остажат разоцхарожани като не разборат-особено сега когато няма субтитри нито на бг нито на англииски,жсе пак нали за тожа е форума да си помагаме които с какжото мойе. D
*

Хора много благодаря (от името на всички преводачи на ОТН) за желанието ви да помагате. Но това се налагаше, когато трябваше да преведем 45 серии на куп. Два месеца се бъхтихме неуморно и парелно с това се готвихме за кандидат-студентски изпити, държавни изпити и изпити по английски след 8 клас. Сега вече е лесно, по една серия на седмица си е просто песен. Като това не означава, че ще трябва да чакате цяла седмица за субтитрите. Трябва да чакате само толкова, колкото се налага на французите от forom.com да направят тайминг и английски субтитри на серията. Веднага щом те са готови и ние ще се заемем с пълна скорост. Уверявам ви, че и те са бързи, но все пак и на тях им трябва малко време - правенето на тайминг е хипер пипкава работа, а те се справят перфектно с това.
В този смисъл помощ търсим само дотолкова, доколкото примерно някой, ако може да направи сам тайминг и субтитри бързо. В противен случай ни се налага да чакаме французите.
Който иска да превежда нека го направи - никой от четирима ни, които превеждахме досега сериала, не държим изключителни права за него. Наслука на всички желаещи.

Относно първа серия - на мен ми хареса. Няма как да отговорят на всичките ни въпроси още в първата серия, нали ако го сторят няма какво да гледаме след това, а ни чака цял сезон.
solenka
Най - накрая да видим и така мечтания 3 сезон! Аз обаче ще почакам първо бг субтитрите, понеже съм си малко зле с английския. Искам да благодаря на всички, които се заеха да превеждат предишните два сезона и на тези, които ще превеждат и този! Хора, просто без вас едва ли щях да разбера нещо от този толкова страхотен сериал. worthy.gif
eL
Естественно че няма да разкрият нещата още от първата серия happy.gif И аз имам огромно желание да видя най-после моите любимци - Лукас и Пейтън заедно....но има време smile.gif мога и да почакам още 4.gif smile.gif
FrAgMaKeR
Най-накрая и аз изгледах 1-вия епизод. Хареса ми, добро въведение в нещата е, престоят интересни неща от тук нататък. Не забелязах да фъфлят много и мисля, че разбрах почти всичко, иначе на въпроса "кой е подпълвача" мисля че се намери отговор, просто образа трябва да се изясни след няколко епизода (ето го и него - подпълвача):
Вижте прикачените файлове
ludoto_mimi
Аз имам предложение кой е човека, ама не мога да си прикача снимката biggrin2.gif

Аз пък казвам, че е Нейтън... не си ли приличат това и "размазаното"? Според мен дори много biggrin2.gif

IPB Image
delfina_f
това че показват неитън как се прибира е трик на режисиора,лукас пък казва че е направил нещо и не може да върне времето назад,хора не се заблуждавайте само деб е направила палежа за да се измъкне от дан,другия вариант е кийт да е, анди е в нова зеландия и не се знае но може и да е джуулс..кои знае много са добри и само ни пързалят с предположениятаsmile.gif))
boy_07
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 6 2005, 11:31 PM)
Аз имам предложение кой е човека, ама не мога да си прикача снимката  biggrin2.gif

Аз пък казвам, че е Нейтън... не си ли приличат това и "размазаното"? Според мен дори много biggrin2.gif

IPB Image
*

и аз съм на същото мнение...........
Scott
А освен от датата ще може ли да се направи така какро са сезон 1 и 2 защото е по-удобно когато са на едно място unsure.gif
EDIT: много се извинявам за невежеството
nevista22
[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=purple]здрасти, първият епизод ми хареса. премерен, емоционален, точно както останалите епизоди. добре се справят засега сценаристите.

и аз му се радвам, много повече от ОС, защото не изтъпя в развръзката.
колкото до това кой е запалил дан - не знам, но знам кой го е спасил - люк.!!

относно субтитрите.аз им разбрах всичко докато гледах епизода, да има три-четири реплики, които ми се губят, но не знам нищо за това как се създават субтитри. така че ако някой има нужда от превод или помощ за това, да не се стеснява...
KiD^ViCiOuS
здравеите smile.gif
аз съм новичка във форума и исках само да споделя мнението си подпалвача...
първия епизод о6те се сфаля...и е само 7 % sad.gif но 6те трябва да почакам за да го гледам...
иначе...моето мнение е че подпалвача на Дан е не друг,а самия Андъ..учителят..6тото ако си спомняте когато маиката на Луцас отива6е при него ф австралия него го няма6е ф хотела не се бе6е регистрирал о6те..а и така много изведнъй изчезна...според мен 6те е тои...6тот...някак си ако е Луцас или Натхан или пък дори и Деб..вече става много сериозна работата...те са едни от основните герои..ся ако станат и убиици,престъпници...не6то...не е маи така...а пък и да убие6 ба6та си...де да знам...мисля си че продуцентите не са такива...
както и да е...6те разберем съфсеееем скоро smile.gif
wi7ch
Аз също съм нова. До преди две седмици само бях чувала за one tree hill но не можех да го намеря и дори мислех че е само филм.За две седмици успях да изгледам и двата сезона.Вече гледах и първата серия на третия и с нетърпение очаквам другите.Също и субтитрите.
А относно подпалвача аз си мисля че е Лукас.Защото нали той каза на Пейтън че е напрачил нещо тази нощ когато минаваше пожарната.Може и да греша но ще видим biggrin.gif
AZDEAZ
Аз пък мисля, че идеята на nevista22, за това какво е имал предвид лукас с думите си към пейтън, имат основание. Не ми беше хрумвало, но мисля, че е права. Явно Лукас го е спасил и затова полуизгорялото листче от уискито е в него.
eL
според мен е Нейтън...много странен ми се стори погледът му когато видя че дан е спасен ... пък и е много очевидно за да го е направил лукас...по скоро той е бил спасителя .... blink.gif biggrin.gif
FrAgMaKeR
Най-сериозен мотив за подпалването има брата на Дан, както и онази за която искаше да се жени.. нали си спомняте, че Карън го видя същия ден, в който стана палежа.. Въпреки, че тази снимка е от съня на Дан, а не е спомен, което значи че не трябва да се взима много под внимание smile.gif Края на първи епизод от новият сезон ми хареса, тоя Дан много се е здухал и нищо чудно в края на този сезон да вземе да убие някой.. 15.gif точно от този край може да се предположи, че подпалвача е Лукас, ако си спомняте какво точно се каза накрая..
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 9 2005, 04:27 PM)
Края на първи епизод от новият сезон ми хареса, тоя Дан много се е здухал и нищо чудно в края на този сезон да вземе да убие някой..  15.gif точно от този край може да се предположи, че подпалвача е Лукас, ако си спомняте какво точно се каза накрая..
*

Припомни ми, че не помня точно rolleyes.gif biggrin2.gif
Scott
Не знам ама прахчето дето откри на бутилката може да е от хапчетата които Деб държеше в онова пликче а за палежа и представа си нямам но може би са Деб и Кийт. Лошото е че това ко**ле пак оцеля.
eL
да ама признайте си че без него сериалът щеше да изпростее... biggrin.gif smile.gif уфф много ме объркахте с тези предположения....та те всички искат Дан да мре... happy.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 9 2005, 08:45 PM)
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 9 2005, 04:27 PM)
ако си спомняте какво точно се каза накрая..
*

Припомни ми, че не помня точно rolleyes.gif biggrin2.gif
*

Ами точно в момента на края, където Пейтън говори нещо за зъл човек и добър човек.. и дават Дан в момента на пожара с хартииката в ръце, а после Лукас си върти същата хартия smile.gif Обаче сега ще вкарам още една теория.. ако след като подпалвача е подпалил офиса и си е тръгнал се е появил някой друг и е измъкнал(спасил) Дан.. wacko.gif
Scott
Дайте друг линк освен тези които са дадени защото нито един не мисе отваря cry.gif
KiD^ViCiOuS
според мен Анди е убиеца на Дан..а после се е появил Лукас и го е спасил..затова хартииката е у него..Анди много бързо изчезна от сцената...а и спомнете си..когато Карен го търсеше в хотела той не се беше регистрирал още..
ще видим...нямам търпение да гледам 2-ра серия вече :Д

Моля пиши на кирилица, има няколко кирилизатора!
FrAgMaKeR
QUOTE(Scott @ Oct 9 2005, 10:19 PM)
Дайте друг линк освен тези които са дадени защото нито един не мисе отваря 1crying[1].gif
*

Кои линкове не ти работят по точно?
Scott
Еми тоя на датата а в арената не съм регнат sad.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Scott @ Oct 9 2005, 11:01 PM)
Еми тоя на датата а в арената не съм регнат sad.gif
*

Самата data.bg не бачка store3, съветвам те да се регистрираш в арената, защото няма да съжеляваш, а иначе от торент сериали може и без да си регистриран да сваляш smile.gif
KiD^ViCiOuS
междудругото..забелязахте ли че Нейтън вече няма обичка на лявото зърно..а у освен това има странен белег в ляво..
обичката беше много секси sad.gif не трябваше да я маха..
а...и...извинявам се че съм ви отворила работа да ми редактирате постовете...забравих че трябва да се пише на кирилица..
solenka
Аз искам да попитам дали скоро ще започнат да се качват сериите в унгареца или японеца?
boy_07
а някой знае ли какво става със субтитрите...
FrAgMaKeR
QUOTE(solenka @ Oct 10 2005, 10:31 AM)
Аз искам да попитам дали скоро ще започнат да се качват сериите в унгареца или японеца?
*

То серията е само една за сега, качват се, сега качих 1-вата, незнам кога ще я индексират, но и от арена не е проблем да се свалят, защото покрай регионалният тракер скоростите са доста добри. Иначе за hu-то ще ги качваме smile.gif

QUOTE(boy_07 @ Oct 10 2005, 08:17 PM)
*

Чакат се английските субове да излязат, за да може по тях да се направи превода, стига сте им давали зор на преводачите, като излезнат те, веднага ще ги преведат..
vIkToRsHeFa
QUOTE(boy_07 @ Oct 10 2005, 08:17 PM)
*

По принцип субтитрите се вземат на англииски готови и се превеждат на български просто още не са излезли такива. Както каза @fragmaker само да излезнат и ще са готови почти веднага и на български.
delfina_f
[quote=КиД^ЖиЦиОуС,Оцт 9 2005, 10:19 PM]
междудругото..забелязахте ли че Нейтън вече няма обичка на лявото зърно..а у освен това има странен белег в ляво..
обичката беше много секси sad.gif не трябваше да я маха..
а...и...извинявам се че съм ви отворила работа да ми редактирате постовете...забравих че трябва да се пише на кирилица..
*

ш/яуоте
обичката наистина я няма но белега ако си спомняте от втори сезон си го направи когато игра сам баскет и го беше яд на хейли-от там му е белега а не от друго wink.gif
$windle
Това е едно от най-тъпите неща, който съм гледал, ама кво да се прави - свиква се...
Pomo
Аз няма дя обръщам внимание на това кой кого убил и т.н., но някой поне няма ли да коментира новия външен вид на П.С. и Б.Д.. Аз лично много харесвам новат прическа на Хилъри Бъртън, но тази на София нещо не ми допада, този бретон дето го е вкарала нещо много ретро ми си вижда. Иначе цяло лято гледам TRL, но явно Хилъри е снимала през цялото време, така и ни можах да я засека mad.gif
А за сериала, толкова много ми се иска Б.Д. да се зариби с Устата, ама явно няма да е скоро, иначе най - много в първия епизод ми хареса, че нямаше нито една сцена с треньора biggrin2.gif толкова ми е скучен този негов герой, че като го дадат и преминавам напред в серията.
Айде да идва утре и да излиза новия епизод, поздрав на всички във форума!
ruevs
dry.gif кой ден от седмицата излизат сериите от новия сезон smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(ruevs @ Oct 11 2005, 06:20 PM)
dry.gif кой ден от седмицата излизат сериите от новия сезон smile.gif
*

Сряда вечерта по американската телевизия, което е в малките часове на нощта при нас wink.gif
AZDEAZ
Очаквам от вас огромни благодарности към ludoto_mimi, за труда й през тези два дена да превежда по слух. Приятно гледане.

субтитри за първи епизод, трети сезон
SetKoen
QUOTE(AZDEAZ @ Oct 11 2005, 04:44 PM)
Очаквам от  вас огромни благодарности към ludoto_mimi, за труда й през тези два дена да превежда по слух. Приятно гледане.

субтитри за първа серия, трети сезон
*

БРАВО !!!Специални благодарности на екипа Ви!!!И най-вече на @ludoto_mimi banana.gif banana.gif banana.gif
Aма става ли да ги качите някъде тъй като там имам бан... 14.gif
Menna
QUOTE(AZDEAZ @ Oct 11 2005, 06:44 PM)
Очаквам от  вас огромни благодарности към ludoto_mimi, за труда й през тези два дена да превежда по слух. Приятно гледане.

субтитри за първа серия, трети сезон
*

как иначе-благодарности и от мен smile.gif punk.gif -продължавайте да ни радвате smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(SetKoen @ Oct 11 2005, 06:52 PM)
БРАВО !!!Специални благодарности на екипа Ви!!!И най-вече на @ludoto_mimi banana.gif  banana.gif  banana.gif
Aма става ли да ги качите някъде тъй като там имам бан... 14.gif
*

Може, разбира се, цък тук

Даже, wolf ме е изпреварил, наш човек ph34r.gif
vIkToRsHeFa
Добавям ги и в сайта ако някой иска да ги сваля може и от там.
Благодаря на преводачите за невероятно бързите действия.
solenka
Много благодаря на всички за бързото съдействие за субтитрите! Невероятни сте! 13.gif
KiD^ViCiOuS
браво!! worthy.gif много сте яки smile.gif
а междудругото...утре дали ще е качена втора серия? smile.gif
а и искам да ви кажа...на който поддържа сайта...мога да помогна с около -93746-73246=7=27365 снимки от филма и на героите...така 4е ако искате...smile.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Oct 12 2005, 03:43 PM)
браво!! worthy.gif  много сте яки smile.gif
а междудругото...утре дали ще е качена втора серия? smile.gif
а и искам да ви кажа...на който поддържа сайта...мога да помогна с около -93746-73246=7=27365 снимки от филма и на героите...така 4е ако искате...smile.gif
*

Ще трябва да е качена пак на доста места. Ами качвай ги в галерията като имаш толкова много smile.gif
FrAgMaKeR
Линковете в първият ми пост непрекъснато се актуализират 9.gif

2-ри епизод:
@Arenabg.com
@Sab.bz
@Сериали

Ето го и него, ако някой още не е разбрал smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.