Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill - Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
seduction_55
Съжалявам че е извън темата за 3-ти сезон но ми трябва 20 епизод от 2-ри сезон.Мерси предварително. 2sor[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(seduction_55 @ Jul 6 2006, 16:25) *

Съжалявам че е извън темата за 3-ти сезон но ми трябва 20 епизод от 2-ри сезон.Мерси предварително. 2sor[1].gif

One Tree Hill s02e20

Няма да е лошо и да се проверява в сайта... dry.gif
seduction_55
Аз пробвах от сайта обаче не можах да го сваля.Нещо само се изклучи.
Ice^Ice^Baby
Аз от линковете в сайта свалям мн бавно shocking.gif
Някой ако знае откъде може да тегля ама да не е торент
born_4_you
Ето откъде можеш да си намериш линкове за епизодите от датата. Повечето ги има там ,а останилите са торент.

OTH Seasons
barni
от този линк не може да се свали 3-ти сезон. моля ви, дайте някакъв друг или оправете този, защото моят компютър не ми позволява да свалям торенти и само на data-та мога да разчитам. pleeeease sad.gif
вчера излгедах последната сериа на 2 сезон, представяте ли си какво ми е сега!!! направо умирам за 3-ти.
lemmy
Хора наистина съжалявам 4е ви притеснявам пробвах със тоя сайт но не стана не можах да си дръпна "An Attempt To Tip The Scales" SE3E4, а наистина ми трябва може ли някой да ми помогне, нз защо със сайта не стана дръпнах си други епизоди от там но то4но този не стана. Много ви моля помогнете.
VaLaRy
Хора спешно ми трябват някои снимки:
1 Когато Карън защитава Уайти (мисля, че беше 3-ти сезон, 3-та серия);
2 Когато Уайти разказва историята за прякора си,за да убеди Лукас,че Баскета е важен (с3e19)
3 Когато Уайти говори на Рейвънс в почивката на последния мач(с3e20)
4 (Тази си е чисто предизвикателство...) Ако помните в 21 серия на 3-ти сезон имаше снимки от кнога с приказки.Трябва ми тази със замъка (може и някоя друга)
Моля помогнете...

П.С Съжалявам за кирилицата...съвсем забравих... 16.gif обещавам да не правя повече така wink.gif
lemmy
QUOTE(Bucky_ @ Jul 15 2006, 11:22) *

Хора наистина съжалявам 4е ви притеснявам пробвах със тоя сайт но не стана не можах да си дръпна "An Attempt To Tip The Scales" SE3E4, а наистина ми трябва може ли някой да ми помогне, нз защо със сайта не стана дръпнах си други епизоди от там но то4но този не стана. Много ви моля помогнете.

Ей хора аз все още имам нужда от тоя епизод моля ви помогнете не ме оставяйте,моля ви. sad.gif
keira
Здравейте! Изгледах за отрицателно време първи и втори сезон, но както беше казал някой по-нагоре линковете за трети не работят sad.gif Моооля ви, дайте нови не от торент..
Menna
QUOTE(keira @ Aug 14 2006, 11:51) *
Здравейте! Изгледах за отрицателно време първи и втори сезон, но както беше казал някой по-нагоре линковете за трети не работят sad.gif Моооля ви, дайте нови не от торент..
Много ме съмнява да намериш други линкове. smile.gif
А за торентите-има достатъчно сийд на много места и можеш да изтеглиш епизодите веднага,не виждам какъв е проблема да се тегли от торенти? blink.gif

ПС:Иначе и на мен линковете не ми работят. sad.gif
Ice^Ice^Baby
Ами аз имам съшия проблем. Но при мен простоо не иска и не иска да тегли bitcometa и всички торент клиенти дето съм пробвала. НЗ как ще стане но ще се самоубия ако не мога да тегля.... Няма ли все някъде sad.gif
mishelita
Някой знае ли как се казва и на кой е песента от сезон 3 епизод 22 когато Нейтън се хвърля да спаси Купърconfused.gif ohmy.gif Благодаря предварително rolleyes.gif
born_4_you
Led Zeppelin - Babe I'm gonna Leave You

Има си такава тема wink.gif
mishelita
QUOTE(born_4_you @ Sep 2 2006, 01:42) *

Led Zeppelin - Babe I'm gonna Leave You

Има си такава тема wink.gif

Да видях..съжалявам и мерси! smile.gif
Diabolic^Angel
Не ми се теглят сериите от 3 сезон.Плс някой да ми прати други линкове ако има... worthy.gif sad.gif
Ice^Ice^Baby
Ами и на мен също но аз си ги тегля от друг сайт за 4 часа серията , но пробвай

http://www.bgshare.com/index.html
Diabolic^Angel
QUOTE(Ice^Ice^Baby @ Sep 23 2006, 13:31) *

worthy.gif Няма значение времето,благодаря много. happy.gif
streetz
Е в крайна сметка гледам, че нито един от линковете за трети сезон към дата.бг не работи. Разтърсих се, намерих няколко случайни епизода, но по-голямата част липсват. Имаше целия сезон на тракера на дата.бг, но имаше срив преди седмица и оттогава всичко изчезна. Айде ако някой има възможност да ги качи някъде, където може СВОБОДНО да се сваля. Благодаря предварително.
pepito1991
офффффффф няма ли някой да качи 3тия сезон 19.gif ,защото като пробвах да го тегля от един друг сайт ми пише около 70 часа 14.gif моляяяяяя виииииии помогнетеее worthy.gif много се запалих по този сериал и сега.......... не мога да го гледам sad.gif
Menna
В Getty Images" са излязли голям брой нови(стари) промо-снимки от 3ти сезон,които не са били показвани досега.За съжаление аз нямам акаунт за да ги видя всичките,но намерих няколко неща:

Пол е доста екзалтиран като режисьор 18.gif
Bloody_Tears
Хах,мерси за снимките.Пол е много интересен на последната 18.gif
DesiTo
Аз ги разгледах всички, доста от тях вече сме ги виждали. Ето няколко, които поне аз не съм. happy.gif happy.gif

Nasi
worthy.gif worthy.gif worthy.gif

И още много ТУК
Plamenk0
здравейте ,
линковете за сезон 3 не работят ;( ще може ли да ги оправите ?

благодаря предварително wink.gif
Ice^Ice^Baby
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Sep 23 2006, 13:31) *

sanuvam
Моля дайте ми линк за сериите от 3-ти сезон защото в този линк в първия пост тези от 3-ти не могат да се свалят confused.gif
se1
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jun 2 2007, 20:11) *
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Sep 23 2006, 13:31) *

Прегледайте отговорите!
Има всички епизоди от 3ти сезон..само малко по-бавно дърпа отколкото от дата..
lintzi
http://www.bgshare.com/
Ето тук ги има всички епизоди от 1 до 4 сезон smile.gif можете да ги теглите напълно безплатно до 1 месец..
Mr. Winchester
Сезонът е най-готиния и е любимия ми особено 3х16 и 3х22 епизод които къртят от всякъде smile.gif
ShAkEr
Здравейте! smile.gif
Някой може ли да ми каже в кой епизод е сцената с Брук и Лукас под дъжда(ако не се лъжа беше в трети сезон)?Мерси много предварително.
brooke_scott
Цитат(ShAkEr @ Mar 28 2008, 16:44) *
Здравейте! smile.gif
Някой може ли да ми каже в кой епизод е сцената с Брук и Лукас под дъжда(ако не се лъжа беше в трети сезон)?Мерси много предварително.

3x13 wink.gif тая сцена е the best от всички blush.gif
petia_1088
моля някоий да ми каже от къде да си дръпма трети сезон !линковете в сайта не работят а скоро се запалих по филма и мн искам да го изгледам !!!! blush.gif
moni_hs
Цитат(petia_1088 @ Sep 29 2008, 21:22) *
моля някоий да ми каже от къде да си дръпма трети сезон !линковете в сайта не работят а скоро се запалих по филма и мн искам да го изгледам !!!! blush.gif

Заповядай! bigwink[1].gif
petia_1088
Цитат(moni_hs @ Sep 29 2008, 21:27) *
Цитат(petia_1088 @ Sep 29 2008, 21:22) *

Заповядай! bigwink[1].gif

благодаря ти но и тук пробвах вече преди да стигна до форума!незнайнпо защо не ми позволява да се регистрир!!! unsure.gif
esityy
Цитат(Peyton Sawyer @ Oct 6 2005, 21:00) *
Естественно че няма да разкрият нещата още от първата серия happy.gif И аз имам огромно желание да видя най-после моите любимци - Лукас и Пейтън заедно....но има време smile.gif мога и да почакам още 4.gif smile.gif

подпълвача е КийТттттттт biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
moni_hs
Цитат(esityy @ Nov 16 2008, 14:14) *
Цитат(Peyton Sawyer @ Oct 6 2005, 21:00) *
Естественно че няма да разкрият нещата още от първата серия happy.gif И аз имам огромно желание да видя най-после моите любимци - Лукас и Пейтън заедно....но има време smile.gif мога и да почакам още 4.gif smile.gif

подпълвача е КийТттттттт biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Подпалвачът е Деб! bigwink[1].gif
lu~

Моля,забележете Хилари по джапанки. 18.gif 18.gif 18.gif
moni_hs
Топло й е на момичето, иска да си проветри краката, какво лошо има? huh.gif 18.gif 18.gif Сериозно, кой нормален ще отиде на сватба с джапанки?... 18.gif
naley_
Не,не просто тази снимка е единствена по рода си. biggrin2.gif Умрях си като я видях. biggrin2.gif
ludoto_mimi
Какво толкова има? След като в такива моменти не им снимат краката защо да се мъчат да стоят с обувките на токчета по цял ден? София, която е до нея, е с някакви ботушки.
Не разбирам какво толкова се впечатлявате.
fenkanabrooke
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 16 2008, 17:24) *
Какво толкова има? След като в такива моменти не им снимат краката защо да се мъчат да стоят с обувките на токчета по цял ден? София, която е до нея, е с някакви ботушки.
Не разбирам какво толкова се впечатлявате.

Миме, те едва ли се впечатляват, прото такива снимки са наистина забавни и няма нищо лошо за се посмеем за сметка на актьорите, в случая Хилъри. От друга страна си права, аз даже гледах едно интервю с Дженифър Лав Хюит, която казва, че винаги правят така, при всеки възможен случай не носят високи обувки.
ZuZka yeah
Ми, да ами, за к'во да се тормозят. rolleyes.gif Иначе снимката е един път! biggrin.gif
naley_
На тази снимка пак са в действие,но този път Михаела и София.Е,вяно,че тук не ги снимат,но знае ли човек,може пък и така да са играли. 10.gif

http://prikachi.com/files/464647k.jpg
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.