Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill - Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nasi
Дано не стане нищо лошо. Да не е свързано с болеста на Люк.
Няма логика да си тръгват blink.gif blink.gif blink.gif
KiD^ViCiOuS
това не са сакове,а училищните им раници smile.gif
Nasi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 15 2005, 08:41 PM) *

Дааааа. Благодаря!!!!!!!
Найстина са сакове!!! Значи никаде няма да ходят!!!!!!Супер!!!!
Ralna
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 15 2005, 08:41 PM) *

Ученическите им чанти ужас, бая грамадни са 10.gif Ама от 10-ти епизод ли саconfused.gifconfused.gif
mirka
Със сигурност са от 3 сезон,пък в предишните епизоди не съм ги виждала.Ох,кога ще дойде сряда blush.gif
eL
QUOTE(mirka @ Dec 15 2005, 11:39 PM) *

Със сигурност са от 3 сезон,пък в предишните епизоди не съм ги виждала.Ох,кога ще дойде сряда blush.gif

Сори че ще трябва да ви разочеровам хорица ... ама определено сте в заблуда ... тия снимчици изобщо не са от 10та серия ... а от 5та - A Multitude of Casualties който не вярва да види това :
IPB Image
тука Хейли разпитваше Нейтън за това какво се беше случило на Хелуин бала ... (там където целуна Крис) 16.gif biggrin.gif
IPB Image
СТранно как Хейли е със същите дрехи както и на сцените с Лукас ... дали и в 10 епизод ще и позволят да сложи такива 10.gif ...ама се кефя какви коментари се навъдиха на секундата ... хех smile.gif имам чувството че някои от вас биха се справили по-добре със написването на сценария biggrin2.gif
AZDEAZ
Потникът й въобще не е същия, но както и да е. А и на горните снимки е с два потника едновременно - бял и млечно лилав, а на другите снимки е само с един - син потник.
ludoto_mimi
Peyton, busteeeddd biggrin2.gif busted2.gif 10.gif
eL
QUOTE(AZDEAZ @ Dec 16 2005, 12:07 AM) *

Потникът й въобще не е същия, но както и да е. А и на горните снимки е с два потника едновременно - бял и млечно лилав, а на другите снимки е само с един - син потник.

сега ще ме караш да и правя обстоен анализ biggrin2.gif Съжалявам за неточността на изказването си ...наисина си права ...явно ми трябват очила 36_6_1[1].gif ... ама дънките й са същите Пък 4.gif важното е че снимките са от 5ти еп. smile.gif
_HriS_TinA_
дам тоя линк съ6то помага в слу4ея wink.gif http://www.daretomove.net/gallery/thumbnails.php?album=256
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 16 2005, 12:27 AM) *

... ама дънките й са същите Пък

Тя тая сигурно има само един чифт... 18.gif happy.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 16 2005, 12:31 AM) *

Тя тая сигурно има само един чифт... 18.gif happy.gif

ХахАХ 18.gif току що Хейли ми падна в очите ... да не се окаже мърлява пък сега ... да пусна ли и аз една муха ? например ... спрели са й парите (щото техните нали ги няма) и горката няма Пари да си купи нови дънки...и в 10ти епизод отива при Лукас да го моли за помощ със същия лилав потник с който е в 5та серия ? аа не е ли достоверно ... 10.gif biggrin.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 16 2005, 12:41 AM) *

ХахАХ 18.gif току що Хейли ми падна в очите ... да не се окаже мърлява пък сега ... да пусна ли и аз една муха ? например ... спрели са й парите (щото техните нали ги няма) и горката няма Пари да си купи нови дънки...и в 10ти епизод отива при Лукас да го моли за помощ със същия лилав потник с който е в 5та серия ? аа не е ли достоверно ... 10.gif biggrin.gif

Добре бе признавам те 18.gif !!! Направо ме заби wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 16 2005, 12:41 AM) *

Хахахха, да, както сме тръгнали дайте да пренапишем сценария 18.gif И там дето Лукас я е спрял й казва "Спокойно, Хейли, ще ти услужа с някаква фланелка, няма нужда се самоубиваш, само от няколко месеца го носиш тоя потник" 18.gif mrgreen[1].gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 16 2005, 12:43 AM) *

Хахахха, да, както сме тръгнали дайте да пренапишем сценария 18.gif И там дето Лукас я е спрял й казва "Спокойно, Хейли, ще ти услужа с някаква фланелка, няма нужда се самоубиваш, само от няколко месеца го носиш тоя потник" 18.gif mrgreen[1].gif

Хахахахахахах не не е истина просто ... btw много добрa идея biggrin2.gif
Chad Michael Murray
Незнам защо ама на мен не ми се вижда изобщо смешно,хич даже.И аз не харесвам Хейли особенно ама вия дрънкате глупости.Тва че е с един и същи потник в еди колко си серии с него невиждам нищо смешно,вие данеби да носите дрехи за еднократна употреба,като носите някоя дреха да речем един път и след това я изхвърляте а biggrin.gif .Ехххххх с какви глупости се занимават хората когато нямат работа(жени какво да ги правиш biggrin.gif ).
_HriS_TinA_
Леле 4овек никой не е казал 4е не харесва Хейли ...
eL
Хахахха, да, както сме тръгнали дайте да пренапишем сценария И там дето Лукас я е спрял й казва "Спокойно, Хейли, ще ти услужа с някаква фланелка, няма нужда се самоубиваш, само от няколко месеца го носиш тоя потник"

ХАхх 18.gif ми какво да кажа Мими ... тоз Mark Schwahn ряпи да яде biggrin2.gif
QUOTE(Chad Michael Murray @ Dec 16 2005, 02:55 AM) *

Незнам защо ама на мен не ми се вижда изобщо смешно,хич даже.И аз не харесвам Хейли особенно ама вия дрънкате глупости.Тва че е с един и същи потник в еди колко си серии с него невиждам нищо смешно,вие данеби да носите дрехи за еднократна употреба,като носите някоя дреха да речем един път и след това я изхвърляте а biggrin.gif .Ехххххх с какви глупости се занимават хората когато нямат работа(жени какво да ги правиш biggrin.gif ).

xex biggrin2.gif a бе човек ти за едно такова нещо базик му викат чувал ли си? biggrin.gif Хейли си е много готина даже ... ние пак ще си я обичаме ... дори и по цели месеци да не си сменя дрехите .... 1 (4).gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 16 2005, 10:23 AM) *

xex biggrin2.gif a бе човек ти за едно такова нещо базик му викат чувал ли си? biggrin.gif Хейли си е много готина даже ... ние пак ще си я обичаме ... дори и по цели месеци да не си сменя дрехите .... 1 (4).gif

Хахахха, така си е wink.gif Просто се шегуваме, ти пък веднага се хващаш. На това му се вика "хора с въображение и без работа" 18.gif
Chad Michael Murray
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 16 2005, 10:55 AM) *

Хахахха, така си е wink.gif Просто се шегуваме, ти пък веднага се хващаш. На това му се вика "хора с въображение и без работа" 18.gif

Ясно е че се шегувате,аз казах че шегата е тъпа и не е смешна и определено няма въображение в нея.
smilesweety
хора, кога да чакаме титрите за 9ти? sorry ако досаждам, ама ... и ако случайно искате още един преводач - аз съм на среща... happy.gif please.gif
AZDEAZ
Проблемът не е в липса на преводачи, а в липсата на английски титри. Ако може да правиш тайминг и всичко останало сам - давай, никой не те спира, а и разрешение не ти трябва.
Nasi
Ето и официалното превю за 13 епизод, който е след 2 седмици:

Episode 13

NEW LOVE GETS HOTTER THAN EVER - A violent rainstorm knocks out the power in Tree Hill, leading Haley (Bethany Joy Lenz) to Nathan’s (james Lafferty) doorstep and Brooke (Sophia Bush) out into the downpour for a dramatic confrontation with Lucas (Chad Michael Murray). Peyton (Hilarie Burton) finally confronts the truth about Ellie’s (guest star Sheryl Lee) illness, while Mouth (Lee Norris) is tempted by his new friend, Rachel (Danneel Harris). Before morning, secrets are revealed, relationships are tested, and new love gets hotter than ever. Paul Johansson, Barbara Alyn Woods, Barry Corbin and Moira Kelly also star. David Jackson directed the episode written by Stacy Rukeyser.
Nasi
Програма на сериите до края на сезона:

Episode 3.16: With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept- 3/22/06 (REPEAT)
Episode 3.17: Who Will Survive, And What Will Be Left of Them- 3/29/06
Episode 3.18: TBA- 4/05/06
Episode 3.19: TBA- 4/12/06
Episode 3.20: TBA- 4/19/06
Episode 3.21: TBA- 4/26/06
Episode 3.22: TBA- 5/03/06 (Season Finale)

Ще има три седмична пауза между 16 и 17 епизод

317: "Who Will Survive, and What Will Be Left of Them" March 29th, 2006

Spoilers:
There will be alot of Keith flashbacks after his death and look for Royal and Mae to return to say goodbye to their son. Nathan and Haley have a scene on the football field laying sitting together with Nathan's legs on each side of her and they are talking and then start to kiss. Then the sprinklers come on and Haley falls on top of Nathan kissing him then they get up and run across the field. I am told this is not a flashback and that Nathan and Haley are simply seizing life after Keith's death realizing life is too short.
Menna
QUOTE(Nasi @ Feb 18 2006, 08:14 PM) *

Програма на сериите до края на сезона:
Episode 3.16: With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept- 3/22/06 (REPEAT)
Episode 3.18: TBA- 4/05/06
Episode 3.19: TBA- 4/12/06
Episode 3.20: TBA- 4/19/06
Episode 3.21: TBA- 4/26/06

Значи няма да има прекъсвания между оставащите епизоди-това е добре! 15.gif
Nasi
Добавям заглавията на епизодите:

остава само заглавието на последния епизод

Episode 3.18: "When It Isn't Like It Should Be"- 4/05/06
Episode 3.19: “I Slept With Someone from Fall Out Boy and All I Got Was This Stupid Song Written About Me”- 4/12/06
Episode 3.20: "Everyday is a Sunday Evening"- 4/19/06
Episode 3.21: "Over the Hills and Far Away"- 4/26/06

да от четвъртък, до началото на мей без прекъсване! НО после свършва.
angel_mm
След края на трети ще се молим ( worthy.gif worthy.gif worthy.gif )да почне и чтевърти сезон 4.gif
Jordan
Е то при всички положения ще има пауза. няма за почне веднага. Чак наесена ко ще има четвърти... blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Nasi @ Mar 28 2006, 10:04 PM) *

Добавям заглавията на епизодите:

остава само заглавието на последния епизод

Episode 3.19: “I Slept With Someone from Fall Out Boy and All I Got Was This Stupid Song Written About Me”- 4/12/06

да от четвъртък, до началото на мей без прекъсване! НО после свършва.

хахах 21 епизод излиза на моя рожден ден!Да внимават какъв подарък ще ми донесат,че ще има бой!хахха!Дано да има 4 сезон и да започне колкото се може по-рано!
Lucas85
Ako nqmate nishto protiv bih pomolil ako nqkoi ima vazmojnost da kachva vsichki serii v data.bg zashtoto tam e edinstvenoto mqsto ot koeto moga da teglq!!! A sega teglq poslednata kachena tam seriq 14ta!

Blagodarq Vi predvaritelno
Nasi
QUOTE(Lucas85 @ Mar 31 2006, 04:48 PM) *

Ako nqmate nishto protiv bih pomolil ako nqkoi ima vazmojnost da kachva vsichki serii v data.bg zashtoto tam e edinstvenoto mqsto ot koeto moga da teglq!!! A sega teglq poslednata kachena tam seriq 14ta!

Blagodarq Vi predvaritelno

Ето ги:
http://store3.data.bg/ssg/Movies/One%20Tre...ill/Season%203/
Благодаря на хората, които са ги качвали. 4.gif
Nasi
Вече излезна и заглавието за последния 22 епизодза 3-ти сезон:

"The Show Must Go On" by Queen

Episode 3.22: "The Show Must Go On"- 5/03/06 (Season Finale)

ПС: Съжалявам за двойния пост.
fenka_lucas_i_brooke
Наси мерси!В крайна сметка няма да има 4 сезон,така ли cry.gif cry.gif cry.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Nasi @ Apr 2 2006, 09:11 AM) *

Прекрасно заглавие са избрали happy.gif 10х Наси smile.gif
SuxLose?
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 2 2006, 10:19 AM) *

Наси мерси!В крайна сметка няма да има 4 сезон,така ли 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif

Да се надяваме , че ще има
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 2 2006, 10:35 AM) *

QUOTE(Nasi @ Apr 2 2006, 09:11 AM) *

Прекрасно заглавие са избрали happy.gif 10х Наси smile.gif

biggrin2.gif И аз това си мислех,леко иронично ми се струва обаче! 18.gif
Наси,мерси за инфото! 4.gif
solenka
Ако съдим по името на последният епизод - ами то си е казано "Шоуто трябва да продължи", следователно би трябвало да има и 4 сезон, или поне на нас би ни се искало. Дано да стане!
Menna
IPB Image

Краят на сезона наближава,обаче с този текст незнам какво да си мисля ....."The best day of their lives,could be someone's last" wacko.gif
ludoto_tedi
доста объркващо...и остава загадката.....Кой ще умре?
Nasi
найстина доста интересно!!!

Обаче с фотошоп хич ги няма...изобщо не са се постарали.

Note: That is NOT Haley's wedding dress. That is a manipulated Season 3 promo picture with her and the white top and I don't even know if she wears a veil or not. Same thing goes with Nathan and Lucas. They stuck their heads on bodies and manipulated it.
^Mim0zKa^
Ооо това заглавийце....ни дава надежда за 4 сезон сладурковци.... smile.gifДаноо има smile.gif
Хихи ина4е Хейли е много сладка булка не мислите ли smile.gif wink.gif
Jordan
знаех си аз, че това е някаква фото манипулация... blink.gif
striikar
няма начин след като някой ще умира точно в края на сезона да няма следващ сезон затова вече може да се радвате че 4ти сезон ще има !!! а аз лично мисля че Деб ще е в колата заедно с чичото Куп а тази снимка наистина е малко несръчно направена smile.gif
Nasi
феновете ще избират и първата песен на свадбата!!!

IPB Image

хаха ето и уж промо постера:
IPB Image

IPB Image
Jordan
Аааааааа, че сладурскоооооооо 3.gif 3.gif 3.gif
Баси якото, това е супер оригинално е сладко wub.gif wub.gif wub.gif
За съжаление не мисля, че някой от БГ ще гласува... sad.gif
Баси, Нейтън и Хейли ми стопяват сърцето blush.gif blush.gif blush.gif
^Mim0zKa^
Аааа да супер е слади4ко smile.gifОхх Йори и на мене ми го стоплят тея сладури smile.gif6то пак..да не гласуват..ние нали сме затова smile.gif
Jordan
знам ли, може нашите мобилни мрежи и техните да не са нещо съвместими, разбирам ли им и аз... wacko.gif
Jack Bauer

Ето ги:
http://store3.data.bg/ssg/Movies/One%20Tre...ill/Season%203/
Благодаря на хората, които са ги качвали. 4.gif

Тоя линк не работи някав друг има ли ама да не е торент моля!!!
Reni
Да, наистина!!! Умолявам ви!!! Който може да качи 12-13 епизод от 3 сезон и от 17 нагоре.................. Дата,Бол.бг.... КАДЕТО И ДА Е, pleaseee!
OTH_fenka
Аз си ги свалях от тук
или ако си абонат на Евроком Пловдив от локалния сайт. Мисля че и в арената ги има. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.