Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill - Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
_HriS_TinA_
а не няма6е нов....можеби за6то няма6е и нова серия незнам dry.gif ...нямам търпение 10.gif
Fortuna
Абе, народе даите да ви питам - какво става с 3 сезон? Само 7 епизода ли са? Има ли още и дали са качени някаде? Знаете ли нещо по въпроса?
solenka
QUOTE(Fortuna @ Nov 26 2005, 07:38 PM) *

Abe, narode daite da vi pitam - kakvo stava s 3 sezon? Samo 7 epizoda li sa? Ima li o6te i dali sa kacheni nqkade? Znaete li neshto po vyprosa?

Относно 3 сезон - в момента се снимат серийте и затова са толкова малко.
KuKla_FuKla^_^
е кога най на края ще излязат българските субтитри на този седми епизод 14.gif много е тъпо да се чака по толкова за субс. ако трябва аз ще ги преведа
ludoto_mimi
QUOTE(KuKla_FuKla^_^ @ Nov 29 2005, 08:50 PM) *

е кога най на края ще излязат българските субтитри на този седми епизод 14.gif много е тъпо да се чака по толкова за субс. ако трябва аз ще ги преведа

Субритри за 7ма серия има много отдавна, още като излезе серията. И проверявай преди да задаваш глупави въпроси!! mad.gif

Като знаеш толкова вземи си ги преведи сама. Поне ще си мрънкаш на себе си що нямало субтитри!
KuKla_FuKla^_^
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 29 2005, 08:53 PM) *

Субритри за 7ма серия има много отдавна, още като излезе серията. И проверявай преди да задаваш глупави въпроси!! mad.gif

Като знаеш толкова вземи си ги преведи сама. Поне ще си мрънкаш на себе си що нямало субтитри!

ми щях защо пък не и като ги има каде са качени ? или поне англ. каде са?
AZDEAZ
СУБТИТРИ ЗА СЕДМА СЕРИЯ

Ето от този сайт търси друг път преведените серии subs.unacs.bg Тук ги пускаме ведна щом ги преведем. Не знам ти къде си търсила, но вече си мислих, че всички знаят този сайт.
Пропуснали сме да дадем линк и тук към субовете, защото когато ги направихме, сайта беше блокирал за известно време.
Поздрави, Симонче. И го давай по-кротко, животът е достатъчно къс, за да го пропиляваш в нерви.
Fortuna
А някои да има някаква бегла идея кога ще излязат останалите епизоди?! (Не искам да съм досадна - просто този сериал яко ми влезе под кожата). И така - тея в Холивуд трябва малко да позабързат темпото.
FrAgMaKeR
QUOTE(Fortuna @ Nov 30 2005, 01:31 AM) *

A nqkoi da ima nqkakva begla ideq koga shte izlqzat ostanalite epizodi?! (Ne iskam da sam dosadna - prosto tozi serial qko mi vleze pod kojata). I taka - teq v Holivud trqbva malko da pozabyrzat tempoto.

Моляте пиши на кирилица!

8-ми епизод: 11/30/2005
9-ти епизод: 12/07/2005
10-ти епизод: 01/11/2006
11-ти епизод: 01/18/2006
KiD^ViCiOuS
ухх...аз пак да ви питам?някаква идея дали тая седмица ще излезне или по-точно вече трябва да е излезнал Дневникът на Пейтън? ако някой го е дръпнал мооооооля да го ка1и някъде и да даде линк щото аз по незнайно ква причина не мога да го дърпам sad.gif
мерси smile.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Nov 30 2005, 09:37 AM) *

ухх...аз пак да ви питам?някаква идея дали тая седмица ще излезне или по-точно вече трябва да е излезнал Дневникът на Пейтън? ако някой го е дръпнал мооооооля да го ка1и някъде и да даде линк щото аз по незнайно ква причина не мога да го дърпам sad.gif
мерси smile.gif

Мдам излезнал е !!! Днес от 5:31 сутринта wink.gif smile.gif biggrin.gif много готин изтеглих си го колкото за линк ами AZDEAZ бе6е обяснявала как да си го дръпнем по-горе smile.gif http://thewb.warnerbros.com/web/off_site.j...ton%27d+Podcast ей тва е линка ами надявам се да има6 iTunes инъ4е не става е тва е wink.gif 4.gif хехехех как обсъжда Крис не е истина biggrin.gif много му е ядосана заради Брук ... ммм бих го ка4ила в ДАТАТА ,но няма как заради тва тъпо ftp....sad.gif
RoXXy_
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Nov 30 2005, 09:37 AM) *

мерси smile.gif

ми виж дали тва можеш да го отвориш 4.gifмиау
smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(RoXXy_ @ Nov 30 2005, 09:53 PM) *

ми виж дали тва можеш да го отвориш 4.gifмиау
smile.gif

Ха! това не го знаех wink.gif и аз имам блог там.. 10.gif
KiD^ViCiOuS
мерсииииииииииии smile.gif
Menna
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 30 2005, 01:49 AM) *

Моляте пиши на кирилица!

Уау,цял месец разлика след 9ти епизод ohmy.gif
Иначе това епизодче беше страхотно-хехе какво нещо са технологиите-записа на Устата беше добро попадение biggrin.gif 4.gif Иначе ми стана гадно заради Брук и Лукас wacko.gif
Chad Michael Murray
Ще може ли да ви помоля нещо,ся като излезна 8 епизод да не го коментирате какво се е случило защото аз съм от тези които чакат събтитрите.
Menna
QUOTE(Chad Michael Murray @ Dec 1 2005, 12:33 PM) *

Ще може ли да ви помоля нещо,ся като излезна 8 епизод да не го коментирате какво се е случило защото аз съм от тези които чакат събтитрите.

Ако си прочел и случайно подзаглавието на темата ще забележиш,че пише "линкове, субтитри, дискусии и коментари"-просто не чети мненията и толкоз-все пак това е форум,но щом толкова ти пречи ще се преместя в съседната тема за 8ми епизод-ако може там да пишем разбира се? mad.gif
ludoto_mimi
One.Tree.Hill.S03E08.HDTV.XviD-XOR@ArenaBG
One.Tree.Hill.S03E08.HDTV.XviD-XOR@Nine.cult.bg

Иначе записа на Маут беше суперр smile.gif laugh.gif
Chad Michael Murray
QUOTE(Menna @ Dec 1 2005, 12:37 PM) *

Ако си прочел и случайно подзаглавието на темата ще забележиш,че пише "линкове, субтитри, дискусии и коментари"-просто не чети мненията и толкоз-все пак това е форум,но щом толкова ти пречи ще се преместя в съседната тема за 8ми епизод-ако може там да пишем разбира се? mad.gif

Споко де не се нервирай толкова,просто казах че ще е по добре за тези дето го гледат със суб. да незнаят какво става във сериата ама ти като искаш направи и един обширен анализ.
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 1 2005, 12:42 PM) *

Мими smile.gif -да попитам втория линк,който си дала,винаги ли излиза успоредно с първия,защото има хора които нямат достъп до Арена.бг и затова? wacko.gif

Chad Michael Murray-ОК smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Dec 1 2005, 12:47 PM) *

Мими smile.gif -да попитам втория линк,който си дала,винаги ли излиза успоредно с първия,защото има хора които нямат достъп до Арена.бг и затова? wacko.gif

Ъ, не зацепих blink.gif По принцип се дават няколко линка, защото аренабг и саб.бз изискват регистрации, а някои - не wink.gif Май за това питаше... wacko.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 1 2005, 09:30 PM) *

Ъ, не зацепих blink.gif По принцип се дават няколко линка, защото аренабг и саб.бз изискват регистрации, а някои - не wink.gif Май за това питаше... wacko.gif

Точно затова питах biggrin.gif -мерси много 10.gif
smilesweety
хубаво де, ами кога излизат субтитрите за 8ми? поне ако не точна, то ориентировъчна дата happy.gif
AZDEAZ
QUOTE(smilesweety @ Dec 2 2005, 08:07 PM) *

хубаво де, ами кога излизат субтитрите за 8ми? поне ако не точна, то ориентировъчна дата happy.gif

Когато излязат английските титри. След това ги имате на български след по-малко от 24 часа.

Вече може да прочетете трета част от подкаста на Пейтън, преведе го ludoto_mimi.

ftp://ftp.ggbit.info/AZDEAZ/
Ralna
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 30 2005, 01:49 AM) *

Моляте пиши на кирилица!

Да те питам, ти от къде взимаш тея дати, щото аз имам един сайт и в него има календар на който е отбелязано кога ще се излъчват серий и на този календар за Декември са отбелязани датите 7, 14, 21, 24(извънредно, явно защото е бъдни вечер) и 28. Пише, че през целия месец ще се излъчва
Toshev
малко ме съмнява да се излучва декември просто защото ако е така ние ще стигнем до 12 сери януари месец а остават още 10 сериий които трябва да се излъчат до май месец/юни...

Трябва някаде да се появи 1 месец почивка иначе сезона ще свърши през мартwink.gif
KiD^ViCiOuS
така е...
наистина ще се излъчва през целия декември месец,но ше се излъчват повторения smile.gif за съжаление след 9ти епизод има малко повече от месец почивка до новите серии...а и смилете се над актиорите...и те искат да празнуват коледа/нова година smile.gif
Lolipop
Поздравления,клипчетата са SUPER!
smilesweety
мерси много AZDEAZ, и само още една молба - кажете къде излизат титрите на англ. и/или дайте линк за тях! мерси предварително!!! wink.gif
ludoto_mimi
KiD^ViCiOuS ето ти текстовете на подкастовете, най-накрая worthy.gif Където пише "xxx" тия не са могли да разберат кво казва... идиоти... biggrin2.gif

Peyton's Podcast 5 (txt)
Peyton's Podcast 6 (txt)
Nasi
Многоооо благодаря!!!!!!!!!!!!
ThePinkDuck
1clap[1].gif 0106[1].gif 36_1_55[1].gif Многооо мнооогооо благодаря!!!!Ихааааааааааааа mrgreen[1].gif
KiD^ViCiOuS
то аз ги преведох вече...ама има някои места дето и аз не мога да я чуя много добре..тамън ще сверя...smile.gif
аз даже 5 го пратих на АZDEAZ обаче не пълен...сега тряя да и го пратя пак подобрен smile.gif
smilesweety
мерси страшно много за нечовешките клипчета!!! супер са! ама да попитам какво става с титрите за 8ми?? unsure.gif dsnc0030[1].gif
fr33ze_man
хора ще ми кажете ли как да си сложа снимка под отговора че незнам как

---mod edit: Ти пък намери къде да питаш? dry.gif
KiD^ViCiOuS
ааааааааааа
промо за Януариииии
само че понеже не можах да намеря точния линк ( lamo.gif )
Цък тук
и където пише за сайт ъпдейтс..има и снимки от това промо 4part[1].gif
знам че е доста малко нооо...вас пак не нещо smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 14 2005, 01:44 PM) *

ааааааааааа
промо за Януариииии
само че понеже не можах да намеря точния линк ( lamo.gif )
Цък тук
и където пише за сайт ъпдейтс..има и снимки от това промо 4part[1].gif
знам че е доста малко нооо...вас пак не нещо smile.gif

Хахах, клипчето го има на началната страница, ще ти избоде очите 10.gif 18.gif
Тази, дето се изкрещя накрая май не сме я виждали? Или аз пак съм проспала нещо laugh.gif
Nasi
Мерсииии 4.gif 4.gif 4.gif
KiD^ViCiOuS
тази дето пищи е от друг сериал smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 14 2005, 03:06 PM) *

тази дето пищи е от друг сериал smile.gif

а, добре biggrin2.gif Еми това тва промо нищо ново не ни казва... unsure.gif
KiD^ViCiOuS
знам sad.gif обаче все пак е нещо 5angel[1].gif
Fortuna
Abe narode kakvo stana s tezi subtitri za 8 i 9 epizod?! Epizodite sa kacheni otdavna, a subtitrite nikakvi gi nqma.Az shte prepisha Istoriq Slavqnobulgarska za po-kratko vreme ot kolkoto vremeto za koeto te pravqt edni subtitri. Veche im zabravih fizionomiite na aktiorite. Zapochvam leko da se nerviram! 14.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Fortuna @ Dec 15 2005, 12:01 PM) *

Abe narode kakvo stana s tezi subtitri za 8 i 9 epizod?! Epizodite sa kacheni otdavna, a subtitrite nikakvi gi nqma.Az shte prepisha Istoriq Slavqnobulgarska za po-kratko vreme ot kolkoto vremeto za koeto te pravqt edni subtitri. Veche im zabravih fizionomiite na aktiorite. Zapochvam leko da se nerviram! 14.gif

Субтитри за 8-ми епизод има от 2 дена. Още едно такова изказване и мисли му. Писна ми от такива, дето само дават зор. mad.gif
AZDEAZ
Така де, вече си има специална тема само за субтитрите, първата във форума е. Гледайте малко по-внимателно. Ето и тук ще го кажа търсете титрите на БГ за 8 епизод на сайта на http://subs.unacs.bg
Ralna
Намерих 3 снимки от 10-ти епизод

IPB Image
IPB Image
IPB Image

Накъде ли са тръгнали Хейли и Лукасconfused.gif? blink.gif
_HriS_TinA_
мне тия мисля 4е са стари ... ама незнам де dry.gif може и да не са smile.gif
Ralna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 15 2005, 02:42 PM) *

мне тия мисля 4е са стари ... ама незнам де dry.gif може и да не са smile.gif

Ми да ти кажа непомня да съм ги виждала, а и пишеше, че са от 10-та серия unsure.gif
Nasi
Не изглеждат много щастливи sad.gif blink.gif blink.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Dec 15 2005, 02:46 PM) *

Не изглеждат много щастливи sad.gif blink.gif blink.gif

Да и двамата са със сакове huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.