ехх...пропуснала съм голямата дискусия снощи

нищо...сега ще напиша моя коментар на сичко

както казах и преди тва с Нейтин и Хейли беше сууууупер яко

много се изкефих като каза Dont say i never gave you anything и и даде лилавото свете...просто беше...awwww...
Тва с Брук супер много ме издразни...и наистина се надявам да не са го направили...иначе Крис Келър има супер секси глас ама е противен

новатааа...мии...някви смесени чувства имам към нея..хем ме кефи хем ме дразни...
а тва с Карън и Деб беше много смешно..
аа да...и мен ми е чудно що прекратиха въпроса кой е подпалил Дан..
а Пейтън просто е наи-яката от всички

podcast-a и е супер як..и мда...секи вторник ог update-tvat пишеше го в един сайт за Хилари Бъртън
ехх...изказах се и аз

окей...съжелявам че трябва да го кажа...обаче е сигурно...другата седмица няма да има епизод..в програмата си за другата сряда WB имат Оne tree Hill night..или иначе казано първите два епизода от 3 сезон един след друг..затова и никъде няма клипче за новия епизод..
аа...и другото което научих е за 9ти епзод..тва се води SPOILER така че който не иска да не чете

"How a Resurrection Really Feels" - (TV-14, D, L) (HDTV)
Wednesday, December 07 2005 Original
8:00 - 9:00 PM ET
LUCAS CONFRONTS DAN'S ATTACKER - Lucas (Chad Michael Murray) reveals that he knows who tried to kill Dan (Paul Johansson). Brooke (Sophia Bush), Peyton (Hilarie Burton) and Haley (Bethany Joy Lenz) find themselves behind bars. Chris Keller (Tyler Hilton) convinces Nathan (James Lafferty) to be his wingman at a high-stakes poker game. The residents of Tree Hill finally choose a mayor. Lee Norris, Barbara Alyn Woods, Barry Corbin and Moira Kelly also star. Greg Prange directed the episode written by Mark Schwahn
това според мен може да значи завръщането на Scott-4...или Кийт

никой не знае тва е само мое предположение има...горе-долу 3 седмици докъто разберем със сигурност