Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill - Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
girl_from_hell
QUOTE(AZDEAZ @ Nov 16 2005, 01:19 AM) *

Ето сега първата част на дневника, а музиката след малко:
Дневникът на Пейтън Сойър

The page cannot be displayed нещо не ми се отаваря страничката
AZDEAZ
QUOTE(girl_from_hell @ Nov 16 2005, 09:39 AM) *

The page cannot be displayed нещо не ми се отаваря страничката

Я, пробвай пак. Сега дадох друг линк, вече трябва да работи. Дано ви хареса това, ако е така ще продължавам да превеждам и другите.
girl_from_hell
/мерси много вече ми се отвори а не че искъм да препирам ама суб нещо ще има ли щото май някаде днеск аобикновено има ако не се лъжа
някой може ли да ми каже как се пише на латиница Нада Сърф или ако знаете къде да си намеря песнички еми мерси за всичко чао чао
ludoto_mimi
Само да одобрят субтитрите във subs.unacs.bg и ще дам линк. Тук не мога да прикачвам файлове.
А Нада сърф на английски е Nadda Surf. smile.gif
solenka
Дневника е много як! 4.gif Ако не е тайна от къде го намери?
slyn4ice```
На мен лично Дневникът на Пейтън много ми харесва и ще се радвам ако продължаваш да превеждаш и да ни го даваш... smile.gif
ludoto_mimi
Абе, не знам кога ще ги одобрят тия субтитри, така че да не чакате ги изтеглете направо от поста ми
там или тук -> Вижте прикачените файлове
ludoto_tedi
и седми епизод тук biggrin2.gif
smilesweety
здравейте всички! понеже съм нова, а искам до помогна за превода и за субтитрите, дайте ми линк с англ. субтитри или направо файл да се пробвам да преведа нещичко мерси многоsmile.gif)))
AZDEAZ
QUOTE(girl_from_hell @ Nov 16 2005, 09:04 PM) *

/мерси много вече ми се отвори а не че искъм да препирам ама суб нещо ще има ли щото май някаде днеск аобикновено има ако не се лъжа
някой може ли да ми каже как се пише на латиница Нада Сърф или ако знаете къде да си намеря песнички еми мерси за всичко чао чао

Нада Сърф се пише само с едно d или иначе казано се пише Nada Surf и целият албум вече го има свален и качен в БГ от w0lf, благодарете на него, аз веднага след моя си пост щях да дам линк към него, но имаше проблеми с качването момчето и малко се забавиха нещата.
Та албума го има на фтп-то на този форум в папката на wolf.

Аудио дневника й го открихме на страницата на телевизия WB, по която се излъчва сериала. И още едно интересно нещо ви открихме. Може да слушате дневника й като си изтеглите една програма, която w0lf ви качи в датата и да си четете превода на дневника, предполагам така ще ви хареса още повече.
Та да ви обясня как става това:
1. Първо си изтеглете програмата iTunes от тук
2. След това отивате на страницата на телевизия WB на този ЛИНК и натискате върху снимката на Пейтън, под която си пише peton`s podcast автоматично ще ви се стартира програмата и избирате съответната част от дневника и си слушате.

За онези, които имат бавен нет, а вярвам, че повечето от нас сме с такъв, да им кажа, че няма да могат да слушат дневника онлайн и ще трябва да си го свалят на харда, това става като натиснете бутона в дясно на линка върху, който пише get episode. Еми това е.
Дано тази информация ви е полезна и ясно да съм ви обяснила.

Това беше за любознателните, които държат да знаят всичко. Обаче, ако не ви се занимава аудиофайл може да си дръпнете от фтп-то на форума от папката на AZDEAZ и да си го слушате на Уинампа или там каквото ползвате.
KiD^ViCiOuS
ъм..нещо не ми се отваря линк-а със субтитрите за 6-та серия sad.gif в смисъл...не мога га до сваля..дневника е супер...мерси smile.gif а и ако може да дадете линк към папката където има песни на Nada surf smile.gif мерси пак smile.gif
AZDEAZ
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Nov 17 2005, 01:44 PM) *

ъм..нещо не ми се отваря линк-а със субтитрите за 6-та серия sad.gif в смисъл...не мога га до сваля..дневника е супер...мерси smile.gif а и ако може да дадете линк към папката където има песни на Nada surf smile.gif мерси пак smile.gif

За албума на Нада Сърф - тук
За дневника на Пейтън - тук
KiD^ViCiOuS
мерси обачеее...

The page cannot be displayed sad.gif
и двете не се отварят sad.gif
AZDEAZ
Еми не знам. Само тук мога да качвам, ако знаете къде другаде може да се качва ще ги сложа там.
Я пробвай за албума и този линк тук
KiD^ViCiOuS
ся като пробвах втори път и се отвориха и двата линк-а по-горе..мерси ужасно много biggrin.gif
ludoto_mimi
Еййй, току-що гледах седми епизод... супер е. На мен лично много ми хареса! Само дето накрая свърши малко гаднично, но... все пак много ми хареса wink.gif 4.gif

А само да ви попитам какво точно искаше да каже Бевин : I Notebooked him. Ясно, че смисъла е нещо във филма, нали така се казва, но какво точно му направи... biggrin2.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 17 2005, 10:07 PM) *

Еййй, току-що гледах седми епизод... супер е. На мен лично много ми хареса! Само дето накрая свърши малко гаднично, но... все пак много ми хареса wink.gif 4.gif

А само да ви попитам какво точно искаше да каже Бевин : I Notebooked him. Ясно, че смисъла е нещо във филма, нали така се казва, но какво точно му направи... biggrin2.gif

И на мен мнооо ми хареса 4.gif .... и да всъщност тая мизерия дето направи брук на лукас ме издразни dry.gif ...всъщност тя нали изсимулира - невярвам да са го направили ...та така тва за I Notebooked him- ми нали той след като гледа филма който бе толкова романти4ен -адски си промени мирогледа и ... може би то4но тва и е била целта й да го разнежи един вид ...та моят вариант е това :блуш: ... е не е ли супер 4е нейтън и хейли си се събраха ..по то4но на път са biggrin2.gif ае тва е от мен....!!!!!!!!!!
ludoto_mimi
Мда, тва дето Брук го направи беше наистина супер тъпо... ама тя май го е направила наистина... нз... абе ще видим по-нататък, става наистина интересно biggrin2.gif
KiD^ViCiOuS
хаха..тва дето Нейтън го каза Don't say i never gave you anything толкова много ме изкефи...простоо...ааа...супер яко smile.gif много са сладки
а Брук...хм...ще видим...пък и то ако сички се съберат няма да е интересно...трябва да има няква интрига biggrin.gif
ако може само да ви помоля..линк-а за субтитрите не ми се отваря...по-точно отварят ми се самите субтитри и не мога да ги сваля sad.gif
бтв..дневника на Пейтън е много як smile.gif
KiD^ViCiOuS
намерих малко снимки от 8-ми епизод- Worst day since yesterday smile.gif

http://www.daretomove.net/gallery/thumbnails.php?album=320

и тук още едничка smile.gif

http://www.hilarie-burton.com/gallery/thum...s.php?album=379
ludoto_mimi
KiD^ViCiOuS не цъкай върху тях, ами дай Save target as... и така ги свали, понякога се случват такива работи biggrin2.gif

Бля.. Нейтън се е постригал, пък Брук има супер грозни обувки... biggrin.gif
Chad Michael Murray
Само ще ва помоля нека тези които са гледали вече следващия епизод да не го коментират,защото има хора които чакат първо субтитрите са да гледат сериала.
KiD^ViCiOuS
ей да...стана smile.gif мерси,ludoto_mimi smile.gif
бтв...и аз мога да помагам с превежадането на субтитрите smile.gif
nevista22
Здравейте, отдавна не съм се вясвала и се изненадах, че форума се развива толкова бързо. Брраво!!
Много голямо притеснение ми беше че няма да има 8ми епизод следващата седмица, защото му го нямаше клипа на сайта на The WB. Обикновено след като изгледам поредния епизод, отивам на сайта, за да си открадна колкото отпускат от следващия smile.gif Но тази седмица нямаше такъв клип. Затова питам пак - сигурни ли сте че ще има следващ епизод следващата седмица? Видях снимките, към които сте качили линкове и това ме захрани със слаба надежда....

Бла-бла (както казва ludoto_mimi) : Лоша Брук, лоша!!!!
Пейтън ми харесваше повече с къдрава коса.Нали?
И какво стана с пожара с Дан - някак си позабравих за него и....той продължи ли да се рови в това кой е подпалвача или се отказа?
ludoto_mimi
Тъй като вече има друга тема за обсъждането на постъпката на Брук, кажете нещо друго за новата серия ако сте я гледали smile.gif Например за Нейтън и Хейли, Карън и Деб ( 18.gif ) ... абе каквото се сетите и ви се обсъжда... а може и за някой друг епизод... с 2 думи да говорим за нещо biggrin2.gif
FrAgMaKeR
С интересни сънища започна епизода, видя се кой за какво си мисли wink.gif
_HriS_TinA_
hahah dam...syni6tata naistina bqha jestoki osobeno na neityn ....i samo kak si se sybudi s usmivka ...mm drugo koeto mi napravi vpe4atlenie e tva s deb i karyn kato bqha na bilborda na dan i kato iztyrvaha stylbata... smile.gif a tva s neityn i haily prosto be6e super sladko ... ummm btw kakvo mislite 4e e napisal neityn tam za pojelanie za sledva6tata godina ...az si mislq 4e 6te e da si se syberyt ili ne6to v tozi duh no sled kato te ve4e go napraviha .... dry.gif moje i da e ne6to drugo ...a sy6to pyk sega se setih tam za pyrvite epizodi lukas kato pi6e6e ''da se sybera sys .... '' tva pak e nqkakvo takova ami ima mn vyprosi .... wink.gif ei hora tva e moq comment a vie kakvo mislite smile.gif ..?
ludoto_mimi
Хахаха тва за Деб И Карън ми беше супер смешно, само Карън кво вика "Обещх си, че никога повече няма да съм гола пред този мъж" хаахахахах 18.gif 18.gif
Пък Нейтън какво е написал... ммм .. тук вече е трудно да се каже... може би A year from now I'll find out if I can trust you biggrin2.gif За Лукас не знам с кой ще се събира, но в първи епизод, когато Брук си пристигна и Лукас каза на Пейтън, тя го попита "Кога ще й кажеш?" или нещо такова... та какво да й казва? Че я харесва? Тя май си го знае... rolleyes.gif
_HriS_TinA_
А да то4но.... и аз тогава много се за4удих и си помислих 4е нали тъй като лятото бяха заедно може да са тръгнали отново но след като лукас не каза ни6то на брук нито пък си е показал отно6енията с пейтън си помислих 4е тва не е станало но тогава за6то пък пейтън го попита тва ... dry.gif хммм ... а друго оба4е ста6но много ме натъжи в 7-ма тва с дядото на устата ... sad.gif бе6е мн гадно
ludoto_mimi
Мда, наистина беше гадно това.. дето накрая даже беше забравил и Пейтън... sad.gif Ама не знам тогава Пейтън нали си гледаше гривната и сигурно си е мислела за майка си, щото тоя дядото много не помни, обаче Маут все още го посещава... пък Пейтън нали там изгони майка си... абе схващате за какво говоря - за семейството като цяло. biggrin.gif
_HriS_TinA_
aha da to sigurno sledva6tite serii trqbva da dadyt i ellie , v smisyl peyton da q potyrsi li ne6to takova ta...tq nali q bqha dali 4e e v nqkakva bolnica na himioteraniq li deda znam tam ne6to takova ne mi haresa razvoq na tehnite otno6eniq v smisyl mn ne6ta ostanaha nedoizkazani no pyk napylno go razbiram ot druga strana 6toto ako se bqha sblijili peyton mn 6te6e da strada kogato q vijda kak umira ....btw peyton's podcast adski me radva biggrin2.gif ama naistina mnogo i sega si svalqm vsqka edna ot 4astite na toq dnevnik ... hahah glasyt na peyton e mn gotin nali?! biggrin.gif a i grivnata e strahotna wink.gif
ludoto_mimi
Ами в едно от тези тя казва "Beastie boys say "fight for your right to party", Chilly Peppers want you to fight like a brave, Chuk Dee says "fight the power" so ... you know what the Tree Hill Cheerleaders are been fighting for lately? - Boys" (предполагам няма нужда от превод, но ако има ще преведа) И като го каза това ми стана супер смешно 18.gif направо не съм се спряла около десетина минути... много е весело... или пък в първото дето говори, че без музиката си и изкуството сигурно ще прилича на Брук се долавя някакъв страх в гласа й... супер е 10.gif
_HriS_TinA_
Ххахаха тва за 4е без музиката и изкуството сигурно 6те прили4а на брук да наистина адски и се промени глас4ето...ахахаххах много се изкефих на онова в 2-рата когато говоре6е за диското 4е не е готина музика...но 4е и по принцип не е направена за да е готина а за да е освобождава6та.... и.. воб6те за музикта която тя си слу6а и като брук и казала 4е е депересира6та и тем подобни .... абе кефи а тва когато говори за средно6тната лудост сега си го тегля ....! smile.gif wink.gif biggrin.gif
ludoto_mimi
Аз ги свалих всичките и ги изслушах едно след друго, дано да излизат ощте такива 4.gif
_HriS_TinA_
mdam.... smile.gif i to sigurno 6te izlizat o6te to ne e li tva vseki vtornik kato sydq po datite mai 4e si e taka wink.gif e super e 4e sa se setili da napravqt tova ... neveroqtno zabavno e da slu6a6 nqkoi slu4ki ot seriite primerno ot neinata gledna to4ka STRA6NA E ! 4.gif
bien
новата девойка, рейчъл, е страшна сладурана. Жалко че сценаристите няма да ги съберат с лукас иначе си подхождат иделно, много повече отколкото с брук.
ludoto_mimi
QUOTE(bien @ Nov 19 2005, 02:17 AM) *

новата девойка, рейчъл, е страшна сладурана. Жалко че сценаристите няма да ги съберат с лукас иначе си подхождат иделно, много повече отколкото с брук.

А не, мен новата не ме кефи... готинка е горе-долу на външен вид, обаче как говори... не знам какъв е тоя глас обаче ми бърка в мозъка... пък и как се държи само, абе ... не ми харесва и като гледам май няма да ми захареса biggrin2.gif
_HriS_TinA_
mi ....i na mene ne mi se haresa.... o6te po-malko dyrjanieto i i tva 4e ne kaza na lukas 4e vsy6tost e vkaral kogato be6e sys zavyrzani o4i ... i da glas4eto i e super drazneshto nqkakvo takova hmm.gif abe to4no zle si e spored men de ...iny4e da ima strahotno tqlo ... no pyk v lice bruk e po-hubava 10.gif ....! wink.gif
ludoto_mimi
Хихихихих, абе ние с теб сме само на едно мнение май няма за какво да поспорим. biggrin2.gif
_HriS_TinA_
хахах ... миии май май си е така smile.gif карай пак е готино 4.gif пък и вобще не ми се спи и ....с удоволсвие си пи6а тука разни комент4ета biggrin.gif wink.gif smile.gif
_HriS_TinA_
ами ...то хубаво обаче сега за какво да си говорим rolleyes.gif ? А между другото и аз вече ги имам всичките части на т'ва хахха и т'ва го чух дето го беше написала по-горе а фтп-то на датата още ли е скапано или ве4е се оправи dry.gif ....?
KiD^ViCiOuS
ехх...пропуснала съм голямата дискусия снощи sad.gif
нищо...сега ще напиша моя коментар на сичко biggrin.gif
както казах и преди тва с Нейтин и Хейли беше сууууупер яко smile.gif много се изкефих като каза Dont say i never gave you anything и и даде лилавото свете...просто беше...awwww...
Тва с Брук супер много ме издразни...и наистина се надявам да не са го направили...иначе Крис Келър има супер секси глас ама е противен smile.gif
новатааа...мии...някви смесени чувства имам към нея..хем ме кефи хем ме дразни...
а тва с Карън и Деб беше много смешно..
аа да...и мен ми е чудно що прекратиха въпроса кой е подпалил Дан..
а Пейтън просто е наи-яката от всички smile.gif podcast-a и е супер як..и мда...секи вторник ог update-tvat пишеше го в един сайт за Хилари Бъртън
ехх...изказах се и аз smile.gif

окей...съжелявам че трябва да го кажа...обаче е сигурно...другата седмица няма да има епизод..в програмата си за другата сряда WB имат Оne tree Hill night..или иначе казано първите два епизода от 3 сезон един след друг..затова и никъде няма клипче за новия епизод..
аа...и другото което научих е за 9ти епзод..тва се води SPOILER така че който не иска да не чете biggrin.gif

"How a Resurrection Really Feels" - (TV-14, D, L) (HDTV)
Wednesday, December 07 2005 Original
8:00 - 9:00 PM ET

LUCAS CONFRONTS DAN'S ATTACKER - Lucas (Chad Michael Murray) reveals that he knows who tried to kill Dan (Paul Johansson). Brooke (Sophia Bush), Peyton (Hilarie Burton) and Haley (Bethany Joy Lenz) find themselves behind bars. Chris Keller (Tyler Hilton) convinces Nathan (James Lafferty) to be his wingman at a high-stakes poker game. The residents of Tree Hill finally choose a mayor. Lee Norris, Barbara Alyn Woods, Barry Corbin and Moira Kelly also star. Greg Prange directed the episode written by Mark Schwahn

това според мен може да значи завръщането на Scott-4...или Кийт smile.gif никой не знае тва е само мое предположение има...горе-долу 3 седмици докъто разберем със сигурност sad.gif
ludoto_mimi
Ами, да може и това да значи... аз мисля, че подпалвача е или Кийт или Нейтън... не знам, още се чудя, но със сигурност не е Белия, въпреки, че в някой епизод нали държеше една запалка... това не означава, че той е запалил пожара, защото доколкото си спомням, този човек хвърли запалката и всичко се разгоря... не може да се е върнал да си я вземе... пък може и Андито да е... нали той също е с тъмна коса пък и зачезна някъде...

А това защо е за 9ти епизод, а не за 8ми? ... нещо ми се губи biggrin2.gif
Frogy
Знаете ли кога ще излезе 8 епизод на 3 сезон?
ludoto_tedi
да на 30-ти ноември.
lp^girl
QUOTE(ludoto_tedi @ Nov 19 2005, 09:48 PM) *

да на 30-ти ноември.

супер точно на рождения ми ден,страхотен подарък
Chad Michael Murray
А кога ще излезнат субтитрите на 7 епизод 3 сезон.
ludoto_tedi
сигурно сряда,но не се знае.
AZDEAZ
Субтитри за 7 серия
KiD^ViCiOuS
бе...искам да попитам..някой дръпна ли си Дневника на Пейтън тази седмица?и изобщо имаше ли нов?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.