Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill - Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SetKoen
Айде почвайте ги титрите One.Tree.Hill.s03e03.hdtv.fixed_lol.VO.srt
ludoto_mimi
QUOTE(SetKoen @ Oct 26 2005, 09:20 PM)
Айде почвайте ги титрите One.Tree.Hill.s03e03.hdtv.fixed_lol.VO.srt
*

AZDEAZ ги почна. Или поне каза, че ще ги почне. biggrin2.gif
FrAgMaKeR
4-ти епизод:
@Arenabg.com
@Сериали
@Sab.bz
wi7ch
A какво стана със субтитрите?
bien
да, днес излезе и 4ти сезон по тракерите. Нали уж щеше да има прекъсване?
SetKoen
И в датата го има вече!!! punk.gif
4api
Каде го има в Датата.Даите линк...
SetKoen
One.Tree.Hill.S03E04.HDTV.XviD-LOL
FrAgMaKeR
Смях се с глас, когато Дан направи номера с телефона на жена си.. 5.gif ама и тя го изпържи здраво преди това 18.gif Ще е много хубаво и за в бъдеще да вкарват малко смях по такъв начин smile.gif
AZDEAZ
Ето субтитрите за трета серия. Сори за забавянето, но имаше важни диалози и исках да ги изпипам.

http://subs.unacs.bg/get.php?id=12636
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 27 2005, 09:38 PM)
Смях се с глас, когато Дан направи номера с телефона на жена си.. 5.gif  ама и тя го изпържи здраво преди това  18.gif Ще е много хубаво и за в бъдеще да вкарват малко смях по такъв начин  smile.gif
*

Хахахха аз просто се бях пъхнала под масата от смях ама не можех да се смея с глас, щото брат ми спеше и е в мой интерес да не го будя. Иначе беше наистина жестоко с тия номера 5.gif

А накрая много се изнервих с оня идиот ph34r.gif
girl_from_hell
Пейтън много ми хареса нз много сладка беше може би сладка не е точната дума с този костюм smile.gif ама ми хареса супер много blink.gif
ludoto_tedi
мн ми хареса серията ,но само до момента в който разбрах че не Нейтън е целунал Хейли а ония тъпия Крис.мразя гоsad.gif
girl_from_hell
дам това беше гадну ама може пък да е за добро ще видим
ludoto_tedi
Съмнявам се да е за добро.не мисля че го е направил за да си помисли че е Нейтън и да се съберат а точно обратното.Нейтън да разбере че са се целунали и всичко да се провали още повече.sad.gif
qni4ka
И аз много се изнервих накрая. Искам Хейли и Нейтън да се съберат. Всеки епизод тръпна да видя какво ще стане с тях. Иначе и аз се надявам и в следващите епизоди да си правят такива номера Дан и Деб, много бяха забавни.
SetKoen
Ето ги и новите титри на ENG аз ги почвам днес one.tree.hill.304.hdtv-lol.VO.srt 3.gif 3.gif 3.gif
ludoto_mimi
QUOTE(SetKoen @ Nov 1 2005, 09:53 AM) *

Ето ги и новите титри на ENG аз ги почвам днес one.tree.hill.304.hdtv-lol.VO.srt 3.gif 3.gif 3.gif

Ами поне малко ако беше гледал в форума на subs.unacs.bg щеше да разбереш, че аз съм ги почнала, ама щом имаш такъв мерак... dry.gif
SetKoen
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 1 2005, 08:06 AM) *

Ами поне малко ако беше гледал в форума на subs.unacs.bg щеше да разбереш, че аз съм ги почнала, ама щом имаш такъв мерак... dry.gif

Опа сори незнаех oops.gif !!!От един ден не съм го посещавал не съм видял просто аз така или иначе не съм ги почнал все още щот съм зает!!!
mimi_54
иии ние кога да ги очакваме че аз гледах серията ама малко отчасти че не разбирам много много smile.gif ама тва с телефона беше много забавно smile.gif smile.gif smile.gif АиДе ЛуДоТо МиМи ДаВаИ ПО БъРЗо Да Не Ти СрИТаМ заДниКа smile.gif smile.gif smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(mimi_54 @ Nov 1 2005, 07:18 PM) *

иии ние кога да ги очакваме че аз гледах серията ама малко отчасти че не разбирам много много smile.gif ама тва с телефона беше много забавно smile.gif smile.gif smile.gif АиДе ЛуДоТо МиМи ДаВаИ ПО БъРЗо Да Не Ти СрИТаМ заДниКа smile.gif smile.gif smile.gif

Ей, момиче, знам те къде живееш, пък ти мене не, тъй че гледай аз да не сритам твоя задник 10.gif biggrin2.gif laugh.gif
FrAgMaKeR
Хей, mimi-та по спокойно..а и не разводнявайте темата, ако ще се ритате се разберее на РМ или по icq-тата wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 1 2005, 10:48 PM) *

Хей, mimi-та по спокойно..а и не разводнявайте темата, ако ще се ритате се разберее на РМ или по icq-тата wink.gif

Хехе, споко, ние се познаваме, затова така wink.gif
Иначе субтитрите са готови, само да ги одобрят в сайта и давам линк.

Айде цък тук
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 2 2005, 10:16 AM) *

Хехе, споко, ние се познаваме, затова така wink.gif
Иначе субтитрите са готови, само да ги одобрят в сайта и давам линк.

Айде цък тук

Споко съм smile.gif

Линка е добавен на сайта.
ludoto_mimi
Абе, вие хора мили, които качвате епизодите в дата.бг, да сте имали напоследък проблем с качването, защото на мен постоянно ми излиза някакъв ерор и не мога да си вляза в FTP-то... Сори за офф-а ама за вас се сетих първо и реших да питам. biggrin2.gif blush.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 2 2005, 07:06 PM) *

Абе, вие хора мили, които качвате епизодите в дата.бг, да сте имали напоследък проблем с качването, защото на мен постоянно ми излиза някакъв ерор и не мога да си вляза в FTP-то... Сори за офф-а ама за вас се сетих първо и реших да питам. biggrin2.gif blush.gif

mhm.... sad.gif и на мен ми даде гре6ка като изках да си ка4а разни не6та там ... huh.gif
bien
и пети епизод вече си имаме 4.gif

в арена и подобните тракери
FrAgMaKeR
5-ти епизод:
@Arenabg.com
@Сериали
@Sab.bz
lolo
в дата ще го качи ли някй плс?
ludoto_mimi
QUOTE(lolo @ Nov 6 2005, 12:16 PM) *

в дата ще го качи ли някй плс?

В дата не може да се качва от няколко дена. По-горе сме писали.
mimi_54
аз затва кат по хитра свалям от torrents-linkos.com и ги качват и по рано smile.gif ( С няколко часа но се пак smile.gif smile.gif )

малко оффтопик и за МиМиТо ... иМам Ти аДреСа smile.gif smile.gif smile.gif 1 такси ша ма докара за 2-3 лв smile.gif то не си кои знаи колко далече smile.gif и ша видим кои кого smile.gif ЦиЛуФкИ smile.gif
ludoto_tedi
хора имам много лошо предчувствие че следващите епизоди няма да са много розови...даже никак.надявам се да не съм права.sad.gif
slyn4ice```
е няма ли да се оправи дата-таconfused.gifаз сега откъде да си свалям серииките sad.gif
Bullseye
QUOTE(slyn4ice``` @ Nov 9 2005, 12:07 AM) *

е няма ли да се оправи дата-таconfused.gifаз сега откъде да си свалям серииките sad.gif

Да си чувал за torrents?
FrAgMaKeR

Има още доста други места, торент сериали не изисква регистрация за да се сваля от него, в sab.bz в момента може да се регистрираш без покана напълно безплатно, а винаги може да си платиш 4 лева и да получиш достъп до аренабг или да измолиш покана от някой, който има.. така че начини има и то доста по-добри от колкото http downloada, само желание да има..
vIkToRsHeFa

е няма ли да се оправи дата-та???аз сега откъде да си свалям серииките sad.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=637 в последно време всичко е на торенти особенно сериалите и е просто неизбежно... blush.gif

edit: фраг а и скоростите в лан като нашия да речем ако свалят няколко души са къде къде по доволни...
AZDEAZ
Субтитрите за пета серия.
girl_from_hell
мерси за субтитрите smile.gif)
KiD^ViCiOuS
а бе...аз ли се бъркам или неска трябваше да излезне 6-та серия?и...защо я няма? sad.gif
KiD^ViCiOuS
ок...намерих я..просто в сайта нямаше линк и затва се притесних..сори smile.gif
_HriS_TinA_
WoW! Вече има и 6-ти епизод в арената 4.gif ... дарпам и нямам търпение да го гледам....!! smile.gif
ludoto_tedi
и тук
FrAgMaKeR
Епизод 6:
@Arenabg.com
@Сериали
@Sab.bz - няма
SetKoen
Я дайте титрите на 5тата серия ако обичате само файла със субтитрите а не .рар файла щот нещо е бъгнат !!! sad.gif
И междудругото ето го и дълго очакван 6 епизод
FrAgMaKeR
Eто ги, ще помоля преводачите, да прикачат субовете и във форума, понеже subs.unacs.bg, ту го има, ту го няма..
ludoto_tedi
много интересно се развиват за сега нещата.Майче Брук ще си хареса Крис,а дали нещата между Лукас и Рейчъл няма да се задълбочат?Нейтън и Хейли дали ще се съберат и какво ще стане с Устата и Пейтън?Успорвана ли ще е битката между Дан и Керан?Е майче всичко това ще видим в 7-ми епизод!:)
girl_from_hell
дам супер много въпроси станаха и става все по интересно 4.gif
puhche
Хей хора здравейте,не заех че има толкова фенове One Tree Hill.Какво да ви кажа-и аз сум супер зарибена и всяка седмица чакам следващата серия,само дето не качвате в Датата,а за съжаление няма от къде другаде да свалям. sad.gif Та ако мога да ви помоля да не се отказвате да качвате там ,че горкото аз свалям оттам rolleyes.gif И едно голяма благодаря на всички които намират сериите.
AZDEAZ
Здрасти, хора!

Благодарение на w0lf, който ми обърна внимание на това нещо, ще ви предоставим в следващите дни превод на компютърния дневник, който Пейтън Сойър започна да води след срещата с майка си. В него тя споделя размисли за изминалия ден и събитията, които са се случили.
Освен това както знаете животът на Пейтън е тясно свързан с музиката и w0lf съвсем се постара за вас и откри този албум, за който тя говори в първия си запис.

Ето сега първата част на дневника, а музиката след малко:
Дневникът на Пейтън
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.