Засега единствено 1ви сезон е почти готов,но работим и по другите(стига да остане време). Така темите имат завършен вид.Може да намерите всякаква информация,както и разбира се,да пишете там.
Вече първи сезон е завършен!
fenka_lucas_i_brooke
Aug 14 2006, 16:15
Аз най-накрая имах време да довърша 3 сезон и съм го пратила на FrAgMaKeR-имам предвид превютата! Малко се улях и не го дадох него бързо ама така е през лятото-нон стоп на село!извинявам се за закъснението
*PeyT*
Sep 3 2006, 20:17
Чак сега забелязах, че за всички епизоди си има превюта ..мн съм зле Мерси много на всички! Много яко е направено..примерно ако се сетиш за няк`ва случка или нещо интересно в някой от сезоните и не знаеш точно в кой епизод е, можеш мн лесно да го намериш! Аз до сега свалях напосоки и е мн изнервящо като не можеш да уцелиш серията! Браво на вас! Още веднъж мн мерси! И трябва да стана малко по наблюдателна...
milen4eto
Sep 23 2006, 14:30
Здравейте и от мен. Това форумче много ме кефи, страхотно е просто... Искам да благодаря най-вече на хората на които им е дошла идеята за всичкото това нещо и отново на хората, които са осъществили тази идея...
mirka
Sep 29 2006, 23:47
Имам един въпрос за форума?Само при мен ли подписите на всички излизат на половина?
FrAgMaKeR
Sep 30 2006, 00:05
(mirka @ Sep 30 2006, 00:47)
Имам един въпрос за форума?Само при мен ли посписите на всички излизат на половина?
Мисля че ще е по-добре да се направи отделен форум за серияла а не само една секция
ThePinkDuck
Mar 15 2008, 23:51
Цитат(Nornyana @ Mar 15 2008, 22:25)
Мисля че ще е по-добре да се направи отделен форум за серияла а не само една секция
Ами, че то си има! И това в което пишеш е една от темите в една от секциите на подфорума изцяло посветен на сериала.
Nornyana
Mar 16 2008, 10:47
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 15 2008, 23:51)
Ами, че то си има! И това в което пишеш е една от темите в една от секциите на подфорума изцяло посветен на сериала.
Не,не имах друго предвид
Devil^Rose^^
Mar 20 2008, 11:25
Ако се разровиш в нета ще намериш и то не един или два Няма смисъл да се прави нов, защото това че е подфорум на друг по-голям форум няма никакво значение. Нито хората ще са същите, нито информацията и материалите ще са толкова много, все пак форума е на повече от 2 години и много хора са помагали за развиването му
Jordan
Apr 22 2008, 17:30
аз викам някой да ни сложи едно банерче над форума като това на ЛОСТ
brooke_scott
Apr 22 2008, 17:31
Цитат(Jordan @ Apr 22 2008, 18:30)
айде аз съм с две ръце и два крака ЗА, ама да е някое хубавичко
ladysunshine
Apr 22 2008, 18:32
Цитат(brooke_scott @ Apr 22 2008, 17:31)
И аз съм За Даже може сега нали те4е конкурс за графика. Ако в някой от кръговете има нещо, което да е свързано с вси4ки герои, който спе4ели да сложат неговото произведение. Тъкмо ще е на някой от форума. Това е само моя идея де
djesito
Apr 22 2008, 18:45
Цитат(ladysunshine @ Apr 22 2008, 18:32)
Цитат(brooke_scott @ Apr 22 2008, 17:31)
И аз съм За Даже може сега нали те4е конкурс за графика. Ако в някой от кръговете има нещо, което да е свързано с вси4ки герои, който спе4ели да сложат неговото произведение. Тъкмо ще е на някой от форума. Това е само моя идея де
Аз също съм ЗА и мисля че идеята е страхотна.Като се има в предвид какви таланти има из форума мисля,че ще стане нещо невероятно...
badbaby22
Sep 11 2008, 09:28
Понеже аз нямам право да правя тема в отдела "ОТХ игри" искам да предложа на някой от вас, който може да направи една игра. Всъщност не знам дали въобще ще ви хареса. Играта представлява "Двойки". Започваш с една двойка, например Джейк и Пейтън, и с второто име от тази двойка трябва да продължиш веригата, пример: Пейтън и Нейтън, след това Нейтън и Хейли и така. Задължително е двойката която напишете да съществува в сериала. Когато обаче някой не може да се сети с последното име да измисли друга, която не се повтаря, изгаря автоматично и се започва отначало с останалите. Надявам се, че не ме смятате за досадна..
FintiFlushka
Nov 16 2008, 00:57
Мм аз нямам никакви критики към форума ; ) Харесва ми и вадя полезна информация Само ако може някой игри да се обновят защото са изчерпани (смисъл вече се повтаряме) пък е забавно да се играят .. ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.