Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Форуми на "One Tree Hill"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2
Nasi
QUOTE(Menna @ Aug 6 2006, 16:48) *

Засега единствено 1ви сезон е почти готов,но работим и по другите(стига да остане време).
Така темите имат завършен вид.Може да намерите всякаква информация,както и разбира се,да пишете там. happy.gif

Вече първи сезон е завършен! smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз най-накрая имах време да довърша 3 сезон и съм го пратила на FrAgMaKeR-имам предвид превютата!
Малко се улях и не го дадох него бързо ама така е през лятото-нон стоп на село!извинявам се за закъснението
*PeyT*
Чак сега забелязах, че за всички епизоди си има превюта 3.gif ..мн съм зле 16.gif dry.gif Мерси много на всички! worthy.gif Много яко е направено..примерно ако се сетиш за няк`ва случка или нещо интересно в някой от сезоните и не знаеш точно в кой епизод е, можеш мн лесно да го намериш! 4.gif Аз до сега свалях напосоки и е мн изнервящо като не можеш да уцелиш серията! wacko.gif
Браво на вас! worthy.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif Още веднъж мн мерси! smile.gif 4.gif И трябва да стана малко по наблюдателна... blink.gif biggrin2.gif
milen4eto
Здравейте и от мен.
Това форумче много ме кефи, страхотно е просто...
Искам да благодаря най-вече на хората на които им е дошла идеята за всичкото това нещо и отново на хората, които са осъществили тази идея... 1clap[1].gif
mirka
Имам един въпрос за форума?Само при мен ли подписите на всички излизат на половина? blink.gif
FrAgMaKeR
(mirka @ Sep 30 2006, 00:47) *

Имам един въпрос за форума?Само при мен ли посписите на всички излизат на половина? blink.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=8204
Nornyana
Мисля че ще е по-добре да се направи отделен форум за серияла а не само една секция wink.gif
ThePinkDuck
Цитат(Nornyana @ Mar 15 2008, 22:25) *
Мисля че ще е по-добре да се направи отделен форум за серияла а не само една секция wink.gif

Ами, че то си има! huh.gif И това в което пишеш е една от темите в една от секциите на подфорума изцяло посветен на сериала.
Nornyana
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 15 2008, 23:51) *

Ами, че то си има! huh.gif И това в което пишеш е една от темите в една от секциите на подфорума изцяло посветен на сериала.

Не,не имах друго предвид wink.gif
Devil^Rose^^

Ако се разровиш в нета ще намериш и то не един или два wink.gif
Няма смисъл да се прави нов, защото това че е подфорум на друг по-голям форум няма никакво значение. Нито хората ще са същите, нито информацията и материалите ще са толкова много, все пак форума е на повече от 2 години и много хора са помагали за развиването му smile.gif
Jordan
аз викам някой да ни сложи едно банерче над форума като това на ЛОСТ dry.gif
brooke_scott
Цитат(Jordan @ Apr 22 2008, 18:30) *

айде аз съм с две ръце и два крака ЗА, ама да е някое хубавичко mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Apr 22 2008, 17:31) *

И аз съм За
Даже може сега нали те4е конкурс за графика. Ако в някой от кръговете има нещо, което да е свързано с вси4ки герои, който спе4ели да сложат неговото произведение. Тъкмо ще е на някой от форума. Това е само моя идея де smile.gif
djesito
Цитат(ladysunshine @ Apr 22 2008, 18:32) *
Цитат(brooke_scott @ Apr 22 2008, 17:31) *

И аз съм За
Даже може сега нали те4е конкурс за графика. Ако в някой от кръговете има нещо, което да е свързано с вси4ки герои, който спе4ели да сложат неговото произведение. Тъкмо ще е на някой от форума. Това е само моя идея де smile.gif

Аз също съм ЗА и мисля че идеята е страхотна.Като се има в предвид какви таланти има из форума мисля,че ще стане нещо невероятно...
badbaby22
Понеже аз нямам право да правя тема в отдела "ОТХ игри" искам да предложа на някой от вас, който може да направи една игра. Всъщност не знам дали въобще ще ви хареса. Играта представлява "Двойки". Започваш с една двойка, например Джейк и Пейтън, и с второто име от тази двойка трябва да продължиш веригата, пример: Пейтън и Нейтън, след това Нейтън и Хейли и така. Задължително е двойката която напишете да съществува в сериала. Когато обаче някой не може да се сети с последното име да измисли друга, която не се повтаря, изгаря автоматично и се започва отначало с останалите. Надявам се, че не ме смятате за досадна..
FintiFlushka
Мм аз нямам никакви критики към форума ; ) Харесва ми и вадя полезна информация tongue.gif
Само ако може някой игри да се обновят защото са изчерпани (смисъл вече се повтаряме) пък е забавно да се играят .. ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.