Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Форуми за Сериали
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
FrAgMaKeR
Този форум е създаден специално за теми свързани с телевизионните сериали. Заглавия към, които има голям интерес получават съответни отделни форуми, а такива които биват спрени от излъчване ще отиват в подфорума Приключили сериали. Тук можете да давате предложения за нови форуми или за промени и подобрения на вече съществуващите.
The Black Dragon
24 biggrin.gif След броени дни започва така дългоочаквания 5-ти сезон. Ако има интерес може да направите отделен форум 3.gif
Clark Kent
Аз си мисля че Prison Break задължително требва да получи едно форумче аз ще го поддържам все пак сериалчето си е голям хит и заслужава уважение
FrAgMaKeR
Добавен отделен форум за сериала Изгубени - Lost

Добавен е и форум на 24, може би малко прибързано, но съм сигурен че ще има доста фенове smile.gif

Цитат(Clark Kent @ Jan 16 2006, 01:08 PM) *
Аз си мисля че Prison Break задължително требва да получи едно форумче аз ще го поддържам все пак сериалчето си е голям хит и заслужава уважение

Одавно го мисля и него, но сега като няма нови епизоди и го бях позабравил малко.. така и така днеска съм почнал, ще добавя и него. wink.gif
Ralna
Ако има фенове на "Бъфи, убийцата на вампири" и "Ейнджъл" ще се радвам да има темичка, то вярно вече са спряли да ги снимат, но в БГ тепърва започнаха да ги дават
spown
Добре,а какво ще кажете за една нова темичка за Stargate SG1-9сезона и продължава да се снима ,Stargate Atlantis-2 сезона и продължава да се снима.По същия този сериал са започнали да правят и игра-Stargate Alians,но за съжаление за сега тази игра е замразена,за не определен период.Но пък скоро разбрах че ще правят друга ,MMORPG по Stargate,ще се казва Stargate Worlds и ще бъде супер.
Ще се радвам да има отделна тема и за този сериал,ако администраторите решите че има достатъчно почитатели и те проявят интерес.Видях по на долу тема но само за Stargate SG1,но можеби пребързано написах този пост,вие ще кажете.
FrAgMaKeR
QUOTE(spown @ Feb 6 2006, 07:54 PM) *

Ще се радвам да има отделна тема и за този сериал,ако администраторите решите че има достатъчно почитатели и те проявят интерес.Видях по на долу тема но само за Stargate SG1,но можеби пребързано написах този пост,вие ще кажете.

Когато темичките станат по-популярни, ще направим отделен форум и за Stargate-ите wink.gif
storm
Ако има фенове на "Бъфи, убийцата на вампири" и"Ейнджъл" ще се радвам да има темичка, то вярно вече са спряли да ги снимат, но в БГ тепърва започнаха да ги дават

За Ейнджъл протестирам да има , защото филмът е такова тотално разочарование след 3-ти сезон , е просто няма накъде повече , нека спестим на хората губенето на време. wink.gif
tsvetan93
Може би ще е хубаво да се направи Форум за O.C. (Кварталът на богатите).
FrAgMaKeR
QUOTE(tsvetan93 @ Jul 7 2006, 18:23) *

Може би ще е хубаво да се направи Форум за O.C. (Кварталът на богатите).

Готово - http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=175
sladuranka
Аз ще се радвам ако сложите форум за криминалния CSI smile.gif . Надявам се сред хората, които влизат тук да има много фенове на сериала biggrin.gif . И на 3-те му части - Лас Вегас, Маями и Ню Йорк; особено 1-те две 4.gif worthy.gif .
ludoto_mimi
QUOTE(sladuranka @ Aug 2 2006, 18:44) *

Аз ще се радвам ако сложите форум за криминалния CSI smile.gif . Надявам се сред хората, които влизат тук да има много фенове на сериала biggrin.gif . И на 3-те му части - Лас Вегас, Маями и Ню Йорк; особено 1-те две 4.gif worthy.gif .

Има фенове, но за мен Ню Йорк е по-добър от Маями, а Лас Вегас си е класика. 4.gif 4.gif

Но мисля, че достатъчно фенове за форум няма. Първо може да се пробва с тема.
storm
Aз съм за "The 4400", който го е гледал, знае, че си заслужава.
DaniEl
Ами и аз искам(ако може де) отделен форум за "Бъфи, убийцата на вампири" please.gif Мисля ,че има какво да се пише и опсъжда за сериала.
storm
Щом има "Старгейт Атлантис" със сигурност трябва да има Старгейт SG-1, все пак буквално в него се роди "Старгейт Атлантис" !
FrAgMaKeR
(Joro @ Oct 13 2006, 22:57) *

Щом има "Старгейт Атлантис" със сигурност трябва да има Старгейт SG-1, все пак буквално в него се роди "Старгейт Атлантис" !

Или можеби да се комбинират, защото интереса не е много голям..
ZzoOoMeR
Според мен трябва да се направи Форумче за новия Сериал - Герои ( "Heroes" ) ! Може би малко прибързано но със сигурност много бързо печели почитатели и си заслужава ! Все пак сериалчето е Невероятно !!!
seduction_55
(ZzoOoMeR @ Oct 17 2006, 22:31) *

Според мен трябва да се направи Форумче за новия Сериал - Герои ( "Heroes" ) ! Може би малко прибързано но със сигурност много бързо печели почитатели и си заслужава ! Все пак сериалчето е Невероятно !!!

Напълно те подкрепям 4.gif
ludoto_mimi
Еми... и аз подкрепям... въпреки, че сме много малко хора - 5-6 човека... unsure.gif
Apfh
И аз да пусна един глас. Серияла кърти всякакви рейтинги в момента на запад, където го излъчват и без проблем си съперничи на "гигантите" в момента - LOst и Prison Break. Според мен дори е по-добър. Освен това е супер заплетен и има прекалено много точки за разискване дори от 5-6 човека за да се побира само в една темичка.. wink.gif
striikar
Хора нз кво ви става smile.gif Никой от вас май не гледа Jericho a? Тва в момента е един от най-гледаните сериали в САЩ и найстина е много добър и щях да ви предложа да направите отделен форум и за него, но май много малко хора го гледат (да не кажа никой) sad.gif
ThePinkDuck
(striikar @ Jan 14 2007, 20:24) *

Хора нз кво ви става smile.gif Никой от вас май не гледа Jericho a? Тва в момента е един от най-гледаните сериали в САЩ и найстина е много добър и щях да ви предложа да направите отделен форум и за него, но май много малко хора го гледат (да не кажа никой) sad.gif

Аз незнам какво ти става на тебе, но тема за сериала си има. При това много отдавна. Ако имаш какво да кажеш за него, направи го там. Ако към темата и сериала има интерес и подфорум ще му се направи. mrgreen[1].gif
striikar
(ThePinkDuck @ Jan 14 2007, 23:25) *

Аз незнам какво ти става на тебе, но тема за сериала си има. При това много отдавна. Ако имаш какво да кажеш за него, направи го там. Ако към темата и сериала има интерес и подфорум ще му се направи. mrgreen[1].gif

ХеХе smile.gif Знам че има тема! Нали от там се навих да го гледам и ако не виждаш аз съм първит отговорил в нея smile.gif Но тази тема все още е на фазата - "Сериала е супер готин... адски ми хареса" smile.gif Няма кво да се обсъжда. Пък и като гледам колко човека са отговорили в темата ... та точно от там ми иде мисълта, че доста малко хора го гледат от тук.
Heaven's A Lie
Аз имам едно предложение. Защо да не направим отделен форум на сериала "Шепот от отвъдното" [ Ghost Whisperer] , доста нашумя напоследък, особено от както го дават по БТВ. Предполагам, че доста хора ще се заинтересуват, ще се зарадват че има отделен форум в който ще се помества повече информация и ще пишат в него.
FrAgMaKeR
Заради голмият интрeс добавих форуми за House MD и Kyle XY, за другитe прeдложeния мисля, чe няма чак такъв интрeс всe ощe.
ALeX4e7y^
Цитат(Heaven @ Jul 25 2007, 03:34) *
Аз имам едно предложение. Защо да не направим отделен форум на сериала "Шепот от отвъдното" [ Ghost Whisperer] , доста нашумя напоследък, особено от както го дават по БТВ. Предполагам, че доста хора ще се заинтересуват, ще се зарадват че има отделен форум в който ще се помества повече информация и ще пишат в него.

Даммм,може би.Аз предлагам "Отчаяни съпруги" happy.gif
FrAgMaKeR
Днес направих малко разместване в раздела, създаен е форум за Gossip Girl както и всички спрени от излъчване сериали, вече неактивни са преместени в отделен форум, за да се отвори малко място, че бяха станали много подфорумите.
FrAgMaKeR
Обновяване на старата тема за предложения, определено премахването и преди време беше грешка, има нужда от нея. Моля дайде своето мнение за състоянието на форумите и споделете своите забележки и предложения, ако имате такива.
telford
Desperate housewives определено се гледа от доста хора и си заслужава отделен раздел.А зашо не и South park?
FrAgMaKeR
Цитат(telford @ Apr 10 2008, 23:28) *
Desperate housewives определено се гледа от доста хора и си заслужава отделен раздел.А зашо не и South park?

Desperate housewives получава собствен подфорум - http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=315 същото се отнася и за Ugly Betty - http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=316 и Robin Hood - http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=317

Както забелязвате беше направена (и все още се работи) сериозна реорганизация на форума, създадоха се два основни подфорума, съответно за текущите сериали и за тези които вече са приключили.
Mr. Winchester
Сложих няколко теми в субфорума на Desperate Housewives... сега ще добавя още няколко теми за дискусии. smile.gif
marto093
аз съм за HEROES нз дали тука има фенове...
сякаш не го видях до сега blink.gif
Mr. Winchester
ще помоля админите или модераторите/филмораторите да направят отделен подфорум на отчаяни съпруги който да се казва -Епизоди-. т.е. да има тема за всеки епизод smile.gif
FrAgMaKeR
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 23 2008, 20:19) *
ще помоля админите или модераторите/филмораторите да направят отделен подфорум на отчаяни съпруги който да се казва -Епизоди-. т.е. да има тема за всеки епизод smile.gif

Нека засега се правят отделните теми за епизодите при другите.. като се насъбере малко повечко материал, ще се направи.
wo0p
защо не направите отделен раздел за сериалчето Jericho много интересно и готино сериалче ... мисля че доста хора ще го харесат !
ThePinkDuck
Цитат(wo0p @ May 3 2008, 15:09) *
защо не направите отделен раздел за сериалчето Jericho много интересно и готино сериалче ... мисля че доста хора ще го харесат !

Ами той сериала свърши и няма достатъчно епизоди, че цял подфорум да му се посвети!
Mr. Winchester
Да, така е, но защо не направите един на Муунлайт или на HIMYM?
ThePinkDuck
Цитат(Mr. Winchester @ May 4 2008, 08:19) *
Да, така е, но защо не направите един на Муунлайт или на HIMYM?

Сериалите не са толкова популярни! Когато темите им почнат да се коментират повече ще им направим подфоруми!
vesko_oth_fen
Според мен трябва да се направи отделен форум за ''How I Met Your Mother'' 1. че така ще привлече повече фенчета 2 филма е комедия забавен е и все пак има 3 сезона (на есен илиза 4 ) и ще има какво да се обсъжда
П.С. Дори ако трябва ще помагам с каквото трябва blush.gif

Цитат(Heaven @ Jul 25 2007, 03:34) *

или пък за Ghost Whisperer confused.gif
FrAgMaKeR
По нататък вероятно ще се направят за тези две заглавия, за момента ми се струва че интереса е слаб все още,а и не се излъчват нови епизоди. При стартирането на новите сезони на сериалите на есен ще се дооправи раздела.
PayTon__
Ами няма да е лошо Сексът и градът и Клъцни срежи да имат форуми rolleyes.gif
mimetyyy
Наистина ще е много хубаво ако Сексът и градът си има форум... или пък Лас Вегас - един велик сериал 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 10.gif 4.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif
toho
Цитат(mimetyyy @ Jul 26 2008, 00:58) *
Наистина ще е много хубаво ако Сексът и градът си има форум... или пък Лас Вегас - един велик сериал 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 10.gif 4.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif

Няма смисъл и двата сериала са свършили или спрени.
PayTon__
Цитат(toho @ Jul 26 2008, 18:55) *

Ами защо да няма при приключили сериали ?
toho
Цитат(PayTon__ @ Jul 26 2008, 19:42) *
Цитат(toho @ Jul 26 2008, 18:55) *

Ами защо да няма при приключили сериали ?

Ами то няма какво да се пише в тях.
mimetyyy
Тогава значи изобщо няма смисъл от раздела Приключили сериали glare.gif huh.gif
f0rgy
QUOTE(mimetyyy @ Jul 28 2008, 15:51) *

При приключилите имаше само теми за сериалите,тея дето са цели форуми са местени след приключването им от Текущи там...Иначе да, няма смисъл от цели форуми за приключили сериали...направете си по 1 тема ако толкова имате желание...
toho
Цитат(mimetyyy @ Jul 28 2008, 15:51) *

Тоя раздел е нещо като архив
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.