Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ".07%"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
".07%"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: After ”helping” Suresh (Sendhil Ramamurthy) search for more people with special abilities, Sylar’s (guest star Zachary Quinto) rampage continues with two ”heroes” being confronted by the stronger-powered serial killer. Nathan (Adrian Pasdar) must factor what he’s learned from Linderman (guest star Malcolm McDowell) into difficult decisions that will shape the future — for him, his family, New York City and the world. As Thompson (guest star Eric Roberts) uses every tool at his disposal to find Claire (Hayden Panettiere), Linderman drafts Jessica (Ali Larter) into his far-reaching plans. Meanwhile, Hiro’s (Golden Globe nominee Masi Oka) resolve to ”save the world” strengthens in the face of a grim reality.

НАКРАТКО: След като "помага" на Мохиндер да търси още хора със специални сили, Сайлър продължава да вилнее и двама герои се изправят срещу серийния убиец с най-мощни сили. Нейтън трябва да покаже какво е научил от Линдерман като вземе трудни решения, които ще са важни за бъдещето - неговото, на семейството, на Ню Йорк и на света. Докато Томпсън използва всички средства да намери Клер, Линдерман въвлича Джесика в плановете си. Междувременно желанието на Хиро да спаси света се засилва като излиза лице в лице с ужасната действителност.

ПРОМО@Youtube.com(online)

Download:
Heroes.S01E19.HDTV.XviD-LOL@ArenaBG
f0rgy
Супер епизод worthy.gif Само не исках Хиро да умира,а тва дето се случи с Питър още преди да го занесат на майка му знаех че ше е умрял докато не му извадат джама...иначе ще видим ся Хиро vs Хиро mrgreen[1].gif
sulu
Дам и аз знаех,че и той кат Клер докато не му извадат стъклото няма да се регенерира.Много се дразня на брат му-за тая власт сигурно би продал и душата си.Са ми е най-интересно,защо Хиро от бъдещето реагира така като видя Хиро от миналото-първо предполага се,че самия Хиро от бъдещето вече е преживял това и второ той така погледна Хиро от миналото,че човек би си помислил ,че гледа най-големия си враг,а не самия себе си. dunno[2].gif
sydney
страхотен епизод worthy.gif worthy.gif worthy.gif много ми хареса,толкова се бях затъжила за Герои rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif нямам търпение за следващият епизод happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
ludoto_mimi
Серията беше много готина, сега я изгледах! worthy.gif Наистина жалко за Исак, дано да го съживят, че ми е интересен ... каза нещо, че ще победи Сайлър и ще бъде герой или аз не съм разбрала? А и друго си е да гледаш неговите хубави картини пред тези на Сайлър, които май показват истината под маската на хората. Интересно става.
Питър няма да го коментираме, на всички ни стана ясно, че трябва да му издърпат стъклото от главата, както и Клер беше "умряла" и като й извадиха там-каквото-беше от тялото и пак се съживи. Добре че е тя да ги светне. smile.gif
А относно тия супер сили, каква беше и каква стана тя. Сега се оказа, че бабата и Линдерман също имали някакви сили. Дано не съм се объркала за бабата, но така ми се стори, въпреки че май не ни е показвала. Но явно от доста време знае, че синовете й също имат сили. Заплита се историята съвсем.
seduction_55
Гаден Сайлър...не искам Исак да умре,той ми е на трето място след Питър и Ники.Не е честно така.Слагат нови герои постоянно а тези с които сме свикнали отначалото и които са допринесли за историята ги разчистват като смет.
Поне Питър показа на какво е способен и доказа че може спокойно да мери сили със Сайлър.Естествено Питър е имал контакти с много малко герои,представям си да е бил близо до всички които Сайлър е убил,сигурна съм че щеше да го размаже.
Клер много дразни,да заминава най-накрая.А татенцето й(Нейтън) за какъв се мисли??С тези негови избори...готов е да жертвав семейството си за тази политика.
А кой беше на картината на Сайлър?Видя се че няма Нейтън да спечели изборите,но кое беше онова нарисувано страшилище?
Татко номер 2 май наистина е бил в сянка относно много неща... 18.gif
ludoto_mimi
Цитат(seduction_55 @ Apr 26 2007, 22:28) *
А кой беше на картината на Сайлър?Видя се че няма Нейтън да спечели изборите,но кое беше онова нарисувано страшилище?

Мисля, че това, което нарисува Сайлър беше един вид истината под маската на политика. Всичко е гадно и мрачно. Не знам защо, но аз така си мисля. Просто в картината на Исак всичко беше идилично и приятно, а всъщност доста каши са забъркали всички. Аз така мисля, де, не знам дали съм права, но ми се стори, че човекът на картината на С. беше Нейтън, затова стигнах до този извод.

Някой по-горе беше писал, че Хиро от бъдещето(2) гледа Хиро от миналото лошо(1), все едно му е враг. Мисля, че Х2 вече е свикнал с тези пътувания из времето и не е шокиран от това, че вижда Х1, но най-вероятно както си мислеше Х1 той не е успял да изпълни мисията си и да спаси света и затова той не харесва миналото си Аз. Абе вкарвам някви супер тъпи логики, ама това ми хрумна. 18.gif
lady_iz
И аз тка мисля относно картината на Сайлър . А и видяхме в някой откъси от спойлерите неща които донякъде разасняват донякъде бъдещето относно президентския пост и Нейтън.Та Сайлър явно нарисува нещата "от вътре", а не само от вън както правеше Исак.
Серията много ми хареса, Сайлър беше велик както винаги wub.gif , жалко, че не го даваха повече.Обожавам персонажа!! Нямам търпение за следващата серия 3.gif

Някой знае ли защо на Бенет му викат HRG и какво означава това.Блъскам си главата доста време стана вече и не мога да зацепя...а кое знае колко е елементарно rolleyes.gif
Estell
Цитат(lady_iz @ Apr 27 2007, 05:10) *
Някой знае ли защо на Бенет му викат HRG и какво означава това.Блъскам си главата доста време стана вече и не мога да зацепя...а кое знае колко е елементарно rolleyes.gif

Беше нещо свързано с очилата му. Последната думичка от съкращението е glasses, а пък другите две се отнасяха за рамките, обаче не мога да ти кажа точно как беше.
Apfh
Мммм аз позабравих да пиша тук за тази серия, която определено беше Супер! smile.gif ...та да си наваксам - като цяло епизода беше феноменално завръщане за края на сезона. Всички яко изкефиха. Разбра се, че Сайлър ще бъде спрян в крайна сметка и нямам търпение да дойде тази битка biggrin.gif ще е лудооооооо....
За картината на С. според мен това беше същата картина, но просто Сайлър е сакат ( biggrin.gif така де.. все пак не е художник, като Исаак) и не я направи така добре. Мъжът на нея беше Нейтън и според мен сега Сайлър ще тръгне след него. wink.gif
Все още немога да си обясня, коя точно теория следват сериите по отношение на пътуването във времето. Срещата ха Хиро-вците ми изглеждаше и на мен супер странна... но просто не ми се напряга сега да мисля smile.gif ще видим след няколко дни tongue.gif във всеки случай до сега картините на Исаак са ставали до една.. събитията в тях не можеха да се променят по никакъв начин. Следователно... wink.gif
lady_iz
На картините не им ли е това смисъла- да променят бъдещето нашите хора.Като например да не се сбъдне картината на пода в ателието му (бомбата).Сайлър искренно се надявам да не бъде спрян, макар, че е за предпочитане пред това да мине от страната на Питър.Според мен някой роли ще бъдат разменени, и някой от сега добрите ще станат лоши, и може би ще стане така както преди време с Линдерман и неговите приятели.
Сайлър е най- якият персонаж във филма за мен, и искренно се надявам да не го развалят...
ludoto_mimi
Цитат(Apfh @ Apr 27 2007, 16:13) *
събитията в тях не можеха да се променят по никакъв начин.

Той нарисува, че Питър ще умре, когато отиде да спасява Клер, но не умря. rolleyes.gif
Apfh
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 27 2007, 19:14) *
Цитат(Apfh @ Apr 27 2007, 16:13) *
събитията в тях не можеха да се променят по никакъв начин.

Той нарисува, че Питър ще умре, когато отиде да спасява Клер, но не умря. rolleyes.gif

Напротив... картината показваше Питър натрошен и кървящ... ако си спомняте той беше точно такъв, и... умря... след което се съживи и възстанови защото беше копирал умението на Клеар. Картината показва един единствен момент, който както разбрахме до сега може да не е точно това, което изглежда на пръв поглед, но във всеки случай се збъдва този едничък момент... wink.gif
f0rgy
Всичко в картините се случва.Не буквално както в картините(например Хиро и Т-Рекса) но рано или късно ВСЯКА картина която е нарисувал се е сбъдвала...Както съм сигурен че Сайлър ще бъде убит,така съм сигурен че и бомбата ще избухне...за жалост нищо чудно с тази бомба да захубим и Питър,НО нищо не се знае...
lady_iz
Няма нито Сайлър да умре, нито Питър.И двамата актьори са подписали за вторият сезон wink.gif
f0rgy
Е тогава тряя да измислят велик край на 1ви сезон...странно,но само да не направят Сайлър добър че направо ше се откажа от тоя сериал wacko.gif
lady_iz
Цитат(Estell @ Apr 27 2007, 15:38) *
Цитат(lady_iz @ Apr 27 2007, 05:10) *

Беше нещо свързано с очилата му. Последната думичка от съкращението е glasses, а пък другите две се отнасяха за рамките, обаче не мога да ти кажа точно как беше.

Мерси.
Съвсем случайно току що попаднах на H.R.G. = hom rimmed glasses wacko.gif
Refuse
За к'фо на всички линкове ми пише Bad ID confused.gif
ludoto_mimi
Цитат(Refuse @ Jun 11 2007, 14:54) *

Защото арената вече е "нова". Явно старите линкове не работят.
alduaida
В този епизод всички са много странни, но не ми харесват, по ме кефят в настоящето happy.gif
ladysunshine
Цитат(ludoto_mimi @ Jun 11 2007, 19:06) *
Цитат(Refuse @ Jun 11 2007, 14:54) *

Защото арената вече е "нова". Явно старите линкове не работят.

А някой ще даде ли линк, който да работи. В замундата няма сийд за епизодите от 19 нататък
Gossip Girl
Това е целият първи сезон. Когато ти изкочи прозореца какво да тегли, отмаркираш всички серии освен 19 и там ако искаш 20 и тн. Малко не обясних като хората, но като цяло целта е да останат за сваляне само сериите, които искаш.
ladysunshine
Цитат(Gossip Girl @ Dec 5 2007, 17:51) *
Това е целият първи сезон. Когато ти изкочи прозореца какво да тегли, отмаркираш всички серии освен 19 и там ако искаш 20 и тн. Малко не обясних като хората, но като цяло целта е да останат за сваляне само сериите, които искаш.

Жани, мерси много. Разбрах те спокойно smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.