Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: A Walk to Remember
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2
siska
Иха, невероятен филм...наистина си струва да се гледа, добри актьори, добра игра.А и музиката към филмчето е супер.Направо веднага влиза в списъка ми с любими филми happy.gif
VeRonICa^^
Невероятен филм просто останах без думи,една красива любов,обичам този филм blush.gif
Jordan
всъщност ако погледнем реално филма не е нищо особено като сюжет. не е нищо невиждано до момента. но пък е направен по някакъв необяснимо(за мен) невероятен начин, който ти влиза под кожата и доста време не можеш да се оттървеш от магията на тази история.
Velin4eto
Тоя филм се нарежда в моя топ 5 на второ място, след Титаник worthy.gif
tania
На пръв поглед изглежда поредната тъпа тийн драма, но всъщност не е така. Филма е много красив и тъжен. Наистина ми въздейства и ми напомня много за The Notebook.
ioanka_vt
Това е любомия ми игрален филм... гледала съм го над 30 пъти винаги плача!!! Филма е страхотен !! Този който не го е гледал може само да съжелява! happy.gif
anji_banji
Това е един от най-любимите ми филми biggrin2.gif Мн. е хубав,но мн тъжен sad.gif Не познавам човек,който да го е гледал и да не му е харесал biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Цитат(Jordan @ Aug 28 2007, 18:02) *
ALeX4e7y^, приямаш всичко прекалено реално, може би свързваш лични моменти със неща, през които си преминавала. А не трябва според мен.

ПфФф как ли пък не.Просто филма не ми харесва и толкова....пфффф
thefox691
Филмът наистина е много хубав. Карате да се замислиш колко преходни са нещата в живота и колко кратък е самият живот. emoticon1 (24).gif

Това определено е филм за почитателите на художественият жанр. Много добре избран актьорски състав. Отлична игра! smile.gif Филм, който дълго не може да се забрави... cool.gif
Adorkable
Този филм беше някакво уникално клише,и какво толкова се разстроихте,че мацката умря ли ?
Честно,не ви разбирам....
Сега очаквам да бъда пребита с камъни.
♥Didito♥
Цитат(Adorkable @ Mar 7 2008, 12:25) *
Този филм беше някакво уникално клише,и какво толкова се разстроихте,че мацката умря ли ?
Честно,не ви разбирам....
Сега очаквам да бъда пребита с камъни.

Няма да бъдеш пребита с камъни всеки си има собствено мнение. Аз уважавам твоето. Филмът ти е въздействал по различен начин. Мене примерно колкото или да е клише (за това според мен си права) пак ме трогна rolleyes.gif
dragon_girl
Филма ми хареса и двамата актьори са сладури!
tedi27
Наистина божествен филм.Много плаках на него.Страхотен е!
Никол
Няколко пъти съм го гледала...просто нямам думи!Това е една невероятна,реалистична история,която просто ЗАВЛАДЯВА!!!Как само съм плакала... 1crying[1].gif
sonofsparda
Много хубаво филмче и доста тъжно определено. И аз останах много доволен от него. smile.gif
Мая
Този филм много ми допада. Извинявам се, че ще повторя някои от предните мнения, но искам да кажа, че съм адски съгласна с Jordan. Това все пак е филм и нищо повече... реалния живот всеки ден го виждаме
А относно филма, струва си гледането smile.gif
ZuZka yeah
Само на мен ли не ми е харесал?! biggrin.gif За мен не беше нищо особено, просто поредната изтъркана любовна история. wink.gif
HiLaRy`DuFf{}
Това е най - хубавия филм .. гледала съм го над 20 пъти .. всеки път се спуквам да плача. След този филм станах голяма фенка на Манди голяма сладурана smile.gif
Nightly^Evil
Филма е страхотен, невероятен, изумителен! Разказва за силата на любовта, за най-чистата и форма, за тов акак тя може да те промени.... Сюжета е много карсив, актьорите са страхотни, а музиката е невероятна... Един от най-страхотните филми на всички времена!
mak3-l0ve
Тва е един от любимите ми филми .. гледала съм го 9287362894 пъти и още успява да ме разплаче rolleyes.gif
Филм, в който се разказва за точно тази Първа любов, която е най-искрена, чиста и красива .. невероятни сцени, актьори, роли .. за музиката да не говорим ;] От този филм станах голяма фенка на Mandy Moore. Страхотна актриса с невероятен ангелски глас smile.gif
Виждам, че има хора, на които филма не им е харесал. Всеки си има мнение, на всеки е въздействал по различен начин .. мен лично ме завладя още от самото начало .. за мен си остава Вечен филм ! ;]
Иии фразата " Love is like the wind .. I can`t see it, but I feel it " .. (sun)
RockStrawberry
Филмът е невероятен..Просто..това е един от най-хубавите филми,които съм гледала..Попринцип много рядко се случва да се разплача на филм..Но тук..Незнам колко пъти се разплаках,заради болестта на Джейми и заради това,че те няма да са заедно.;/ Наистина страхотен филм.Гледайте го,ако не сте. smile.gif
Icheto
Невероятно красив филм .. Любимия ми. И аз за първи път се разплаках на филм, дори Титаник не ме разтрои толкова.
Актьорската игра беше супер. Шейн и Манди ... сладури!
Сценарият е много добър! Най-много ми хареса, че нямаше хепи енд, обичам такива филми. worthy.gif
miim4eto
Много хубав филм. Сюжета беше малко банален, но си струва гледането. Саундтрака беше доста добър smile.gif
badbaby22
Винаги съм се канела да гледам този филм, но така и не го направих... Според вашите мнения явно филмчето наистина си струва!
®SlowDownBaby
Струва си! както всяка красива любовна история... Но и актьорската игра е перфектна. А за онези, които казаха, че е клише...как може да наречете историята на една любов клиширана? вие кво искате? да ви пуснат филм за любовта през мезозойската ера? blink.gif
DeSiNCeTu
Оо колко плакахме на този филм, много ми хареса blush.gif Особено момента, в който той отива да благодари на баща си, като че ли там се сринах най-много, даже сега като се сетя... sad.gif
Песните са страхотни worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.