Иха, невероятен филм...наистина си струва да се гледа, добри актьори, добра игра.А и музиката към филмчето е супер.Направо веднага влиза в списъка ми с любими филми
VeRonICa^^
Oct 15 2007, 14:05
Невероятен филм просто останах без думи,една красива любов,обичам този филм
Jordan
Oct 18 2007, 16:49
всъщност ако погледнем реално филма не е нищо особено като сюжет. не е нищо невиждано до момента. но пък е направен по някакъв необяснимо(за мен) невероятен начин, който ти влиза под кожата и доста време не можеш да се оттървеш от магията на тази история.
Velin4eto
Oct 20 2007, 02:52
Тоя филм се нарежда в моя топ 5 на второ място, след Титаник
На пръв поглед изглежда поредната тъпа тийн драма, но всъщност не е така. Филма е много красив и тъжен. Наистина ми въздейства и ми напомня много за The Notebook.
ioanka_vt
Dec 27 2007, 17:40
Това е любомия ми игрален филм... гледала съм го над 30 пъти винаги плача!!! Филма е страхотен !! Този който не го е гледал може само да съжелява!
anji_banji
Jan 3 2008, 14:37
Това е един от най-любимите ми филми

Мн. е хубав,но мн тъжен

Не познавам човек,който да го е гледал и да не му е харесал
ALeX4e7y^
Jan 3 2008, 16:02
Цитат(Jordan @ Aug 28 2007, 18:02)

ALeX4e7y^, приямаш всичко прекалено реално, може би свързваш лични моменти със неща, през които си преминавала. А не трябва според мен.
ПфФф как ли пък не.Просто филма не ми харесва и толкова....пфффф
thefox691
Jan 21 2008, 22:43
Филмът наистина е много хубав. Карате да се замислиш колко преходни са нещата в живота и колко кратък е самият живот.
Това определено е филм за почитателите на художественият жанр. Много добре избран актьорски състав. Отлична игра!

Филм, който дълго не може да се забрави...
Adorkable
Mar 7 2008, 12:25
Този филм беше някакво уникално клише,и какво толкова се разстроихте,че мацката умря ли ?
Честно,не ви разбирам....
Сега очаквам да бъда пребита с камъни.
♥Didito♥
Mar 7 2008, 12:42
Цитат(Adorkable @ Mar 7 2008, 12:25)

Този филм беше някакво уникално клише,и какво толкова се разстроихте,че мацката умря ли ?
Честно,не ви разбирам....
Сега очаквам да бъда пребита с камъни.
Няма да бъдеш пребита с камъни всеки си има собствено мнение. Аз уважавам твоето. Филмът ти е въздействал по различен начин. Мене примерно колкото или да е клише (за това според мен си права) пак ме трогна
dragon_girl
Mar 16 2008, 15:44
Филма ми хареса и двамата актьори са сладури!
tedi27
May 25 2008, 11:05
Наистина божествен филм.Много плаках на него.Страхотен е!
Няколко пъти съм го гледала...просто нямам думи!Това е една невероятна,реалистична история,която просто ЗАВЛАДЯВА!!!Как само съм плакала...
sonofsparda
May 28 2008, 20:54
Много хубаво филмче и доста тъжно определено. И аз останах много доволен от него.
Този филм много ми допада. Извинявам се, че ще повторя някои от предните мнения, но искам да кажа, че съм адски съгласна с Jordan. Това все пак е филм и нищо повече... реалния живот всеки ден го виждаме
А относно филма, струва си гледането
ZuZka yeah
Jul 6 2008, 14:57
Само на мен ли не ми е харесал?!

За мен не беше нищо особено, просто поредната изтъркана любовна история.
HiLaRy`DuFf{}
Sep 1 2008, 13:16
Това е най - хубавия филм .. гледала съм го над 20 пъти .. всеки път се спуквам да плача. След този филм станах голяма фенка на Манди голяма сладурана
Nightly^Evil
Sep 3 2008, 11:44
Филма е страхотен, невероятен, изумителен! Разказва за силата на любовта, за най-чистата и форма, за тов акак тя може да те промени.... Сюжета е много карсив, актьорите са страхотни, а музиката е невероятна... Един от най-страхотните филми на всички времена!
mak3-l0ve
Sep 7 2008, 15:46
Тва е един от любимите ми филми .. гледала съм го 9287362894 пъти и още успява да ме разплаче
Филм, в който се разказва за точно тази Първа любов, която е най-искрена, чиста и красива .. невероятни сцени, актьори, роли .. за музиката да не говорим ;] От този филм станах голяма фенка на Mandy Moore. Страхотна актриса с невероятен ангелски глас
Виждам, че има хора, на които филма не им е харесал. Всеки си има мнение, на всеки е въздействал по различен начин .. мен лично ме завладя още от самото начало .. за мен си остава Вечен филм ! ;]
Иии фразата " Love is like the wind .. I can`t see it, but I feel it " .. (sun)
RockStrawberry
Sep 9 2008, 21:35
Филмът е невероятен..Просто..това е един от най-хубавите филми,които съм гледала..Попринцип много рядко се случва да се разплача на филм..Но тук..Незнам колко пъти се разплаках,заради болестта на Джейми и заради това,че те няма да са заедно.;/ Наистина страхотен филм.Гледайте го,ако не сте.
Icheto
Sep 11 2008, 14:41
Невероятно красив филм .. Любимия ми. И аз за първи път се разплаках на филм, дори Титаник не ме разтрои толкова.
Актьорската игра беше супер. Шейн и Манди ... сладури!
Сценарият е много добър! Най-много ми хареса, че нямаше хепи енд, обичам такива филми.
miim4eto
Sep 12 2008, 11:29
Много хубав филм. Сюжета беше малко банален, но си струва гледането. Саундтрака беше доста добър
badbaby22
Sep 14 2008, 14:13
Винаги съм се канела да гледам този филм, но така и не го направих... Според вашите мнения явно филмчето наистина си струва!
®SlowDownBaby
Sep 23 2008, 00:48
Струва си! както всяка красива любовна история... Но и актьорската игра е перфектна. А за онези, които казаха, че е клише...как може да наречете историята на една любов клиширана? вие кво искате? да ви пуснат филм за любовта през мезозойската ера?
DeSiNCeTu
Nov 14 2008, 16:06
Оо колко плакахме на този филм, много ми хареса
Особено момента, в който той отива да благодари на баща си, като че ли там се сринах най-много, даже сега като се сетя...
Песните са страхотни
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.