Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: A Walk to Remember
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2
CheerFuL-F

Държава: САЩ

Година: 2002

Времетраене: 1 ч. 41 мин.

Жанрове: Романтика, Драма

В ролите: Манди Муур, Шейн Уест, Питър Койот, Дарил Хана, Лорън Джърман и др.

Повече информация: IMBD

Резюме:

Една сърцераздирателна история, в която се разказва за връзката между една пасторска дъщеря и за едно невярващо момче, което в последствие започва да вярва, но не в християнството, а в истинската любов.

няколко имена на песни от филма
Mandy Moore - It's gonna be love
Mandy Moore - Only hope
Mandy Moore - Cry
Mandy Moore - someday we will know
Dancing in the moonlight
SWITCHFOOT-DARE YOU TO MOVE.mp3
SWITCHFOOT-LEARNING TO BREATHE
SWITCHFOOT-YOU
qwe123
МОЯ ФИЛМ!!!!ОБОВАВАМ ГО!!!ВЧЕРА ПАК ГО ГЛЕДАХ!!!!МНОГО ГО ОБИЧАМ wub.gif
Jolly_GirL
Страхотен филм!Просто нз какво друго да кажа!Толкова много ме разчувства emoticon1 (10).gif
ALeX4e7y^
Тоя филм съм го гледала до половината ,ама я кажете дали да го догледам или не е чак толково инт.
CheerFuL-F
Цитат(LoF_Chad @ Apr 22 2007, 19:30) *
Тоя филм съм го гледала до половината ,ама я кажете дали да го догледам или не е чак толково инт.

ааа филма е THE BEST изгледай го тъжен е, но е много хубав
ALeX4e7y^
Ахамм ми межи и да го догледам rolleyes.gif Обаче не само филма е супер ама и тоя дет е в главната роля,мен мн ма кефи biggrin2.gif
CheerFuL-F
Цитат(LoF_Chad @ Apr 22 2007, 20:50) *
Ахамм ми межи и да го догледам rolleyes.gif Обаче не само филма е супер ама и тоя дет е в главната роля,мен мн ма кефи biggrin2.gif

и мене ме кефи blush.gif мн е готин
vasinka_{P}
Филма е страхотен, пускам си го почти всяка седмица, един от любимите ми е smile.gif
ani4ka_89
Филмът е много хубав, толкова ревах на него, просто не истина. Иначе сюжетът е много тъжен, а моментите са много сладки
DeSeRt^RoSe
Невероятен филм разказва се за такава готина и истинска любов просто те омагьосва само да не свършваше толкова тъжно sad.gif
CiNdEreLLa``
Имам чувството, че каквото и да кажа за този филм няма да е достатъчно !!! Просто е невероятеннннннннн !!! Обожавам го... страхотна история, страхотна актьорска игра !!!
girl_from_hell
ауу как не съм го коментирала най-великото филмче много ми хареса колко и да е тъжен гледайте го !
**Sophia**
Този филм е невероятен!Досега го гледах и още плача.мн ми стана мъчно sad.gif sad.gif ..Той промени целия си живот и остана самичък.Но наистина филмат е върхът,вече е един от любимите ми!Прекрасен е! smile.gif

а можете ли да ми намерете тази песен.SWITCHFOOT-DARE YOU TO MOVE
SeMiNi
ами..преди малко го гледах.. mellow.gif ,допреди малко ревах.. cry.gif cry.gif наистина отдавна не бях гледала такъв филм..за такава любов....отдавна Copy of wub.gif Всъщност въобще не очаквах Джейми да се окаже болна..но незнам просто това е великолепен,страхотен филм. 8.gif 8.gif Манди Мур е голяма сладурана и Шейн също..перфектни бяха 3.gif sad.gif
Ali8
Филма наистина е СТРАХОТЕН worthy.gif worthy.gif worthy.gif препоръчвам го на всички толокова рев изревах на него cry.gif ,че чак свършиха салфетките в нас
TIGERM13
Ох добре ще го пусна на мама -тя обича сълзливи филми.

Paper_trail
Филма е невероятен и много въздействащ!
sanuvam
Цитат(**Sophia** @ May 12 2007, 22:17) *
Този филм е невероятен!Досега го гледах и още плача.мн ми стана мъчно sad.gif sad.gif ..Той промени целия си живот и остана самичък.Но наистина филмат е върхът,вече е един от любимите ми!Прекрасен е! smile.gif

а можете ли да ми намерете тази песен.SWITCHFOOT-DARE YOU TO MOVE

http://www.data.bg/f.php?fid=5800578 заповядай, ако все още не си е открила smile.gif!
Gossip Girl
Току що го изгледах..Невероятен филм..Красив сюжет..Абе супер..Манди ми е сред любимите актриси, а и Шейн е невероятен..За филма 6, за актьорския състав 6+...Само Дарил ми беше някак странна с тва бритонче, но може да я превъзмогна
lemmy
Един любим мой филм...
Плаках много...
Смя се много...
Обичам си го много...
Ех да можеше всеки да изпита такава любов, ест не пожелавам на никой такъв трагичен край, да чукнем на дърво, но определено ви пожелавам такава истинска и чиста любов...
girl_from_hell
а много са гадни тези филмчета, само се замечтавам за такава любов пък нея я има само по филмите sad.gif
divata_airis
Обичам тизи филм-имам целия саунтрак, ама е вярно, че само те карат да мечтаеш за такава любов, а нея всъшност я няма.
*BringMeToLife*
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Apr 30 2007, 21:43) *
Невероятен филм разказва се за такава готина и истинска любов просто те омагьосва само да не свършваше толкова тъжно sad.gif

мНого романтичен и завладяващ филм .. много сълзи ама и много любов.. Шейн и Манди ... perfect .. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Estell
Това е един от малкото романтични истории, на които наистина плаках много. Изключително завладяващ филм. Тази според мен е най-добрата роля на Манди Мур. Както тя, така и Шейн Уест бяха перфектни. Като започне филма изобщо не предполагаш какво ще стане и изведнъж всичко се завърта на 180 градуса.
Катeто
ужасно хубав филм,много плаках на него.това е един от малкото стойностни филми,които се правят напоследък.
ALeX4e7y^
Сега ще дават филма по Нова телевизия от 14.00,който не го е гледал да го гледа smile.gif
Mrs.Ackles
Ами, филмът е наистина много добър, определено доста тъжен..
Шейн и Манди са големи сладури - мн им се радвах. smile.gif
Bloody_Tears
Сега ще го гледам тоя филм. Чувала съм само хубави неща за него, но така и не съм го гледала biggrin.gif Ся всички ми пращат СМС-и да го гледам, всеки втори ми пише по Скайп да го гледам.... happy.gif Луда раота, изглежда е много хубав. smile.gif Като го изгледам ще си напиша мнението smile.gif
ALeX4e7y^
Филмът е много хубав,но супер нереалистичен!Каквото и да си говорим е почти невъзможно такова момче да хареса такова момиче!
vivata123
Оф, голяма съм ревла.. rolleyes.gif
То и от отдавна не съм си плакала, обаче сега си наваксах за няколко месеца напред. mrgreen[1].gif
Толкова романтичен и трогателен филм..

Само да добавя, че съм напълно несъгласна с предното мнение..
Много си е възможно и познавам подобни двойки..
Абе, просто любовта си е странно животно и това си е.. laugh.gif Или химия, каквото искате го наречете..
Mai4et0
Цитат(vivata123 @ Aug 19 2007, 16:01) *
Само да добавя, че съм напълно несъгласна с предното мнение..

me too blink.gif И аз пак ревах sad.gif Много романтичен филм.От любимите ми е blush.gif
Bloody_Tears
Наистина филма е велик! Смятам пак да го гледам smile.gif И както никога, не ревах O_o Странно biggrin.gif Но сигурно щото и родителите ми го гледаха с мен happy.gif Страхотна история, страхотен актьорски състав, страхотна игра 36_1_32v[1].gif
dEniChka
Суперрр филммм... наистина е от най добрите филми правени някога... струва си да се гледа... а дали такова момче неможе да се влюби в такова момиче...нали си чувала че любовта няма граници !
ALeX4e7y^
Просто гледам реално на нещата....а не витая в облаците....
dEniChka
Ета гледай си как искаш..всеки има право на мнение и щом си мислиш ,че си реалистка браво на теб ..
ladysunshine
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 19 2007, 14:07) *
Филмът е много хубав,но супер нереалистичен!Каквото и да си говорим е почти невъзможно такова момче да хареса такова момиче!

е да то такива неща май стават само по филмите biggrin2.gif ама не се знае... попринцип и аз гледам на нещата по реалистично и точно докато гледах филма се замислих, че в реалния живот трудно би станало такова нещо smile.gif
ALeX4e7y^
Еий един човек,който да ме разбира worthy.gif Иначе,както казах филма си е хубав,ама....вече казах happy.gif
qwe123
Искате да кажете, че Манди не е красива ohmy.gif Това,че е по-различна от останалите не я прави грозна, нали?
Bloody_Tears
Според мен даже е много красива!
ThePinkDuck
Добре бе хора не мога да ви разбера. Защо искате живота да е като на кино или киното да е реално като живота. Та нали киното е един създател на сънища, една приказка, след която като излезеш от салона започваш да мечтаеш да ти се случи. Да, понякога и в живота стават чудеса и както знаете Impossible is nothing. Дали са красиви дамата или момъка или не няма нищо общо, то най-красивите ябълки прасетата ги ядът... но и това правило си има изключения. Това, че Той се е влюбил в Тя и е било на кино не значи, че не може да се случи и в реалния живот. Ако спреш да мечтаеш какво ти остава?
ALeX4e7y^
Сега говорим за филма не за актьорите.Да актрисата е красива,но не говоря за това.Най-голямата загубенячка може да се влюби в най-голмия пич,но обратното една ли!Просто това не ми хареса във филма,защото е почти невъзможно.Това исках да кажа.
ThePinkDuck
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 21 2007, 21:56) *
Сега говорим за филма не за актьорите.Да актрисата е красива,но не говоря за това.Най-голямата загубенячка може да се влюби в най-голмия пич,но обратното една ли!Просто това не ми хареса във филма,защото е почти невъзможно.Това исках да кажа.

Ами аз за филма говорих! Е как може точно това да не ти хареса във филма. Нали идеята му е точно такава. Показва, че всичко е възможно. Може да приемеш и, че просто показва невъзможни неща. Но нали е на кино. Фикция, измислица, по-добра гледна точка към реалния живот. Защо трябва да е иначе? Да, има и реалистични филми, но те оставят друго чувство след края си. Романтичните филми са за това, знаеш, че може и да се случи, но едва ли. И все пак оставаш с усмивка на лицето си след края и една стаена надежда. Мисля, че този филм се справя отлично с това начинание.
Mrs.Ackles
Не е истина колко съм бавна.. Докато измисля как най-добре да се изразя, ThePinkDuck вече е казала всичко... 16.gif Аз лично мисля по същия начин.
Също не смятам, че един филм може да се определя по това, колко истинска или измислена е цялата история, заложена в него. Понякога 'най-реалните' филми не ни допадат особено, защото всъщност ни показват истинския живот, с който се сблъскваме непрестанно. А понякога имаме нужда да помечтаем, макар и да знаем, че не винаги всичко, което виждаме е реално. smile.gif

Аватари, които току-що намерих:

Още ТУК
Tedds
Току що изгледах филма!Невероятен е!Толкова ме разчувства!Филма е уникален!Никога няма да го забравя! ;(
Jordan
Пинк, подкрепям. Не знам защо толкова много се впрягате в сюжета на филма и търсите огледален образ на случките в реалния живот. Та на кой му се гледа филм, пресъздаващ проблемите, с които се сблъскваме?!
Нали идеята на повечето филми е поне за час да те одели от реалноста, да забравиш за нея и да се потопиш в един нов свят.
ALeX4e7y^, приямаш всичко прекалено реално, може би свързваш лични моменти със неща, през които си преминавала. А не трябва според мен.
Наистина филма е тъжен, и аз съм го гледал около 100 000 пъти и съм ревал и какво ли не, но все пак това си остава филм. На всички ни се иска да преживеем някоя от прекрасните истории, за които гледаме във филмите, но не на всички им се пада този шанс.
Така че по-спокойно с филмите. Все пак са просто филми, и колко и да ни действат и вълнуват си остават просто един добре изигран сценарии, в който може би понякога виждаме себе си.
girl_from_hell
за първи път да съм съгласна с теб Jordan, не само съгласна, а и мисля че си написал чудесен коментар
е днеска пак го гледах това филмче нз за кой път ама тука се чудех ме кой филм да гледаме и ай де този и пак си припомних как всичко е възможно
и колко хубави песнички има в филма smile.gif
angel_girl
ThePinkDuck, абсолютно съм съгласна! Филмът е страхотен и като замисъл, и като сценарий, и като реализация(като цяло). Просто е невероятен! worthy.gif Единственият филм, който ми харесва повече от този(в жанра си де) е Тетрадката. А колкото до Манди Мур - не съм й голяма фенка, обаче в този филм е просто невероятна! biggrin2.gif
♥Didito♥
Една красиво пресъсдадена романти4на история,филма е невероятен rolleyes.gif ,много плаках наистина 4удесен актьорски състав,наистина си заслужава гледането,прекрасен,оби4ам този филм.
jivitu
Уж го изтеглих да го гледам,но само като го прегледах набързо и се отказах...стори ми се скучен,но съдейки по коментарите ви май съм сбъркала.Май пак ще го тегля biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(jivitu @ Sep 27 2007, 14:46) *
Уж го изтеглих да го гледам,но само като го прегледах набързо и се отказах...стори ми се скучен,но съдейки по коментарите ви май съм сбъркала.Май пак ще го тегля biggrin2.gif

Оооо тегли тегли. Определено си сбъркала като си го изтрила. Няма да съжаляваш ако му дадеш шанс. mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.