Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: сървър на уоу
GGbit.info > Развлечение > Игри
Brams
Моля за помощ
Кажете как да си направя такъв
Fixer
Ето тук е доста добре описано как се създава подобен сървър. Успех!
Brams
аа забравих да спомена става дума за The Burning Crusade
Fixer
Brams ето линкче цък. Аз не играя Уоу, но ще те посъветвам да си седиш на предишната версия на Уоу, защото дори в момента в сървъра на Близард за Бърнинг Курсеид има бъгове не бързай, но както си решиш wink.gif все пак аз не разбирам много.
Brams
браво Fixer задължен съм ти smile.gif
Fixer
За нищо и никой за нищо не ми е задължен wink.gif
ogata
Цитат(Fixer @ Apr 22 2007, 16:54) *
Brams ето линкче цък. Аз не играя Уоу, но ще те посъветвам да си седиш на предишната версия на Уоу, защото дори в момента в сървъра на Близард за Бърнинг Курсеид има бъгове не бързай, но както си решиш wink.gif все пак аз не разбирам много.

Fixer не знам кой ти е дал тази информация , но както се казва "докато ръка не пипне и око не види" , недей да залъгваш хората . Аз лично играя WOW TBC Battle.net - realm Burning Steppes . Който не вярва може вечер да /w на Specula (30 лвл паладин) или Tease (23 лвл мейдж) . Та както е и да е . В момента пиратските сървъра на уоу дбк се броят на пръсти и за това , ще е хубаво ако пуснеш сървъра и пуснеш едно ftp за даунлоуд на wow и tbc. Бъгове няма грам ... НО .... трябва да си настроиш куестовете . Мангуса е отличен емулатор и ще ти помогне доста . Fixer не се дъни повече така wink.gif
Titan
ЕЕ ога... Брат с теб съм, но наистина има много бъгове в пиратските сървари и то не само при TBC! Нямаш си и на идея какви проблеми има. Сърварите на близ. вярно, е че са съвсем на друго ниво, но няма начин ние простите играчи да създадем такъв....
ogata
Цитат(Titan @ Apr 22 2007, 21:59) *
ЕЕ ога... Брат с теб съм, но наистина има много бъгове в пиратските сървари и то не само при TBC! Нямаш си и на идея какви проблеми има. Сърварите на близ. вярно, е че са съвсем на друго ниво, но няма начин ние простите играчи да създадем такъв....

Има , но е въпрос на супер машина , нерви , време , знания и майки . Вярно е че магуса е 6 емулатор ... ама никой не е безгрешен , той просто си омазва MPQ-тата на играта и твоята работа се състои в това да върнеш дефоулт настройките , което си е бая играчка.
delta717
Щото нямаме толкова пари колкото Blizz имат и BLizzard е една огромна мафия и "нефтена сонда" , само пари печелят и нищо друго за тях всичко е свързано с парите
TheUnknown
За кво ти е да си правиш сървър. Само нерви.Играй в :Dragonfire-bg
200 online
Много малко бъгове
TBC
Brams
ама аз искам да е фън
TheUnknown
Има ужасно много сървъри в нета. Просто трябва да търсиш wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.