Тази седмица информацията и новините изобилстват с пълна сила. Ето ви и малко снимки от епизод #20 "Ноир"
MaHeKeHa
Apr 20 2007, 04:48
Мометата ще 'аресат 1-та снимка, а момковците - 2-та. Ох, котьо. Ах, како... Ако знае само какво й мисля, само на певици ще ми стане - lol
Между впрочем, на 1-та снимка Кларк изглежда много "Суперменски" типичния Кларк Кент от комиските - 10/10 и може би най-добрата снимка на Кларк!
smallville_f
Apr 20 2007, 04:59
Ау влюбих се! Кларк ... или Том ... е невероятен така!!! Леле колко му се накефих ! От кога чакам да го видя така Лоис е много готина !!! Лайнъл едва го познах на първата негова снимка А Джими е голямо слънчице!!! Жалко че няма някоя снимчица на Лането да я видиме ала "BaD gIrL" Благодаря
MaHeKeHa
Apr 20 2007, 05:09
Наистина. Тези снимки са повече от впечатляващи! Много бих искал да видя как ще изглежда и кака Лана.
sonofsparda
Apr 20 2007, 08:03
Страхотно, браво бат Емо. Щях още оня ден да ги сложа, но нали ви съобщих за проблема, който имам. Снимките са просто убиец. Нашия човек е страшен. Ето това е Супермен, да му се не види. Най-най-най-Суперменската му снимка до момента. Ей, прав е Стийв Динайт - "И в шестия си сезон, Смолвил все още има с какво да ви изненада". Има и още как, мамка му!
П.П.:Певицата ши я СКЪСЪМ!
rossytriff
Apr 20 2007, 08:11
леле Лайнъл немож го позна човек, а Джими.... Кларки с таз прическа - ще го схрускам. Лоис е супер оставям я на вас момчета
lyubenski
Apr 20 2007, 08:12
Супер са определено, но се чудя защо Кларк не е с очила или не съм разбрал и това е било само слух .
sonofsparda
Apr 20 2007, 08:14
Това беше част от спойлърите - аз бих казал, че нарочно не са ги сложили в промоционалните снимки, но мисля, че Кларк ще сложи очилата по някое време в епизода.
vikihill96
Apr 20 2007, 08:37
Цитат(sonofsparda @ Apr 20 2007, 09:14)
Това беше част от спойлърите - аз бих казал, че нарочно не са ги сложили в промоционалните снимки, но мисля, че Кларк ще сложи очилата по някое време в епизода.
И всички ние,но най-вече дамите ще изпопадат,когато Том си сложи очилцата .А колкото до "певицата"-мис Лейн изглежда incredible .Абе ще ни довършат за един месец със страхотни епизоди.
MaLkIq_MuKi
Apr 20 2007, 09:17
Мммм, много са хубави всички, ама Кларк си е......
П.П. Благодаря за снимчицитеее
sonofsparda
Apr 20 2007, 09:42
Ахам - ето това е Кларк Кент, да му се не види. Само да го видим с очилата и ще е the whole package.
sydney
Apr 20 2007, 10:32
Том е страхотен на тази снимка просто е уникален,определено е най-хубавата му снимка досега Лойс е супер,просто върхът бие всички отвсякъде а Лайнъл неможах да го позная отначало много е различен,но в добрия смисъл на думата абе всичките снимки са с върхът мерси много,Емо
tzvetka
Apr 20 2007, 23:29
Ей!Кларки е страшен!И верно си е типичен Кларк Кент!Лоис е страшна също!Ха и Лайнъл от кога не го бях виждала обръснат!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.