Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, епизод #18 "Потомство"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
След много мъки и месец чакане, най-после излезе 18-ти епизод от този велик сериал. Мисля, че каквото и да добавя, ще бъде безсмислено, тъй като всички знаем за какво иде реч. Най-добре ще е да си свалите епизода и насладите след месец раздяла.

Welcome to Smallville, AGAIN!

Връзка в АренаБГ:

Връзка в ЗамундаНЕТ:

Свали епизода от Zamunda.net

Субтитри:

Моля, коментирайте и дайте вашата оценка според петобалната система:
MaHeKeHa
Моля, не се блъскайте. Домати ще има за всички!
smallville_f
От мен 5чка 4.gif ! Епизодът беше много емоционален ... War's about to begin blink.gif ... Както и да ... приятно гледкане biggrin2.gif
vikihill96
Емо защо ли изобщо трябва да питаш?!?! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif -Абсолютна петица от мен.Чакането си заслужаваше.Абе само суперлативи за епизода.И мен много ме наелектризира последната реплика на Кларки в епизода,тази която и Мими отбелязва-War's about to begin .Абе numero uno,както се казва.А Линда Картър-без коментар-I have no words worthy.gif worthy.gif .
sonofsparda
Голям епизод. Много емоционален просто. Линда Картър се справи блестящо като Моира Съливан - е, в Даяна не може да се съмняваме все пак. Лекс Лутър много ме издразни в този епизод. Въпреки че аз по принцип много се кефя на прехода му към тъмната страна, в този епизод ми беше много противен - особено когато заплаши Клои. Asshole. За миг ми се прииска Кларк да не го беше изблъскал встрани. Много се изкефих на репликата на Клои към Лекс след като той я заплаши - "My mother sacrificed everything to protect the world from scum like you and if taking you down means spending some quality time behind bars, sign me in." Супер. Също Лана най-накрая се усети, че я правят на идиотка след като разбра за инсценираната бременност. Сега вече нещата ще се променят и с нетърпение чакам да видя как ще натрие носа на Лекс във "Phantom". Изобщо не смятам да забравя за дебилните й постъпки през сезона, но определено искам да я видя по-агресивна спрямо тези дето са я лъгали през цялото време - без съмнение ще е готино. В този епизод обаче видяхме Кларк в малко по-различна светлина - тук той някакси беше на мястото на помощника. Много ми хареса това. Последната му реплика наистина беше култова - и колко е прав само нашия човек. 5 разбира се. Дано да не ми кажат пак, че не давам максимални оценки на епизоди, в които Лоис Лейн отсъства. smile.gif
sydney
естествено 5-ка и от мен biggrin2.gif biggrin2.gif просто,беше феноменално завръщане.Епизодът е страхотен,много ми хареса играта на Линда Картън,справи се чудесно rolleyes.gif rolleyes.gif много ми хареса и реакцията на Клои,когато Лекс отиде да говори с нея;също така разбрахме истината за "бебето" happy.gif happy.gif happy.gif направо епизодът е върхът 4.gif 4.gif струваше си чакането happy.gif happy.gif
Apfh
Цитат
War is about to begin...

През целият епизод ми се въртеше това изречение в главата. Мисълта, че скоро започва война просто лъхаше през 40-те минути!...
Линда Картър... какво да кажа... класика! стил!... страхотна!...
5/5

Edit: п.п.... Кларк обаче доста се позамисли дали да го спасява Лекс този път wink.gif
rossytriff
Епизода беше върха. Кларк като никога не беше в центъра на вниманието...
Супер добре са се справили сценаристите.
А за Лана - какво да кажа сега ще видим на какво е способна.
piknqbg
Цитат
Прогрес по превода на 06х18: 3%

Видях в саб бз, че превода е започнал който го интересува мисля че до утре на обяд ще са готови иначе епизода е жесток smile.gif
privilege
Връзка в ArenaBG
MaLkIq_MuKi
Охххх, аз мислех да чакам за субс, че ми е по готино, ама май май няма да дочакам до тогава като гледам колко сте доволни от серииката май май и аз ще я изгледам сега biggrin2.gif
tzvetka
Давам му 5!Беше много добър епизод!И тежичък за Клои!
MaLkIq_MuKi
Охххх, току що го изгледах и съм смаяна...беше много добър епизод, само не разбрах с майката на Клои какво се случва...за какво е това лекарство дето й дават...да стои в някво такова "ни виждам, ни чувам" състояние ли? Стана ми много мъчничко за Клои, ама пък как се бие...пффффф никога не бях предполагала че може да е толкова лоша biggrin2.gif shocking.gif А относно Лана sad.gif Милинката ми, представяте ли си какво е да си си мислел, че си бременна и накрая така да разбереш и общо взето напразно да се е упреквала, че е в нея вината sad.gif Направо настръхнах.... wacko.gif От мен 5 за епизода, а не знам как може някой да е гласувал с по-малко от 5 shocking.gif dry.gif
rossytriff
Благодарности на Виктория за титрите worthy.gif
didssy
ох ... мноо ... зашеметяващ епизод наистина познайте му давам ... 5 , пет или просто 6:00 ...

ужас на клои така и съчувствах милото то ... sad.gif ... напрао да ти се свие сърцето ... тъкмо откри истината за майка си и самата нея и отново я загуби ... sad.gif sad.gif
smallville_f
Това лекарство Лекс й го дава точно, за да я събуди от това състояние - "ни виждам, ни чувам", Теди smile.gif (ако може по име smile.gif ) , за да използва силите й ... И както Кларк каза то има действие само от 24 часа ... затова накрая Моира отново изпадна в същото състояние ... Епизодът определено беше много тежък и то най-вече за Клои ... мисля че това е най-тежкият за нея епизод до момента ... Последната реплика обаче е наистина разтърсваща - The war's about to begin 15.gif Горката Лана ... много ми стана жал за нея пък ...
Съжелявам че чак сега пиша по-дълъг коментар по епизода, ама аз го гледах още в 6 сутринта в петък и не исках да ви развалям кефа да го гледате 4.gif
MaLkIq_MuKi
Цитат(smallville_f @ Apr 21 2007, 15:30) *
"ни виждам, ни чувам", Теди smile.gif (ако може по име smile.gif ) 4.gif

Що за въпрос?! smile.gif Естествено, че може wink.gif Както казва МаНеКеНа - нали сме си тука се frinds smile.gif
sonofsparda
Просто за информанция: при другия рилийз на епизода - smallville.s06e18.proper.hdtv.xvid-xor, точно след финалните надписи има съобщение от Ерика Дюранс за подпомагане на фондацията за хора с парализи - The Christopher Reeve And Dana Reeve Foundation. Предполагам знаете, че Кристофър Рийв(най-успешният актьор изиграл Супермен) се е борил близо 10 години с парализата причинена му вследствие на злополука. Съпругата му Дейна също е подпомогнала много за тази организазия. Радвам се, че и екипът на Смолвил е решил да помогне на организацията относно набирането на средства за хора с парализи. R.I.P. Christopher and Dana.
smallville_f
Това не е първото такова съобщение ... Имаше същото и на края на епизода, в който Кларк за пръв път се запознава с д-р Върджил Суан ... След надписите дадоха Том и Кристофър Рийв един до друг и направиха такова съобщение ... Направо ми се насълзиха очите като ги видях двамата - най-успешният Супермен и неговият последовател sad.gif ... Поклон пред паметта му 36_1_32v[1].gif
sonofsparda
Да, и аз го помня миналото съобщение с двамата Супермени. Беше по време на любимия ми епизод - Rosetta. Този епизод освен, че е номер 1 за мен, винаги съм го възприемал и като предаване на щафетата от Крис на Том. Наистина поклон пред Кристофър Рийв - "he made us believe a man could fly".

Freak
А аз може ли само да питам нещо по-осведомените smile.gif значи някъде преди време бях чел във форума че във някой от оставащите епизоди щял да се появи бащата на детето(или нещо такова несъм сигурен точно) , та въпроса ми е как да се появи бащата като не е имало дете unsure.gif или тва се оказа някакъв спойлер дето няма да го бъде smile.gif
lyubenski
^Хмм сигурно е било някое предположение или пък някой от несъщаствуващите спойлери smile.gif
sonofsparda
Цитат(Freak @ Apr 22 2007, 07:52) *
А аз може ли само да питам нещо по-осведомените smile.gif значи някъде преди време бях чел във форума че във някой от оставащите епизоди щял да се появи бащата на детето(или нещо такова несъм сигурен точно) , та въпроса ми е как да се появи бащата като не е имало дете unsure.gif или тва се оказа някакъв спойлер дето няма да го бъде smile.gif

Ами, мисля, че малко се бъркаш. В спойлърите пишеше, че ще се разбере дали изобщо има баща на това дете. А след като се разбра, че няма дете, значи няма и баща. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.