Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гласувайте за Майкъл!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Канадското списание "Sci-Fi" както и телевизията признаха таланта на Майкъл Розенбаум. Майкъл бе номинирам в категорията "героя който обичате или мразите" заедно с Gaius Baltar - "Battlestar Galactica", Caprica 6 - "Battlestar Galactica", Vala Mal Doran - "Stargate SG-1", James "Saweyr" Ford - "Lost" и наш Майкъл от Смолвил.

Направо ще ви оставя линк за директен вотинг. От вас се изисква само да кликнете и вотът ви ще бъде факт! А след като вече сте гласували, може да видите с кое видео е номиниран Майкъл. Хайде, не се стискайте, а гласувайте. Майкъл е невероятен като Лутър и затова ние сме длъжни да го подкпрепим at any cost!

- ГЛАСУВАЙ ЗА МАЙКЪЛ!
sonofsparda
Подкрепихме Майк. smile.gif
MaLkIq_MuKi
За къде без моя глас, за Майкито smile.gif
rossytriff
много добър актьор е дааааа. mellow.gif
didssy
с благодарност към мимету която подкрепи том въпреки че не го харесва особено smile.gif майкъл ще се радва на същата подкрепа 4.gif happy.gif
Apfh
+1 от мен.. wink.gif
smallville_f
Ох дано да е същият късметлия като Том 4.gif ... Заслужава го worthy.gif ... ама като гледам конкуренцията и ми се доревава sad.gif
didssy
нема плачкаш миме smile.gif ще напраим същата схема като предния път 15.gif а дори да не спечели ( дано спечели ) ние си знаем кой е da best нали smile.gif 4.gif happy.gif
Lois Lane
Мммм, много лошо... доста изкусително за мен, но уви този път не можа да ми спечели положителен глас....Не беше честно.... mad.gif
Все пак ще се радвам, ако спечели Майкъл. Той ми е на второ място.... blush.gif

vikihill96
Цитат(Lois Lane @ Apr 20 2007, 17:47) *
Мммм, много лошо... доста изкусително за мен, но уви този път не можа да ми спечели положителен глас....Не беше честно.... mad.gif

Ахммм.А защо ли мисля,че знам кой ти е на първо място,а?!?!Като знам кой е също един от най-любимите ти сериали!!! 3shut[1].gif 3shut[1].gif .
Lois Lane
Цитат(vikihill96 @ Apr 20 2007, 20:05) *
Ахммм.А защо ли мисля,че знам кой ти е на първо място,а?!?!Като знам кой е също един от най-любимите ти сериали!!! 3shut[1].gif 3shut[1].gif .

Не е един от най-любимите ми... Той е ай-любимият ми.
MaHeKeHa
Цитат(Lois Lane @ Apr 20 2007, 16:47) *

Awww, и защо? Да не би Майкъл да е инвалид, или нямащ талант, че да ПЕЧЕЛИ нещо си в някого (някой фен). Човека се е доказал милион пъти - изключителен талант. Gee, хора. Мислех, че тази тема е да подкрепим Майкъл, а не да изтъкваме на кой сериал сме най-големи фенове. Кое му е несправедливото, Деспина? Или гласуваш за Майкъл, или не гласуваш - толкова ли е сложно? Това е форум на Смолвил и ние държим на Майкъл. Не знаех, че трябва да се изправиш пред дилема, за да гласуваш (въпреки безспорния талант на Майкъл) В много отношения Майкъл би сложил в малкия си джоб и сегашните най-големи Холийвудски звезди. Буквално може да си ги 'апне за закуска, обяд и вечеря - както си поиска - погледнато от "ТАЛАНТ"
sonofsparda
Сори, че го пиша тук, но нямам избор. Емо, не мога да изпращам ЛС-та, мой човек, не мога да отговарям и не мога да правя нови теми. Ти ще трябва да се заемеш с description-а.
vikihill96
Бат Емо ,прав си както винаги.Но не може всички да харесват-"мразят" 18.gif 18.gif съответно всички наравно.Според мен Деспина имаше предвид съвсем друго,а не актьорския талант на Майкъл,който със сигурност е доказан през годините.Сега и мен да ми бяха турнали примерно Дарт Вейдър-сети се за кой бих гласувал mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif (перфектната "зла машина" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ).Пък и мен ,ако ме питаш като ги гледам другите злодеи-любимци, няма начин Майкъл при тази селекция да не спечели.Ще спечели и още как!!!! happy.gif happy.gif happy.gif .
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Apr 20 2007, 21:56) *
Сори, че го пиша тук, но нямам избор. Емо, не мога да изпращам ЛС-та, мой човек, не мога да отговарям и не мога да правя нови теми. Ти ще трябва да се заемеш с description-а.

А, добре, Ванка. Какъв е пробелма? Кажи, ако мога да ти помогна с нещо, за да го оправиш...
sonofsparda
Я влез в скайп, аз ще те намеря.
tzvetka
Разбира се, че ще гласувам!То Смолвил нямаше да е същия без Майкъл!
Lois Lane
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 20 2007, 22:26) *
Цитат(Lois Lane @ Apr 20 2007, 16:47) *

Awww, и защо? Да не би Майкъл да е инвалид, или нямащ талант, че да ПЕЧЕЛИ нещо си в някого (някой фен). Човека се е доказал милион пъти - изключителен талант. Gee, хора. Мислех, че тази тема е да подкрепим Майкъл, а не да изтъкваме на кой сериал сме най-големи фенове. Кое му е несправедливото, Деспина? Или гласуваш за Майкъл, или не гласуваш - толкова ли е сложно? Това е форум на Смолвил и ние държим на Майкъл. Не знаех, че трябва да се изправиш пред дилема, за да гласуваш (въпреки безспорния талант на Майкъл) В много отношения Майкъл би сложил в малкия си джоб и сегашните най-големи Холийвудски звезди. Буквално може да си ги 'апне за закуска, обяд и вечеря - както си поиска - погледнато от "ТАЛАНТ"

Ех, Емо, не съм си мислила, че точно ти няма да ме разбереш какво съм имала предвид под "Не беше честно", "не можа да ми спечели положителен глас" и "на второ място"... Точно ти знаеш, че съм заклет фен на Stargate SG-1...и точно това не беше никак честно, защото каквото и да става не мога да си кривя душата и да пренебрегна, че точно Stargate SG-1 си има не по-малко талантлив представител във въпросната класация.
А Майкъл далеч не е съкат или бездарен, или нещо подобно. Дори напротив. Той е един от най-талантливите актьори, успял да се докаже в кървавата холивудска надпревара, в наши дни. Ето защо си запазих правото да гласувам и за него, но от компютъра в нас. Така че практически сега не се чувствам толкова зле, колкото когато видях класацията за първи път на работа. Все пак реакцията ми си беше напълно оправдано-импулсивна. Както вече казах - не мога да си кривя душата....но честно казано и двамата актьори, за които съм гласувала нямат база за сравнение чрез ролите, с които участват... dry.gif
Надявам се да съм се изказала напълно ясно този път и да съм била точно разбрана.

P.S. Емо, знаеш ли на каква основа са били подбирани участниците? Че нещо не се ориентирах ... а и нямах много време да гледам.
MaHeKeHa
М-хм. Точно "заклет" не знаех, че си...

На основта "талант" Деспина. Актьори/хора, които заслужават тази номинация чрез таланта си като актьори; актьорско майсторство, актьорска проницателност, визия, себераздаване на снимачната площадка, инкарнация на актьора и т.н. неща, които са присъщи за номинация. Освен това, Майкъл има много добър нюх към режисурата (един плюс), които другите номинирани НЯМАТ.
sydney
естествено и от мен един глас за Майки rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.