Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Drive
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
FrAgMaKeR

Зглавие: Drive
Жанр: Action / Adventure / Drama / Mystery / Thriller
Година: 2007
Участват: Kristin Lehman,Melanie Lynskey,Nathan Fillion,Taryn Manning,Emma Stone,Mircea Monroe,Riley Smith
IMDB: http://imdb.com/title/tt0770521/

Тайно, нелегално, автомобилно състезание.. победителя взима 32 милиона долара. Всеки иска да стигне до финала пръв.. резултата е една луда надпревара.

Епизоди:

1-ви: http://arenabg.com/details.php?id=72224
2-ри: http://arenabg.com/details.php?id=72225
3-ти: http://arenabg.com/details.php?id=72483

Първите 3 епизода + субтитри: http://bt.wrzru.com/details.php?id=6370
sladuranka
Доста съм търсила за този сериал и доколкото знам там участва и Amy Acker. Някой може ли да ме светне защо тя няма промо снимки и почти никъде не я пише. Инъче сериалчето добро ли е? huh.gif
gibona
Още един интересен сериал за гледане smile.gif
FrAgMaKeR
Цитат(sladuranka @ Apr 17 2007, 23:45) *
Доста съм търсила за този сериал и доколкото знам там участва и Amy Acker. Някой може ли да ме светне защо тя няма промо снимки и почти никъде не я пише. Инъче сериалчето добро ли е? huh.gif

Да тя играе изчезналата съпруга на Nathan Fillion, но засега почти не се появява.
sladuranka
Започнах да го гледам. Изгледах 3 епизода вече и ме кефи biggrin2.gif . Сега да видим само какво става нататък unsure.gif .

DjuDju
и аз реших да го гледам..3 епизод най- ми хареса и ми е много интересно какво ще стане по-нататък bigwink[1].gif

П.П.Някой знаели кога излизат точно сериите confused.gif
sladuranka
То в кой ден излиза новият епизод? unsure.gif
Onlyshits
Цитат(sladuranka @ Apr 21 2007, 19:32) *
То в кой ден излиза новият епизод? unsure.gif

По времето когато излизаше Prison Break smile.gif
sulu
След 4-ти епизод пак ме хвана познатата краста-да гледам още и още и да разбера какво става по нататък.Моите любимци и фаворити за наградата са двамата братя.
Кажете кои са вашите?
sladuranka
Току що изгледах 4-и епизод; Доста напечено стана 2039[1].gif biggrin2.gif
Ali8
Цитат(sulu @ Apr 26 2007, 14:05) *
След 4-ти епизод пак ме хвана познатата краста-да гледам още и още и да разбера какво става по нататък.Моите любимци и фаворити за наградата са двамата братя.
Кажете кои са вашите?

Наистина сериала зарибява emoticon1 (111).gif Аз също съм за двамата братя blush.gif
smallville_f
Ей много зарибяващ сериял бе 3.gif ! Изгледах епизодите на един дъх mrgreen[1].gif ... Братята РулЗзЗзЗз! 4.gif
DjuDju
вчера разбрах,че телевизията спира да излъчва следващите серии на Drive..нещо май не са го харесали в Америка..
Ако някой знае нещо по въпроса да каже
FrAgMaKeR
За съжаление, за пореден път FOX показаха, че са напълно безмозъчни, като спират поредното добро шоу. Хората в щатите са бесни, говори се за бойкоти на тяхната мрежата, попълват се петиции, но.. каквото и да правят едвали ще има ефект, защото това вече си е традиция, след спирането на Arrested Development, Firefly, Dark Angel, Tru Calling, Invasion, Day Break, Treshold, Method and Red, Kitchen Confidental, Point Pleasant и още много други, на примависта за тези се сещам.. също така вероятно How I met your mother и The War at Home, ще бъдат спрени скоро, както можеби House, а и рейтинга на 24 също пада чувствително, така че и него като нищо няма да го излъчват догодина.. и какво остава, някакви тъпи малоумни грозни анимациики и American Idol.. или подобни тъпи "реалити" шоута..

Аз също се замислям за личен бойкот, защото какъв е смисъла да започваш да гледаш нещо, като олигофрените ще го спрат след няколко епизода, тъкмо когато започва да става интересно..
smallville_f
Ненененнеенен ще зема аз да ги навестя и свят ще им се извие .. Как може да са толкова задръстени тупани смотани ... Ще отида там и ще става "Тексаско Клане" 19.gif 0039[1].gif 19.gif
sulu
Днес тази новина ми беше стоварена като гръм от ясно небе и с надеждата да не видя нищо ново влизам тука и к'во гледам-Естествено най-лошото-тези идиоти наистина спират сериала.А пък аз си ислих,че има потенциала на PB,Heroes.Е явно аз съм се объркала shocking.gif uhhh.gif
miss_sema
аз ли не съм разбрала,или наистина тези цепеняци ще спрат сериала?тъкмо,когато стана интересно?не може да са толкова прости...не мога да повярвам..това означава ли,че няма да има 5 серия....?
Ali8
До колкото разбрах 5 епизод ще се излъчи на 4 юли
http://imdb.com/title/tt0770521/episodes
ludoto_mimi
Сериала е супер интересен. Събираше прах на харда от доста време и снощи нямах нет и седнах да го видя. Изгледах 4-те серии наведнъж, ако имаше още щях и тях да си пусна.
Жалко, че няма да го дават, но и аз видях, че ще излъчват 5 еп през юли. Дали е вярно?
Day Break след като го спряха, пуснаха сериите да се гледат онлайн... unsure.gif
CheerFuL-F
Цитат(ludoto_mimi @ Jun 6 2007, 21:07) *
Сериала е супер интересен. Събираше прах на харда от доста време и снощи нямах нет и седнах да го видя. Изгледах 4-те серии наведнъж, ако имаше още щях и тях да си пусна.
Жалко, че няма да го дават, но и аз видях, че ще излъчват 5 еп през юли. Дали е вярно?
Day Break след като го спряха, пуснаха сериите да се гледат онлайн... unsure.gif

сериалчето е много хубаво иначе 5 епизод ще е през юли.
Цитат
Drive" returns July 4th
FOX has scheduled the final two episodes of Drive, "The Extra Mile" and "Rear View", for July 4th, where they will air back to back from 8pm (7pm Central).

с две думи фокс ще излъчи еп.5 ( The Extra Mile ) и еп.6 ( Rear View ) на 04 Jul 2007
ludoto_mimi
Мерси за новините, радвам се, че ще го довършат, наистина ми стана много интересно. rolleyes.gif
Ali8
някой знае ли дали серията е излязла huh.gif защото аз не я намирам никъде sad.gif
ludoto_mimi
От FOX са преместили датата за 13.07. Тогава ще се излъчат последните 2 епизода.
sladuranka
Леле толкова готино сериалче, а американците нещът да го продължат mad.gif
CheerFuL-F
още л иги няма 5 и 6 епизод нали уж на 12 юли ??Някой знае ли кога ще излезнат?
toho
Цитат(cheerfuL-f @ Jul 14 2007, 20:08) *
още л иги няма 5 и 6 епизод нали уж на 12 юли ??Някой знае ли кога ще излезнат?

Fox се отказаха да ги излъчват.Ще ги пуснат като WebRip но кога ?
Ali8
е те от Фокс се оляха то не бе хиляда пъти местене на дати не бе чудо mad.gif аз вече съм далеч от мисълта че ще видя края на сериалчето,а беше доста интересно sad.gif
CheerFuL-F
Цитат(Ali8 @ Jul 14 2007, 21:22) *
е те от Фокс се оляха то не бе хиляда пъти местене на дати не бе чудо mad.gif аз вече съм далеч от мисълта че ще видя края на сериалчето,а беше доста интересно sad.gif

дам много е хубав сериала жалко че свършва, и още по гадно че са се отказали да пуснат последните 2 епизода...
storm
Цитат(FrAgMaKeR @ Apr 30 2007, 14:11) *
За съжаление, за пореден път FOX показаха, че са напълно безмозъчни, като спират поредното добро шоу. Хората в щатите са бесни, говори се за бойкоти на тяхната мрежата, попълват се петиции, но.. каквото и да правят едвали ще има ефект, защото това вече си е традиция, след спирането на Arrested Development, Firefly, Dark Angel, Tru Calling, Invasion, Day Break, Treshold, Method and Red, Kitchen Confidental, Point Pleasant и още много други, на примависта за тези се сещам.. също така вероятно How I met your mother и The War at Home, ще бъдат спрени скоро, както можеби House, а и рейтинга на 24 също пада чувствително, така че и него като нищо няма да го излъчват догодина.. и какво остава, някакви тъпи малоумни грозни анимациики и American Idol.. или подобни тъпи "реалити" шоута..

Аз също се замислям за личен бойкот, защото какъв е смисъла да започваш да гледаш нещо, като олигофрените ще го спрат след няколко епизода, тъкмо когато започва да става интересно..

Прав се оказа, The war at home, няма да се излъчва повече.
Код
Fox has cancelled it.
FrAgMaKeR
Цитат(storm @ Jul 20 2007, 00:41) *
Прав се оказа, The war at home, няма да се излъчва повече.
Код
Fox has cancelled it.

Бих казал, за съжаление, това беше може би най-забавният семеен комедиен сериал от "Женени с деца" насам.

Добре, че поне пуснаха тези епизоди в интернет, макар и късно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.