the_mouse
Jun 30 2007, 23:00
Крадец на рози
Jun 30 2007, 23:22
Good work, boys :>
Не съм изненадан особено от изненадата , но определено започвате добре
Това е първата изненада. Очакват ви още доста, много по-големи изненади, но още се работи по тях.
Th3_SpY
Jul 1 2007, 10:07
Аз си сложих тва на ласт фм-а

Имате правописна грешка .
Статии
ogata, благодарим. Като дойте Митака ще го оправи.
3pacalypse Now
Jul 1 2007, 11:29
Евалата за добрата работа !
the_mouse
Jul 1 2007, 12:15
Поправено е, но понеже съм заменил оригиналната картинка, може браузърът ви да не я обнови, натиснете F5 или изчистете кеша на браузъра си.
Браво на екипа за добре свършената работа, ГГбит.инфо РУЛЗЗЗ
fNatic.
Sep 12 2007, 00:43
Цитат(f0rgy @ Sep 12 2007, 01:32)

щи го резна
тука пише, че ще ми го резнеш? да чакам ли или... и ако знаеш отгова на това с ПНГ-то ..?
о боже....изрежи го от някъде както го изрязал Крадеца с пейнт,ъпни го,и ше го изрежа и ше го направа в .png формат ти се оправяй после...всъщонст не ми се чака ше изрежа тва дето Крадеца го даде.
P.S.Прочети си поста и си представи че не зн за кво става въпрос rolflmao
fNatic.
Sep 12 2007, 00:50
ама аз неискам да ми е ПНГ то ми го прави в ПНГ ама аз в ПНГ немога да го сложа в подписа си неподдържа формата.. за това ми трябва в жшег или битмап.. сфащаш ли ? и чука ми трябва прозрачен смисал от доло под самия бял чук да няма цвят, ок ?
1.Тва да няя цвят се казва рендер
2.Като (съединиш) сложиш layer-те един върху друг си сейваш проектва в .jpg
~ ~ ~

Синиото около чука и рамката се махат с гума,лол
Прочети си как се ползва pen tool-a

щи го резна
Резни му го бе, човек.
fNatic.
Sep 12 2007, 01:00
ама на мен не ми трябва в жпег искам просто ако става някакси да сложа оригиналният вариянт в пнг в подписа си не този дето съм сега този е жпег и виж как се е размазал..
Цитат(Whip @ Sep 12 2007, 01:59)

щи го резна
Резни му го бе, човек.
.gif)
ши резни някой друг път.. (: бтл поздрав Linkin Park - What I've Done /mp3
или ти е ебан фотошопа или ти прецакваш нещо...моя подпис е .jpg а качеството му е перфект...сейфай го като .gif
fNatic.
Sep 12 2007, 01:07
yeheee едно голямо благодаря на мен и форги много голяма машина съм е опрайх се

ся сично може би е наред
Крадец на рози
Sep 12 2007, 01:07
Къде е резултата?
fNatic.
Sep 12 2007, 01:21
тези програми - userban.maker's ми бъгнаха компа бати.. супер мноу са дразна неможах да направя нищо разбрах как става ама утре айде от мен лека..
The Shaman
Sep 12 2007, 15:19
akolevutd: По молба на
fNtc.Цитат(fNtc. @ Sep 12 2007, 01:24)

трябва ми най- обикновен чук без сенки и такива сини раета, но да е като този 1 към 1
и друго като си направя юзербанер в битмап или пнг немога да го ъплоадна във форума като подпис трябва да е само жпег мисля.. и защо като го превърна в жпег ми се разваля размазва се един такъв ):
Ето бре фанатичен чукач-
vIkToRsHeFa
Sep 12 2007, 16:15
Ако се ползва пейнт е нормално изображението да се пикселизира, с фотошопа няма подобни проблеми и ги има всички налични функции.
ПП. Използвам случая за да добавя, че темата не е само за излагане на определен набор от банери, ако желае всеки един потребител може да добави такива които да бъдат добавени в първият пост на темата.
ПП2. Моля да се преустанови вулгарният начин на писане, както и да се продължи по съществото на темата, а именно банерите за форума!
Niksana
Feb 17 2008, 20:10

Ето и нещо от мен,може да ви помогне някаде.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.