Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: GGbit.info artwork
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
the_mouse

Харесвате ли GGbit.info? Искате ли да разкажете на останалия свят за нас? Искате ли да покажете колко големи фенове сте на всичко, което GGbit.info предлага? Ами направете го!

Хоризонтални банери:

by The Shaman

by akolevutd

by the_mouse

Мини банери:
Предназначението на мини банерите е да стоят в началото на съответни раздели, но също са удобни за поставяне в подписите, за това съм постнал и тях smile.gif

by the_mouse

Логота:

by The Shaman

Вертикални банери:

by The Shaman

by The Shaman

by the_mouse

by the_mouse

by the_mouse

Userbars:

by the_mouse

by The Shaman

Липсва ви нещо? Ами направете го! Добавете своя банер като ми го изпратите на PM или просто го постнете в темата! Всякакви предложения са добре дошли! 4.gif
Крадец на рози
Good work, boys :>
ogata
Не съм изненадан особено от изненадата , но определено започвате добре smile.gif
Fixer
Това е първата изненада. Очакват ви още доста, много по-големи изненади, но още се работи по тях.
Th3_SpY
Аз си сложих тва на ласт фм-а smile.gif
ogata

Имате правописна грешка . Статии
Fixer
ogata, благодарим. Като дойте Митака ще го оправи.
3pacalypse Now
Евалата за добрата работа !
the_mouse
Поправено е, но понеже съм заменил оригиналната картинка, може браузърът ви да не я обнови, натиснете F5 или изчистете кеша на браузъра си.
Refuse
Браво на екипа за добре свършената работа, ГГбит.инфо РУЛЗЗЗ worthy.gif smile.gif
fNatic.
Цитат(f0rgy @ Sep 12 2007, 01:32) *
щи го резна

тука пише, че ще ми го резнеш? да чакам ли или... и ако знаеш отгова на това с ПНГ-то ..?
f0rgy
о боже....изрежи го от някъде както го изрязал Крадеца с пейнт,ъпни го,и ше го изрежа и ше го направа в .png формат ти се оправяй после...всъщонст не ми се чака ше изрежа тва дето Крадеца го даде.

P.S.Прочети си поста и си представи че не зн за кво става въпрос rolflmao
fNatic.
ама аз неискам да ми е ПНГ то ми го прави в ПНГ ама аз в ПНГ немога да го сложа в подписа си неподдържа формата.. за това ми трябва в жшег или битмап.. сфащаш ли ? и чука ми трябва прозрачен смисал от доло под самия бял чук да няма цвят, ок ?
f0rgy
1.Тва да няя цвят се казва рендер
2.Като (съединиш) сложиш layer-те един върху друг си сейваш проектва в .jpg

~ ~ ~

Синиото около чука и рамката се махат с гума,лол

Прочети си как се ползва pen tool-a
Whip
щи го резна

Резни му го бе, човек. 1 (4).gif
fNatic.
ама на мен не ми трябва в жпег искам просто ако става някакси да сложа оригиналният вариянт в пнг в подписа си не този дето съм сега този е жпег и виж как се е размазал..

Цитат(Whip @ Sep 12 2007, 01:59) *
щи го резна

Резни му го бе, човек. 1 (4).gif

ши резни някой друг път.. (: бтл поздрав Linkin Park - What I've Done /mp3
f0rgy
или ти е ебан фотошопа или ти прецакваш нещо...моя подпис е .jpg а качеството му е перфект...сейфай го като .gif blink.gif
fNatic.
yeheee едно голямо благодаря на мен и форги много голяма машина съм е опрайх се biggrin.gif ся сично може би е наред
Крадец на рози
Къде е резултата?
fNatic.
тези програми - userban.maker's ми бъгнаха компа бати.. супер мноу са дразна неможах да направя нищо разбрах как става ама утре айде от мен лека.. mad.gif
The Shaman
akolevutd: По молба на fNtc.

Цитат(fNtc. @ Sep 12 2007, 01:24) *
трябва ми най- обикновен чук без сенки и такива сини раета, но да е като този 1 към 1
и друго като си направя юзербанер в битмап или пнг немога да го ъплоадна във форума като подпис трябва да е само жпег мисля.. и защо като го превърна в жпег ми се разваля размазва се един такъв ):

Ето бре фанатичен чукач-
vIkToRsHeFa
Ако се ползва пейнт е нормално изображението да се пикселизира, с фотошопа няма подобни проблеми и ги има всички налични функции.

ПП. Използвам случая за да добавя, че темата не е само за излагане на определен набор от банери, ако желае всеки един потребител може да добави такива които да бъдат добавени в първият пост на темата.
ПП2. Моля да се преустанови вулгарният начин на писане, както и да се продължи по съществото на темата, а именно банерите за форума!
Niksana
Ето и нещо от мен,може да ви помогне някаде. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.