Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите догатки относно 3 сезон на PB
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Devil^Rose^^
Какво смятате че ще се случи ?
Да чуем различни сценарии smile.gif
Крадец на рози
Трети сезон, сигурно ли е?
Макар че.. не мисля, че ще е толкова интересно, от къде започна, пък на къде отива... обаче на последната серия настръхнах като видях бившия шеф на охраната на затвора - гол на пода и треперещ, беше много добро biggrin.gif
seduction_55
Според мен,или Белик или Сукре ще умре,МАйкъл ще се сдушат с Махоун (квито са мозъци) и ще избягат.Ти-Бег ще го пъхнат и него при тях,но какво ще стане с него не мога да догатвам.На много от героите историите им вече се изчерпаха.И сега ако Келърман е мъртъв,това дали ще значи че обвиненията пак паднат върху Линк?Макар че сега вече Майкъл е по-важния,Линк може да се вземат със Сара(това последното в кръга на шегата естествено).
Ми моя мозък толкова може да измъдри засега... smile.gif
Nasi
Нинче, супер тема. Като съм в настроение за писане ще си кажа мнението, много варианти могат да излезнат.
lyubenski
Предполагам, че ще разберем малко повече за интереса към Майкъл от "Компанията". Лично аз предполагам, че те имат някакъв човек в този затвор и ще искат да използват Майкъл, за да го искарат от там. Т.к. знаем, че в Панама няма екстрадиране на затворници. Наистина отношенията м/у Майкъл и Махоун ще са супер - просто винаги ми се е искало да ги видя в екип. На Белик като нищо ще му видат сметката, но няма да е веднага някакси той е забавната личност в момента. Интересно ще е и извън затвора, защото Линк и Сукре (който според мен ще оживее) ще са силно мотивирани да извадят Майкъл и Белик от затвора. Ясно е , че Сара няма да е налице първите епизода, поради това че е бременна в реалният си живот, затова си нямам идея къде ще я потушат smile.gif. Това ми идва засега wink.gif
pretty_girl
Според мен трети сезон ще е смесица между първия и втория..Майкъл ще бяга от затвора,а Линк макар и оневинен пак няма да го оставят намира.Мисля си,че Линк ще се влюби в някой,Майкъл ще измисли план и успее да избяга,и двамата ще се забъркат в много каши и нещата ще станат доста сложни и объркани....
Mr. Winchester
мисля че Майкъл ще пукердяса щот не мой без Сара- кучето biggrin.gif тя няма да участва може даже да е мъртва и по добре. и пак ще се развие действието в затвора оня дебелия ще се мъче да бяга и така тва е бягствто от панделата се пак. Тоя Т-бег адски ме дразни, а тъпия дебелак вместо да му бочне ножа в сърцето (ако има такова biggrin.gif ) му го заби в ръката и ся пак е жив иначе можеше малко да го поизмъчи боц в едната ръка, боц в другата клъц едно ухо клъц другото и така ама нямаше време онея мастиййски от ФБР бяха мн бързо тук . абе много сапунен ще е тоя сезон казвам ви но интересното ще е ако един от братята умре и дано е дебелия. тогава ще ми стане полу-любим сериял като го няма тоя Уент дето грози сериала не стига че дебел ами и гeй . . . не трябва да го има нали така приятели
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.