Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ръководстство за работа с Valve Hammer Editor
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
batvase
Та понеже днес имах бая свободно време реших да си направя блог и в него да постна това,което съм превел за работенето с Valve Hammer Editor (за по-кратко по нататък ще пиша VHE).
Отварям тема за да може тук да се разискват проблемите които може да срещне всеки докато експериментира.Слагам я в този раздел защото все пак заинтересованите често поглеждат насам.
Крадеца и Шамана май са най големите ентусиасти biggrin2.gif .
Пък хайде след време с общи усилия да си направим карта на сървъра (cs_GgBiT.InFo или de_GgBiT.InFo 1eyeb[1].gif )
Крадец на рози
Леле имаш неколко бири, водки, ракий от мен : )))))))))
f0rgy
Преди се зарибявах да права карти но сега нещо не ми е мерак...Ама ще я сваля и ще поопитам пак smile.gif
The Shaman
Та можеш ли да ми кажеш как да си оправя директориите в настройките за 1.6 ?! Нещо не мога да схвана.
batvase
Ами както е показано на шотовете.Играта ми е инсталирана в D:\games\Valve.Ако при теб е D:\Valve за ЕХЕ-то като натиснеш BROWSE въведи D:\Valve ,за мода демек където е CS D:\Valve\cstrike за играта D:\Valve\valve за RMF D:\Valve\cstrike\maps\.
The Shaman
Сега всичко е ок,но срещам проблем с определянето на височината и ширината на играчите...По-късно ще го разнищя де,че сега нямам време.
ludacris
http://www.egir.dk/index.php?page=wcsize.htm
Ето чети , човека е висок 73 units , клекнал е 37
Thicked of a player: 33 units
Eyeheight: 53 units
Vertical duckjump height: 63 units
Тия си ги преведи smile.gif Аз съм зле с англииския smile.gif
Успех в правенето на карти на всички във форума дето ще правят
batvase
Добавих още четири урока.Но не мога да се оправя с настройките на блога и са публикувани по хронологичен ред.
Дали ще има още не знам.Ако ми остане време да преведа...
Крадец на рози
Повярвай ми, има кой да ги чете : ))))))))
The Shaman
Така е...Има кой.
batvase
Имах предвид че не съм чак толкова на "ти" с английския и често се налага да се ровя в речника.
Иначе съм ентусиаст за преводи.
Ай стига че става офтопик.
Иначе имате ли напредък?В skype пак така се пиша:batvase.
Крадец на рози
Като стартирам програмата от 4-5 месеца е така, още на първия-втория клик и ми дава грешката; Dont send \ send error report и няма, ако преинсталирам и цс и програмата ще тръгне ли? От компютъра ми ли е?
batvase
Имаш предвид репорт към Майкрософт,че VHE не работи коректно ли?Т.е. не ти се стартира.Така ли да разбирам?
CS мисля че не нужно да преинсталираш.По скоро преинсталирай VHE.Може да се оправи.
Крадец на рози
Цитат(batvase @ Jun 1 2007, 19:13) *
Имаш предвид репорт към Майкрософт,че VHE не работи коректно ли?Т.е. не ти се стартира.Така ли да разбирам?
CS мисля че не нужно да преинсталираш.По скоро преинсталирай VHE.Може да се оправи.

Преинсталирах го неведнъж, мисля че и ЦС-а преди да инсталирам имах същия проблем.
Просто на втория, третия клик и програмата изключва с баналната грешка.
batvase
Да не ти се е бъгясал уина нещо?Или настройките на директориите там дали са както трябва?
Аз вече поне при три или четири преинсталации на уина си работя с програмата без никакви допълнителни настройки.
Добавям линк към CS-Maps.Org Wiki за повече информация.Тук са статиите от които съм гледал.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.