Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: CS+WAR CRAFT+BOTS+RESPAWN или
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2
WarezRu
Пускам тази тема защото напоследак чувам коментари от рода на:
-Аве знаеш ли как да си направя на Контрата War Craft сървър?
-Ми де а знам то не стаа май
или
-Само еврокома могат да пускат такива сървъри
-Тва не май да ти го напраат тряа да си платиш

НЕ!НЕ Е ТАКА!
...дори и всеки обикновен човек може да си пусне такъв сървър...

Ако искате да знаете как четете по долу!!!

Ако искате да направите сървър с Respawn(Прераждане-за незнаещите какво е това ще обясня:Когато ви убият не е нужно да чакате докато последният кашон умре тоест веднага слет като ви убият ви пуска в базата ви)

ТЕГЛИТЕ ТОВА-DOWNLOAD
слет като го изтеглите го инсталирате в директорията на играта!Слет като вече сте направили сървър в конзолата пишете

"amx_respawn 1"
(ако не го напишете няма да има респаун на сървъра)

Ако искате да направите сървър с Respawn+Ботове

Теглите това-DOWNLOAD

И пак го инсталирате в директорията на играта,правите сървъра и пак задължително пишете в конзолата"amx_respawn 1"

Как да направим CS+WAR CRAFT+BOTS+RESPAWN сървър

Теглите това-[URL=ftp://ftp.ggbit.info/WarezRu/CS/Wc3x + respawn + bots.exe]DOWNLOAD[/URL]

Инсталирате го пак в директорията на играта и пак задължително пишете в конзолата amx_respawn
и се наслаждавате

Внимание:Всички тези модове са тествани само на Counter-Strike version 1.6

Имам и още модове ако искате ми кажете

УСПЕХ!!!
4i4iba
Офффф.Честно казано не ми се захваща но какво да се прави.Това което каза ти warezru беше 1 малка част от направата на сървър като evrocom,headoff,optylan...
Ето сега ще ви разясня подробно как да направите сървър на CS 1.5 или HL 1.1.1.0.
Като за начало ще трябва да направитетези настройки
1во ще ти кажа как да направиш сървар само за CS или HL.
За да направиш no WON сървър ти е нужна програмата hlnowo.
Сега следвай тези стъпки:
1во.Свали файла и го разерхивирай където искаш.
2ро.Пусни hlnowon.exe.
3то.Ще се отвори прозорец.
4то.Избери метод B.Избираш и натискаш "Do it"
IPB Image
5то.Ще се появи екран на който ще трябва да добавиш 1 файл.
6то.Избери файл swds.dll,или изберете път C:\Sierra\Counter-Strike or C:\Sierra\Half-Life и избери файл: swds.dll(естествено това важи ако играта ви е на C)
IPB Image
7мо.Сега ще се появи пак 1вия прозорец.Самоче сега натисни "Next".
IPB Image
8мо.След това ще видиш втория екран с някакъв текст.Можеш да го промениш,но ако незнаеш какво ще стане ако го променяш по добре не го прави smile.gif.
9то.Натисни бутона "Do it" и изчакай да зареди.
10то.След това другия бутон "Next" ще може да се натисне-натискаш го.
IPB Image
11то.Сега се появява следващия-трети екран и там натискаш бутон "Do it" и пак чакаш да зареди.
IPB Image
12то.Ся пак ще можеш да натисниш бутон "Next"-натискаш го.
IPB Image
13то.Добре сега идва момента да го кракнеш-натискаш "Do it"(преди това си копирай файла swds.dll,за да не ти се наложи после да не можеш да влезеш в други сървари).
IPB Image
14то.Добре сега вече си кракнал и ще видиш че бутона "Next" може отново да се натисне-правиш го biggrin.gif.
IPB Image
15то.Добре вече си на последния прозорец.Не се панирай че не можеш да натисниш "Do it" или "Next",сега просто си затваряш прозореца от хиксчето горе.
IPB Image
16то.Сега трябва да направиш 1на настройка на hlds shourtcut-а (прекия път-за тези които windows-а им е на български).
17то.Ако искаш да направиш HL или CS сървари,то направи нов пряк път на твоя Dekstop(работен плот) и в полете на "Target" пишиш: C:\SIERRA\Half-Life\hlds.exe -console -game cstrike -nomaster +sv_lan 1
18то.
IPB Image
19то.ОК.Готово вече можеш да направиш сървара.Ако нещо не стане значи не си ипълнил всичко както трябва.

Сега идва въпроса ами как да направя сървъра?
Сървъра не се прави от langame или internetgame.Ето как става:
1во.Пускате си прекия път на hlds екзето.То е нагласено да направи сървър на cs.Там пишите "map de_dust" и честито вече имате сървър.Ако искате да сложите карти които да се въртят влизате в папката на играта и турсите текстов документ с име mapcyckle.Стартирате го итам пишите картите които искате да се въртят.Ако искате да промените името на сървъра пишите "hostname ....".Ако искате да пусните чиита за пари пишите "sv_cheats 1".Има още много команди.Ако искате да направите сървър на warcratf инсталирате онези неща които warezru е дал.Ако някой го интерисува как да пусни сървър на HL с мод или без да пиши.Или ако пък някой го интисува някоя команда която незнае пак да пиши. mrgreen[1].gif

Аре ENJOY banana.gif .
WarezRu
4i4iba можеш ли да ми обясниш как да си направя звуците мълтикил и как да ми показва колко демич сам направил на ботовете(или на тия дет са ми в сървъра)или сещаш ли се ако имаш инсталиран amxmod+respawn примерно и докато играеш вървят едни надписи отдолу как могат да се променят
4i4iba
не no.gif но ще поразтърся тук там и... ще се откри нещо.
WarezRu
QUOTE(4i4iba @ Oct 1 2005, 06:54 PM)
не  no.gif но ще поразтърся тук там и... ще се откри нещо.
*

10x предварително 4i4iba biggrin.gif
4i4iba
Така.Съжалявам че не съм търсил но предполагам как става.Търсиш текстов документ.Предполагам че там са надписите.Триеш ги и ги сменяш с твои biggrin.gif.А за звуците ти трябва някакава версия на AMX.Ама незнам коя точно.Виж в файловете на play.evrocom.net (ако ми остане време утре ще поглена).Съжалявам още 1наж че не съм търсил.Утре вече ще намеря biggrin.gif .
WarezRu
QUOTE(4i4iba @ Oct 9 2005, 08:45 PM)
Така.Съжалявам че не съм търсил но предполагам как става.Търсиш текстов документ.Предполагам че там са надписите.Триеш ги и ги сменяш с твои biggrin.gif.А за звуците ти трябва някакава версия на AMX.Ама незнам коя точно.Виж в файловете на play.evrocom.net (ако ми остане време утре ще поглена).Съжалявам още 1наж че не съм търсил.Утре вече ще намеря  biggrin.gif .
*

Споко човече,надписите се сменят в зависимост от името на сървъра,а звуците се теглят от фтп-то на плай.евроком.нет и се заместват wink.gif
4i4iba
Браво.Знам че много нахално но може ли да опишеш как става това?Не че няма да разбера ама просто да не си губя времето да търся mrgreen[1].gif .
$windle
QUOTE(4i4iba @ Oct 10 2005, 08:21 AM)
Браво.Знам че много нахално но може ли да опишеш как става това?Не че няма да разбера ама просто да не си губя времето да търся mrgreen[1].gif .
*

И аз искам да разбера...
4i4iba
Ареде warez_ru отговори на хората smile.gif .
WarezRu
QUOTE(4i4iba @ Oct 16 2005, 08:07 PM)
Ареде warez_ru отговори на хората  smile.gif .
*

Извинете,не го видях...така понеже съм баннат по IP акаунта ми е "warezru" pass:
"123456789" търси в последните лични съобщения там бяха инструкциитеwink.gif
4i4iba
a?
vIkToRsHeFa
QUOTE(4i4iba @ Oct 17 2005, 01:04 PM)
a?
*

Досетих се какво има предвид и ще ти го пратя на лично съобщение wink.gif
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 19 2005, 11:17 PM)
Досетих се какво има предвид и ще ти го пратя на лично съобщение wink.gif
*

Какво?
vIkToRsHeFa
В смисъл обясних му за къде са тази парола и усернеим а иначе...
Не е много хубаво да си оставяш паролите нха чужди хора имай го в предвид wink.gif
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 20 2005, 11:24 AM)
В смисъл обясних му за къде са тази парола и усернеим а иначе...
Не е много хубаво да си оставяш паролите нха чужди хора имай го в предвид wink.gif
*

@4i4iba преди време ми даде своята и затова му имам доверие,а и мисля че в този форум никой няма да направи нищо от моя акаунт в евроком

GgBiT.InFo: Все пак има и много нерегистрирани които си браузват на воля wink.gif
4i4iba
Благодаря ви warezru.Вече знам доста неща.Скоро може да пиша 1на пълна тема във форума.
WarezRu
Намери ли го пм-то с звуците и настройките?
_koi_sam_az_
а е то хубу слойих си тожа с врц3 ама нз как да ги пускам и как да си копужам работи да ждигам нижо ако знае6 ми кайи :Д
Hacko
Проблем инсталнах амх+бот+респалн+ъар3,но не ми се движат ботовете?HElp
WarezRu
Горе всичко си е обяснено!Инсталираш някой от модовете и правиш сървър-това е!Аз досега нямам проблеми
Todor
QUOTE(warezru @ Oct 29 2005, 01:25 AM) *

Горе всичко си е обяснено!Инсталираш някой от модовете и правиш сървър-това е!Аз досега нямам проблеми

4i4iba.По-горе си писал как можем да си направи сървари подобни на Евроком.Аз сичко правя до стъпка--->17то.Ако искаш да направиш HL или CS сървари,то направи нов пряк път на твоя Dekstop(работен плот) и в полете на "Target" пишиш: C:\SIERRA\Half-Life\hlds.exe -console -game cstrike -nomaster +sv_lan 1.Там идва изгазарията.Пиша->...\hlds.exe -console -game cstrike -nomaster +sv_lan 1.Обаче кат давам ОК ми покава че името е невалидно!!Ако знаеш как може да се оправи земи и опиши с точности smile.gif
PIPO
Warezru ако може да дадеш точен линк за СЕТЪПА на warcraft+cs ?? PLS много ще сам ти благодарен rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Todor @ Feb 15 2006, 04:55 PM) *

QUOTE(warezru @ Oct 29 2005, 01:25 AM) *

4i4iba.По-горе си писал как можем да си направи сървари подобни на Евроком.Аз сичко правя до стъпка--->17то.Ако искаш да направиш HL или CS сървари,то направи нов пряк път на твоя Dekstop(работен плот) и в полете на "Target" пишиш: C:\SIERRA\Half-Life\hlds.exe -console -game cstrike -nomaster +sv_lan 1.Там идва изгазарията.Пиша->...\hlds.exe -console -game cstrike -nomaster +sv_lan 1.Обаче кат давам ОК ми покава че името е невалидно!!Ако знаеш как може да се оправи земи и опиши с точности smile.gif

\hlds.exe -console -game cstrike -nomaster +sv_lan тази врътка със относителната директория е когато не се знае къде ще отидеи каква ще е реалната директория за да върви...
Ти авно си ползвал New Shortcut и естествено като си въвел този текст ти е дало грешка... Направи шорткът за където и да било след това дай дясно копче върху файла -> Properties -> и сменяш Target на горния адрес който дава грешката... biggrin2.gif но това е само ако ти се налага да го местиш... АКо не и цялата директория става да речем играта ти се намира във C:\half\ можеш да запишеш във файла:
CODE
c:\half\hlds.exe -console -game cstrike -nomaster +sv_lan 1

QUOTE(PIPO @ Feb 18 2006, 01:42 PM) *

Warezru ако може да дадеш точен линк за СЕТЪПА на warcraft+cs ?? PLS много ще сам ти благодарен rolleyes.gif

Във смисъл confused.gif (ако не ме изпревари @warezru biggrin2.gif )
ogata
А някой може ли да обясни как да задължа плейърите да използват cheating death и трябва ли аз да съм постоянно в играта за да може да работи сървара ?
4i4iba
QUOTE(ogata @ May 20 2006, 05:25) *

А някой може ли да обясни как да задължа плейърите да използват cheating death и трябва ли аз да съм постоянно в играта за да може да работи сървара ?

Пич виж ся.CD не ти е нужно.За него вече си има мас хакове.По одбре сложи някой мод който ти съобщава за превишени статистики на играч (ip-adress).Като влезе играч сървара ти автоматично си прави папка носеща името на неговото IP.И ако има нещо превишаване на статистиките (примерно прекалено много headchots или пък голям коефицент на стрелба (това става като убиваш през стени или малки процепи)) автоматично ти съобщава за тези неща.Това е доста по добро мисляче се прави от AMX mod или от AIM MOD но не съм сигурен как ако искаш мога ад попитам тук там.
ogata
Да ще ти бъда благодарен , а пак хитам трябва ли да стоя в сървара за да га има ?
4i4iba
Абе пич ти нищо май не чаткаш.Не не е задължително а и сървара не се пуска под играта а под конзола - това е нещо като дос (даже е дос но с определени команди).
Абе я направо виж този портал и ги питай там (админа linox май му беше ника е много отворен на тая тема).
electric_univers
хубаво сте си развързали разговор но аз определено се заинтересувах за първото респалм ако може някой да ми помогне да понапише нещо по така че от това дето го е дал тоя пич нищо не става благодаря. worthy.gif
Xtr3mZzZ
Хора искам да играя по начина на Ивелин но като гледам вече не съществуват такива линкове ако може да ми ги дадете или да ми дадете

War3 + BOts + Admin (права) + Races + Respawn

моля ви се
HackerX
QUOTE(Xtr3mZzZ @ Jun 14 2006, 15:02) *

Хора искам да играя по начина на Ивелин но като гледам вече не съществуват такива линкове ако може да ми ги дадете или да ми дадете

War3 + BOts + Admin (права) + Races + Respawn

моля ви се

И аз търся линк
breackk
Неиска да се тегли защоconfused.gif?
dadabg
Дайте линк към модовете за CS де че не бачка ftp-to ! biggrin2.gif
Rikardo KAKA'
A ботове има ли ?
Boj!lski
WarezRu плс оправи си линковете че не работят. huh.gif unsure.gif 14.gif worthy.gif shocking.gif
CrIsTiaNo_
а за CS-war напише как мога да си направя сървар
PIPO
Може ли да напишете малко по-подробно как да се инсталира и подкара АМХ МОД под ЦС 1.6 ,като си направя сервер confused.gif?
4i4iba
QUOTE(PIPO @ Jul 13 2006, 15:53) *

Може ли да напишете малко по-подробно как да се инсталира и подкара АМХ МОД под ЦС 1.6 ,като си направя сервер confused.gif?

Значи инсталацията на amx мода, дали ще е версия 0.99 или AMX X MOD, все е лесно.Според мен въпроса ти е свързан с това как се пускат статистиките и прочие.Понеже не ми се занимава да копирам постовете на админа от друг форум направо ето ти линк wink.gif.
uiopa
4i4iba Много полезно нещо си написал и показал с тези СКРЕЕНШОТИ. Всичко направих но един проблем уж пускам сървъра а той се пуска от нещо като ДОС, след това влизам в КОНТРАТА 1.5 пиша /connect и моето ИП но нещо неще да се коннектне? имаш ли отговор на този въпрос ??
ludacris
Какво ти пише wink.gif И може и да ти помогна , но така без да знам не мога
4i4iba
(uiopa @ Dec 12 2006, 15:36) *

4i4iba Много полезно нещо си написал и показал с тези СКРЕЕНШОТИ. Всичко направих но един проблем уж пускам сървъра а той се пуска от нещо като ДОС, след това влизам в КОНТРАТА 1.5 пиша /connect и моето ИП но нещо неще да се коннектне? имаш ли отговор на този въпрос ??

Пиша поста пиян такаче....неотговарям ако нищо не стане.За всеки случай пиши пак лично.
Значи по принцип dedicade server-а трябва да работи под конзолна среда (дос).И за 1.5 ти трябва и порт.Примерно ако сървара ти е с порт 27015, пишеш твойто IP и накрая :27015.А иначе винаги в сървара си пиши и "sv_lan 0"....охх много съм зле..питай утре пак с лично че главата ми е... wacko.gif .
daemon_93
еи 4i4iba хубаби4ко си го дал и вси4ко си ба4ка(БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОВА) но има6 малки грешцицици,тоест ем вси4ко е вярно НО даи некакви команди бе 4овер-примерно аз искам да не са ми 6 а 32 MAX и да не ми са вклю4ват ТЪПИТЕ ботове а да ми влизат приятели(ботовете ми запълват сървъра)
ИЛИ
ИСКАМ КОМАНДИ ЗА:
rank/top15/max.players-32/vote/(и още една две по твое осмотрение)

Цитат(4i4iba @ Oct 1 2005, 07:27) *
Офффф.Честно казано не ми се захваща но какво да се прави.Това което каза ти warezru беше 1 малка част от направата на сървър като evrocom,headoff,optylan...
Ето сега ще ви разясня подробно как да направите сървър на CS 1.5 или HL 1.1.1.0.
Като за начало ще трябва да направитетези настройки
1во ще ти кажа как да направиш сървар само за CS или HL.
За да направиш no WON сървър ти е нужна програмата hlnowo.
Сега следвай тези стъпки:
1во.Свали файла и го разерхивирай където искаш.
2ро.Пусни hlnowon.exe.
3то.Ще се отвори прозорец.
4то.Избери метод B.Избираш и натискаш "Do it"

5то.Ще се появи екран на който ще трябва да добавиш 1 файл.
6то.Избери файл swds.dll,или изберете път C:\Sierra\Counter-Strike or C:\Sierra\Half-Life и избери файл: swds.dll(естествено това важи ако играта ви е на C)

7мо.Сега ще се появи пак 1вия прозорец.Самоче сега натисни "Next".

8мо.След това ще видиш втория екран с някакъв текст.Можеш да го промениш,но ако незнаеш какво ще стане ако го променяш по добре не го прави smile.gif.
9то.Натисни бутона "Do it" и изчакай да зареди.
10то.След това другия бутон "Next" ще може да се натисне-натискаш го.

11то.Сега се появява следващия-трети екран и там натискаш бутон "Do it" и пак чакаш да зареди.

12то.Ся пак ще можеш да натисниш бутон "Next"-натискаш го.

13то.Добре сега идва момента да го кракнеш-натискаш "Do it"(преди това си копирай файла swds.dll,за да не ти се наложи после да не можеш да влезеш в други сървари).

14то.Добре сега вече си кракнал и ще видиш че бутона "Next" може отново да се натисне-правиш го biggrin.gif.

15то.Добре вече си на последния прозорец.Не се панирай че не можеш да натисниш "Do it" или "Next",сега просто си затваряш прозореца от хиксчето горе.

16то.Сега трябва да направиш 1на настройка на hlds shourtcut-а (прекия път-за тези които windows-а им е на български).
17то.Ако искаш да направиш HL или CS сървари,то направи нов пряк път на твоя Dekstop(работен плот) и в полете на "Target" пишиш: C:\SIERRA\Half-Life\hlds.exe -console -game cstrike -nomaster +sv_lan 1
18то.

19то.ОК.Готово вече можеш да направиш сървара.Ако нещо не стане значи не си ипълнил всичко както трябва.

Сега идва въпроса ами как да направя сървъра?
Сървъра не се прави от langame или internetgame.Ето как става:
1во.Пускате си прекия път на hlds екзето.То е нагласено да направи сървър на cs.Там пишите "map de_dust" и честито вече имате сървър.Ако искате да сложите карти които да се въртят влизате в папката на играта и турсите текстов документ с име mapcyckle.Стартирате го итам пишите картите които искате да се въртят.Ако искате да промените името на сървъра пишите "hostname ....".Ако искате да пусните чиита за пари пишите "sv_cheats 1".Има още много команди.Ако искате да направите сървър на warcratf инсталирате онези неща които warezru е дал.Ако някой го интерисува как да пусни сървър на HL с мод или без да пиши.Или ако пък някой го интисува някоя команда която незнае пак да пиши. mrgreen[1].gif

Аре ENJOY banana.gif .

daemon_93
После Пис
ако може да дадеш дадената информация днес ще сам ти много благодареб
daemon_93
БРАВОС БРАВОС НА ТОЯ ДЕТ СЕ СЕТИ ЗА ТАЯ ТЕМА БРАВОС БРАВОС
но НО абе 4овек верно си дал ама даи правилен саит да ДОЛНЛОАДа поне даи некакав линк а не така(не иска да се тегли)
ако моя комп има проблем моля да ми го пратиш по СкУпЕ -daemon4oo

[quote name='warezru' date='Sep 29 2005, 19:19' post='17873']
Пускам тази тема защото напоследак чувам коментари от рода на:
-Аве знаеш ли как да си направя на Контрата War Craft сървър?
-Ми де а знам то не стаа май
или
-Само еврокома могат да пускат такива сървъри
-Тва не май да ти го напраат тряа да си платиш

НЕ!НЕ Е ТАКА!
...дори и всеки обикновен човек може да си пусне такъв сървър...

Ако искате да знаете как четете по долу!!!

Ако искате да направите сървър с Respawn(Прераждане-за незнаещите какво е това ще обясня:Когато ви убият не е нужно да чакате докато последният кашон умре тоест веднага слет като ви убият ви пуска в базата ви)

ТЕГЛИТЕ ТОВА-DOWNLOAD
Bounc3
iskam survara mi da ima rank i top15
petkox_ray
Разгледайте този сайт там има всичко !
http://amxcs.headoff.com
akolevutd
Цитат(Bounc3 @ Feb 5 2007, 18:57) *
iskam survara mi da ima rank i top15

ми инсталирай си мод и така ще стане biggrin.gif
аз препоръчвам за начинаещите да ползват AmxModX 1.71 защото има всички звуци и статистики без да се настройва smile.gif не може да се иска повече за един classic server.
Другия вариант е да си сложиш друг мод на който може да не работи коректно top15. ето тогава как ще се настрои
Amx Mod

Влизате в Counter-Strike/cstrike/addons/amx/config . Намирате файла amx.cfg . Него го отваряте с Notepad или някаква текстообработваща програма. Вътре търсите:
Цитат
// CSStats rank tracking
// 0 - Playername
// 1 - Steam ID
// 2 - IP address
csstats_rank 1
или
Цитат
// CSStats rank tracking
// 0 - Playername
// 1 - Steam ID
// 2 - IP address
csstats_rank 2

И вместо 1 и 2 пишете 0 за да може да се запазва по никове. Трябва да стане :
Цитат
// CSStats rank tracking
// 0 - Playername
// 1 - Steam ID
// 2 - IP address
csstats_rank 0
Аз за да включвам /top15 и /rank пиша:
Цитат
amx_statscfg on say

така всички команди със
Цитат
/say
се включват. Примерно :
Цитат
/say top15
/say rank
/say statsme
kissthebullet
не мога да сваля нито 1 от 1вия пост sad.gif

ftp://ftp.ggbit.info/WarezRu/CS/Wc3x + respawn + bots.exe
някои може ли да качи някаде другаде този фаил ?
моля ви 36_1_32v[1].gif please.gif
Крадец на рози
ftp-to е спряно отдавна :>
Пробвай в локалният сървър, там има smile.gif
kissthebullet
Цитат(Крадец на рози @ Feb 17 2007, 17:14) *
ftp-to е спряно отдавна :>
Пробвай в локалният сървър, там има smile.gif

ъъ каде е това biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.