Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официалното описание на епизод #20 "Noir"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Цитат
В тази специална серия, частично снимана в черно и бяло, Джими Олсън вижда какъв би бил животът в Смолвил през 1940 година. След тайна среща с Лайнъл, Лана е застреляна в "Дейли планет" от загадъчен стрелец. Джими Олсън е ударен и изпада в безсъзнание, докато изучава фотография и точно тогава показват версията на Смолвил през 40-те. В която версия Лана е фатална жена, организирaща убийството на съпруга си магнат, Лекс Лутър. Кларк Кент работи като репортер в "Дейли планет" а Лоис Лейн е известна певица, която работи в кабаре собственост на Лайнъл. През това време, отново в 2007 година, Кларк разбира защо Лана се е оженила за Лекс.

Режисьор: Джейнот Шварц
Сценарист: Кели Саундърс
MaLkIq_MuKi
Майкоооо, тоя епизод ще е лудница...искам да видя Лоис като кабаретна певица biggrin2.gif А милинката ми Лана според мен няма да й отива да е някаква лоша dry.gif Ще почакаме за да видим mad.gif Благодаря за инфото Емо smile.gif
tzvetka
Я предположенията ми за подобен епизод на този чернобелия само че не си спомням в кой сезон беше се оказаха верн!Ще е много интересен епизод!
sonofsparda
Да, епизодът ще е страхотен. Теди, аз си мисля, че ще й ходи на Лана да е малко bad ass. Ще я видим в по-различна светлина. Най-очаквам да видя моето момче Кларк като журналист и с очилата - малии, направо нямам търпение. А Том веднъж го бяха показали с очила през 3 сезон. Тук ще е в "пълния си блясък". smile.gif
didssy
Съгласна съм че на лана ще и отива да е лошо момиче 4.gif а иначе много ще ми е интересо как точно клаарк научава за причината лана да се омъжи за лекс и как реагира той .....
sonofsparda
Ами няма да реагира добре - това е ясно. smile.gif
didssy
хах .. че няма да е добре няма ама интересно ми е кфо ще направи ... по този въпрос
smallville_f
Лана лоша ... няма да й отива според мен ... Причината е че когато беше обладана от Изабел не ми хареса като лоша мадама ... Искам и аз да видя Лойс като певица ... В един епизод от 4ти сезон май я дадоха как пее с Клои на караоке ... Песничката беше I Love Rock 'n' Roll и мн й се изкефих ... Но най-якото е че ще видим Кларк в целия му блясък - такъв какъвто всички го знаем!!! worthy.gif Мерси за инфото !!!
Lois Lane
Цитат(smallville_f @ Apr 14 2007, 16:00) *
Лана лоша ... няма да й отива според мен ... Причината е че когато беше обладана от Изабел не ми хареса като лоша мадама ... Искам и аз да видя Лойс като певица ... В един епизод от 4ти сезон май я дадоха как пее с Клои на караоке ... Песничката беше I Love Rock 'n' Roll и мн й се изкефих ... Но най-якото е че ще видим Кларк в целия му блясък - такъв какъвто всички го знаем!!! worthy.gif Мерси за инфото !!!

Едно е да си обладан от зъл дух и то на вещица с иманярски наклонности / визирам търсенето на камъните/, но определено си мисля, че Лана Ланг организираща убийството на съпруга си е нещо лошо или неподходящо за ролята... Мммм да това ще и отива или поне най-малкото ще е истинско предизвикателство за героинята и най-вече за самата актриса. Ще ни представи една нова Лана. Няма да е лигава, няма да е добронамерена, няма да е зла и пресметлива. Тя ще е обикновена личност. Това че ще се стреми към убийството на мъжа си е само един леко мрачен и същевременно много интригуващ привкус, който Лана Ланг може да получи като образ от 40те години на века. Мисля си, че епизода ще е нещо повече от сцени и събития. Ще видим определено и една различна актьорска игра, точно защото героите няма да са това, което сме свикнали да гледаме и което те са свикнали да играят през последните 5 - 6 години.
Valk0v
Цитат
След тайна среща с Лайнъл, Лана е застреляна в "Дейли планет" от загадъчен стрелец

То това вече на нищо не прилича, ще я гърмят, ще катастрофира и накрая ако тя се каже персонажа, който трябва да умре ще и стане прекалено много на тази героиня.
didssy
абе все пак си мисля че е редно да остаим на режисиорите да преценят как да ни поднесат нещата и как да си правят филма . щом им харесва лана да е жертва - тогава лана ще е жертва , когато лана ще е лоша - значи наистина ще бъде bad girl , това е . просто нейната смърт и тя като жертва разкрива същността на кларк и това е ! без това той надали щеше да се превърне в същия superhero който е .
tzvetka
Аз си спомням епизода от 3-ти сезон за който спомена Иван!там на Кларк нещо му беше станало на очите!Ама не беше чак толкова зле де!Само дет си помислих че още от 3-ти сезон ще го направят с очила!
sonofsparda
Да, това беше същият епизод, в който той ослепя и откри супер-слуха си. Според мен не беше хич зле даже - Том изглежда много добре с очила. smile.gif
tzvetka
Да!Определено!Е стига да не се някакви лупи като на Кларк Кент от филмите за супермен!Ама тези с тънките рамки не са хич зле!Аз тогава си помислих че ето така ще стане с очила ама уви!Е и по-добре че не е!
sonofsparda
Ахам, рано му е още, обаче в "Noir" ще имаме щастието да го зърнем в първообраза му/бъдещият му образ. smile.gif
didssy
абе кларки без очилца си е по добре smile.gif каквото и да говорим но биха му отивали smile.gif помня един епизод клои му се караше че ще си развали очите щото работеше мноо късно на компютъра ... и му светна лампата smile.gif
tzvetka
Абе с опчила, без очила се тая!Нали Томчо си е същия сладур! biggrin2.gif
sydney
Лойс като певица biggrin.gif biggrin.gif определено заслужава да се види,както й Кларк в Дейли Планет.Помня че имаше е дин епизод в "Лойс и Кларк" в който Лойс е отново певица rolleyes.gif rolleyes.gif Лана като фатална жена,определено ще става доста интересно biggrin.gif biggrin.gif абе,епизодът отново ще бъде на доста високо ниво 4.gif 4.gif
sonofsparda
А, тоя епизод на "Лоис и Кларк" го помня много добре, Натали. biggrin.gif Нашия се беше дигизирал като барман, а Лоис като певица и бяха проникнали там, защото имаше нещо незаконно. Обаче на Лоис и разкриха прикритието, а на Кларк - не, и наредиха на нашия да я изхвърли от клуба. И той после взе, че я метна в един казан. 18.gif Ааа, колко съм се смял само тогава. 18.gif "Лоис и Кларк" не отстъпва по-нищо(освен явно ефектите) на Смолвил. smile.gif Иначе Лана Ланг - femme fatale? O, yeah. 4potrivam[1].gif
lyubenski
Лоис и Кларк беше невероятен сериал. Но мисля, че насочеността му беше по различна от тази на Смолвил wink.gif. И не могат да се сравняват. Иначе определено съм се смял до болка. Трябва да взема да си пусна някои любими епизоди wink.gif
sonofsparda
Определено е по-различен - да. Смолвил е някакси на моменти по-мрачен и до известна степен по-сериозен от "Лоис и Кларк". Но наистина - това са двата най-готини сериала за Супермен. Шапка им свалям, винаги съм го правил. 36_1_32v[1].gif
sonofsparda
А btw напълно сигурно ли е вече, че епизода ще се казва така("Noir"), защото преди в Криптонсайт имаха известни съмнения за това?
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Apr 16 2007, 22:44) *
А btw напълно сигурно ли е вече, че епизода ще се казва така("Noir"), защото преди в Криптонсайт имаха известни съмнения за това?

Щом има официално описание на "Noir" как мислиш, приятелю?
sonofsparda
OK,OK, ясно - разбрах. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.