Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Снимки на експлозията от "Phantom"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Момче, което живее във Ванкувър в близост до снимачната площадка на Смолвил (какъв късметлия) е успяло да направи снимки от последния епизод и по-конкретно на екплозията от финалния епизод на Смолвил. Изглежда, екипът на Смолвил не си поплюва. Дори е имало оплаквания от жителите, които живеят в близост до снимачната площадка, че експлозията била прекалено силна. Трябвало е да се намесят пожарникари и полиция, за да успокоят местните жители, които имат късмета да живеят до това събитие.

Снимките са направени от потребител (Sid) който е член на форума от Криптонсайт. Ето ги и тех:

Снимки от приготовленията и самата екплозия.
smallville_f
тфа беше последната капка преди да умра от нетърпение wacko.gif .. мерси много ... а тоя е егаси късметлията ве ... как може да има такиа хора а ние тука в БГ да се облизваме и да ни текат лигите в надежда да се докоснем до магията на Смолвилския екип 14.gif ... Мерси за снимките ... biggrin.gif
didssy
дали е сврзано с катастрофата на лана ? wacko.gif blink.gif ... иначе ебааааааааааси късметлията ... тцтцттцтцтцттц ... мерси за снимките smile.gif worthy.gif
sonofsparda
Браво на момчето, че е успяло да направи тези снимки. smile.gif
vikihill96
Цитат(didssy @ Apr 13 2007, 23:17) *
дали е сврзано с катастрофата на лана ? wacko.gif blink.gif ... иначе ебааааааааааси късметлията ... тцтцттцтцтцттц ... мерси за снимките smile.gif worthy.gif

Е т'ва, ако са снимки от катастрофата на Лана-ебахти катастрофата би било.Но откъдето и да е експлозията,ще бъде нещо грандиозно.Мерси за снимките.А на пича от Ванкувър му завиждам благородно biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .
MaHeKeHa
Sid каза, че е говорил с един от техниците по специални ефекти. Кристин въобще не е присъствала на експлозията. Този гръм ще се отнася за нещо друго. На мястото е бил само Том. А също така, техникът споделил, че този в епизод щяло да има много ефекти...
sonofsparda
Много ефекти, а? Дали да очакваме Justice 2? smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Apr 13 2007, 22:50) *
Много ефекти, а? Дали да очакваме Justice 2? smile.gif

В интерес на истината точно това искам. Ако трябва да съм честен, нито искам Лана, нито Лоис, нито Клои в любовни отношения, а чисто и просто екшън (поне в този епизод), ама нейсе.
sonofsparda
E, според мен все пак екшънът ще има добра роля в този епизод - само остава да го дочакаме.
tzvetka
Какъв късметлия!Искам и аз!!!!!Според мен тук ще се бият Бизаро и Кларк!Охх мале колко вече искам да гледам епизода!
MaLkIq_MuKi
Мале shocking.gif искам и аз да живея там sad.gif Искам да ги видя на живо (не че ще мога да кажа нещо). Мерси за снимчиците Емо smile.gif
tzvetka
Аз щях да си стоя там цял ден да зяпам!Та пък можеше да извадя късмет и да видя Том! biggrin.gif
didssy
аз ако живеех там ... на том и на кристин нямаше да им се размине без да ми дадат НАЙ-МАЛКОТО поне 150 автографа .... да не говорим как бих реагирала ако видя том наживо ... biggrin2.gif тцтцтц .... ще ми трябва после линейка ... същност и на него ще му трябва линейка ...
sonofsparda
Ауу, няма друго такова нещо като женската страст. biggrin.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Apr 14 2007, 14:33) *
Ауу, няма друго такова нещо като женската страст. biggrin.gif

А ти какво би направил,ако видиш Кристин,Ерика или Алисън?!?! 15.gif 15.gif 15.gif 18.gif 18.gif 18.gif .Освен "автографите"!!! 18.gif 18.gif .
smallville_f
Ох аз ако видя Майкъл ... какво ще става ... Няма да се размина и с глътването на граматиката ама няма да му простя и на него ... wink.gif Том обаче може и да не му обърна внимание ако Майки е наоколо 15.gif
sonofsparda
Вики, няма ти кажа какво ще правя с тях, защото тук си имаме и аудитория под 18 години. biggrin.gif
lyubenski
Искам тонове екшън !!! smile.gif Супер яко е че е наситен от ефекти епизода wink.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Apr 14 2007, 17:15) *
Вики, няма ти кажа какво ще правя с тях, защото тук си имаме и аудитория под 18 години. biggrin.gif

Аз не съм и очаквал да ми кажеш,както се казва в "ефира" на форума mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Но продължавам благородно да му завиждам на пича дето е направил снимките.
sladurkata_f
Ахх...размечтах се.И да ви кажа честно изобщо не му завиждам благородно на тоя пич дето е прави снимките,ами истински си му завиждам..злобно даже blush.gif А доколкото за Том,така ще го изплюща кат го видя че ще почнат да му са клатят ушите чак biggrin2.gif и после няма да могат да ме отлепят от него - като лепило Ц200 ще му действам happy.gif
sonofsparda
lol - мацките хич не си поплюват обаче. biggrin.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Apr 15 2007, 15:49) *
lol - мацките хич не си поплюват обаче. biggrin.gif

Абе да ми падне Кристин ,както помниш оня епизод в басейна,дето така се "поразхвърли",че на Кларк му увисна ченето(а други части от тялото-сещаш се сигурно в коя посока отидоха 18.gif 18.gif ),ей така да ми падне.....малиииийййй 15.gif 15.gif .
didssy
biggrin2.gif пф ... трее го клонираме томчо да има за секи smile.gif biggrin2.gif rolleyes.gif blush.gif пфффффф ... нее ... много си го бичкам тоя актиор ... направо ми увисва ченето е така като си го гледам а предстаете си кво би било ако го видя наистина сигурно ще ми пшадне главата заедно с ченето ....
tzvetka
Ха тука чета и не мога и ми е мноого ама много смешно!Само вие какви скрити желания имате! biggrin.gif Не, че аз не гих се нахърлила на Том ама това е друг въпрос! biggrin.gif
sydney
определено може само да се завижда dry.gif dry.gif представете си колко готино е било там,на снимачната площадка,с всичките актьори....... wacko.gif wacko.gif wacko.gif и аз взех да мечтая blush.gif blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.