Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: FIFA 2006
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2
4i4iba
Ммм пробвай с професионала.
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 23 2005, 01:24 PM) *

Ммм пробвай с професионала.

Току що пробвах...резултат - нулев.
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 23 2005, 06:22 PM) *

Току що пробвах...резултат - нулев.

какво си пробвал?Да инсталираш или да играеш?Кажи защото е важно.Ако е това което си мисля.
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 23 2005, 05:33 PM) *

какво си пробвал?Да инсталираш или да играеш?Кажи защото е важно.Ако е това което си мисля.

Инсталнах си XP Pro инсталнах и ФИФА-та и пак не тръгва...
4i4iba
Аммм.Ами не е това за което си мислих.Но все пак си прегледай хардуера.
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 24 2005, 10:35 PM) *

Аммм.Ами не е това за което си мислих.Но все пак си прегледай хардуера.

Ами аз съм го препрегледал ... 19.gif
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 25 2005, 12:00 AM) *

Ами аз съм го препрегледал ... 19.gif

Олеее човек виждам се вчудо чесно.Незнам какво е.
Ето последното ми предположение е, че хардуерната ти конфигурация (нещо от нея) не отговаря на изискванията на играта.Но не съм сигурен.Незнам наистина.
Много съжалявам.
Stamov
Точно неговата конфигурация, не виждам какви проблими би могло да има. Мисля си, че ако е свалиш от другаде, или някой ти даде дискове, които са купувани ( от тея дето си купувахме за по 9 лева, като нямахме локален biggrin.gif ) може и да пукаме мрежа rolleyes.gif
CrAzYFaN
QUOTE(COP @ Dec 26 2005, 12:14 AM) *

Точно неговата конфигурация, не виждам какви проблими би могло да има. Мисля си, че ако е свалиш от другаде, или някой ти даде дискове, които са купувани ( от тея дето си купувахме за по 9 лева, като нямахме локален biggrin.gif ) може и да пукаме мрежа rolleyes.gif

Мрежа ахаха мен да ми тръгне играта пък лесна работа мрежата ... защо мислиш, че ако е взема от другаде играта няма да има проблеми...с тази от локалния никой няма проблем освен мен...а отностно 4i4ibi мисля че видео картата ми е слаба Ati mobility radeon x300 128mb но ме съмнява и това да е ...
4i4iba
Ммм незнам вече, но ако чуя нещо ще ти кажа.
CrAzYFaN
Играта не ми тръгва sad.gif но поне на вас да ви е густо...значи имам пача за българското първенство обаче е 14MB и няма къде да го кача а FTP-то на ГГБИТ нещо не ми го отваря...та който го иска да каже да му го пратя
Stamov
То и на мен не ми отваря фтп-то sad.gif явно не съм само аз с проблем ..
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 15 2005, 08:10 PM) *

И този д-тоолс сложих, но друго ме притеснява само да не е от това че съм с XP Home Edition защото колкото и да искам не мога да сложа XP Pro иначе обясни "дългия начин" да видим да ли ще стане. Мерси предварително

QUOTE(4i4iba @ Dec 19 2005, 11:44 PM) *

Ами ето ти обяснението с картинки:
1. Отваряте си Alcohol 120% v195 Build 3105.
2. Цъкате си на помощника за записване на имейджове и избирате play CD-то на играта.
IPB Image
IPB Image
3. Избирате долу защитата да ви е на "SECUREROM *NEW*", а не на "SECUREROM NEW 4/5", на тип за
записване слагате RAW/DAO, от страни да ви е отбелязано само защитата за buffer underrun.
4. Нагласяте скоростта на запис на 8х и пускате да се записва. Тогава ще ви даде един прозорец и ще ви пита една работа, давате му първото и продължавате.
IPB Image

П.С. Ако пак нестане пиши wink.gif.

QUOTE(4i4iba @ Dec 20 2005, 12:04 AM) *

Ето така трябва да ти изглежда:
IPB Image

Ето това е за POP също.
Th3_SpY
Ако на някой му се играе с мен на фифата нека да ми пише на скайп - andreiko1
CrAzYFaN
Никой ли не знае как да го оправя? sad.gif
ronaldo_7
Абе дай плс за Фифа 06 крак.

1. Писането на кирилица е задължително.
2. Не се цитират цели кометари.
3. Има специално създадена тема за тази цел: тук.

От: Fixer
luxor
На тази игра ще ва спукам сичките !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.