Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: FIFA 2006
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2
The Shaman
И най-накрая се появи FIFA 2006,ето инфо.

IPB Image FIFA 2006

Developer: EA Canada
Publisher: Electronic Arts
Minimum Requirements:
Windows XP/2000, 1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent (Athlon/Duron/Celeron), 256 MB of RAM (512 MB recommended), DirectX 9.0c Compatible 3D 32 MB video card or equivalent, 380 MB free HDD space, DirectX 9.0c Compatible Sound Card, Mouse, Keyboard, Please note that 16 bit colour is not supported
HitMan
Имам проблем с ФИФА 2006,значи направих всичко както си е направих си виртулано ЦД отворих си я с Даемон Тоолс сложих си кея инсталирах я и след като se инсталира стартирам я и ми изписва това "Cannot locate the DVD-ROM,Please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application.Търсих крак вътре в диска обаче няма,та какво да правя ???10х
The Shaman
В случай,че наистина няма на диска виж тези,провери ги за всеки случай щото квичат за троянец но се съмнявам,че има.

http://www.cracklib.net/cracks/fifa_2006_41858.html
http://www.cracklib.net/cracks/fifa_2006_41859.html

Незнам дали въобще са различни.
HitMan
QUOTE(THE SHAMAN @ Sep 29 2005, 02:29 PM)
В случай,че наистина няма на диска виж тези,провери ги за всеки случай щото квичат за троянец но се съмнявам,че има.

http://www.cracklib.net/cracks/fifa_2006_41858.html
http://www.cracklib.net/cracks/fifa_2006_41859.html

Незнам дали въобще са различни.
*

Фффф батка тва дет ми го даваш е фулл с вируси,а и в диска наистина няма крак,хора не се залъгвайте да отваряте линковете че е фулл с троянци ! ! !
_CarlCox_
Аз нямах проблеми с инсталирането и подкарването на играта.
THE SHAMAN, знам че е още рано, но пробвал ли си да играеш с някой на директ IP. На 2005 връзката се разпадаше, дали не е било някакъв бъг или си е от слабата връзката. Иначе играта ми хареса доста. Аз по принцип не играя много на ФИФА но сега ще се занимавам повече с нея.
The Shaman
QUOTE(_CarlCox_ @ Sep 29 2005, 04:08 PM)
THE SHAMAN, знам че е още рано, но пробвал ли си да играеш с някой на директ IP. На 2005 връзката се разпадаше, дали не е било някакъв бъг или си е от слабата връзката. Иначе играта ми хареса доста. Аз по принцип не играя много на ФИФА но сега ще се занимавам повече с нея.
*

И аз не съм голям фен но се зарибих от 2005.Не съм я пробвал още но смятам,че проблема ти е бил от връзката.Ще я тествам(2006) с един приятел и ще постна.

CODE
Фффф батка тва дет ми го даваш е фулл с вируси,а и в диска наистина няма крак,хора не се залъгвайте да отваряте линковете че е фулл с троянци ! ! !

А относно троянците,рядко има крак без такива.Ето ти един линк при който пак изквича Нортъна,но като го почистих всичко си е наред и работи.Но щом си има крак на диска и това е излищно.Поздрави.

http://www.newcracks.net/d.php?n=804793
HitMan
QUOTE(THE SHAMAN @ Sep 29 2005, 03:24 PM)
QUOTE(_CarlCox_ @ Sep 29 2005, 04:08 PM)
*

И аз не съм голям фен но се зарибих от 2005.Не съм я пробвал още но смятам,че проблема ти е бил от връзката.Ще я тествам(2006) с един приятел и ще постна.

CODE

А относно троянците,рядко има крак без такива.Ето ти един линк при който пак изквича Нортъна,но като го почистих всичко си е наред и работи.Но щом си има крак на диска и това е излищно.Поздрави.

*

В ДИСКА НЯМА КРАК ! ! !
vIkToRsHeFa
QUOTE(HitMan @ Sep 29 2005, 05:52 PM)
QUOTE(THE SHAMAN @ Sep 29 2005, 03:24 PM)

*

В ДИСКА НЯМА КРАК ! ! !
*

Ами ползвай този който човека е свалил като няма...
А иначе ако искате ще вляза и ще го дръпна от там локално не е проблем (ако не сте го дръпнали вече ) и за тези сайтове както съм казал в раздела за линкове на форума (темата сайтове за сериини номера и кракове) трудно ще намерите качествен сайт за подобна цел без вируси да не казвам че такъв може би не съществува(има но не си заслужават до толкова).
Поздрави !
arduous
Аз също си я instal-нах и като си я пуснах ми излезна това-"cd/dvd emulatio software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game".Някои има ли идеи какжо не ми е наред?
_CarlCox_
Аз поне мисля, че това я някаква защита. Ако имаш махни Clone CD
и направи виртуалното със Daemon Tools или Alcohol 120%.
kanar4o
Аз пък имам друг проблем...маунтвам през даемон тоолс играта избирам си език..давам install и ми изкарва прозорче с надписа Incert CD/DVD 1 to Drive.Аре ако някой знае за кво става въпрос и може да помогне да пишe smile.gif
The Shaman
QUOTE(kanar4o @ Sep 30 2005, 06:11 PM)
as puk imam drug problem...mountvam  prez daemon tools igrata izbiram si ezik..davam install i mi izkarva prozorche s nadpisa Incert CD/DVD 1 to Drive.ae ako nqkoy znae za kvo stava vupros i moje da pomogne da pishe smile.gif
*

Чети и ако не съм прав или не ти е ясно,питай пак: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...t=0&#entry17582
ivoat16
Аз я свалих от локалния сървър и нямам проблем - има си крак и всичко си върви нормално. Маунтнах я с Алкохол 120%. Инсталирах я. Накрая тръгна без диск.
Vato
QUOTE(_CarlCox_ @ Sep 30 2005, 11:11 AM)
Аз поне мисля, че това я някаква защита. Ако имаш махни Clone CD
и направи виртуалното със Daemon Tools или Alcohol 120%.
*

аве когато си инсталирам мултиплеър пача как да играя в плеон лайн!
_CarlCox_
То май в плей онлайн можеш да играеш само ако ти е оригинална играта.
Трябва ти оригинален сд-кей, който е малко вероятно да намериш, а и едвали
с нашите скорости ще успееш да пуснеш и един мач. Затова си цъкай на
Директ IP с приятелите и това е.
CrAzYFaN
Можеш да играеш online когато си поискаш с когото си поискаш. Вашия проблем ми се струва доста по елементарен от моя. Играта си ми тръгва всичко е ОК. Но след като си избера отбори и т.н. като пусна мача да почва вече и ме изхвърля от играта с онзи досаден уиндоуски ерор с Send и Don't Send. Преинсталирвах играта, форматирах хард диска, слагах нови драйвери за видео картата, слагах последния версии на DirectX пробвах всичко което знам и накрая нищо. Пак не тръгва. Питам навсякъде по форумите виждал съм и други хора са поствали теми с този проблем, но никой не е отговарял. Ако някой ми разреши този проблем има 1 бира от мен.

Възможно ли е да е от това че съм с ХР НЕ.

Никой ли не знае за какво става въпрос? sad.gif((
vIkToRsHeFa
Възможно е да не влизаш в изискванията на играта от към хардуер...
Другото което е видео кодеци (пълен пакет...)
третото нещо което е може да нямаш достатъчно рам памет(или суап място wink.gif )
Четвъртата възможност е самата игра да има проблем с дадената ти хардуерна конфигурация или самата игра да не е в ред (копието което си намерил...)
CrAzYFaN
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 9 2005, 09:12 PM) *

Възможно е да не влизаш в изискванията на играта от към хардуер...
Другото което е видео кодеци (пълен пакет...)
третото нещо което е може да нямаш достатъчно рам памет(или суап място wink.gif )
Четвъртата възможност е самата игра да има проблем с дадената ти хардуерна конфигурация или самата игра да не е в ред (копието което си намерил...)

1,73 Ghz 2MB Cashe
512 MB Ram

играта си е изтеглих от локалния?
vIkToRsHeFa
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 10 2005, 12:40 AM) *

1,73 Ghz 2MB Cashe
512 MB Ram

играта си е изтеглих от локалния?

Имах в предвид несъвместимост със играта която се рпоявява в даден момент или копието което си свалил да се е развалило при свалянето... А иначе е възможно наистина да е от XP HE-to...
Може също така да липсва някой видео файл от интрото на мача (помня че имаше) или някой кодек който не влиза в твоя пакет (ако е по старичък...)
CrAzYFaN
Не когато сваля играта първия път винаги тръгва. Обаче след това вече не иска. Преинсталирвам Д-Тоолс и пак първия път тръгва после не. Ама не ми се преинсталва всеки път Д-Тоолс за да тръгне...
vIkToRsHeFa
Може нещо самия Д тоолс да не е в ред изтегли най-новата версия и шпровери за по-нова (може да има някакъв бъг или да иска рестарт или нещо там...)
CrAzYFaN
Опитах всичко и пак не тръгва sad.gif а не мога да сложа XP Pro поради други проблеми.
4i4iba
Така.Вече игрите не ги правят като 1но време wink.gif.Трябва ви новия DaemoonTools 4.Като го инсталирате пускате всички емулации(ако незнаете как питайте не е сложно wink.gif).Като ги пуснете отваряте iso,bin,img...файла на играта и готово.

П.С. Ако и това не помогне пишете ще ви кажа трудния и дълъг начин.
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 15 2005, 11:12 AM) *

Така.Вече игрите не ги правят като 1но време wink.gif.Трябва ви новия DaemoonTools 4.Като го инсталирате пускате всички емулации(ако незнаете как питайте не е сложно wink.gif).Като ги пуснете отваряте iso,bin,img...файла на играта и готово.

П.С. Ако и това не помогне пишете ще ви кажа трудния и дълъг начин.

И този д-тоолс сложих, но друго ме притеснява само да не е от това че съм с XP Home Edition защото колкото и да искам не мога да сложа XP Pro иначе обясни "дългия начин" да видим да ли ще стане. Мерси предварително
4i4iba
ОК.
Ето дългия начин:
1. Отваряте си Alcohol 120% v195 Build 3105.
2. Цъкате си на помощника за записване на имейджове и избирате play CD-то на играта.
3. Избирате долу защитата да ви е на "SECUREROM *NEW*", а не на "SECUREROM NEW 4/5", на тип за записване слагате RAW/DAO, от страни да ви е отбелязано само защитата за buffer underrun.
4. Нагласяте скоростта на запис на 4х и пускате да се записва. Тогава ще ви даде един прозорец и ще ви пита една работа, давате му първото и продължавате.
Това е сложния начин би трябвало да стане.
А това че си с home да не те притеснява.
CrAzYFaN
Тръгна само 1вия път после .... както и с д-тоолс пробвах и с Анти-Блакс и там тръгва само 1вия път ... 14.gif 19.gif 14.gif 19.gif 19.gif 19.gif
Крадец на рози
Хора няма ми съдийте ,а в компютърната зала имаше съдий
The Shaman
QUOTE(Child Of Bodom @ Dec 19 2005, 02:50 PM) *

Хора няма ми съдийте ,а в компютърната зала имаше съдий

Виж из настройките...
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 19 2005, 11:58 AM) *

ОК.
Ето дългия начин:
2. Цъкате си на помощника за записване на имейджове и избирате play CD-то на играта.
3. Избирате долу защитата да ви е на "SECUREROM *NEW*", а не на "SECUREROM NEW 4/5", на тип за записване слагате RAW/DAO, от страни да ви е отбелязано само защитата за buffer underrun.
4. Нагласяте скоростта на запис на 4х и пускате да се записва. Тогава ще ви даде един прозорец и ще ви пита една работа, давате му първото и продължавате.
Това е сложния начин би трябвало да стане.
А това че си с home да не те притеснява.

С тая програмка не съм работил до сега и ми е много не ясна относно 2. искаш да кажеш Асистент за записване? Защото там няма други опциики за Securerom и т.н. кажи къде точно да натисна, че много ми е объркано не го намирам това с Securerom *new* и RAW/DAO

И изобщо какво е това записване?
4i4iba
Ами ето ти обяснението с картинки:
IPB Image
IPB Image
3. Избирате долу защитата да ви е на "SECUREROM *NEW*", а не на "SECUREROM NEW 4/5", на тип за
записване слагате RAW/DAO, от страни да ви е отбелязано само защитата за buffer underrun.
4. Нагласяте скоростта на запис на 8х и пускате да се записва. Тогава ще ви даде един прозорец и ще ви пита една работа, давате му първото и продължавате.
IPB Image

П.С. Ако пак нестане пиши wink.gif.
CrAzYFaN
Дам, но виж как ми го дава на мен

IPB Image
4i4iba
Ето така трябва да ти изглежда:
IPB Image
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 19 2005, 11:04 PM) *

Ето така трябва да ти изглежда:
IPB Image

Е да ама там където пише DVD DAO не може да се променя скоростта е оправих...а онази лента как да е изкарам ??
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 20 2005, 12:05 AM) *

Е да ама там където пише DVD DAO не може да се променя скоростта е оправих...а онази лента как да е изкарам ??

Мммммм.Сега е малко късно утре вече ще разбера как се пуска играта ок?
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 19 2005, 11:37 PM) *

Мммммм.Сега е малко късно утре вече ще разбера как се пуска играта ок?

Проблем няма 1 месец изчаках ще изчакам и още един ден само да стане иначе мерси за помоща имаш почерпка 4.gif
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 20 2005, 12:42 AM) *

Проблем няма 1 месец изчаках ще изчакам и още един ден само да стане иначе мерси за помоща имаш почерпка 4.gif

Спокс wink.gif.
4i4iba
Значи незнам дали си чел NFO-то на играта ама там си пише biggrin.gif.
1.) Unrar and mount using Alcohol 120% 1.9.5.31 or use d-tools 3.47.
2.) Install the game, use the following cdkey : 4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ
3.) Have fun

Тоест:
1во:Разерхевирай играта и отвори фаила на играта с Daemon Tools 3.47 или по висока версия или пък Alkohol 120% 1.9.5.31.
2ро:Инсталирай играта и постави CD кея: 4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ.
3то:Играй и се забавлявай.
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 19 2005, 11:50 PM) *

Значи незнам дали си чел NFO-то на играта ама там си пише biggrin.gif.
1.) Unrar and mount using Alcohol 120% 1.9.5.31 or use d-tools 3.47.
2.) Install the game, use the following cdkey : 4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ
3.) Have fun

Тоест:
1во:Разерхевирай играта и отвори фаила на играта с Daemon Tools 3.47 или по висока версия или пък Alkohol 120% 1.9.5.31.
2ро:Инсталирай играта и постави CD кея: 4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ.
3то:Играй и се забавлявай.

И с тези версии пробвах ... пак показва по-горната картинка
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 20 2005, 11:49 AM) *

И с тези версии пробвах ... пак показва по-горната картинка

Мммм я ми опиши проблема.
И си напиши конфигурацията на компютъра.
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 21 2005, 11:31 AM) *

Мммм я ми опиши проблема.
И си напиши конфигурацията на компютъра.

Играта тръгва винаги само 1вия път опитах с всичките програмки, които знам, д-тоолс, Алкохол 120% и Анти-Блакс. Когато съм в менюто всичко е 6 обаче като започна да играя мач и до като изписва Loading ... ме изхвърля от играта с тази грешка. Познавам кога ще тръгне играта по това да ли ми лагва менюто до като си избирам отборите...ако лагва не тръгва ако не лагва тргъва... незнам защо така sad.gif
IPB Image

Intel® Pentium® M processor 1,73 GhZ / 2MB Cashe
512MB of RAM
ATI Mobility Radeon X300 128 MB

Имам приятел на който му върви идеално на 1,4 GhZ да кажем, че проблема е от играта не ми се вярва свалил съм е от локалния на другите не им прави проблем значи проблема е при мен, но незнам какво...Много хора ми казаха че е Windows-a, казаха да сложа XP Pro, защото съм с Home Editioн...Апф дано някой да помогне, че подивявам единствената игра която искам да играя и тя да не може да тръгне 19.gif
4i4iba
Мда от операционата система е, но не от това че е home.Точно home е предазначен за игри.Просто нещо ти бъгва в системата.Виж ако можеш си преинсталирай windows-а.
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 21 2005, 07:14 PM) *

Мда от операционата система е, но не от това че е home.Точно home е предазначен за игри.Просто нещо ти бъгва в системата.Виж ако можеш си преинсталирай windows-а.

Специално заради играта съм си преинсталирвал Windows-а минимум 3 пъти ...
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 21 2005, 11:48 PM) *

Специално заради играта съм си преинсталирвал Windows-а минимум 3 пъти ...

Мммм пробвай с windows 2000.Не би трябвало да имаш проблеми там.Той неизискваше кракване на игрите (е на повечето).Всмисъл игрите тръгваха без крак.
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 22 2005, 08:20 AM) *

Мммм пробвай с windows 2000.Не би трябвало да имаш проблеми там.Той неизискваше кракване на игрите (е на повечето).Всмисъл игрите тръгваха без крак.

Според мен не е от крак-а а пък и точно ще сложа Windows 2000 заради играта...както и да е майната му няма да е играя и т'ва е 19.gif
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 22 2005, 10:57 PM) *

Според мен не е от крак-а а пък и точно ще сложа Windows 2000 заради играта...както и да е майната му няма да е играя и т'ва е 19.gif

Е ти луд ли си?Все едно аз да не играя POP3.Как така ще се откажеш бе човек?
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 22 2005, 10:15 PM) *

Е ти луд ли си?Все едно аз да не играя POP3.Как така ще се откажеш бе човек?

Ами пробвах всякакви възможни вариятни? Какво друго да опитам...или освен да си купя друг компютър само и само да играя ФИФА 2006? Който ми помогне ще има голяма почерпка айде така да кажем 4.gif
Stamov
Играта е добра, 3-ти сезон играя вече. 06 е може би най-реалистичната от всички фифи, които съм играл!
4i4iba
QUOTE(CrAzYFaN @ Dec 22 2005, 11:43 PM) *

Ами пробвах всякакви възможни вариятни? Какво друго да опитам...или освен да си купя друг компютър само и само да играя ФИФА 2006? Който ми помогне ще има голяма почерпка айде така да кажем 4.gif

Виж ся моето предложение:
1во запзваш си всичко което ти трябва от хард диска на дискове и си форматираш хард диска (надявам се знаеш как става).
2ро слагаш нов windows.Предполагам че ти като си инсталирал нов windows той просто е препокрил стария и така нищо не си направил.
3то Слагаш си драйвери за видеокартата,звука и други нужни.
4то Сега пак инсталирай играта и ако и този път не стане значи наистина е нещо от хардуера.

П.С. Не искам почерпка, но ако искащ може да се съберем да пием mrgreen[1].gif .
gandalf
бг лигата вече е на път-http://img171.imageshack.us/my.php?image=image44zq.jpg
CrAzYFaN
QUOTE(4i4iba @ Dec 23 2005, 08:37 AM) *

Виж ся моето предложение:
1во запзваш си всичко което ти трябва от хард диска на дискове и си форматираш хард диска (надявам се знаеш как става).
2ро слагаш нов windows.Предполагам че ти като си инсталирал нов windows той просто е препокрил стария и така нищо не си направил.
3то Слагаш си драйвери за видеокартата,звука и други нужни.
4то Сега пак инсталирай играта и ако и този път не стане значи наистина е нещо от хардуера.

П.С. Не искам почерпка, но ако искащ може да се съберем да пием mrgreen[1].gif .

Това го направих вчера, но и преди съм си форматирал харда с нова инсталация на Windows и пак нищо...а проблемите с това да сложа XP Pro май ги разреших и ще опитам с XP Pro да вида какво е дириджето. Междудругото ако има някой който е с Windows Home Edition и му тръгва играта без проблем да каже да не си играя на празно...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.